Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saolll cnm bnm iyiyim. Sende iyisin ins. Bebde karamsari merak ettim valka ana testteki cizgiler cok netti bence anbe adayi o:) darisi tum isteyenlere. Senin nasil gudiyo tatlim
iyiyim şükürler olsun.illeti yeneli 1 ay olucak çarşamba günü.alıştım iyicebizde istiyoruz insallah olur ne diyim?

iyiyim şükürler olsun.illeti yeneli 1 ay olucak çarşamba günü.alıştım iyicebizde istiyoruz insallah olur ne diyim?

Pespese yenmisiz benim uc gun sonra bir ay olcak hala alismaya calisiyorum iyice alismadan da esim hatta bende cocuk icin korkuyoruz hamileligin ilk aylarinda iliski yasagi varmis donmeyelim basa dio:) kismet:) insallah seninde hamile haberkerini aliriz en kisa zamanda

bahar nasıl oldu tam olarak yani o anki ruh halini nasıl kontrol edip cesaret ettin yazar misin ayrıca da tebrik ediyorum rabbim başka dert vermesin gayri

selam kızlar. delikiss dan haber var mı, ne yapmış.. rüyama bile girdi yani..

Ahhh canım ya sorma hiç birşey olmadı maalesef ama ben çok azimliydim istekliydim olması için ama maalesef eşim yan çizdi ben uğraşırken sıkıldı artık bu şekilde denemek istemiyomuş yapıcaksan hemen yap olsun bitsin dedi denemek istemedi

yaa, canım benim hep aklımdaydın bugün okulda..yıprandınız tabii ikiniz de, yıllardır neler yaşadınız kimbilir. sen yine de ümitsizliğe kapılma, içimden bi ses "bu kız yapacak, atacak bu canavarı içinden " diyor, az daha sabır canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. dualarım hep seninleydi, yenene kadar da seninle olacak..

karamsarıııııııııııııım canım çok sevindim Allah ım saglıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah kesinleşti mi tatlım

Teşekkürler sağolasın canım ya bana benden daha çok güvenip inandığınız için teşekkürler 14 yıl bitiyio kolay değil ikimiz içinde tabii erkek olarak ona daha zor ama azimliyim gerçekten artık istiyorum olsun bir an önce ama o bu çabamı artık görmüyor takılmış nasılsa olmıcak boşuna yorma benide kendinide oyalıyosun benide diyo millet karısıyla sex yaparken bizim uğraştığımız şeye bak dedi dün ilk defada

Anladım cnm teşekkür ederim çok umutluyum inanıyorum bakalım allahım güç versin bana ben hiç egzersiz denemedim vajinama bile bakmadım desem yalan olmaz.. inşallah en kısa zamanda yenersin cnm baya ilerlemişsin aslında sen 10cm az değil sonuna gelmişsin inanıyorum devam et böyle yeniceksin erkekleride anlamak lazım tabi kolay değil onlarında sabrı kalmadı allah yardımcımız olsun...

bahar nasıl oldu tam olarak yani o anki ruh halini nasıl kontrol edip cesaret ettin yazar misin ayrıca da tebrik ediyorum rabbim başka dert vermesin gayri

