- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.321
bir tek cecem mi gelin olacak martta,hemende unutulduk
Ayy çok güzel böyle başaranlar gerçekten umut oluyor vede er yada geç azmedince bir sonuca varacağımızı anlıyorum....
Eşim gerçekten sevmese bu kadar zaman idare etmezdi Allah ondan razı olsun her zaman yanımda oldu sırf ben kırılıp üzülmiyim diye bu kadar süre erteledik fakat artık oda bunaldı haklı canım benim ya bizden sonra evlenen arkadaşlarımızın çifter çifter çocukları oldu çokta seviyor hepsini dayanamıyo artık ....
o an sohbet içindeydik canım ben üzerime gel benimle iliglenin az diye söylendim oda o şekil motive etmeye çalıştı yoksa tabiki hepimiz olacağız inşallah :)))
öyle mi hayırlı olsun yenimi ne zamandır belli?ben hamile olduğum için çalışmaları bıraktım
öyle mi hayırlı olsun yenimi ne zamandır belli?
karamsarcım hamilemişsin galiba gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun
merhaba kızlar çok merak ediyorum karamsaardan haber varmı dr gidecekdi bebiş için
şimdilik yok bakalım verir bebiş haberini meraktayım bende
karamsarıııııııııııııımcanım çok sevindim Allah ım saglıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah kesinleşti mi tatlım
ne yaptın dr gittin mi?
olacak canım senin de bebeğin olacak Rabbimin izniyle.. çok sabrettiniz siz, çok beklediniz Allah mükafatını verir inşallah.
maşallah bu hafta çok bereketli geçiyo Allah bağışlasın tebrikler canım5 haftalık hamileyim daha
bir tek cecem mi gelin olacak martta,hemende unutulduk
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yolda teyze oluyosunuz
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yolda teyze oluyosunuz
sanada maşallah canım rabbim tamamına erdirsin.oooooooo topic hamiş oluyo beyza30 hamiş.ne güzel yaaaaaakızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yolda teyze oluyosunuz
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş y
oldateyze oluyosunuz [/QUOTE
ALLLLAAHHHIM YAŞASIN YA ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM ANLATAMAM CANIM YA HAYIRLI OLSUN İNAN MUTLULUKTAN YAZAMIYORUM :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
cnmmmmmmmmmmmmm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsinteyzeleri yesin o nu o şimdi minnacıkkkk dır yaaaa
sanada maşallah canım rabbim tamamına erdirsin.oooooooo topic hamiş oluyo beyza30 hamiş.ne güzel yaaaaaa
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş y
oldateyze oluyosunuz [/QUOTE
ALLLLAAHHHIM YAŞASIN YA ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM ANLATAMAM CANIM YA HAYIRLI OLSUN İNAN MUTLULUKTAN YAZAMIYORUM :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bende çok mutluyum canım hadi sende egzersize boş durmak yok kendin için mutluluktan yazamadığın zamanlar gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?