- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.361
yani bi sakıncası yoksa ilacın vajinismusu yenip bebek aşkıyla tutuşanlar için güzel öneri olabilir tabi bilmiyorummm yan etkisi yada sakıncası olan bi ilaçmı ama ne bilim çok degişikk mişnerdeye vurdun igneyi
ben gittim cnmtahlillerim yapıldı sadece kist oluşuyo benim yumurtalıgımda 2. kez çıktı ilaçla dagıldı doktor yumurtlama olmadıgı zaman olur dedi bazen olur dedi önemli bişi yok pek sadece kansızlık çok bende iilaçda kullansam fayda etmiyoo doktor bebk tedavisi için erken dedi vajinismusu yeni yendin en az 6 ay beklemen lazım dedi oluruna bırak dedi ama ben çok istiyorum çocukları aşırı derecede düşkünüm eşimde öle bide 3.5 sene bitti 4 seneye dolanıyoo istiyoruz artıkk
çok özendim kız karamsar sana,ne güzel bak herkes mutluluğuna ortak oluyor,herkes sevgisini gösteriyor,bende bir an önce egzersizleri bitirip hamile kalmak ve bunu haykırarrak söylelemk istiyorum.
Yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diye
bahanelerin arkasına saklanmak istemiyorum.
Bebek kokusu almak istiyorum
canım herşeyin hayırlısı.yani biz eşimle hep hayırlısıysa güzel bi şekilde büyütebileceksek nasip et die dua ettik.önce senin kansızlık sorunun çözülsün sen ii olmazsan bebek nasıl ii olsun.bi bakarsın bi anda oluverir
Biraz önce kocamı aradım askım karamsar hamileymiş dedim kocamda askım o kim dedi o kadar heyecanlıydım ki adamda sasırdı
öle kaldım sonra anlattım oda çok sevindi tam tanımıyo ama bu ortamı biliyo onada çok morel oldu hayırlı olsun dedi
teşekkür ettiğimi sölersin canımbenim eşimde bu ortamı az çok bilio arada anlatıyorum şukadar kişi yendi dur şuna halay çekeyim diyorum hatta akşam fotoğrafı ona yüklettim teknoloji özürlüyümde Yanlış anlaşılmasın eşim girip burda benimle okumuyo ben ona güzel şeyleri yada çok üzüldüğüm şeyleri anlatıyorum öle
Biraz önce kocamı aradım askım karamsar hamileymiş dedim kocamda askım o kim dedi o kadar heyecanlıydım ki adamda sasırdı
öle kaldım sonra anlattım oda çok sevindi tam tanımıyo ama bu ortamı biliyo onada çok morel oldu hayırlı olsun dedi
bakalım cnm hele bi hamile kalım pekmezleri yer içerim kan yapsın die herşey yaparımm benim ki az da degilki 4 sene olcak ilk zamanlar insan pek umursamıyo ben ilk 2 sene istedigimin farkında bile degildim üstüne düşmüyodum açıkcası bebk konusunun ama artık bu 3. sene çok istedim bide evlendim eşimin görevi icabı doguya gittim orda adagın başındaaa evde tek başıma çok sıkıldımm yani artık öle oluyoki 4 sene olunca insan evde sıkılıyo eşinle yanlız yanlız oturuyosun yani evde istiyo aslında bi ciyaklama falanyani eşimin görevi icabı berayda çok ii bilir bunu gerçi o evleneli çok olmamış ama diyorumya 4 sene olunca bide üstüne doguda sesiz yerlerde yaşayınca insan çok istiyo allahıma şükür mutluyum ama diyorumya hep bi tarafımız eksikk işte bide herkess soruyo ya varmı bebek nie yok falan deli oluyorummm eşimin yaşıtlarının hep çocukları var onunda içi eziliyooo onlların yanına gittimii kendimden çok eşim için istiyorum onu çok seviyorummmm tek eksiğimiz
aynen bende öle eşime diyorum şu hamle bu hamile dieee valla bizide sevindiriyo sanki hemen bizde hamiş kalcazgibi moral oluyo bizede
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.kaç yaşındasın ki,vajiyi yenmişmiydin
ya canım yaş dedin de yarama tuz bastın ben 28 yasındayım yaş geçıyo nasıl olacak bilmiyorum en çok yaşdan korkuyorum karamsar
sen kaç yaşındaydın
ben 33 yaşındayım hamileyim moralinizi bozmayınya canım yaş dedin de yarama tuz bastın ben 28 yasındayım yaş geçıyo nasıl olacak bilmiyorum en çok yaşdan korkuyorum karamsar
sen kaç yaşındaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?