Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya gökçem yendim desem az yalan olur ama inan son günler saatler oldu olacak ama sayende canım bacım
yok yokkk sen yendim diye yazmayacan sanırım emin olasıya kadar olduğuna kırkerede eşine oldumu diye soranalrdan (ben gibi) oldun bak yaaaa

martta gelirmişin arkdşlr bende şubatta yendim şimdi hamileyim diyeeee ozamannn sen görürsün yaaaa

şaka maka bu hafta sonu geliniiiiiiiii yokmu aaaaa

hadi kızlar iyi haberler verinnnn

İyiyim çok şükür giremedim bu aralar geçmişi okuyordummm ..
Gelinimiz var mı diyeeee neyse hafta içi olur inşallaahhhh
Karamsarrrr ne güzel yarın kesinleşir inş ...

Sen nasılsın ???:)))

çok zor cidden, yaşayan bilir.. şurda birkaç ayda eriyip gitmiştim yıllardır bu dertten muzdarip olan insanlar var. 8 yıl dile kolay, neler yaşadı kimbilir, kurtulduğuna çok sevindim. Evet ya ben de arada düşünüyorum, o kadar çabaladım, büyük bir yol katettim tekrarlar mı acaba diyorum. neyse neyse kötü düşünceleri zihinden atmak lazım, iyi düşünelim iyi olsun :))

Ben de çok memnun oldum canım, tanışır kaynaşırız zamanla ^.^

İyiyim çok şükür giremedim bu aralar geçmişi okuyordummm ..
Gelinimiz var mı diyeeee neyse hafta içi olur inşallaahhhh
Karamsarrrr ne güzel yarın kesinleşir inş ...

Sen nasılsın ???:)))
bende iyim eşim yok öyle sizlerleyim gerçi gider gitmez hemen internet den o saat şu dkkdır ne ettiğimi kontrol ediyor amaaa öyleeee... seni sormalı asıl inşlh iyi gidiyordur...

Yeni gelen herkess hoş gelmişlerr... Bakıyorumda 3,5 yıllık benim gibi ark var .. Ben yendim hemde 4-5 günde sizlerde yapabilirsiniz :)))))

İyiyim çok şükür epey epey alıştım artık jel kullanmıyoruz... Bebek çalışmaları devam işte..
Tayin işleri var buara tercih felan eş durumundan onlarla uğraştık sonuç bekliyoruz ... Bütün güzel haberleri bu hafta alırız inş...

sudem senin çeyreyin olamadım sen harikaydın canım halen o şoku hatırlıyorum sabah olmuyor diye aglıyordun aksam halay çektirdin vvvvaaayyyy bbbbeeee

helal olsun evet haber çok yakın çççoookkkkkk

valla bu hafta çok pc başında bekledim ilk halayını çeken ben olayım diyeeee amaa bak yaaaa sen yende varsın geç öğreneyim...:) neyseee

hadi bakalım hayırlı haberlerle görüşürz inşlhhhh

eşin polismiydi abcım şu sıralar onalrın tayini var sanırsam

Kızlar sizler sayesinde yeter nası çalıştım ben bilirim yemek temizlik bıraktım hepsini 3 -4 saat egz yaptım çok şükür oldu Rabbim e bin şükür sende en kısa zamanda yenersin ..
Önceden geceler pek anlamlı değildi eşim için şimdi görsen dört gözle bekliyor ben nazlanıyorumm ... Yaaa çok şükür bitti... Herkesin bitsin.

canım mesajını okudum teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…