- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.181
daya duydun mu kız hamileymiş canım ya allah herkeze nasip etsingözlerim doldu ama inan mutluluktan karamsarcım
pardon yaaaa evrimdi ooo.... özür....seninki romantik adamdı yaaa balıkla karıştırmışım....benim eşim değildi balık olan tabi okadar yazışınca doğal olarak karışabiliyoya benim huyum herşeyin kötüsünü düşünürümde
sende durumlar nedir cnm vajinin son haddlerindeydin bittiimi ? rabbim isteyen herkese nasip etsin. vajinismus derdindende herkesi, kurtarsın.
benimde üye adım dayan25 idi n harfini eklemeyi unutmusum böyle oldu cok komediydi yaaa daya deyince baska sey aklıma geliyoo
olsun sen geleceği görenelrden olarak şimdielr için yazmışın hahahahhaa
yaa görüyomusun bi --- n --- harfi yüzünden ne hallere düşmüştüm oysaki ne dayasıı o zamanlar dayanmak maksadıyla yazmıstım acılaraa : değiştiremedim sonrada öyle kaldı adım patladı gitti
benim eşim değildi balık olan tabi okadar yazışınca doğal olarak karışabiliyoya benim huyum herşeyin kötüsünü düşünürümde
hani hemen varsa yakınıda elbette uzmanına git..... sağlık ocağına git derken hemen öğren diyeeeeeeeeee kan değerinden en kesin sonuçla çıktığı içinnnnnnn aile hekimine aciliyetten gittt dedik
yakın yakın özele gitmeyi düşündüm ama ilk sefer için devlete gitcem daha tam dr araştırmadım
Cecemde geldi ya biz güzel haberleri hissediyormuyuz ne gene toplandık ben parlatıyorum hepinizin yerine
pardon yaaaa evrimdi ooo.... özür....seninki romantik adamdı yaaa balıkla karıştırmışım....
Evrim bir araaa doğumgununu nasıl yırrtıtığını açıklasan diyorum...
Ha buarada iyce kafa yaptık gibi gibi yaseminle cecem geçmişi okuyorlarrr tühh tühh tühhh
karamsarın hamile olduğunu okuyasıya dek kız doğuracakkk
nbr canım nerelerdesin sen bakım hııı iyice uzaklaştın bizlerden nasıl gidiyo hayatt neler yapıyorsun egzersizler ne durumdaa anlat bakalımmm :))
MAŞALLAHya gökçem benim kocaya nediyim gitmiş onun dogum gününde bana çok istediğim botla çanta vardi onları almış ben dürüstçe unuttum dedim boşver bitanem senin kafan dolu dedi senin verecegin hediyelerin en güzeli dedi onu bekliyorum anlayın çok tatlı benim kocacık ya
kız ben sizden uzaklaşırmıyım ya dayanamam ki bacım işte son anlardayım yani giriyo ama sonuna kadar degil sen nasılsın
ahaahha :))))) hayırlı olsunnnnnnn canımmmm sen hamilesinnnnnn inanamıyorum süper bi haber bu bugün sabah ablamın hamile olduğunu öğrendim şimdide sen maşallahh ay çok sevindimm hiçç şüphe duyma kesin hamilesin iştee adet gecikmesi. gerekmiyor tatlım off çok heyecanlandım yaaa çok güzel birşey bu Allah ım bizede yaşatsın inş.....
kız ben sizden uzaklaşırmıyım ya dayanamam ki bacım işte son anlardayım yani giriyo ama sonuna kadar degil sen nasılsın
ya evet burda sizler kesin deyince artık bende inanıyorum hamile olduğumatabi bide dr dan duymalıyım
daha kimseye söylemedim ilk defa burda yazdım,bence ilk burası hakediyo bu haberiRabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin isteyen herkese
hadi cecemm sıra sende beraber büyütelim çocuklarımızı
ay canım inş... ağzından bal damlıyo sanırım artık şu işi halledip bende çocuk istiyorumheveslendim yahuuu sen hamişsin canım tabi dr danda duy için rahat olsun ama şu an karnında bebişin varr
Kızlar benim kafa sallanmaya basladı ben gidim yatim paslanmısim ya hepinize iyi geceler karamsarcım bi huzurlu uyu canım arkadaşım
inş canım akşamdan beri eşime hamileyim die neler yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?