- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.141
Kızlar sizler sayesinde yeter nası çalıştım ben bilirim yemek temizlik bıraktım hepsini 3 -4 saat egz yaptım çok şükür oldu Rabbim e bin şükür sende en kısa zamanda yenersin ..
Önceden geceler pek anlamlı değildi eşim için şimdi görsen dört gözle bekliyor ben nazlanıyorumm ... Yaaa çok şükür bitti... Herkesin bitsin.
ANAMMMM kaç yaşında bebişin nasıl doğum yaptın sezeryanmı epiduralmı normalmi??
ya birde bebişin var ve öyle adam çekip gidiyor ayyy iki kat artırdınnnnnn üzüntümü bacım....
yaa evet parmakla deniyon ya nasıl gidiyor egzersizler bacım acaba aparatla dahamı erken ilerlersinn
Kızlar sizler sayesinde yeter nası çalıştım ben bilirim yemek temizlik bıraktım hepsini 3 -4 saat egz yaptım çok şükür oldu Rabbim e bin şükür sende en kısa zamanda yenersin ..
Önceden geceler pek anlamlı değildi eşim için şimdi görsen dört gözle bekliyor ben nazlanıyorumm ... Yaaa çok şükür bitti... Herkesin bitsin.
bak sennnnnnnnn heytttt be harikaaaaaKızlar sizler sayesinde yeter nası çalıştım ben bilirim yemek temizlik bıraktım hepsini 3 -4 saat egz yaptım çok şükür oldu Rabbim e bin şükür sende en kısa zamanda yenersin ..
reca ederim bacımmmm..yararlı olduysa ne ala inan en erken yenmesini istediklerimdensin bacımcanım mesajını okudum teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
huhuuuuuuuuuuuuuu sen gittt ve istediğini yaptırtt yalanda ayyy canım şunu istiyor midem bulandı bile diyebilirsin bacımmmmmmm çünküüüüüüü cidden hamilesinnn daha nasıl bellirgin olucak feci belliii feci ayberk eceninkini görmemiştin galibaaaaa zorla gözükyordu ınunda regline gelmeden yapa yapa erkenden öğrendii hamileliğniiiiiii karamsarcım kan değerlerin önemli...folik asit içmelisin zaten 3 ay öncesinde başlamış olman gerekti ve ilk 3 aydada önemliiiiiii derhal al...
Karı koca öğretmeniz canım.. Farklı ilçelerde şimdi birleşeceğiz çıkarsa bakalım bu yıl bizim için güzel başladı öylede devam eder inş.
Epey görünüyor çizgi ... Tahmini kaç günde belli olur bende bir test yapsam reng bekliyordum yaaaaa çok güzel bize de dua etttttt.
bak sennnnnnnnn heytttt be harikaaaaabak ya yaz yazda böyleee millet iyice ağırlık versin egzersizineeeee
reca ederim bacımmmm..yararlı olduysa ne ala inan en erken yenmesini istediklerimdensin bacım
huhuuuuuuuuuuuuuu sen gittt ve istediğini yaptırtt yalanda ayyy canım şunu istiyor midem bulandı bile diyebilirsin bacımmmmmmm çünküüüüüüü cidden hamilesinnn daha nasıl bellirgin olucak feci belliii feci ayberk eceninkini görmemiştin galibaaaaa zorla gözükyordu ınunda regline gelmeden yapa yapa erkenden öğrendii hamileliğniiiiiii karamsarcım kan değerlerin önemli...folik asit içmelisin zaten 3 ay öncesinde başlamış olman gerekti ve ilk 3 aydada önemliiiiiii derhal al...
dr a git bence yarın için hemen kadın doğumcudanda devlette bir randevo alıver bacımmmm... ciddennnnnn tebriklerrrrrrrr bacımmmmmmmmm çok sevindim
sağlık ocağına gideyim diodum ama orda bakmazlarmıki:44:yaa gökçe beni çok heycanlandırdın
bak yaaaa 2.5 yaş çok sevimlidir ha birde 2 yaş sendromu vardır bebeklerde agresif olur o sezonnn yeni huylar edinirler anammmm...tatlım bebeğim 2,5 yasında sezeryanla doğum yaptım evet çekip gitti halada gelmedi herşey benim suçummmus öle diyor yani anlayacagın bizim evde gürültü çok oluyo valla bacım parmakla iyi ama aparat deneyim dedim yapamadım olmadı alamadım
Yeni gelen herkess hoş gelmişlerr... Bakıyorumda 3,5 yıllık benim gibi ark var .. Ben yendim hemde 4-5 günde sizlerde yapabilirsiniz :)))))
tatlım bebeğim 2,5 yasında sezeryanla doğum yaptım evet çekip gitti halada gelmedi herşey benim suçummmus öle diyor yani anlayacagın bizim evde gürültü çok oluyo valla bacım parmakla iyi ama aparat deneyim dedim yapamadım olmadı alamadım
aşırı heyecana gerek yokbak sennnnnnnnn heytttt be harikaaaaabak ya yaz yazda böyleee millet iyice ağırlık versin egzersizineeeee
reca ederim bacımmmm..yararlı olduysa ne ala inan en erken yenmesini istediklerimdensin bacım
dr a git bence yarın için hemen kadın doğumcudanda devlette bir randevo alıver bacımmmm... ciddennnnnn tebriklerrrrrrrr bacımmmmmmmmm çok sevindim
sağlık ocağına gideyim diodum ama orda bakmazlarmıki:44:yaa gökçe beni çok heycanlandırdın
sağlık ocağı kan testinden hamilesin diyecekkk
hani ben embriyoyu görmen içinn belki hemencecik randevoyu al diye dedim
yoksa 2 hafta sonraaaa 1 ayı devirince kesenizi görmeye gidersiniz ayyyy vallaaaaa ciddennnnn ben heyecanalndım seni düşünemiyorummmmm.....
ha eşin ayakalrnı yıkıyordu zaten
şimdi halini düşünemiyorummm hahahaha
aşırı heyecana gerek yok
sağlık ocağı kan testinden hamilesin diyecekkk
hani ben embriyoyu görmen içinn belki hemencecik randevoyu al diye dedim
yoksa 2 hafta sonraaaa 1 ayı devirince kesenizi görmeye gidersiniz ayyyy vallaaaaa ciddennnnn ben heyecanalndım seni düşünemiyorummmmm.....
ha eşin ayakalrnı yıkıyordu zaten
şimdi halini düşünemiyorummm hahahaha
aile hekimi vermezmiki folik asit ondan sordum ona göre jinekolağa gideyim.şimdiden başladım zaten hamileyim şunu yap bunu yap demeyeya ama çokmu erken seviniyorum:26:
yavrum sen resmen hamilesin hayırlı olsun valla çok güzel allah bizede nasip etsn ciddi ciddi HAMİLESİNN YYYA HARİKA
canım sen resmen hamilesin bende de öle çıkmıştı hatta inanmayıp bir sabah bir akşam yapmıştım ikisiinde de iki çizgi vardı şimdiden gözün aydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?