- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.301
şimdilik yok bakalım verir bebiş haberini meraktayım bendemerhaba kızlar çok merak ediyorum karamsaardan haber varmı dr gidecekdi bebiş için
evrim de burdaymış ne yaptın canım?elabcım geçmiş olsun iyisindir şimdi inş.elmas yasemin siz nasılsınız?
iyiyim şükürler olsun.illeti yeneli 1 ay olucak çarşamba günü.alıştım iyiceSaolll cnm bnm iyiyim. Sende iyisin ins. Bebde karamsari merak ettim valka ana testteki cizgiler cok netti bence anbe adayi o:) darisi tum isteyenlere. Senin nasil gudiyo tatlim
iyiyim şükürler olsun.illeti yeneli 1 ay olucak çarşamba günü.alıştım iyicebizde istiyoruz insallah olur ne diyim?
cecem kız seni yeni gördüm senden naber?
Benden herkese bolca günaydın. Dün gece itibari ile 7,5 yıllık imkansız olan şey sona ermiş bulunmaktadır. Rabbime şükürler olsun. Bana yardımcı olan, yazılardından cesaret aldığım herkese çooook teşekkür ederim. Bu siteye kadar ümitsizliğin dibine vurmuştum resmen.İyi ki böyle bir site yapılmış. Emeğinize sağlık :)
selam kızlar. delikiss dan haber var mı, ne yapmış.. rüyama bile girdi yani..
Ahhh canım ya sorma hiç birşey olmadı maalesef ama ben çok azimliydim istekliydim olması için ama maalesef eşim yan çizdi ben uğraşırken sıkıldı artık bu şekilde denemek istemiyomuş yapıcaksan hemen yap olsun bitsin dedi denemek istemedi
yaa, canım benim hep aklımdaydın bugün okulda..yıprandınız tabii ikiniz de, yıllardır neler yaşadınız kimbilir. sen yine de ümitsizliğe kapılma, içimden bi ses "bu kız yapacak, atacak bu canavarı içinden " diyor, az daha sabır canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. dualarım hep seninleydi, yenene kadar da seninle olacak..
Canım ben hipnozla tedaviyede gittim ama bende bir işe yaramadı gibi ama sen şansını dene bakalım umudunu yitirme Murat Ulusoyu okudum ben daha önce zaten ondan sonra hipnoz olayına kafam yattı tanıdık birinin vasıtası ile iyi dedikleri farklı bir yere gittim ( Ulusoy pahalı olduğu için gidemedim ) ama tek seans olmayabilir dedi bende devamına gitmedim aparatlarda eskiye nazaran daha iyiyim zaten şükür 10 cm zor olsada uzun süre içimde tutup kasmadan durabiliyorum içeri dışarı hareket ettiriyorum ama şu an eşli denemelerde sıkıntı oluyor eskiye nazaran sanki ben daha rahatım yada bana öyle geliyorama eşim artık sabrı kalmadığı için haklı olarak deneme değilde hemen olsun bitsin istiyo az sabırlı olup bana inanıp güvense en kısa zamnada olacağına eminim bende ama destek olmuyor şu anda ....
bahar nasıl oldu tam olarak yani o anki ruh halini nasıl kontrol edip cesaret ettin yazar misin ayrıca da tebrik ediyorum rabbim başka dert vermesin gayri
Teşekkürler sağolasın canım ya bana benden daha çok güvenip inandığınız için teşekkürler 14 yıl bitiyio kolay değil ikimiz içinde tabii erkek olarak ona daha zor ama azimliyim gerçekten artık istiyorum olsun bir an önce ama o bu çabamı artık görmüyor takılmış nasılsa olmıcak boşuna yorma benide kendinide oyalıyosun benide diyo millet karısıyla sex yaparken bizim uğraştığımız şeye bak dedi dün ilk defada
Amin canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun egzersizlere var gücümle devam edicem kısmetse tabiiki akşamları sadece işten eve dönünce bu şekilde atlatacağımıza bende inanıyorum Allah kimseye dermansız hastalık vermesin yinede halimize şükür irademizle yeneriz inşallah tedavisi olmayan hastalıklar var onları düşünüp kendimizi avutalım en azından bu sorunu yenmek bizim elimizde beynimizde bitiyor ....
Perşembe gününden itibaren çok kararlıydım bu işin olacağına. C.tesi den itibaren eşime kontrolü tamamen bana bırakmasını,benim söylediklerimin dışında herhangi bir teşebbüste bulunmamasını istedim. Çünkü en ufak bir müdahalesinde birdaha güvenemez ve ben bir daha deneyemezdim. Eşimin bana güven vermesiyle daha çok inandım olacağına. Bildiğim duaları okudum :) Rabbimden de güç istedim çünkü gerçekten bu rahatsızlığı yaşayanlar için çok zor görünüyor. İlk önce altta denedim ama olmadı. Sonra üste geçtim. Milim milim ilerledim. Acıyan yerde derin derin nefesler aldım. İlk gün yarısına kadar denedik birkaçdefa. Daha fazlasını yapamadım.İnsan ister istemez yoruluyor. Dün gece de parmak egzersizi ile başladım güvenim gelince de yine üst pozisyonda devam ettim. 3-4 cm kalmıştı sanırım dayanamadım çektim. Daha sonra altıma kırlent alıp denedik bu sefer daha başarılı oldu.1-2 cm daha kaldı sanırım. Ama biz artık bu iş bitti diyoruz. Ama eşim boşalmak isteyince biraz problem yaşadım. İleri geri gelince tedirgin oldum canım acıdı. Fakat bu artık beni korkutmuyor. jeli bolca sürüp ve p....i ellemeden (çünkü jel hemen kuruyor. kuruyan yerler acıtıyor) kontrol ederek gittim ve sanırım başarılı da oldum. Eşim üstte iken de benim nefes alışıma göre yavaş yavaş ilerledik. Bir de 2 gündür kafam da bunun erteleme hastalığı olduğunu tekrarlayıp durdum. O zaman acıyan ya da yorulduğum yerlerde kendimi hemen çekmedim. Önceki sferden daha fazla ileri gittikten sonra bıraktım en azından
bitanem 14 yıl bu dile kolay, zamanla kanıksamış o da bu durumu, inan bana senin kadar üzülüyordur. birbirinize verdiğiniz destekle üstesinden geliceksiniz bu illetin ki 14 yıl ümitle beklediyse seni sevdiğinden şüphe dahi etmem. inatla, ısrarla, sabırla egzersizlerine devam et sen, 30 yıldır ilişkiye giremeyip 30 yılın sonunda muradına eren insanları biliyorum ben. en kötü durumda olan sen değilsin, burdaki hiçkimse en kötü durumda olan değil. ben sana inanıyorum, yapacaksın Allah'ın izniyle.
evet canım her şey zihinde bitiyor.. anlat zihnine orda bir duvar olmadığını, canının yanmayacağını.. Allah yardımcın olsun, dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin hiçkimseye..
martta cecemm gelin olacakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?