Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MASALLLAH AMAN KENDİNE DİKKAT ET SONUÇTA HAMİLELİGİNİN İLK GÜNLERİ OOOYYYY KARAMSAR HAMİŞ OLMUŞDA BİZE UMUT MU VERİYOMUŞ

MORELİM YERİNE GELDİ YA

ya evet çok korkuyorum ben çok zayıfım kansızım falan...birde ecrinin başına talihsiz olay geldiya o beni çok etkiledi.
canım seninde yenmene az kaldı inş göreceksin yenince eşinle daha kaliteli zaman geçiriyosun.Rabbim sanada tattırsın bu mutlulukları ve senin gibi olan herkese

canım hayırlı olsun inş.. sorunsuz sekilde geçirirsin bu dönemi bebeğini kucagına alırsın ayyy ne güzel yaaaa masallah darısı tüm isteyenlereeeeeee

Şu niki değiştirsen mi acaba sen artık hamilesinin karamsarlıkta kimmiş demi tebrik ederim darısı başımızaaaaaa ....

ya değiştircektim ama vazgeçtim ben buraya geldiğimde çok kötü durumdaydım çok karamsardım düşünsene egzersizleri yapıyorum ama hala olmayacak die düşünüyodum.işte bak bu karamsarlıktan nerelere geldim bunu belirtip gelenler bunun imkansız olmadığını görsünler

MASALLLAH AMAN KENDİNE DİKKAT ET SONUÇTA HAMİLELİGİNİN İLK GÜNLERİ OOOYYYY KARAMSAR HAMİŞ OLMUŞDA BİZE UMUT MU VERİYOMUŞ

MORELİM YERİNE GELDİ YA
yaaa senin morel ne diye bozukkiiii allaahsennnnnnnnn seninki artık bu saatten sonra keyfi olduuuuuuuu :)
Anam ben bi kadeh parlatiyim ya çok sevindim
kadeheeeee karamsar içinnnnn kutluyoruzzzz heyytt beeeee kızın haberi yok mutluluk sarhoşu bizzzz adeta sanal dan yaptık testi ölçtük biçtik doğuma da alırız

allah korusunnnn ecrin zayıf diye olmadı biliyorsun dışgebelik gibi bişeyyyyy maalesefki 100 kadından 1 inde olabiliyormuşşşş... allah korusunnnnnn ayberk ecede maşallah çok zayıfffffftı 42 43 düü 45 i zor görmüştü sanırsammmm azcık iyi düşünnnnnnnnn yaaaa yoksaaaaaa

heyyyy şimdi sennnnnnnnnnnnnn örgüyede başlarsın anammmmmmmm esaba göre seninde ekim sonu kasım başı ben gibi bir akrep bebişin oluyorrrrrrrrr.... senmisin balık burcu eşim diyodunnnnn al akrebiii heheheee

cidden inanılmaz sevindim hayırlısı ile hep güzel haberlerle karşılaş bacım

daya duydun mu kız hamileymiş canım ya allah herkeze nasip etsin gözlerim doldu ama inan mutluluktan karamsarcım
darısı sanaaaa ne duruyon evrimcimmmmmmmmm ne güzel yensen eşin ister ebbeği bizim adammmm gibi olsa uffffffff...

neyse bugunu çok mutlu kapatacammmmmm karamsarcığımızın sayesindede iyice sevindik

daya duydun mu kız hamileymiş canım ya allah herkeze nasip etsin gözlerim doldu ama inan mutluluktan karamsarcım

sende durumlar nedir cnm vajinin son haddlerindeydin bittiimi ? rabbim isteyen herkese nasip etsin. vajinismus derdindende herkesi, kurtarsın.
benimde üye adım dayan25 idi n harfini eklemeyi unutmusum böyle oldu cok komediydi yaaa daya deyince baska sey aklıma geliyoo

bak ya okadar yazdık sana daya diyeeeeeee

inannn yeni çaktım dayaa diyince aklına gelen şeyi anammmmmmmm komediymiş hahahaaa bunu nasıl kaçırmışım bennnnnnn....

benim eşim değildi balık olan tabi okadar yazışınca doğal olarak karışabiliyoya benim huyum herşeyin kötüsünü düşünürümde

ne güzelll yaaa RABBİM sağlıkıla kucağına almayı nasip etsin inş darısı başımıza... haklısın bu hikayeler sayesinde bile yenenler olabilir ben deneme yapmadan önce okumuştummm motive etmişti beni...
YAAA SEN ARTIKKK HAMİLESİN NE GÜZELLL
BİRDE MAŞALLAH DİYELİMMM NAZAR DEĞMESİNNN

Son düzenleme:
bak ya okadar yazdık sana daya diyeeeeeee

inannn yeni çaktım dayaa diyince aklına gelen şeyi anammmmmmmm komediymiş hahahaaa bunu nasıl kaçırmışım bennnnnnn....

yaa görüyomusun bi --- n --- harfi yüzünden ne hallere düşmüştüm oysaki ne dayasıı o zamanlar dayanmak maksadıyla yazmıstım acılaraa : değiştiremedim sonrada öyle kaldı adım patladı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…