Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar benim kafa sallanmaya basladı ben gidim yatim paslanmısim ya hepinize iyi geceler karamsarcım bi huzurlu uyu canım arkadaşım

teşekkürler canım
huzur nerde rahat bırakmıyolarkieşim gitti şimdi akrabaları tartışıyo annesi onu arıyo git bak die gitmese büyük sıkıntı.işte gitti onu bekliyorum

güzel ve özel insanlarr hepinize tatlı rüyalar ben yatmaya gidiyorum.
Vajililer vajilerini yendiği bebek isteyenlere güzel haberlerin geldiği günler ümidiyle.İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı geceler canımmm tatlı ruyalar...

kızz nasıl tepki verdi eşin neler hissetti anlat bakımmm iyi ediyonnnn

başta çok sevindi ama ben adetim gelmedi olmayabilir falan deyince durdu şimdi.yarın kan testinden sonra emin olacakmış.
bende diorum test sonuçlanırsa ve pozitifse ona söylemeyeyim akşam süpriz yapayım nasıl olur

cnmm sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaa(umutlandırmak istemem ama )bunun kalırı yok baya belliiiiiiiiiiiiiii

evet evet artık bende öle düşünüyorumhamileyim hala inanamıyorumgeçen ay bi ümitle yaptım hep testleri ama hiç çıkmadı.bu sefer ölesine yap bakalım dedi eşim hiç çıkacağını düşünmedim oldu

tamam eğer öyle emin falan değilse bu iyi bencede sürpriz yap ona kesinlikle canım yokmuş falan de başta inansın sonra bişiyler bul işte

tamam eğer öyle emin falan değilse bu iyi bencede sürpriz yap ona kesinlikle canım yokmuş falan de başta inansın sonra bişiyler bul işte

hep öle düşünüyodum ama testi beraber yapınca olmadı.dediğim gibi düşünüyorum tabi biraz klasik olacak ama bebek patiği yada biberonu alıp hediye ederim diyorum

hep öle düşünüyodum ama testi beraber yapınca olmadı.dediğim gibi düşünüyorum tabi biraz klasik olacak ama bebek patiği yada biberonu alıp hediye ederim diyorum

olsun klasik olsun yinede güzel canım paket yap güzelce ver açıp görsün güzel olur bence bilmeseydi iyi olurdu ama o senden meraklıymış baksana hemen test al demiş

kızlar benim yatmam lazım eşim geldi sohbet iiydi aslında
sevincime ortak olan herkese çok teşekkür ediyorum ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum
birde bu topiği kendimle meşgul ettiğim için hakkınızı helal edin

ii geceler

ay cnm ya duygulandım vallaya rabbim nazarlardan korusun seniallahım isteyen herkese varsın bende çok istiyorummm bu ay yeni başladık çalışmalara geçen ay ilaç kullanmıştımm:44::44::44::44::44:inş olur bende haber veririm sizee

est. canım ne demek hiç öyle düşünme bu olaylar bile vajililere moral oluyor güzel şeyler insan dahada hevesleniyor hayırlı geceler tatlım grüşürüz inş. kendine dikkat et...

Rabbim tez zamanda sanada sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip eder inş. arkadaşım hadi bu ay tutar inş.

inş cnm eşimin ne kadar istediğini bi görsen gözlerin dolarr herkes ister ama benim eşim çok düşkün çocuklara ya çok istiyo bebek allahım inşşşşş varir isteyen herkese inşşş nese cnm bende çıkımmm artık saat kaç olduu

Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inş. üzülme zamanı gelince oda olacaktır evet geç oldu bende çıkıyorum hayırlı geceler canım :)

sorma yavv bitmedi bi türlü muhabbet bi baktım son sayfada karamsar testi paylaşmışşş çok sevindim valla hamile kalasım geldi

Aminnn hepimize.. Sen alıştın mı yanmalar geçti mi??? Ben ilk girerken hafif hissediyorum sonra rahatım artık ..

Sivi vazalin sayesinde gecti yanmalar.bende giriste yavas ve temkinliyim hala sonrasindada biraz agrim oluyo hala tam alistin denemez ama iyiye gidiyorum buarda Ben senin adini yanlis okudugumdan ikinci kez halay cekmisim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…