Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olacak canım senin de bebeğin olacak Rabbimin izniyle.. çok sabrettiniz siz, çok beklediniz Allah mükafatını verir inşallah.

karamsarcım hamilemişsin galiba gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun

merhaba kızlar çok merak ediyorum karamsaardan haber varmı dr gidecekdi bebiş için

şimdilik yok bakalım verir bebiş haberini meraktayım bende

karamsarıııııııııııııım canım çok sevindim Allah ım saglıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah kesinleşti mi tatlım

ne yaptın dr gittin mi?

kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yoldateyze oluyosunuz

olacak canım senin de bebeğin olacak Rabbimin izniyle.. çok sabrettiniz siz, çok beklediniz Allah mükafatını verir inşallah.

İnşallah canım ya gerçekten zamanı geldide geçiyor bile ama bundada bir hayır vardır inşallah Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin yüzümüzü güldürsün....

Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

cnmmmmmmmmmmmmm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin teyzeleri yesin o nu o şimdi minnacıkkkk dır yaaaa

sanada maşallah canım rabbim tamamına erdirsin.oooooooo topic hamiş oluyo beyza30 hamiş.ne güzel yaaaaaa

Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

cnmmmmmmmmmmmmm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin teyzeleri yesin o nu o şimdi minnacıkkkk dır yaaaa

sanada maşallah canım rabbim tamamına erdirsin.oooooooo topic hamiş oluyo beyza30 hamiş.ne güzel yaaaaaa

yaa çok farklı bi duygu Rabbim herkese nasip etsinbeyza30 tebrik ederim canımmmm senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…