Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa çok farklı bi duygu Rabbim herkese nasip etsinbeyza30 tebrik ederim canımmmm senide

ayyyyyyy cnm yaaaa bende istiyorummdua et bizede hep aklından geçir bizi unutma ayberk ece unuttu bizirabbim o günleri bizede gösteriri inş böle bebek çamaşırlarını görünceee içim gidiyooorabbim hepimize bu dauyguları yaşatsın ... nasıl hissediyosun biraz anlatsana cnm nası bi duyguu

Son düzenleme:
yeni hamişler anniş adayları ya ben kendim hamile gibi sevindim duygulandım şimdi.rabbim tamamına erdirsin.mutluluktan yani.aaaaaaaaaaaaaaaa sevinelim canım

kuzummmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım benimmm ben emindim zaten dün hamiş olduğuna ama böyle kesinleşti Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.. hayırlı ve sağlıklı evlar kucağına aldığın günüde göstersin ee kan değerin kaç çıktı canım onu yazarmısın...

bu arada beyza senide tebrikediyorum canım ama vajiliyken kalmışsın Rabbim yardımcın olsun inş. vesile olur yenmene tatlımmm

canım unutmamıştır öle deme.bak ben çalışıyorum her zaman giremem benim içinde unuttu demeyin haafırsat bulduğum her an girerim ben.
canımmmmmmm zaten hep aklımdasınız inan çok farklı bi duygu ya karnıma dokunuyorum ve farklı duygular hissediyorum.düşün daha ruhu yokken onu hissediyorum.doğumdan hep korkardım ama onun varlığı doğumu önemsiz yapıyo ya ben zayıfım ve bütün gün yemek yemesem acıkmam ama şimdi onu düşünüyorum ve onun için yiyorumyeterki bebeğim sağlıklı olsun.bebeğim...ya ne güzel bi kelime Rabbim herkese bu kelimeyi sölemeyi nasip etsin Oluruna bırak canım çok düşünme bazen streste etkili oluyomuşya.dediğim gibi ben ilk ay çok kafama takmıştım.bu ay günüm geçerse bakarım diodum.birde dr a gittinmi kontrol için

ben gittim cnmtahlillerim yapıldı sadece kist oluşuyo benim yumurtalıgımda 2. kez çıktı ilaçla dagıldı doktor yumurtlama olmadıgı zaman olur dedi bazen olur dedi önemli bişi yok pek sadece kansızlık çok bende iilaçda kullansam fayda etmiyoo doktor bebk tedavisi için erken dedi vajinismusu yeni yendin en az 6 ay beklemen lazım dedi oluruna bırak dedi ama ben çok istiyorum çocukları aşırı derecede düşkünüm eşimde öle bide 3.5 sene bitti 4 seneye dolanıyoo istiyoruz artıkk

canım benim sen nasıl böle bişeye cesaret ettin allah korumuş bence dogru degil canım benim

teşekkür ederim canımm Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.eşime negatif dedim ama bişey alamadım çok yorgundum direk eve geldim biraz yok falan die üzerim sonra söler sevindiririm

yani bi sakıncası yoksa ilacın vajinismusu yenip bebek aşkıyla tutuşanlar için güzel öneri olabilir tabi bilmiyorummm yan etkisi yada sakıncası olan bi ilaçmı ama ne bilim çok degişikk mişnerdeye vurdun igneyi

canım benim rabbim dermansız dert vermesin.sen hep dua et.dilerim sende anne olursun böyle haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…