- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.341
yaa çok farklı bi duygu Rabbim herkese nasip etsinbeyza30 tebrik ederim canımmmm senide
ben hamile olduğum için çalışmaları bıraktım
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yolda teyze oluyosunuz
Ama bişey sorcam beyza daha yenmedi diye hatırlıyorum yenmedenmi hamile kaldı ben anlamadım ki
evet arkadaşım daha yenmedim.daha önceden de yazmıştım biz evde uyguladığım bir yöntemle hamile kaldım
evet arkadaşım daha yenmedim.daha önceden de yazmıştım biz evde uyguladığım bir yöntemle hamile kaldım
ha şunu bileydiniz bu hamiş haberleri iyi motivasyon hadi hadi bitirin çabukkkkkHadi devrelerim ya sıramız geçiyo
ayyyyyyy cnm yaaaa bende istiyorummdua et bizede hep aklından geçir bizi unutma ayberk ece unuttu bizi rabbim o günleri bizede gösteriri inş böle bebek çamaşırlarını görünceee içim gidiyooorabbim hepimize bu dauyguları yaşatsın ... nasıl hissediyosun biraz anlatsana cnm nası bi duyguu
nasıl hamile kaldın cnm ne uyguladınnn
ha şunu bileydiniz bu hamiş haberleri iyi motivasyon hadi hadi bitirin çabukkkkk
Hadi devrelerim ya sıramız geçiyo
canım unutmamıştır öle deme.bak ben çalışıyorum her zaman giremem benim içinde unuttu demeyin haafırsat bulduğum her an girerim ben.
canımmmmmmm zaten hep aklımdasınız inan çok farklı bi duygu ya karnıma dokunuyorum ve farklı duygular hissediyorum.düşün daha ruhu yokken onu hissediyorum.doğumdan hep korkardım ama onun varlığı doğumu önemsiz yapıyoya ben zayıfım ve bütün gün yemek yemesem acıkmam ama şimdi onu düşünüyorum ve onun için yiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun.bebeğim...ya ne güzel bi kelime Rabbim herkese bu kelimeyi sölemeyi nasip etsin Oluruna bırak canım çok düşünme bazen streste etkili oluyomuşya.dediğim gibi ben ilk ay çok kafama takmıştım.bu ay günüm geçerse bakarım diodum.birde dr a gittinmi kontrol için
daha önce aşılama bölümüne yazmıştım.ben doktora gitmiştim aşılama için,doktor klomen hormon ilacı verdi.ama eşim aşılamayı istemedi.neyse ilacı kullandım yumurtlama gününde şırıngayla yaptım.sağlıklı mı bilmiyorum siz denemeyin
kuzummmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcanım benimmm ben emindim zaten dün hamiş olduğuna ama böyle kesinleşti Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.. hayırlı ve sağlıklı evlar kucağına aldığın günüde göstersin ee kan değerin kaç çıktı canım onu yazarmısın...
bu arada beyza senide tebrikediyorum canım ama vajiliyken kalmışsın Rabbim yardımcın olsun inş. vesile olur yenmene tatlımmm
söz verdin bak ona göre yoksa daha çokarkadaşım kızma ya ben bitiricem söz kızlarda söz versin bu arada inş seninde en kısa zamanda hamilelik haberini bekliyorum canım benim
daha önce aşılama bölümüne yazmıştım.ben doktora gitmiştim aşılama için,doktor klomen hormon ilacı verdi.ama eşim aşılamayı istemedi.neyse ilacı kullandım yumurtlama gününde şırıngayla yaptım.sağlıklı mı bilmiyorum siz denemeyin
canım benim rabbim dermansız dert vermesin.sen hep dua et.dilerim sende anne olursun böyle haberlerini alırız inşallahben gittim cnmtahlillerim yapıldı sadece kist oluşuyo benim yumurtalıgımda 2. kez çıktı ilaçla dagıldı doktor yumurtlama olmadıgı zaman olur dedi bazen olur dedi önemli bişi yok pek sadece kansızlık çok bende iilaçda kullansam fayda etmiyoo doktor bebk tedavisi için erken dedi vajinismusu yeni yendin en az 6 ay beklemen lazım dedi oluruna bırak dedi ama ben çok istiyorum çocukları aşırı derecede düşkünüm eşimde öle bide 3.5 sene bitti 4 seneye dolanıyoo istiyoruz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?