Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim eşim değildi balık olan tabi okadar yazışınca doğal olarak karışabiliyoya benim huyum herşeyin kötüsünü düşünürümde
pardon yaaaa evrimdi ooo.... özür....seninki romantik adamdı yaaa balıkla karıştırmışım....
evrim bir araaa doğumgununu nasıl yırrtıtığını açıklasan diyorum...

ha buarada iyce kafa yaptık gibi gibi yaseminle cecem geçmişi okuyorlarrr tühh tühh tühhh
karamsarın hamile olduğunu okuyasıya dek kız doğuracakkk

bende daya ne demek die düşünüyodum

olsun sen geleceği görenelrden olarak şimdielr için yazmışın hahahahhaa
cidden pataldı gittti

kızlar ya testi sizede göndereyim yorum yapın bi
Eki Görüntüle 641015

ahaahha :))))) hayırlı olsunnnnnnn canımmmm sen hamilesinnnnnn inanamıyorum süper bi haber bu bugün sabah ablamın hamile olduğunu öğrendim şimdide sen maşallahh ay çok sevindimm hiçç şüphe duyma kesin hamilesin iştee adet gecikmesi. gerekmiyor tatlım off çok heyecanlandım yaaa çok güzel birşey bu Allah ım bizede yaşatsın inş.....

ya gökçem benim kocaya nediyim gitmiş onun dogum gününde bana çok istediğim botla çanta vardi onları almış ben dürüstçe unuttum dedim boşver bitanem senin kafan dolu dedi senin verecegin hediyelerin en güzeli dedi onu bekliyorum anlayın çok tatlı benim kocacık ya

MAŞALLAH

EEE SEN DE VER HEDİYENİ BE

kız ben sizden uzaklaşırmıyım ya dayanamam ki bacım işte son anlardayım yani giriyo ama sonuna kadar degil sen nasılsın

anladım canım hayırlısı hepside olur inş. için hep rahat olsun :)bende işte hatırlıyormusun ilk sana demiştim regl 2 gün gecikti diye bekliyorum diye sonrasında tam 23 gün gecikti ve ben şiştim hiç bişiy yapamadım tabi sonunda regl oldum şu an hastayım geçmesini bekliyorum zor bi ay geçirdim anlıyacağın inş. bitsinde çalışmalara devammm :))

ya evet burda sizler kesin deyince artık bende inanıyorum hamile olduğumatabi bide dr dan duymalıyım
daha kimseye söylemedim ilk defa burda yazdım,bence ilk burası hakediyo bu haberi Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin isteyen herkese

hadi cecemm sıra sende beraber büyütelim çocuklarımızı

kız ben sizden uzaklaşırmıyım ya dayanamam ki bacım işte son anlardayım yani giriyo ama sonuna kadar degil sen nasılsın

ay canım inş... ağzından bal damlıyo sanırım artık şu işi halledip bende çocuk istiyorum heveslendim yahuuu sen hamişsin canım tabi dr danda duy için rahat olsun ama şu an karnında bebişin varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…