- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.281
Bencede bende zorlamiyorum esime soruyorum sana gore yeterlimi die :) yeterli dio bende zorlamiyorum:) adam yeterli oldu diosa ne die canimi yakim dimi ama:):):) zamanla rahatladikca olacaktir bu vaji sikintisini yasamayan arkadaslarim bile iki ayda anca alustik diolar
kızlaaaaaarr sizler iyi ki varsınız yemin ederm olduuu bu iş olmuş bitmiş kadar mutlu ve huzurluyum şuanda... parmağım tirtir titrerken nerdeyse bayılacakken bianlık cesaretle oldu yaaaa inanmıyorum..doktorum bi boğum sok demişti ama ben hepsini soktum..hiç ama hiiiç canm acımadı...yarım saat içimde beklettim hatta içerde parmagmı oynattm bumuymus dedim yaaa hüngür hüngür agladm mutluluktan..eşimi aradm biter bitmez o orda ben burda mutluluktan uçuyoruz..allahm sana şükürler olsn..burdaki bütün bnle aynı durumda olanlarn rabbm yar ve yardmcısı olsn...sizi cok seviyorm sizden cesaret almasam bnu asla yapamazdmm..allah hepinizden razı olsn... :)))))))))))))))
Çok sevindim cnm süpersin bak en önemli olan ilk aşamaydı onuda hallettin gerisi gelir inşallah her zaman böyle umutlu olun gelişmeleri paylaşmaya devam etki bilelim ok.
Benden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
canımm çok geçmiş olsunnn, merak ettik tabi de haftasonu tatilinde falansın diye düşündüm benmerhaba kızlar ben geldim 4 gündü yoktum küstüm hepinizebeni hiç merak etmediniz mi hastaydım halende öyleyim ama işe geldim bugün perşembe cuma izin almıştım iyileşmek için ama iyileşemeden geldim :2::2:
kızlar bende işaret ve orta parmağı alabiliyorumbişey sorcam sizeşimdi artık 2 parmağa geçicem ama bu 2 parmağı yan yana şekildemi yoksa üst üste koyar gibi küs şeklindemi yapıcaz.çğnkü ben başka birnden duymuştum interette okumuştum doktoru küs şeklinde yapçan demiş.birde ben parmak yaptıktan sonra az az kanamalarım geliyo yada mesela o gün gelmiyo sonraki gün geliyo anlamadım bişey yaa.2 parmağa geçicem ama kızlar diğer parmaklarımla yapıyorum mesela o kızlık zarının olduğu uerde b,iraz zorlanıyorum orası rahat olana kadr tek parmak çalışmam mı gerek yoksa 2 parmağa geçebilirmiyim.tırsıyorumda biraz 2 parmaktan..
Hayır cnm hipnozla tedavi edip 3 aparat veriyo önemli olan zaten hipnozdan sonrası bütün arkadaşlar hipnozdan sonra cuk diye giriyo diyo işin önemli kısmı hipnoz zaten 1.5 günde hem de forumdan girip bak bi istersen murat ulusoyla yenenlere belki kafana yatar oku bi internetten de bak doktorun başarı mailleri var en azından bilgin olur imkansız değilsin 14 yıl az değil seni anlayababiliyorum ama bana çok umut verdi 13 martta randevum inşallah yenicem...
,Benden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
merhaba kızlar ben geldim 4 gündü yoktum küstüm hepinizebeni hiç merak etmediniz mi hastaydım halende öyleyim ama işe geldim bugün perşembe cuma izin almıştım iyileşmek için ama iyileşemeden geldim :2::2:
yok canım hiç tırscak bişey yokk, sen küs şeklinde yap öyle daha rahat
kanamayla ilgili bilgim yok:26: benim egzersizlerde kan gelmemişti hiç..
bi de kızlık zarı değil senin takıldığın yer.. orda kas boğumu var orasıdır.. oraya geldiğin an popo yönüne ittir, kendini serbest bırak..
eğer 2 parmakta zorlanırsan mumdan aparat yapıp ona geçebilirsin ben öyle yapmıştım
kızlaaaaaarr sizler iyi ki varsınız yemin ederm olduuu bu iş olmuş bitmiş kadar mutlu ve huzurluyum şuanda... parmağım tirtir titrerken nerdeyse bayılacakken bianlık cesaretle oldu yaaaa inanmıyorum..doktorum bi boğum sok demişti ama ben hepsini soktum..hiç ama hiiiç canm acımadı...yarım saat içimde beklettim hatta içerde parmagmı oynattm bumuymus dedim yaaa hüngür hüngür agladm mutluluktan..eşimi aradm biter bitmez o orda ben burda mutluluktan uçuyoruz..allahm sana şükürler olsn..burdaki bütün bnle aynı durumda olanlarn rabbm yar ve yardmcısı olsn...sizi cok seviyorm sizden cesaret almasam bnu asla yapamazdmm..allah hepinizden razı olsn... :)))))))))))))))
çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısıyla devamıda gelecek şimdilik geçmiş olsunkızlaaaaaarr sizler iyi ki varsınız yemin ederm olduuu bu iş olmuş bitmiş kadar mutlu ve huzurluyum şuanda... parmağım tirtir titrerken nerdeyse bayılacakken bianlık cesaretle oldu yaaaa inanmıyorum..doktorum bi boğum sok demişti ama ben hepsini soktum..hiç ama hiiiç canm acımadı...yarım saat içimde beklettim hatta içerde parmagmı oynattm bumuymus dedim yaaa hüngür hüngür agladm mutluluktan..eşimi aradm biter bitmez o orda ben burda mutluluktan uçuyoruz..allahm sana şükürler olsn..burdaki bütün bnle aynı durumda olanlarn rabbm yar ve yardmcısı olsn...sizi cok seviyorm sizden cesaret almasam bnu asla yapamazdmm..allah hepinizden razı olsn... :)))))))))))))))
canımm çok geçmiş olsunnn, merak ettik tabi de haftasonu tatilinde falansın diye düşündüm ben
,
geçmiş olsun canımhoşgeldin aklımdan geçtin ama yazmadım buraya.. Aynı öksürük bendede var 2 haftadır ciğerden ve kuru öksürük öksürürken tutuyorum kendimi düşün patlıcak gibi oluyorum anlıyorum seni valla tez zamanda 2 mizinkide geçer inş.
evrim de burdaymış ne yaptın canım?elabcım geçmiş olsun iyisindir şimdi inş.elmas yasemin siz nasılsınız?
şükür bende iyiyim.yuvarlanıp gidiyoruz iştesağol canım daha tam iyileşmedim sen nasılsın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?