Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arko falan sürme bacım o durumalra en iyi bepanthen krem veya merhemmm hattaa dr da hametan yazabiliyorr hametan kremde iyi geliyor hertür yanık kesik pişiğee

Teşekkür ederim cevabın için canım. Evde şuan arko olduğu için, ve canım çok yandığı için onu denedim

Yarın alırım artık o merhemi. Sağolasın.

Teşekkür ederim cevabın için canım. Evde şuan arko olduğu için, ve canım çok yandığı için onu denedim

Yarın alırım artık o merhemi. Sağolasın.

AYRICA idrar yapıncada bir kçagün iyice değince çişin acır ubu yüzden idrarının üre oranını düşürmek için bol su tüketip çişini biriktirmeden wc ye gitmelisin bacımmm.... belki sık gidien wc ye ama cidden dikkat et ve krem edin dediğim gibi... çok geçmiş olsun...

arkadaşlar vajili olupta çocuğu olan varmı aramız da(benden hariç)
var var olmazmı hatta çocuğu vajiliyken kaldı ve doğdu hala vajiliii

rashiba vardı meselaaa anımsadığım haa birde doğumdan sonra vajili olan birkaç kişi vardı....

sende bacım benden hariç demişin senin demi çocuk varr abovvvvv şaşırdım da

evet bende öleyim çocuğum var ve hala şu vajiyi yenemedim

O kadar çok acıyor ki oraya idrar deyince, tuvalete gidesim gelmiyo canım ya
Çok sağol canım inşallah en kısa zamanda hem bu çatlak iyileşir hem de vajinismusu yenerim

evet bende öleyim çocuğum var ve hala şu vajiyi yenemedim
ANAMMMM kaç yaşında bebişin nasıl doğum yaptın sezeryanmı epiduralmı normalmi??

ya birde bebişin var ve öyle adam çekip gidiyor ayyy iki kat artırdınnnnnn üzüntümü bacım....

yaa evet parmakla deniyon ya nasıl gidiyor egzersizler bacım acaba aparatla dahamı erken ilerlersinn

O kadar çok acıyor ki oraya idrar deyince, tuvalete gidesim gelmiyo canım ya
Çok sağol canım inşallah en kısa zamanda hem bu çatlak iyileşir hem de vajinismusu yenerim
anlıyorum çok çok geçmiş olsun bacım erkenden iyileşde vajininde kır bacağını

evet bir tane kızım var
allah bağışlasın bacım.... inşallah erkencikden yenersin bu derdi neleri atlatmışınnn baksana

karamsarcim kiz annis mi oluyon kiz?ne guzel yaaaaa...yarin netlestirde bakalim.tebrikler simdiden
evet ya karamsar bacıda ayberk eceden sonra hamiş aday adaycığı oldu ya hadi bakalımmmm hayırlısı darısı sana minacım :)

bende hep kazara hamile kalsam vajı'yi yenmesemde olur yada belki epidural normal yapabilirim o zaman vajiden kurtulurum diyodum ama sanırım o zaman sorun daha zorlaşıyor((
sanırım daha zor evettt bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…