- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.261
Arastirdim cnm ama dr ayni burdaki tedavi yontemini uyguluyor farklu bur islem yokki .
Yenen arkadasim senin adina cok sevindim 7.5 sene bitmis ne guzel benim 14 yil ve dun gece denememiz yine husran..
Kadınlar istedikten sonra herkesi ikna eder :) Hele bu kişi kocamızsa :) Şaka bir yana da mutlaka eşinin hassas bir noktası vardır. Kullan orayı ve ikna et. Bazen ufak kurnazlıklar gerekiyor :) ( Her ne kadar ben beceremesem de bu kurnazlıkları :) Dualarım seninle canım.
yaparsın hadi canım titremesin o eller.bazısı oturur sekilde bazıları yarı yatar şekilde yapıyor bende bu şekilde yapmıştım.iyice ıkın ve açılan deliğe yavaşça sok.bişey yok canım.hadi korkmakızlar şimdi psikiyatriden geldim parmak ödevi verdi..5 dkdr vajinamı inceliyorm am bitürlü parmagımı oraya sokma cesareti gelmedi resmen ellerm titriyo..nolur cesaret vern bna..bide hangi pozisyonda parmak egzersizi yapabilrm..
yaparsın hadi canım titremesin o eller.bazısı oturur sekilde bazıları yarı yatar şekilde yapıyor bende bu şekilde yapmıştım.iyice ıkın ve açılan deliğe yavaşça sok.bişey yok canım.hadi korkma
bence değil ama sen 20 dk yada 10 dk şeklinde yap canım.gözün korkmasın.bolca jelle parmagını tahriş olmasınörümden ömür gidiyo şuanda yadoktor parmagını bi boğum sok yarım saat beklet dedi..çok değilmi yarım saat
bence değil ama sen 20 dk yada 10 dk şeklinde yap canım.gözün korkmasın.bolca jelle parmagını tahriş olmasın
örümden ömür gidiyo şuanda yadoktor parmagını bi boğum sok yarım saat beklet dedi..çok değilmi yarım saat
ne demek canım kafana takılan herşeyi sorabilirsin.herkes cevap verir.önce düz bi şekilde sok.zaten takılıyo gitmiyo gibi olucak o noktadan sonra aşağı doğru yani popoya doğru ittir.bişey sorucam bu egzersizler zarı esnetir ve kanama olmayabilir.bunu eşinle konuşmuşundur zaten sonra sana sorun olmasıntamam canm son soru deliğimi görüyorm ıkınınca açılıyo..parmagımı hangi yöne doğru sokmalıyım..canm acırsa bidaha asla yapamam bnu oyuzden canm acımadan yapmak istiyorm kısa bi bilgi verirmsn sonra denemeye geçicem
ne demek canım kafana takılan herşeyi sorabilirsin.herkes cevap verir.önce düz bi şekilde sok.zaten takılıyo gitmiyo gibi olucak o noktadan sonra aşağı doğru yani popoya doğru ittir.bişey sorucam bu egzersizler zarı esnetir ve kanama olmayabilir.bunu eşinle konuşmuşundur zaten sonra sana sorun olmasın
tamam canm son soru deliğimi görüyorm ıkınınca açılıyo..parmagımı hangi yöne doğru sokmalıyım..canım acırsa bidaha asla yapamam bnu oyuzden canm acımadan yapmak istiyorm kısa bi bilgi verirmsn sonra denemeye geçicem[/Q
Canım korkma oluruna bırak deliğe parmağını oturtup hafif içeri girerken popona doğru ittir ayaklarını kendine doğru çekip uzan ben hafif muayene koltuğunda oturur pozisyonda denemelerde daha rahatım zamanla yönünü anlıyorsun zaten gayretli ol parmakla zaten canın acımıyor sıkma kendini sadece rahat bırak ama jel sürmeyi ihmal etme ki kaysın rahatça....Yapabilirsin canım biz sana inanıyoruz sende kendine inan ve güven sadece cesaret gerekli....
