- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.121
iyim ne olsunnn asıl haberleri bize verecek kişi sensin....
hadi bakalım kızzz hamile kalıcanda öylemi söyleyecen durumu ne ettin yenme işini
yok yokkk sen yendim diye yazmayacan sanırım emin olasıya kadar olduğuna kırkerede eşine oldumu diye soranalrdan (ben gibi) oldun bak yaaaaya gökçem yendim desem az yalan olur ama inan son günler saatler oldu olacak ama sayende canım bacım
evet yaaaa cidden inşallah yenerde gelirrrr ne diyimmm inşallh yazık ya dile kolay 14 yılllllllll
en son kılıöznur vardı arkdş 8.yılında yendiiiiiiiii bizlerin gözleri doldu haniii ufffffff cidden şimdi böyleyiz ama doğum sonrasında yaşanılan stres üzüntü bile eşin tavır ve davranışları bile gerek eskiden vajili ol gerekse hiç yaşamamış ol bu illeti tekrar vajili edebiliyormuşşşş rabbbim kurtulduk seviniyorum ama yinede tıpkı bir engel gibi heran geri gelecek diyede tedirginlik sarmıyor değil.... ama beynimden tamamen çıkartdım gibi bu illeti sadece çözümler var şimdiiiiiiii........
bu arada tanıştığma da memnun oldum... hoş zamanla daha ii tanırız
bende iyim eşim yok öyle sizlerleyim gerçi gider gitmez hemen internet den o saat şu dkkdır ne ettiğimi kontrol ediyor amaaa öyleeee... seni sormalı asıl inşlh iyi gidiyordur...İyiyim çok şükür giremedim bu aralar geçmişi okuyordummm ..
Gelinimiz var mı diyeeee neyse hafta içi olur inşallaahhhh
Karamsarrrr ne güzel yarın kesinleşir inş ...
Sen nasılsın ???:)))
ne yaptın denemeler nasıll gidiyor..
Geldi gelecek haber hissediyorummmm ...
Sen topıc mi açtın sanki öle okudum
sudem senin çeyreyin olamadım sen harikaydın canım halen o şoku hatırlıyorum sabah olmuyor diye aglıyordun aksam halay çektirdin vvvvaaayyyy bbbbeeee
helal olsun evet haber çok yakın çççoookkkkkk
yok yok bu tarz topic değil hani bizim vajililerin kaynaştığı bestciğin açtığı topicdeki arkdşlrla konuşunca çok pc başında zaman geçiyor yendikde diyinceeee kitap okumaya yönelik birrrr topic bacımmm beklerizzzz bacım
hadi bakalım hayırlı haberlerle görüşürz inşlhhhhİyiyim çok şükür epey epey alıştım artık jel kullanmıyoruz... Bebek çalışmaları devam işte..
Tayin işleri var buara tercih felan eş durumundan onlarla uğraştık sonuç bekliyoruz ... Bütün güzel haberleri bu hafta alırız inş...
neyse cidden kötü yola sürüklemiyom kimseyi allahtanama canım link gönder bacım sen nereye ben oraya
nasılsın yeteramabukadarrr bacı... bugun baya çınlattım kulağını.....
sudenazy nasıl gidiyor sende işler
omrum msjı okumuşndur umarım
historianlady bacım senle hep karşılaşır olduk hiç yazışmadık... merhabaaa geç oldu amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?