- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.241
Offff kızlar nasıl olucak ya benim bu işim denemelerden yine sonuç alamadık .....
neden kii cnmm söylediğimiz seyleri uyguladın değil mii..
merhaba kızlar ben geldim 4 gündü yoktum küstüm hepinizebeni hiç merak etmediniz mi hastaydım halende öyleyim ama işe geldim bugün perşembe cuma izin almıştım iyileşmek için ama iyileşemeden geldim :2::2:
Yenen arkadasim senin adina cok sevindim 7.5 sene bitmis ne guzel benim 14 yil ve dun gece denememiz yine husran..
Gecmis olsun canim benim biran once iyilesirsin umarim
Tatlim 10 cm yaridan fazladir die dusunuyorum:) yani bence olmus:) pozisyona baglida olabilir:) o nedenle esin belki tam giremiodur. Git gel yapabildinizmi yani bende cok anlamamistim ama 10 cm girmisse olmustur bendede okadar oluo sanki:) darlik uzunlugu ile alakali deil tatlim bendede biraz darlik varmis dr parmakla muane yaptiginda demisti ama o girisi zorlastiriyo ileri gitmesini degil
halaylar sana gelsin o zmaan cnmmBenden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
Canım biz de inan senelerce çok denedik ve sonu hep ağlama krizleriyle bitti. Ama şimdi düşünüyorum da ben o zaman denerken bile olabileceğine hiç inanmamışım. Hatta son 1-2 senedir teşebbüs bile etmemiştik. Perşembe günü bu siteyle tanıştım ve tam anlamıyla karar verdim bu iş olacak diye. Orta parmak ve iki parmak olayından sonra mumla devam ettim. Mumla da en fazla 4 cm kadar yapabildim ama artık sıkılmıştım iyice. Eşimle denemek istedim. Birkaç deneme de yine ürktüm. Bu sefer başlamadan parmakla egzersiz yapıp güven tazeledim. Üste ben çıkıp istediğim gibi yönlendirme yaptım ama en önemlisi nefes egzersizi. Saolsun burda arkadaşın biri çok yardımcı oldu cevaplarıyla bana. Yapamadığım yerde birkaç saniye dinlenmeye geçtim. İlk gün yarısını aldım p....in. ama bu benim için büyük bir başarıydı. Kendim yorgun hissettiğim an bıraktım. Önemli olan kontrolün tamamen sende olması. Dün akşam da başarısız denemeler oldu. Ama en sonunda yavaş yavaş sona doğru geldik çok şükür. Tabii ki ağrı var ama artık bence o da işin teferruatı. Deneye deneye onu da aşıcaz. Sen de öceki başarı hikayelerini okuyup kendini çok daha fazla motive et kontrolü tamamen sen ele al. Eşini milim milim sen yönlendir. Nefes egzersizlerini unutma. Ben ilişkiyi düşündüğüm an bile içim acırdı. Korkardım. Kendime güven gelince anladım ki o anı düşünmek ürkütmüyor. O zaman dedim bu iş olacak diye.
ewet :) yarısından fazlası oldu bı 3 4 cm falan var bende daha da gıtmesı gerekıyo dıye zorluyorum tabı oda acı verıyo benım ılgınc aparatla gırıs daha zor ama esımle hemen denedıgımızde hemen gırıyo anlamıyorum bıle .sıkıntı 10 cmden sonra ılerde bı yerde baskı ve acı oluyo ben ettıremedım parmakla muayene cunku ben hıc parmak egzersızı yapmadım.ıkı kez denedık sadece eşımle gelgıt yapmasına ızın vermeden ılerdekı baskı ve acıyı hıssedınce hemen gerı cektım kendımı allahtan gıkı cıkmayan bırı de nazımı cekıyo. ama ben en cok kendım ıcın yenmek ıstıyorum artık sendede oyle olyyosa sıkıntı yok o zaman bende ısallh:)
Canım senin adına gerçekten çok sevindim bunu atlattıysan eminim gerisi gelir ve daha rahat olursun. Bende buradan takip ediyorum hatta son günlerde aparatla denemeleri arttırdım 10 cm aparatı içimde uzunca tutuyorum ıkınarak çıkarıp tekrar ittiriyorum denemede de sanki bana kafa kısmı oluyor gibi geliyor fakat eşim ben bir şey hissetmiyorum sen kendini avutuyorsun diyo benimde şevkim kırılıyor vede dün bana verdiği son şanstı öyle demişti
Canım biz de kafası girince diğerini çok fazla hissetmedik. Acı artmaya başladıkça anladım ki ilerleme var. Burda önemli olan hissedip hissetmemek değil. Yavaş yavaş ilerledikçe sona yaklaştığını anlıyorsun. Kendini geri çekerken zaten görüyorsun ne kadar alabildiğini. Bizim de son 1-2 cm kaldı. Eşim ileri geri yapınca dayanamadım ağrıya. Eşin bu kadar sene dayanmış. Bari sonucunu görmek için kararlılığını bozmasın senin. Ben eşimden çok büyük destek aldım. Eğer ona güvenemeseydim bu kadar ilerleme katedemezdim. Eşini ikna et ve bütün kontrol sende olup tekrar dene canım. Yılma. Eşin bu arada düzenli bir ilişki için kendisine de şans veriyor sadece sana değil hatırlat ona :)
Allah başka dert vermesin canım darısı diğer arkadaşlaraBenden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
Ben bile kendimdeki ilerlemeye şaşıyorum normalde bu kadarına bile cesaretim hiç olmamıştı çok kararlıyım ama bu seferde o sabırsız davranıyor zaten bu kadar sene böyle bir çalışma olmadığı için aslında onunda gerginliği onu oyalıyorum zaman kazanmak için zannediyor ve çabamıda görmüyor şu an bunca yıl sağolsun oda her zaman yanımda oldu kimse bu kadar zaman beklemezdi buda bi gerçek ama artık son aşamadayız bunu bende hissediyorum az daha sabrına ihtiyacım var sadece ....
Demek ki bundan sonrası senin ikna kabiliyetine kalıyor :) Karar verildikten sonra olur. Eminim de o da artık yorulmuştur ve inanmıyordur olacağına ama biraz daha sabır. Yolun sonu görünüyor :)
Evet canım aynen öyle gerisi gelir inşallah oda yanımda olursa eğer.İnan ben ilk defa kendime bu kadar güveniyorum hedefe çok yakınız artık ama ikna konusunda umudum yok gibi hep aynı şeyleri anlatıyorsun oyalıyorsun beni diyor başka bir şey demiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?