Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm çok sagoll yeşim dediğin doktor ankarada mıymış peki

Benden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)

Tebriklerrrrrrrrrrrrr allah baska sikinti vermesin canim. Ozamannn n n gelsin halaylarrrrrrrr

haydi kızlar halayaa)

tebrikler canım Allah başka dert vermesin
halaylar sana

canimmmm cok sevindimmm tebrik ederim saglikli sihhatli kucagina alirsin insallahhh cok dikkat et kendine yorulmamaya calis opuyorum seni taze annis :))

Gunaydin cnm oncelikle tebrik ediyorum allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin annelik haberin burdaki henuz yenememis yada yenip cocuk sahibi olmak isteyenlere umut olsun

teşekkür ederim kızlar ya işte birazdan çıkıcam bi kan testi yaptırcam inş.o zaman tam emin olurum şimdi azda olsa acabalar var bakalım hayırlısı.
yenemeyen arkadaşlar inanın bende sizden farklı değildim egzersiz yapamayınca saatlerce ağladım yeri geldi eşimle tartıştık yeri geldi öleyim die dua ettim ama şimdi bakıyorum ne kadar boşmuş ozamanlar.ne kadar kolaymış aslında hep gözümüzde büyütmüşüz.
ben egzersiz yapmak istemedim hiç.yapanar hep egzersizlemi yapıyo diodum.burdakiler hep egzersiz diodu.bigün başladım egzersizlere ve gerçekten egzersiz çok önemli pes etmeyin ertelemeyin sonundaki mutluluğu düşünün

Gözün aydın canımm , kurtuldun bu dertten ççook mutlu ol emii

Herkese çok teşekkür ederim. Zor olanı atlattık çok şükür. İnş.bundan sonra herşey daha güzel olur ve normal bir ilişkimiz olur. Sanırım bir süre daha tedirgin bir şekilde devam eder. Acı illaki oluyor. Bundan sonraki sorunumuz da acı olayını yok etmeye çalışmak.

canım yarısından çoğunu aldıysan yön sorunu olabilir.yani yarısından sonra popoya doğru ilerlet hemen oluyo

dr gıttım alttan parmakla muayene etmek ıstedı ızın vermedım ultrasonla baktı uzunlugu normal ama dar dedı agrılı olur o yuzden dedı bende ınat ettım 15 cm uzunlugunda ınce aparattı denedım onla bıle 10 cmden ılerı gıtmıyo her yone denıyorum yok olmuyo esımle denememızdede en fazla 9 10 cm heralde gıttı ıllakı tamamının mı olması gerekıyo yendım demem için cunku yok gercekten ılerlemıyo daha fazla. şimdi ben yendim mi yenmedim mi anlamadım bişey(((

Arastirdim cnm ama dr ayni burdaki tedavi yontemini uyguluyor farklu bur islem yokki .

Yenen arkadasim senin adina cok sevindim 7.5 sene bitmis ne guzel benim 14 yil ve dun gece denememiz yine husran..

Tatlim 10 cm yaridan fazladir die dusunuyorum:) yani bence olmus:) pozisyona baglida olabilir:) o nedenle esin belki tam giremiodur. Git gel yapabildinizmi yani bende cok anlamamistim ama 10 cm girmisse olmustur bendede okadar oluo sanki:) darlik uzunlugu ile alakali deil tatlim bendede biraz darlik varmis dr parmakla muane yaptiginda demisti ama o girisi zorlastiriyo ileri gitmesini degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…