Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Karı koca öğretmeniz canım.. Farklı ilçelerde şimdi birleşeceğiz çıkarsa bakalım bu yıl bizim için güzel başladı öylede devam eder inş.

SUDECİm hangi pozisyonda yenmiştin sen hatırlayamadım

tatlım bebeğim 2,5 yasında sezeryanla doğum yaptım evet çekip gitti halada gelmedi herşey benim suçummmus öle diyor yani anlayacagın bizim evde gürültü çok oluyo valla bacım parmakla iyi ama aparat deneyim dedim yapamadım olmadı alamadım

Allah baska sikinti vermesinnnn tebriklerrrrrrrr

Ben altta yendim egz öyle çalışıyordum .. Hala öyle rahatım altta üstüne oturmak zor geldi şimdi yeni yeni yapabiliyorum altta alıştıktan sonra üste çıkabiliyorum ... :)

Son düzenleme:
bak sennnnnnnnn heytttt be harikaaaaa bak ya yaz yazda böyleee millet iyice ağırlık versin egzersizineeeee

canım mesajını okudum teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
reca ederim bacımmmm..yararlı olduysa ne ala inan en erken yenmesini istediklerimdensin bacım

kızlar ya testi sizede göndereyim yorum yapın bi
Eki Görüntüle 641015
huhuuuuuuuuuuuuuu sen gittt ve istediğini yaptırtt yalanda ayyy canım şunu istiyor midem bulandı bile diyebilirsin bacımmmmmmm çünküüüüüüü cidden hamilesinnn daha nasıl bellirgin olucak feci belliii feci ayberk eceninkini görmemiştin galibaaaaa zorla gözükyordu ınunda regline gelmeden yapa yapa erkenden öğrendii hamileliğniiiiiii karamsarcım kan değerlerin önemli...folik asit içmelisin zaten 3 ay öncesinde başlamış olman gerekti ve ilk 3 aydada önemliiiiiii derhal al...

dr a git bence yarın için hemen kadın doğumcudanda devlette bir randevo alıver bacımmmm... ciddennnnnn tebriklerrrrrrrr bacımmmmmmmmm çok sevindim

Karı koca öğretmeniz canım.. Farklı ilçelerde şimdi birleşeceğiz çıkarsa bakalım bu yıl bizim için güzel başladı öylede devam eder inş.

hadi bakalım inşlh güzelce istediğiniz olurrrr... birde meslektaşmışızz yaaa

Epey görünüyor çizgi ... Tahmini kaç günde belli olur bende bir test yapsam reng bekliyordum yaaaaa çok güzel bize de dua etttttt.

canım ben ölesine yapmıştımbi baktım böle çıktı.kararsız kaldım bende daha adetim gelmemişti.işte yaklaşık 10 gün var yani 2-4 arasında oluyorum.emin değilim onun için yarın sabah ilk iş kan testi yaptırcam inş.
Rabbim isteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip etsin inş
.işte bende kararsızdım sizede göstereyim dedim

bak yaaaa 2.5 yaş çok sevimlidir ha birde 2 yaş sendromu vardır bebeklerde agresif olur o sezonnn yeni huylar edinirler anammmm...

ufffffffffff

vallaaa içimi eziyon hala gelmedi diyosun ufffffffff güzelce konuş bu bir rahatsızlık deeee
paylaş buradakilerideeee
gerekirse evlilik terapsitine gidin (biz gitttiydik )
hani maddi durum nasıl bilemem amaaa cidden bir kerecik gidinnn belki basit bir antidepresan bile rahatlatabilir
aksları gevşetebilir en bilim bacımmmmmm okadarda ayzmışın kömür gözlüm diye dilerim inşallh rabbim eşinin kalbineee evlat ve eş ve hattaaa eve bağlılık sevgisi versinnnn ufffffff ne yapsakki

Kızlar ne demişlerse yaptın 1 parmak yapıyordum 2 olmuyordu bırakıyordum buradaki kızları tanıdıktan sonra apart yaptım kendime 3-5 cm başladım her gün kalınlaştırdım girdikçe peçete sardım Sonra. 2 parmak denedim girdi daha çok hoşuma gitti başardım diye 3 parmak denedim olmadı yine aparatla yaptım 10-12 arası 3 parmakta daha rahat girmeye başladı ve 13-15 cm sonrası denedik ben alta yendim çok şükür 2 haftayı bitirdik her geçen gün daha iyi inş sizde yenersiniz niran evvel...

yavrum sen resmen hamilesin hayırlı olsun valla çok güzel allah bizede nasip etsn ciddi ciddi HAMİLESİNN YYYA HARİKA

canım sen resmen hamilesin bende de öle çıkmıştı hatta inanmayıp bir sabah bir akşam yapmıştım ikisiinde de iki çizgi vardı şimdiden gözün aydın...

tamam artık inanıyorum hamileyim ya ben hamileyim şimdi ölemiRabbim herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…