Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkes iiiii geceler kizlar..zaman farkimizdan dolayi burda hep aksam uzeri okuyorum iletilerinizi ama firsat buldukca hep okumaya calisiyorum..ve siz baslangiclari yapiyosunuz gunaydinlarinizla ..bende kapanislari sanirim kaydirigubbakcemile3 tatli ruyalar hepinizeeeee..

canım ya çok çok çok sevindim.eşimin taini çıktığı için taşındık ve internetim yok ama inan en çok seni merak ediyodum.arasırada arkadaşlardan giriyodum nete takip ediyodum ama yazmaya fırsat bulamıyodum bide bilg.kopyalanır falan diye çekiniyodum:)ben vajiyi yeneli çok oldu kasımda yendim ama hala kurtulamadım:)kasımdan beri toplasan 10 defa ancak denemişizdir 8 i başarılı sonuçlandı 2 si başarısız ve hala canım çok yanıyo anlam veremiyorum.biran önce bitse diye dua ediyorum ve eşimede nolur çabuk diyorum sürekli:)senin ikinci güzel geçmiş galiba bu iyi haber çünkü ben en çok ikincide zorlanmıştım.sakın ara verme yoksa benim gibi olursun.benim yoğun çalışmam ve hafta sonları sürekli il dışında olmam çok olumsuz etkiliyo sadece haftasonlar cesaret buluyorum oda evimizdeysek.bakalım zamanla alışabilecekmiyim.tekrar çok çok tebrik ediyorum seni canım gözyaşları bitti:)gelişmelerden haberdar et...:1hug:

selam canım.şunu söliyim bende alkolü çok denedim en başlarda.çok tecrübesizdim o zamanlar orayı kapalı sanıyodum ama içip içip deniyodum eşimle:)şimdi yendim ve öyle keyiften içtiğimiz bi gece ilişkiye girmeyi denediğimde inanılmaz kasıldım ve olmadı.yani alkol eşiyttir vajinismus koşullanması yerleşmiş beynime.hem yenmek için içtiğimde işe yaramadı hemde sonrasında iz bıraktı beynimde.yani bencede boşver bilinçaltını alkol yoketmiyo sadece bilinç düzeyini etkiliyo.kolay gelsin inşallah kısa sürede yenersin.bu sorunda başlamak başarmanın yarısı değil;başlamak başarmak demek.iyi geceler..

baharcım senin yorumların okadar iyi geliyoki bana. sanki terapi alıyomuşum gibi oluyorum. ne kadar pozitif bir insansın. bu arada ben hamile olduğum için hiç egzersiz yhapamıyorum demiştim. ama artık karar verdim doktorumla konuşacam doğumum ameliyatla yapacam. ve doğumdan sonrada iii bir doktora gidecem ve egzersizlere başlayıp bunu bende Allah'în izniyle başaracam. sizlerden dua bekliyorum.

benim tavsiyem tek başınıza cinsel içerikli film izleyin arkadaşlar ..

yok be güzelim filmle alkolle olcak iş değil bu...istersen 1 ay aralıksız film izle o bölüme bi şey dokunduğu anda zınk açarsın gözlerini... aklında ne film kalır ne cinsellik kaydirigubbakcemile3 alkolde çözüm değil ben balayında bir dünya şey içtim kustum yine içtim yenecem uleeeeeeynnnn bunu diye ama nafile kör kütük sarhoşken yatağın yolunu bulamazken eşim beni kucağında taşıdı yatağa düşün p....s dokunduğu anda hiç bişey olmamış gibi ayılıverdim bi gram sarhoşluk kalmadı nasıl bi şeyse hihoyyyt

Günaydın kızlar neredesiniz??? Guinness ne yaptın dün denemen nasıl geçti? Egzersizler nasıl gidiyor anlatın bakalım.

günaydın canımcım...

ben eş parmağını dün akşam çok çok çok daha kolay aldım hiç sorunsuz cuk giriyo ben girdiğini bile anlamıyorum eşim hayretler içinde şaşırıyor dün gece en ufak bir kasılma titreme olmadı aldım parmağı jelledim yağladım açtım bacaklarımı en ufak bi kasma yok ne dışarda ne içerde hihoyyyto yüzden çok mutluyummmmm inşallah p...s denemeside bu kadar rahat olur kaydirigubbakcemile3ama vajinin içi bi tuhaf gıdıklanıyo gibi bişey :teytey: bu arada dün akşam parmağı ileri geri sağa sola baya bi dolaştırdım orda bi nokta oraya gelince sanki zevk alıyorum nasıl acayip bi duygu anlatamam...sanırım bu duyguyada alışmak lazım:tomato:

venusten bişey soracam bu parmak denemeleriyle kızlık gittimi canım.

kaydirigubbakcemile3
DEMEKKI VAJININ BYIN ALTINDA KEDI KORKUSU YATIYORdelikafadulden

akannehirçok komik bende de var hakketten he epey korkuyom çöp atmadan ben eyvahedigeldismilekedilerdende öyle pek hoşlanmamm sadece Allah yaratmış diye bakarm:umursamaz:kesin vajının sebebi bu kedilerrrrakannehirkaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım bende dün yaptım eşli egzersizi iyi sayırım rahat oluyor iki parmakda makas yapınca biraz zorlanıyorum siz tek parmakdamısınız?İnşallah p..s denemelerimiz rahat olur...