ooo çok iyi.hadi bakalım rahatla önce sonra egzersizlerini yap kasma olucak zamanla burdaki herkes bu aşamalardan geçti ve sabrın sonu selamet yendi kurtuldu.sende yapıcaksın.kolay gelsineşimle beraber gittik psikiyatriste onun için sorun yok doktorda söyledi kızlık zarı kanayabilr diye eşimde bu hastalıktan kurtulsn başka bişy istemiyrm dedi onun içn sorun yok allaha şükür..sağol bilgilerin için canm..şimdi denemeye geçiyoem nolur dua edin bana..yarım saat sonra durumu yazıcam..
Tatlim ilerde popo yonunde diptemi agrin oluyo? Agriyi tam olarak nerde hissediosun ben giriste hissediyorum darliktan o agriyi. Keske myane ettirebilseydin inan hissetmiosun dr bakio zannederken pat die girio hic acimio kendim bile parmak egzersizinde daha cok canim yaniodu diyebilirim. Dra kontrol ettiremeyen arkadaslar gercekten cok kolay. Cunku o yattiginiz sandalye o bolgeyi kasmanizi engelliyo benimde cikinca bacaklarim titriyo ama biraz nefes alip verince yapabildi. Esime evede o sandalyeden alalim aci hissetmiyorum diyorum guluyo. O nedenle dipte hissediosan bi baktirsaydin cunku dipte sinir yok agri aci olmamasi lazim. Ir de aci mi yoksa basi hissimi tatlim? Buda onemli
eşimle beraber gittik psikiyatriste onun için sorun yok doktorda söyledi kızlık zarı kanayabilr diye eşimde bu hastalıktan kurtulsn başka bişy istemiyrm dedi onun içn sorun yok allaha şükür..sağol bilgilerin için canm..şimdi denemeye geçiyoem nolur dua edin bana..yarım saat sonra durumu yazıcam..
taa dipte baskı hissi oluyo cok ittirince de acıyla birlikte baskı oluyodu girişte olmuyo benim ağrı falan sonundaoluyor.işte bi garip benım ki de herkesın derdı baska
eşimin orta parmağının tamamını aldım. sizce bu işi başarmama ne kadar var ne yapmam gerek?
Dipte olmamasi lazim girdikce orta kisma dogru olur ama dip diosun? Dr bise yok dediyse yoktur psikolojiktir belki canim rahatlamaya bak nefes egzersizi yap o anda bol bol. Benim kacinci iliski hala yapiyorum nefes egzersizini:) adam noluyo dogum yapar gibi dio:)
bilmıyorum kı orta dip mi başmı ne mübarek yermıs sankı mısır piramiti ya bı çözemedim yapısını:)artık zamanla belki ilerler ilerlemezsede artık o kadarmıs dıyıp ıkna olucam.zaten dr uzunlugu 7 8 cml dedı daha da zorlamayım bence cok tesekkurler destegın cın bende senın gıbı nefes alıp vereyım
Bence buyuk bi kismi bitmis ben es parmagindan sonra aparata gectim hemde 9 cm le basladim:) yani senin cesaretinle alakali sonradi olcmeden aparat yaptim egzersuzden sonra olctum 9 cm cikti iki gun sonra 11 e gectim ve yendim. Kisacasi amac oraya birseyin girdigini beyne anlatmak ewet esneterek alistiriyoruz ama bence beyni alustiriyoruz. Yendigim gun egzersizin pesine denemistim oldu ve iki gun sonra egzersizsiz denedim yine oldu yani olay beyinde . Esnek bi yapi o. esner ama ole kalmaz genus genis:) yani bu asamadan sonra senin azmin ve inadin cok onemli tatlim . Hep diyorum yeniden soylim. Oraya kesici bise sokmuyosun sana nekadar zarar verebilir hiccccc! Sokmaya calistigimiz Et parcasi en nihayetinde:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?