Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karamsarcim kiz annis mi oluyon kiz?ne guzel yaaaaa...yarin netlestirde bakalim.tebrikler simdiden

bilmiyorumki canım yarın bakıcaz artık:44:ama ben şimdiden eşime annene söle beşik falan almasın çocuğa herşeyi ben alcam diom.bizimki biraz değişik öğrensin hemen başlar beşik falan bakmaya.ben beğenip alcam dedimsanırım benimkine dereye görmeden paçayı sıvamak diolar

:) ona de altına yatırsınnn sen al herşeyi

bi olsunda onlar kolay.kiz bizde besik ve diger seyleri kiz annesi alir cantasi bebek tasima seyi falan.hadi bakalim

:) ona de altına yatırsınnn sen al herşeyi

bi olsunda onlar kolay.kiz bizde besik ve diger seyleri kiz annesi alir cantasi bebek tasima seyi falan.hadi bakalim

burdada varmış galiba öle şeyler ben bilmiyorum.ya ne gerek var çocuğun annesi babası beraber beğenerek zevkle almasınlarmı.işte bizimki bi garip anlatılmaz yaşanır
tabi anlaştım eşimle alırsada kullanmam

oyyy oyyy oyyy hemende oluşturmuşşş planını da aferin gönlüne göre yap onlar illa yapıcaksaaa madden evrsinler kızım evladım gidin seçin desinlerr

kiz tamam sen begenirsin onlar alir ne guzel hem senin hem de onlarin dedigi olur iste

Insallah dile kolay 14 senemiz biticek haziran ayinda yasimizda geciyor bebek icinde gec olucak sonunda evliligimde bitmis olucak (

cnm bende 3,5 yıllık evliyim çok denedim olmadı olmuyo dr. ulusoydan randevu aldım inşallah onun sayesinde yenicem 1,5 günde kesin çözüm istersen internetten bi bak bu forumda da var yenen arkadaşlar yazmış bana çok güven verdiler umutlandım çok gerçekten umutsuz bir vakaydım dr.murat ulusoy..bilgin olsun istedim..

oyyy oyyy oyyy hemende oluşturmuşşş planını da aferin gönlüne göre yap onlar illa yapıcaksaaa madden evrsinler kızım evladım gidin seçin desinlerr

kiz tamam sen begenirsin onlar alir ne guzel hem senin hem de onlarin dedigi olur iste

ya sonuçta ben doğurcam yani ben yapmak isterim.hem onlardan bişi istemem ben sonra biz yaptık diolar.banane banane sadece benim dediğim olsun
bu arada ortada fol var yumurta yok herşeyi düşündüm 2dk da

ya sonuçta ben doğurcam yani ben yapmak isterim.hem onlardan bişi istemem ben sonra biz yaptık diolar.banane banane sadece benim dediğim olsun
bu arada ortada fol var yumurta yok herşeyi düşündüm 2dk da
iyi yaaa düşün düşün cadı gelin hahahahaaaaa

folvarrr haaahahahaaaaa

yarın ymurtayıda isspatlarızzzz
hemen kalkıp git aile hekimliğine hemennnnnnnn

iyi yaaa düşün düşün cadı gelin hahahahaaaaa

folvarrr haaahahahaaaaa

yarın ymurtayıda isspatlarızzzz
hemen kalkıp git aile hekimliğine hemennnnnnnn

yaa cadı gelin deme bana millet ne kadar ii kv için ona ii sabrediyo saygılı falan diolar.bizim horozumuzda burda ötüyo işte
ya şimdi bakacaklarını bilsem hemen giderim test yaptırmaya çok sabırsızlanıyorum:18:

neyse sabah ola hayrolaaaaa... şimdi kv konuşup germeyelimmmm :) ben daha sittin sene görmeyecem kapıma gelirse alırım o kadar yoksa adım atmamm onun için ha birde olurda ölüm döşeğinde olursaaaa belki giderim....

allah onların ettiklerini fitil fitil getirsin burunlarından diy,p Dd
bendeeee içimi dışımı dökereekkkk iyigeceler dileyim minacığa daaa

nasılsın yeteramabukadarrr bacı... bugun baya çınlattım kulağını.....

sudenazy nasıl gidiyor sende işler

omrum msjı okumuşndur umarım

historianlady bacım senle hep karşılaşır olduk hiç yazışmadık... merhabaaa geç oldu amaa

iyi canım benim geçmişi okuyordum ama kulagım hiç çınlamadı ki sen nasılsın bacım

merhaba gökçecim, haklısın tanışamadık :) çok pozitif, bıcır bıcırsın bendeki izlenimin böyle :) delikıss ne yaptı acaba aklım da onda ^^

merhaba gökçecim, haklısın tanışamadık :) çok pozitif, bıcır bıcırsın bendeki izlenimin böyle :) delikıss ne yaptı acaba aklım da onda ^^

evet yaaaa cidden inşallah yenerde gelirrrr ne diyimmm inşallh yazık ya dile kolay 14 yılllllllll

en son kılıöznur vardı arkdş 8.yılında yendiiiiiiiii bizlerin gözleri doldu haniii ufffffff cidden şimdi böyleyiz ama doğum sonrasında yaşanılan stres üzüntü bile eşin tavır ve davranışları bile gerek eskiden vajili ol gerekse hiç yaşamamış ol bu illeti tekrar vajili edebiliyormuşşşş rabbbim kurtulduk seviniyorum ama yinede tıpkı bir engel gibi heran geri gelecek diyede tedirginlik sarmıyor değil.... ama beynimden tamamen çıkartdım gibi bu illeti sadece çözümler var şimdiiiiiiii........

bu arada tanıştığma da memnun oldum... hoş zamanla daha ii tanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…