canım benım cok guzel bır karar ve keısnlıkle doktorunla konus anlat..hamılelıgınını tadını cıkart bebısıne guzel guzle seyler hazırla saglıkla gelsın ıhsallhhh...ve bebısısn geldıkten sonra egzersızlere baslarız ıhslalah cok kısa zamnda czersın

:1hug: kaydirigubbakcemile3

venusten bişey soracam bu parmak denemeleriyle kızlık gittimi canım.

muhtemelen gitti diye düşünüyorum önceden tek parmak kendim yaparken takılıyodum hep parmağı çıkarışımda kırmızı olmuşmu diye bakıyodum sonra bi gün eşime anlattım dedim ben kızlığımı herkes gibi normal bi şekilde sana saklıyodum böyle parmakla falan yok olursa çok ağrıma gidecek saolsun bana baya telkinlerde bulundu ben seni çok seviyorum ne önemi var onun dedi bir sürü bişeyler söyledi rahatlattı beni sonra dr açtık bu konuyu güzel güzel anlattılar bana kafaya takılacak bişey olmadığını ikna oldum sonunda artık kızlıkmış falan umrumda değil ben bi kadınım ve bu bize rabbimin verdiği en büyük nimet..halime şükrediyorum ve hiç bir şeyi kafama takmıyorum...Allahın izniyle vajiyi yenip çoluk çocuğa karışmak tek dileğim...

Çok sevindim canım bende dün yaptım eşli egzersizi iyi sayırım rahat oluyor iki parmakda makas yapınca biraz zorlanıyorum siz tek parmakdamısınız?İnşallah p..s denemelerimiz rahat olur...

2 parmak makasta bende biraz zorlanıyorum ama günden güne fark ediyor..eşimin tek parmağını alıyorum ama zaten eşle 2 parmak yapın demedi bana doktorum...1 mayısa kadar 2 parmak makası ben yapıcam ilk öyle başlıyorum yarım saat çalışıyorum sonra eşimi çağırıyorum tek parmak bi yarım saat de onunla çalışıyorum ve dün akşam ilk defa eşimin parmağı oradayken hareket ettirirken zevk alınan bi yeri keşfettim :kedi:merak ediyordum yüzeysel olarak alıştığımız için acaba içerde bişey olunca nasıl olur diye ötekinden bambaşka bişey gibi geldi hihoyyytdahada bi heveslendim açıkcası...önceden olsa zevk aldığım için bile kendimi kötü hissederdim ama bakıyorumda ben baya bi değişiyorum alkisalkisalkisen çokta eşim mutlu oluyor buna...

Evet canım egzerszileri ödev gibi yaptığımız için zevk almayı aklımızdan geçiremiyoruz ama p..s denemesinde bunu daha iyi anlayacağız bu sayede işimiz daha kolay olacak inşallah.Ben bu doktorumdan önce başka biyere gitmiştim o uzman psikologdu oda parmak egzerszii vermişti ve bunu yaparken zevk alman lazım o anı yaşıyormuş gibi derdi.Hiç bir fayda göremedim işin uzmanı gerçektende çok farklı oluyor ben daha bir parmak bir boğumu bile yapamazken beni 2 haftada p..s egzersizine geçirmişti burasınıda bilmiyordum o kadar kötü günlerim geçtiki anlatamam.Ama şimdi çok mutlu ve umutluyum şu işi başarırsak herşey daha ZEVK li olacak:kedi:zemuszemus

hiç aklından başarırsak gibi acabalı bi kelime geçirme kaydirigubbakcemile3 başardık bile hihoyyytbana 2 ay önce biri deseydiki sen o yatakta durup eşinin parmağını alıp sokacaksın vajiye her yerim bi ayrı kasılıp titrerdi 1 hafta kendime gelemesdim lülülülülülü p...s çok kolay yaparız gibi geliyor gamyoncuiremsu yaaa bende haddinden fazlamı umutluyum ne kaydirigubbakcemile bişey sorcam sen eş parmağını 2 parmak olarakmı yapıyorsun ?

Canım sen hep böyle umutlu ol ki bizde senden güç alalım:) Evet canım eş parmağında iki parmakdayız makas hareketi yapıyoruz vede 2 defa p..s denememiz oldu fena değildi.Doktorum parmakda ilerler gibi p..sdede önce bir boğum kadar sonra iki boğum yapacaksınız ve ödev olarak göreceksiniz ileri gitmeyin dedi.Güzel günlere az kalmıştı inşallah.:Saruboceq:

canım benim inşallah hep beraber kaydirigubbakcemile3 p...s denemesi yaptıysanız ve fena değilse niye devam etmediniz balım ? bize hiç öyle bişey demedi dr. son egzersizleri yaptıktan sonra direk p...s deneyecez ki deneme değil yapacaksınız diyor hemde gün aşırı 1 ay boyunca....demekki farklı yöntemleri var doktorların sositosositosonunda olsunda nasıl olursa olsun hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…