Perşembe gününden itibaren çok kararlıydım bu işin olacağına. C.tesi den itibaren eşime kontrolü tamamen bana bırakmasını,benim söylediklerimin dışında herhangi bir teşebbüste bulunmamasını istedim. Çünkü en ufak bir müdahalesinde birdaha güvenemez ve ben bir daha deneyemezdim. Eşimin bana güven vermesiyle daha çok inandım olacağına. Bildiğim duaları okudum :) Rabbimden de güç istedim çünkü gerçekten bu rahatsızlığı yaşayanlar için çok zor görünüyor. İlk önce altta denedim ama olmadı. Sonra üste geçtim. Milim milim ilerledim. Acıyan yerde derin derin nefesler aldım. İlk gün yarısına kadar denedik birkaçdefa. Daha fazlasını yapamadım.İnsan ister istemez yoruluyor. Dün gece de parmak egzersizi ile başladım güvenim gelince de yine üst pozisyonda devam ettim. 3-4 cm kalmıştı sanırım dayanamadım çektim. Daha sonra altıma kırlent alıp denedik bu sefer daha başarılı oldu.1-2 cm daha kaldı sanırım. Ama biz artık bu iş bitti diyoruz. Ama eşim boşalmak isteyince biraz problem yaşadım. İleri geri gelince tedirgin oldum canım acıdı. Fakat bu artık beni korkutmuyor. jeli bolca sürüp ve p....i ellemeden (çünkü jel hemen kuruyor. kuruyan yerler acıtıyor) kontrol ederek gittim ve sanırım başarılı da oldum. Eşim üstte iken de benim nefes alışıma göre yavaş yavaş ilerledik. Bir de 2 gündür kafam da bunun erteleme hastalığı olduğunu tekrarlayıp durdum. O zaman acıyan ya da yorulduğum yerlerde kendimi hemen çekmedim. Önceki sferden daha fazla ileri gittikten sonra bıraktım en azından

Son düzenleme:

bitanem 14 yıl bu dile kolay, zamanla kanıksamış o da bu durumu, inan bana senin kadar üzülüyordur. birbirinize verdiğiniz destekle üstesinden geliceksiniz bu illetin ki 14 yıl ümitle beklediyse seni sevdiğinden şüphe dahi etmem. inatla, ısrarla, sabırla egzersizlerine devam et sen, 30 yıldır ilişkiye giremeyip 30 yılın sonunda muradına eren insanları biliyorum ben. en kötü durumda olan sen değilsin, burdaki hiçkimse en kötü durumda olan değil. ben sana inanıyorum, yapacaksın Allah'ın izniyle.

Amin canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun egzersizlere var gücümle devam edicem kısmetse tabiiki akşamları sadece işten eve dönünce bu şekilde atlatacağımıza bende inanıyorum Allah kimseye dermansız hastalık vermesin yinede halimize şükür irademizle yeneriz inşallah tedavisi olmayan hastalıklar var onları düşünüp kendimizi avutalım en azından bu sorunu yenmek bizim elimizde beynimizde bitiyor ....

evet canım her şey zihinde bitiyor.. anlat zihnine orda bir duvar olmadığını, canının yanmayacağını.. Allah yardımcın olsun, dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin hiçkimseye..

bugün kimseye yardım edemedim diye üzüldüm hem hastalık hemde iş yoğundu kızlar o yüzden sizleri seviyorum vaji kardeşlerim benim durmak yok egzersize devam yendikten sonra ki mutluluk anlatılmaz yaşanır hepinizi öpüyorum mesai bitti ben kaçıyorum iyi akşamlar

inanamıyorum ya inannamıyorum,sanki bütün aksiliklerler bu vajinusmusluların üzerinde,tamda kendimi hazırlamıştım hafta sonu olacak diye,şimdide eşimin halası istanbuldan geldi ve onunla sürekli ilgilenmek zorundayız,reglimde 2 gündür geçiyo bide üzerine bidaki haftaya kadar uzarsa benden 15 gün ümidi kesin,ben anlamıyorum ya sürekli biişey çıkıyo,ALLAHIM BEN NE GÜNAH İŞLEDİM YARABBİM,
artık ağlamayı bırakmıştım son zamanlarda ama bu kadar yaklaşmışken olmamamsı beni çok üzüyor,

evet canım her şey zihinde bitiyor.. anlat zihnine orda bir duvar olmadığını, canının yanmayacağını.. Allah yardımcın olsun, dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin hiçkimseye..

Ayy çok güzel böyle başaranlar gerçekten umut oluyor vede er yada geç azmedince bir sonuca varacağımızı anlıyorum....

Eşim gerçekten sevmese bu kadar zaman idare etmezdi Allah ondan razı olsun her zaman yanımda oldu sırf ben kırılıp üzülmiyim diye bu kadar süre erteledik fakat artık oda bunaldı haklı canım benim ya bizden sonra evlenen arkadaşlarımızın çifter çifter çocukları oldu çokta seviyor hepsini dayanamıyo artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…