- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.161
MASALLLAH AMAN KENDİNE DİKKAT ET SONUÇTA HAMİLELİGİNİN İLK GÜNLERİ OOOYYYY KARAMSAR HAMİŞ OLMUŞDA BİZE UMUT MU VERİYOMUŞ
MORELİM YERİNE GELDİ YA
ben bile verebilirim aile hekimine bile gerek yok ya neyseaile hekimi vermezmiki folik asit ondan sordum ona göre jinekolağa gideyim.şimdiden başladım zaten hamileyim şunu yap bunu yap demeyeya ama çokmu erken seviniyorum:26:
3-4 modeli var
şimdi amma konuştum ama önemli birini devlet karşılıyorki inann ucuz zaten normaldede 2-3 tllik bişeydi onun folik asidi bol
diğerleri var 2 çeşit onalrda aynı anda gerekli calsiyum ve b vitaminleride folik asitle verilmekte ve aynı hapta birkaç vitamin oluncaa folik asid oranı az ve günde 3 adete dek çıkılabilen bir içme periyodu oluyor....
haniii önemliii dieğr vücut eksiğini gediğini öğrenip hormonların için daha kapsamlı bir test yaptırrıdın kandan
şimdi aile hekimi belli duruma bakcak hcg miydi ne o yüksekse hamilesin diyip yolaycak ....
neyseeee ahrika vallaaa sen takıl banaaa sonrada ben takılırım sana bacımmmm hani zaman kaybetmeden randevo al diye dedim ama dur sakinn ol evet ....
yaptırttt herşeyi yaptırtttttt kocanaaaa:) ebn bi hamile olayımmmmmmm anasını ağlatacammmmmmmmmmm vallaaaa
canım ben ölesine yapmıştımbi baktım böle çıktı.kararsız kaldım bende daha adetim gelmemişti.işte yaklaşık 10 gün var yani 2-4 arasında oluyorum.emin değilim onun için yarın sabah ilk iş kan testi yaptırcam inş.
Rabbim isteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip etsin inş.işte bende kararsızdım sizede göstereyim dedim
Şu niki değiştirsen mi acaba sen artık hamilesinin karamsarlıkta kimmiş demi tebrik ederim darısı başımızaaaaaa ....
yaaa senin morel ne diye bozukkiiii allaahsennnnnnnnn seninki artık bu saatten sonra keyfi olduuuuuuuu :)
MASALLLAH AMAN KENDİNE DİKKAT ET SONUÇTA HAMİLELİGİNİN İLK GÜNLERİ OOOYYYY KARAMSAR HAMİŞ OLMUŞDA BİZE UMUT MU VERİYOMUŞ
MORELİM YERİNE GELDİ YA
kadeheeeee karamsar içinnnnn kutluyoruzzzzAnam ben bi kadeh parlatiyim ya çok sevindim
allah korusunnnn ecrin zayıf diye olmadı biliyorsun dışgebelik gibi bişeyyyyy maalesefki 100 kadından 1 inde olabiliyormuşşşş... allah korusunnnnnn ayberk ecede maşallah çok zayıfffffftı 42 43 düü 45 i zor görmüştü sanırsammmm azcık iyi düşünnnnnnnnn yaaaa yoksaaaaaaya evet çok korkuyorum ben çok zayıfım kansızım falan...birde ecrinin başına talihsiz olay geldiya o beni çok etkiledi.
canım seninde yenmene az kaldı inş göreceksin yenince eşinle daha kaliteli zaman geçiriyosun.Rabbim sanada tattırsın bu mutlulukları ve senin gibi olan herkese
canım hayırlı olsun inş.. Sorunsuz sekilde geçirirsin bu dönemi bebeğini kucagına alırsın ayyy ne güzel yaaaa masallah darısı tüm isteyenlereeeeeee
ben bile verebilirim aile hekimine bile gerek yok ya neyse
3-4 modeli var
şimdi amma konuştum ama önemli birini devlet karşılıyorki inann ucuz zaten normaldede 2-3 tllik bişeydi onun folik asidi bol
diğerleri var 2 çeşit onalrda aynı anda gerekli calsiyum ve b vitaminleride folik asitle verilmekte ve aynı hapta birkaç vitamin oluncaa folik asid oranı az ve günde 3 adete dek çıkılabilen bir içme periyodu oluyor....
