- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.221
günaydın herkeseeee :) biraz geçmiş okuyım dedim de
canım, süleyman beyi duydum ama diğerini duymadım, eğer dr da kararlıysan, burda yeşim yerçok du galibi, ona gidip memnun olanlar da vardı, yaklaşımı falan da iyiymiş, ben dr suz yendim çok şükür buradaki dr lar sayesindereklam falan yapmıyorum yani, ama ümitsiz olduğum birgünde hani olmazsa son çare diye giden arkadaşa mesaj atmıştım o söyledi ücreti de 2 ya 2500 dü.
hakkında hayırlısı olsun canım. burda yenmek istersen de biz burdayız elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız belki hepimiz aynı anda burada olamayız ama illaki birileri olur ve sana yol gösterir
seçimin ne olursa olsun, sakın erteleme bak 2,5 yıl olmus degil bir 2.5 yıl daha bir gün bile kaybetme
yolun açık olsun
kız, sen hamile misin bakim
ayyy inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahımm
çok güzel bi duygudur eminimmmmm
geçmişi okuyodum , ben okuyana kadar herkes gitmiş
ben de seni öpüyorum canımmmm
Tebriklerrrrrrrrrrrrr allah baska sikinti vermesin canim. Ozamannn n n gelsin halaylarrrrrrrrBenden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
günaydın kızlarrrr
Benden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
Benden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
canimmmm cok sevindimmm tebrik ederim saglikli sihhatli kucagina alirsin insallahhh cok dikkat et kendine yorulmamaya calis opuyorum seni taze annis :))
Gunaydin cnm oncelikle tebrik ediyorum allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinannelik haberin burdaki henuz yenememis yada yenip cocuk sahibi olmak isteyenlere umut olsun
canım yarısından çoğunu aldıysan yön sorunu olabilir.yani yarısından sonra popoya doğru ilerlet hemen oluyo
cnm bende 3,5 yıllık evliyim çok denedim olmadı olmuyo dr. ulusoydan randevu aldım inşallah onun sayesinde yenicem 1,5 günde kesin çözüm istersen internetten bi bak bu forumda da var yenen arkadaşlar yazmış bana çok güven verdiler umutlandım çok gerçekten umutsuz bir vakaydım dr.murat ulusoy..bilgin olsun istedim..
Herkese çok teşekkür ederim. Zor olanı atlattık çok şükür. İnş.bundan sonra herşey daha güzel olur ve normal bir ilişkimiz olur. Sanırım bir süre daha tedirgin bir şekilde devam eder. Acı illaki oluyor. Bundan sonraki sorunumuz da acı olayını yok etmeye çalışmak.
dr gıttım alttan parmakla muayene etmek ıstedı ızın vermedım ultrasonla baktı uzunlugu normal ama dar dedı agrılı olur o yuzden dedı bende ınat ettım 15 cm uzunlugunda ınce aparattı denedım onla bıle 10 cmden ılerı gıtmıyo her yone denıyorum yok olmuyo esımle denememızdede en fazla 9 10 cm heralde gıttı ıllakı tamamının mı olması gerekıyo yendım demem için cunku yok gercekten ılerlemıyo daha fazla. şimdi ben yendim mi yenmedim mi anlamadım bişey(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?