Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok hossun gercekten:) bu aklıma gelmemişti bende sorayım dur yeterli mi dıye:) bızımkı 2 yıldan sonra 5 cm e bıle yeterlı der garıbim
tamam ben de yendim o zaman bu illet hastalığı:))))sıra bebekte..:)(biraz hızlı kostum galiba)

kızlaaaaaarr sizler iyi ki varsınız yemin ederm olduuu bu iş olmuş bitmiş kadar mutlu ve huzurluyum şuanda... parmağım tirtir titrerken nerdeyse bayılacakken bianlık cesaretle oldu yaaaa inanmıyorum..doktorum bi boğum sok demişti ama ben hepsini soktum..hiç ama hiiiç canm acımadı...yarım saat içimde beklettim hatta içerde parmagmı oynattm bumuymus dedim yaaa hüngür hüngür agladm mutluluktan..eşimi aradm biter bitmez o orda ben burda mutluluktan uçuyoruz..allahm sana şükürler olsn..burdaki bütün bnle aynı durumda olanlarn rabbm yar ve yardmcısı olsn...sizi cok seviyorm sizden cesaret almasam bnu asla yapamazdmm..allah hepinizden razı olsn... :)))))))))))))))

Çok sevindim cnm süpersin bak en önemli olan ilk aşamaydı onuda hallettin gerisi gelir inşallah her zaman böyle umutlu olun gelişmeleri paylaşmaya devam etki bilelim ok.

canımmm çokkk tebrik ederimmmm ne mutlu sana kurtuldun artıkkkk gözün ayddınnn

canımm çok geçmiş olsunnn, merak ettik tabi de haftasonu tatilinde falansın diye düşündüm ben

kızlar bende işaret ve orta parmağı alabiliyorumbişey sorcam sizeşimdi artık 2 parmağa geçicem ama bu 2 parmağı yan yana şekildemi yoksa üst üste koyar gibi küs şeklindemi yapıcaz.çğnkü ben başka birnden duymuştum interette okumuştum doktoru küs şeklinde yapçan demiş.birde ben parmak yaptıktan sonra az az kanamalarım geliyo yada mesela o gün gelmiyo sonraki gün geliyo anlamadım bişey yaa.2 parmağa geçicem ama kızlar diğer parmaklarımla yapıyorum mesela o kızlık zarının olduğu uerde b,iraz zorlanıyorum orası rahat olana kadr tek parmak çalışmam mı gerek yoksa 2 parmağa geçebilirmiyim.tırsıyorumda biraz 2 parmaktan..

yok canım hiç tırscak bişey yokk, sen küs şeklinde yap öyle daha rahat
kanamayla ilgili bilgim yok:26: benim egzersizlerde kan gelmemişti hiç..
bi de kızlık zarı değil senin takıldığın yer.. orda kas boğumu var orasıdır.. oraya geldiğin an popo yönüne ittir, kendini serbest bırak..
eğer 2 parmakta zorlanırsan mumdan aparat yapıp ona geçebilirsin ben öyle yapmıştım

Canım ben hipnozla tedaviyede gittim ama bende bir işe yaramadı gibi ama sen şansını dene bakalım umudunu yitirme Murat Ulusoyu okudum ben daha önce zaten ondan sonra hipnoz olayına kafam yattı tanıdık birinin vasıtası ile iyi dedikleri farklı bir yere gittim ( Ulusoy pahalı olduğu için gidemedim ) ama tek seans olmayabilir dedi bende devamına gitmedim aparatlarda eskiye nazaran daha iyiyim zaten şükür 10 cm zor olsada uzun süre içimde tutup kasmadan durabiliyorum içeri dışarı hareket ettiriyorum ama şu an eşli denemelerde sıkıntı oluyor eskiye nazaran sanki ben daha rahatım yada bana öyle geliyor ama eşim artık sabrı kalmadığı için haklı olarak deneme değilde hemen olsun bitsin istiyo az sabırlı olup bana inanıp güvense en kısa zamnada olacağına eminim bende ama destek olmuyor şu anda ....

,

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür sende kurtuldun canım darısı bize inş. koskoca 7.5 sene Allah ım çok zor Rabbim başka dert vermesin hemen bebiş olsun inş..

geçmiş olsun canım hoşgeldin aklımdan geçtin ama yazmadım buraya.. Aynı öksürük bendede var 2 haftadır ciğerden ve kuru öksürük öksürürken tutuyorum kendimi düşün patlıcak gibi oluyorum anlıyorum seni valla tez zamanda 2 mizinkide geçer inş.

ApARATLA HİÇ YAPAMÖIYORUM CNM YAA APARAT BANA DAHA KOKUNÇ GELİYO ASKİNE.PARMAK DAHA İYİ GELİYO.

Ccccccooooooookkkkkkkkk guzelllllllllllll. Bak demedimmi olcak die bende aynisini yapmistim:) oldu bu is sende en kusa zamanda asacaksin. Asamalarini yaz ki yonlendirebilim drunuda bilgilendir:) ben dra kalda bir parmak bir bogumdaydim burdan gaza geldim aparata atladim veeee mutlu son:) dr yeni bi blan cikarsin sana eger devam edeceksen iyi geliyosa psikoloji cok onemli biliodun tatlim

çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısıyla devamıda gelecek şimdilik geçmiş olsun

sağol canım ay bende öksürük yoktu ilk gün ateş falan vardı yorgunluk bu iki gündür öksürük aynen dediğin gibi patlıyacak gibi sana da geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…