- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.421
kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
Kizlar selam.. Re...im bitti..dedigim gibi bu surectede butun alet edavatlarimi alip hazirladim..kaydirigubbakcemile3 hatta evde konsol aynalarindan baska uygun aynam da yoktu..ayna bilem aldim kaydirigubbakcemile3 ve bende yavas yavas basliyorum calismalara..ilk isim vaji tanimak ve dokunabilmek olucaksizlerinde yardim ve destekleriyle ins yenicem bu hastaligi..hepinizi opuyorumnanaktan
hepınız bır gun arkanıza bakıp gulumseyeceksınız buna ınanın ...ben o gunlerımı dusunuyorumda hıc bır zamn yapamıycam boyle olucem anne olamıycam derdım ..ama sımdı bakıyorumda demekkı ben basradıysam herkez yapar bunu bılyıorum ..cunku ben o kadar krkagımkı anlatamam sıze cop tenekelerının yanındna gecemem ıcındne kedı cıkar dıyekaydirigubbakcemile3....ınanın kızlar bugunler bıtıcek
benim tavsiyem tek başınıza cinsel içerikli film izleyin arkadaşlar ..
Günaydın kızlar neredesiniz??? Guinness ne yaptın dün denemen nasıl geçti? Egzersizler nasıl gidiyor anlatın bakalım.
günaydın canımcım...
ben eş parmağını dün akşam çok çok çok daha kolay aldım hiç sorunsuz cuk giriyo ben girdiğini bile anlamıyorum eşim hayretler içinde şaşırıyor dün gece en ufak bir kasılma titreme olmadı aldım parmağı jelledim yağladım açtım bacaklarımı en ufak bi kasma yok ne dışarda ne içerde hihoyyyto yüzden çok mutluyummmmm inşallah p...s denemeside bu kadar rahat olur kaydirigubbakcemile3ama vajinin içi bi tuhaf gıdıklanıyo gibi bişey :teytey: bu arada dün akşam parmağı ileri geri sağa sola baya bi dolaştırdım orda bi nokta oraya gelince sanki zevk alıyorum nasıl acayip bi duygu anlatamam...sanırım bu duyguyada alışmak lazım:tomato:
DEMEKKI VAJININ BYIN ALTINDA KEDI KORKUSU YATIYORdelikafadulden
günaydın canımcım...
ben eş parmağını dün akşam çok çok çok daha kolay aldım hiç sorunsuz cuk giriyo ben girdiğini bile anlamıyorum eşim hayretler içinde şaşırıyor dün gece en ufak bir kasılma titreme olmadı aldım parmağı jelledim yağladım açtım bacaklarımı en ufak bi kasma yok ne dışarda ne içerde hihoyyyto yüzden çok mutluyummmmm inşallah p...s denemeside bu kadar rahat olur kaydirigubbakcemile3ama vajinin içi bi tuhaf gıdıklanıyo gibi bişey :teytey: bu arada dün akşam parmağı ileri geri sağa sola baya bi dolaştırdım orda bi nokta oraya gelince sanki zevk alıyorum nasıl acayip bi duygu anlatamam...sanırım bu duyguyada alışmak lazım:tomato:
canım benım cok guzel bır karar ve keısnlıkle doktorunla konus anlat..hamılelıgınını tadını cıkart bebısıne guzel guzle seyler hazırla saglıkla gelsın ıhsallhhh...ve bebısısn geldıkten sonra egzersızlere baslarız ıhslalah cok kısa zamnda czersınbaharcım senin yorumların okadar iyi geliyoki bana. sanki terapi alıyomuşum gibi oluyorum. ne kadar pozitif bir insansın. bu arada ben hamile olduğum için hiç egzersiz yhapamıyorum demiştim. ama artık karar verdim doktorumla konuşacam doğumum ameliyatla yapacam. ve doğumdan sonrada iii bir doktora gidecem ve egzersizlere başlayıp bunu bende Allah'în izniyle başaracam. sizlerden dua bekliyorum.
:1hug: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akannehirçok komik bende de var hakketten he epey korkuyom çöp atmadan ben eyvahedigeldismilekedilerdende öyle pek hoşlanmamm sadece Allah yaratmış diye bakarm:umursamaz:kesin vajının sebebi bu kedilerrrrakannehirkaydirigubbakcemile3
venusten bişey soracam bu parmak denemeleriyle kızlık gittimi canım.
Çok sevindim canım bende dün yaptım eşli egzersizi iyi sayırım rahat oluyor iki parmakda makas yapınca biraz zorlanıyorum siz tek parmakdamısınız?İnşallah p..s denemelerimiz rahat olur...
2 parmak makasta bende biraz zorlanıyorum ama günden güne fark ediyor..eşimin tek parmağını alıyorum ama zaten eşle 2 parmak yapın demedi bana doktorum...1 mayısa kadar 2 parmak makası ben yapıcam ilk öyle başlıyorum yarım saat çalışıyorum sonra eşimi çağırıyorum tek parmak bi yarım saat de onunla çalışıyorum ve dün akşam ilk defa eşimin parmağı oradayken hareket ettirirken zevk alınan bi yeri keşfettim :kedi:merak ediyordum yüzeysel olarak alıştığımız için acaba içerde bişey olunca nasıl olur diye ötekinden bambaşka bişey gibi geldi hihoyyytdahada bi heveslendim açıkcası...önceden olsa zevk aldığım için bile kendimi kötü hissederdim ama bakıyorumda ben baya bi değişiyorum alkisalkisalkisen çokta eşim mutlu oluyor buna...
Evet canım egzerszileri ödev gibi yaptığımız için zevk almayı aklımızdan geçiremiyoruz ama p..s denemesinde bunu daha iyi anlayacağız bu sayede işimiz daha kolay olacak inşallah.Ben bu doktorumdan önce başka biyere gitmiştim o uzman psikologdu oda parmak egzerszii vermişti ve bunu yaparken zevk alman lazım o anı yaşıyormuş gibi derdi.Hiç bir fayda göremedim işin uzmanı gerçektende çok farklı oluyor ben daha bir parmak bir boğumu bile yapamazken beni 2 haftada p..s egzersizine geçirmişti burasınıda bilmiyordum o kadar kötü günlerim geçtiki anlatamam.Ama şimdi çok mutlu ve umutluyum şu işi başarırsak herşey daha ZEVK li olacak:kedi:zemuszemus
hiç aklından başarırsak gibi acabalı bi kelime geçirme kaydirigubbakcemile3 başardık bile hihoyyytbana 2 ay önce biri deseydiki sen o yatakta durup eşinin parmağını alıp sokacaksın vajiye her yerim bi ayrı kasılıp titrerdi 1 hafta kendime gelemesdim lülülülülülü p...s çok kolay yaparız gibi geliyor gamyoncuiremsu yaaa bende haddinden fazlamı umutluyum ne kaydirigubbakcemile bişey sorcam sen eş parmağını 2 parmak olarakmı yapıyorsun ?
Canım sen hep böyle umutlu ol ki bizde senden güç alalım:) Evet canım eş parmağında iki parmakdayız makas hareketi yapıyoruz vede 2 defa p..s denememiz oldu fena değildi.Doktorum parmakda ilerler gibi p..sdede önce bir boğum kadar sonra iki boğum yapacaksınız ve ödev olarak göreceksiniz ileri gitmeyin dedi.Güzel günlere az kalmıştı inşallah.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?