- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.081
Su an aparat icimde bol bol genislesin ki deneme rahat olsun dua edin bende Allahin izni ile caba gosterip yeneyim ne olur ....
inann duaalrımız senleeeeeeeee inşlhhhhh hallolucaktırr buhafta sonu gelin vermedik gibi en son buseli idi oda cuma günüidi
arko falan sürme bacım o durumalra en iyi bepanthen krem veya merhemmm hattaa dr da hametan yazabiliyorr hametan kremde iyi geliyor hertür yanık kesik pişiğee
Su an aparat icimde bol bol genislesin ki deneme rahat olsun dua edin bende Allahin izni ile caba gosterip yeneyim ne olur ....
canım dualarımız seninle, rahatla, kasma kendini.. eşine güven, olumsuz şeyler düşünmemeye çalış.. inşallah yeniceksin.
Teşekkür ederim cevabın için canım. Evde şuan arko olduğu için, ve canım çok yandığı için onu denedim
Yarın alırım artık o merhemi. Sağolasın.
var var olmazmı hatta çocuğu vajiliyken kaldı ve doğdu hala vajiliiiarkadaşlar vajili olupta çocuğu olan varmı aramız da(benden hariç)
var var olmazmı hatta çocuğu vajiliyken kaldı ve doğdu hala vajiliii
rashiba vardı meselaaa anımsadığım haa birde doğumdan sonra vajili olan birkaç kişi vardı....
sende bacım benden hariç demişin senin demi çocuk varr abovvvvv şaşırdım da
canım dualarımız seninle, rahatla, kasma kendini.. eşine güven, olumsuz şeyler düşünmemeye çalış.. inşallah yeniceksin.
Insallah cnm ya az sonra deneme var esli bakalim sonuc ne olacak...
AYRICA idrar yapıncada bir kçagün iyice değince çişin acır ubu yüzden idrarının üre oranını düşürmek için bol su tüketip çişini biriktirmeden wc ye gitmelisin bacımmm.... belki sık gidien wc ye ama cidden dikkat et ve krem edin dediğim gibi... çok geçmiş olsun...
ANAMMMM kaç yaşında bebişin nasıl doğum yaptın sezeryanmı epiduralmı normalmi??evet bende öleyim çocuğum var ve hala şu vajiyi yenemedim
arkadaşlar vajili olupta çocuğu olan varmı aramız da(benden hariç)
anlıyorum çok çok geçmiş olsun bacım erkenden iyileşde vajininde kır bacağınıO kadar çok acıyor ki oraya idrar deyince, tuvalete gidesim gelmiyo canım ya
Çok sağol canım inşallah en kısa zamanda hem bu çatlak iyileşir hem de vajinismusu yenerim
iyi haberlerle gelirsin inşallah bacımmmmm kasmak yokkkkkkkk hattaaa cidden e azından belden aşağını 10dkk sıcak suya tutuverrr desem rahat olusunInsallah cnm ya az sonra deneme var esli bakalim sonuc ne olacak...
senin çoçuğun mu var ?
evet bir tane kızım var
allah bağışlasın bacım.... inşallah erkencikden yenersin bu derdi neleri atlatmışınnn baksanaevet bir tane kızım var
evet ya karamsar bacıda ayberk eceden sonra hamiş aday adaycığı oldu ya hadi bakalımmmm hayırlısı darısı sana minacım :)karamsarcim kiz annis mi oluyon kiz?ne guzel yaaaaa...yarin netlestirde bakalim.tebrikler simdiden
anlıyorum çok çok geçmiş olsun bacım erkenden iyileşde vajininde kır bacağını
iyi haberlerle gelirsin inşallah bacımmmmm kasmak yokkkkkkkk hattaaa cidden e azından belden aşağını 10dkk sıcak suya tutuverrr desem rahat olusun
[/COLOR][/FONT]
Tamam canim hemen giriyorum 10 dak. Sicak su terapisine :) insallah sonuc iyi olur bana verdigi son sans cunku 10 cm aparat kolay olmaya basladi sanki insl. Pe.. denemesindende yuzumun aki ile cikarim offf offf kafayi yemek uzereyim....
sanırım daha zor evettt bacım...bende hep kazara hamile kalsam vajı'yi yenmesemde olur yada belki epidural normal yapabilirim o zaman vajiden kurtulurum diyodum ama sanırım o zaman sorun daha zorlaşıyor((
inşallahhhh tabi hemen sonrasında bol jelle ilişkiye hazır olmanız gerek aslında leğene otursan sıcak sıcakkkk inan gevşiyorsun.... ve bol jelde sürüverrrr ve şunu düşün 10 cm sepsert bişeyi aldın inann penis daha kanlı canlı ve elastikiiii bu yüzdennn onu allah onun için yaratmış bu durumu düşün ve hallet bacımmmmmmm inşallahhhhhhhh halayını çekicezzzz...anlıyorum çok çok geçmiş olsun bacım erkenden iyileşde vajininde kır bacağını
Tamam canim hemen giriyorum 10 dak. Sicak su terapisine :) insallah sonuc iyi olur bana verdigi son sans cunku 10 cm aparat kolay olmaya basladi sanki insl. Pe.. denemesindende yuzumun aki ile cikarim offf offf kafayi yemek uzereyim....
aminnnn cümle isteyeneecanim amin.insallah cok istiyoruz rabbim hepimize versinn
bende hep kazara hamile kalsam vajı'yi yenmesemde olur yada belki epidural normal yapabilirim o zaman vajiden kurtulurum diyodum ama sanırım o zaman sorun daha zorlaşıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?