Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok özendim kız karamsar sana,ne güzel bak herkes mutluluğuna ortak oluyor,herkes sevgisini gösteriyor,bende bir an önce egzersizleri bitirip hamile kalmak ve bunu haykırarrak söylelemk istiyorum.
Yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diye

bahanelerin arkasına saklanmak istemiyorum.
Bebek kokusu almak istiyorum

Biraz önce kocamı aradım askım karamsar hamileymiş dedim kocamda askım o kim dedi o kadar heyecanlıydım ki adamda sasırdı

öle kaldım sonra anlattım oda çok sevindi tam tanımıyo ama bu ortamı biliyo onada çok morel oldu hayırlı olsun dedi

canım herşeyin hayırlısı.yani biz eşimle hep hayırlısıysa güzel bi şekilde büyütebileceksek nasip et die dua ettik.önce senin kansızlık sorunun çözülsün sen ii olmazsan bebek nasıl ii olsun.bi bakarsın bi anda oluverir

zaten bende özenin ve egzersizleri yapıp hemen yenin die bu kadar anlatıyorum

bakalım cnm hele bi hamile kalım pekmezleri yer içerim kan yapsın die herşey yaparımm benim ki az da degilki 4 sene olcak ilk zamanlar insan pek umursamıyo ben ilk 2 sene istedigimin farkında bile degildim üstüne düşmüyodum açıkcası bebk konusunun ama artık bu 3. sene çok istedim bide evlendim eşimin görevi icabı doguya gittim orda adagın başındaaa evde tek başıma çok sıkıldımm yani artık öle oluyoki 4 sene olunca insan evde sıkılıyo eşinle yanlız yanlız oturuyosun yani evde istiyo aslında bi ciyaklama falanyani eşimin görevi icabı berayda çok ii bilir bunu gerçi o evleneli çok olmamış ama diyorumya 4 sene olunca bide üstüne doguda sesiz yerlerde yaşayınca insan çok istiyo allahıma şükür mutluyum ama diyorumya hep bi tarafımız eksikk işte bide herkess soruyo ya varmı bebek nie yok falan deli oluyorummmeşimin yaşıtlarının hep çocukları var onunda içi eziliyooo onlların yanına gittimii kendimden çok eşim için istiyorum onu çok seviyorummmm tek eksiğimiz

teşekkür ettiğimi sölersin canımbenim eşimde bu ortamı az çok bilio arada anlatıyorum şukadar kişi yendi dur şuna halay çekeyim diyorumhatta akşam fotoğrafı ona yüklettim teknoloji özürlüyümde yanlış anlaşılmasın eşim girip burda benimle okumuyo ben ona güzel şeyleri yada çok üzüldüğüm şeyleri anlatıyorum öle

tabiki bitanem benimdeki aynı şekil ben anlatıyorum o dinliyor zaten okuyamaz sıkılır

aynen bende öle eşime diyorum şu hamle bu hamile dieee valla bizide sevindiriyo sanki hemen bizde hamiş kalcazgibi moral oluyo bizede

canım ya anlıyorum gerçekten zor bi durum...ama şimdiden ye iç o pekmezleri kansızlıkta sıkıntı olabiliyo hamile kalamamakta.

merhaba arkadaşlar, ben bugün foruma yeni katıldım, aslında bayadır yazıları takip ediyordum ama iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığım için üye olmayı beceremedim. daha önce vajinismusu buradaki arkadaşların önerileri ile yendim yada ben öyle sandım. geçen sene bir düşük yaptım sonra tekrar hamile kalamadım. eşim son reglimden önceki 3 beraberliğimizin diğerlerinden farklı olduğunu sanki anca oldu gibi diyor. eğer daha yeni yendiysem öncesinde nasıl hamile kaldım? böyle bişey mümkün mü? sanırım tamamen içime alamıyordum, bu hamileliği engeller mi? lütfen yardım edin, çok zor durumdayım. düşükten sonra 1 yıldır uğraşıyoruz, doktorlar ne bende nede eşimde hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar ama vajinismus dönüp dolaşıp başıma dert oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…