- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.101
karamsarcim kiz annis mi oluyon kiz?ne guzel yaaaaa...yarin netlestirde bakalim.tebrikler simdiden
uffff ne denirki inşallah en yakın zamanda yenersinnnn bacım sana bir msj atıcam kutuna bakarsın 2 dkk yacanım ben sezeyanla doğum yaptım o yüzden altla ilgili bir problem yok ve hala vajiliyim yenmek istiyorum artık ya
:) ona de altına yatırsınnn sen al herşeyibilmiyorumki canım yarın bakıcaz artık:44:ama ben şimdiden eşime annene söle beşik falan almasın çocuğa herşeyi ben alcam diom.bizimki biraz değişik öğrensin hemen başlar beşik falan bakmaya.ben beğenip alcam dedimsanırım benimkine dereye görmeden paçayı sıvamak diolar
bi olsunda onlar kolay.kiz bizde besik ve diger seyleri kiz annesi alir cantasi bebek tasima seyi falan.hadi bakalimbilmiyorumki canım yarın bakıcaz artık:44:ama ben şimdiden eşime annene söle beşik falan almasın çocuğa herşeyi ben alcam diom.bizimki biraz değişik öğrensin hemen başlar beşik falan bakmaya.ben beğenip alcam dedimsanırım benimkine dereye görmeden paçayı sıvamak diolar
:) ona de altına yatırsınnn sen al herşeyi
bi olsunda onlar kolay.kiz bizde besik ve diger seyleri kiz annesi alir cantasi bebek tasima seyi falan.hadi bakalim
burdada varmış galiba öle şeyler ben bilmiyorum.ya ne gerek var çocuğun annesi babası beraber beğenerek zevkle almasınlarmı.işte bizimki bi garip anlatılmaz yaşanır
tabi anlaştım eşimle alırsada kullanmam
kiz tamam sen begenirsin onlar alir ne guzel hem senin hem de onlarin dedigi olur isteburdada varmış galiba öle şeyler ben bilmiyorum.ya ne gerek var çocuğun annesi babası beraber beğenerek zevkle almasınlarmı.işte bizimki bi garip anlatılmaz yaşanır
tabi anlaştım eşimle alırsada kullanmam
Insallah dile kolay 14 senemiz biticek haziran ayinda yasimizda geciyor bebek icinde gec olucak sonunda evliligimde bitmis olucak(
oyyy oyyy oyyy hemende oluşturmuşşş planını daaferin gönlüne göre yap onlar illa yapıcaksaaa madden evrsinler kızım evladım gidin seçin desinlerr
kiz tamam sen begenirsin onlar alir ne guzel hem senin hem de onlarin dedigi olur iste
iyi yaaa düşün düşün cadı gelin hahahahaaaaaya sonuçta ben doğurcam yani ben yapmak isterim.hem onlardan bişi istemem ben sonra biz yaptık diolar.banane banane sadece benim dediğim olsun
bu arada ortada fol var yumurta yok herşeyi düşündüm 2dk da
iyi yaaa düşün düşün cadı gelin hahahahaaaaa
folvarrr haaahahahaaaaa
yarın ymurtayıda isspatlarızzzz
hemen kalkıp git aile hekimliğine hemennnnnnnn
ben gider kizlar iyi geceler yarina iyi haberler almak dilegiyle
Insallah cnm ya az sonra deneme var esli bakalim sonuc ne olacak...
merakla bekliyorum canım..
neyse sabah ola hayrolaaaaa... şimdi kv konuşup germeyelimmmm :) ben daha sittin sene görmeyecem kapıma gelirse alırım o kadar yoksa adım atmamm onun için ha birde olurda ölüm döşeğinde olursaaaa belki giderim....yaa cadı gelin deme bana millet ne kadar ii kv için ona ii sabrediyo saygılı falan diolar.bizim horozumuzda burda ötüyo işte
ya şimdi bakacaklarını bilsem hemen giderim test yaptırmaya çok sabırsızlanıyorum:18:
nasılsın yeteramabukadarrr bacı... bugun baya çınlattım kulağını.....
sudenazy nasıl gidiyor sende işler
omrum msjı okumuşndur umarım
historianlady bacım senle hep karşılaşır olduk hiç yazışmadık... merhabaaa geç oldu amaa
nasılsın yeteramabukadarrr bacı... bugun baya çınlattım kulağını.....
sudenazy nasıl gidiyor sende işler
omrum msjı okumuşndur umarım
historianlady bacım senle hep karşılaşır olduk hiç yazışmadık... merhabaaa geç oldu amaa
iyim ne olsunnn asıl haberleri bize verecek kişi sensin....iyi canım benim geçmişi okuyordum ama kulagım hiç çınlamadı ki sen nasılsın bacım
merhaba gökçecim, haklısın tanışamadık :) çok pozitif, bıcır bıcırsın bendeki izlenimin böyle :) delikıss ne yaptı acaba aklım da onda ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?