haniii önemliii dieğr vücut eksiğini gediğini öğrenip hormonların için daha kapsamlı bir test yaptırrıdın kandan
şimdi aile hekimi belli duruma bakcak hcg miydi ne o yüksekse hamilesin diyip yolaycak ....
neyseeee ahrika vallaaa sen takıl banaaa sonrada ben takılırım sana bacımmmm hani zaman kaybetmeden randevo al diye dedim ama dur sakinn ol evet ....
yaptırttt herşeyi yaptırtttttt kocanaaaa:) ebn bi hamile olayımmmmmmm anasını ağlatacammmmmmmmmmm vallaaaa
ben ozaman sağlık ocağına gitmeyim diğer türlü daha ii olur.teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
darısı sanaaaa ne duruyon evrimcimmmmmmmmm ne güzel yensen eşin ister ebbeği bizim adammmm gibi olsa uffffffff...daya duydun mu kız hamileymiş canım ya allah herkeze nasip etsingözlerim doldu ama inan mutluluktan karamsarcım
canım hayırlı olsun inş.. sorunsuz sekilde geçirirsin bu dönemi bebeğini kucagına alırsın ayyy ne güzel yaaaa masallah darısı tüm isteyenlereeeeeee
daya duydun mu kız hamileymiş canım ya allah herkeze nasip etsingözlerim doldu ama inan mutluluktan karamsarcım
hani hemen varsa yakınıda elbette uzmanına git..... sağlık ocağına git derken hemen öğren diyeeeeeeeeee kan değerinden en kesin sonuçla çıktığı içinnnnnnn aile hekimine aciliyetten gittt dedikben ozaman sağlık ocağına gitmeyim diğer türlü daha ii olur.teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
bak ya okadar yazdık sana daya diyeeeeeeesende durumlar nedir cnm vajinin son haddlerindeydin bittiimi ? rabbim isteyen herkese nasip etsin. vajinismus derdindende herkesi, kurtarsın.
benimde üye adım dayan25 idi n harfini eklemeyi unutmusum böyle oldu cok komediydi yaaa daya deyince baska sey aklıma geliyoo
yaaa senin morel ne diye bozukkiiii allaahsennnnnnnnn seninki artık bu saatten sonra keyfi olduuuuuuuu :)
kadeheeeee karamsar içinnnnn kutluyoruzzzzheyytt beeeee kızın haberi yok mutluluk sarhoşu bizzzz adeta sanal dan yaptık testi ölçtük biçtik doğuma da alırız
allah korusunnnn ecrin zayıf diye olmadı biliyorsun dışgebelik gibi bişeyyyyy maalesefki 100 kadından 1 inde olabiliyormuşşşş... allah korusunnnnnn ayberk ecede maşallah çok zayıfffffftı 42 43 düü 45 i zor görmüştü sanırsammmm azcık iyi düşünnnnnnnnn yaaaa yoksaaaaaa
heyyyy şimdi sennnnnnnnnnnnnn örgüyede başlarsın anammmmmmmmesaba göre seninde ekim sonu kasım başı ben gibi bir akrep bebişin oluyorrrrrrrrr.... senmisin balık burcu eşim diyodunnnnn al akrebiii heheheee
cidden inanılmaz sevindim hayırlısı ile hep güzel haberlerle karşılaş bacım
ya değiştircektim ama vazgeçtim ben buraya geldiğimde çok kötü durumdaydım çok karamsardım düşünsene egzersizleri yapıyorum ama hala olmayacak die düşünüyodum.işte bak bu karamsarlıktan nerelere geldim bunu belirtip gelenler bunun imkansız olmadığını görsünler
bak ya okadar yazdık sana daya diyeeeeeee
inannn yeni çaktım dayaa diyince aklına gelen şeyi anammmmmmmm komediymiş hahahaaa bunu nasıl kaçırmışım bennnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?