- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.381
merhaba arkadaşlar, ben bugün foruma yeni katıldım, aslında bayadır yazıları takip ediyordum ama iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığım için üye olmayı beceremedim. daha önce vajinismusu buradaki arkadaşların önerileri ile yendim yada ben öyle sandım. geçen sene bir düşük yaptım sonra tekrar hamile kalamadım. eşim son reglimden önceki 3 beraberliğimizin diğerlerinden farklı olduğunu sanki anca oldu gibi diyor. eğer daha yeni yendiysem öncesinde nasıl hamile kaldım? böyle bişey mümkün mü? sanırım tamamen içime alamıyordum, bu hamileliği engeller mi? lütfen yardım edin, çok zor durumdayım. düşükten sonra 1 yıldır uğraşıyoruz, doktorlar ne bende nede eşimde hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar ama vajinismus dönüp dolaşıp başıma dert oluyor
arkadaşım hoşgeldin.ben vajinismusken hamile kaldım kızım 5 yaşında
beyzacım bu senin 2. hamileliğin mi:26:
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama elinizden geldiğince vajiyi yenip öyle hamile kalmaya bakın olur mu
tabi tercih sizin bu benim fikrimkafanızı rahatlatıp öyle hamile kalmanın zevkini yaşayın önce
merhaba arkadaşlar, ben bugün foruma yeni katıldım, aslında bayadır yazıları takip ediyordum ama iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığım için üye olmayı beceremedim. daha önce vajinismusu buradaki arkadaşların önerileri ile yendim yada ben öyle sandım. geçen sene bir düşük yaptım sonra tekrar hamile kalamadım. eşim son reglimden önceki 3 beraberliğimizin diğerlerinden farklı olduğunu sanki anca oldu gibi diyor. eğer daha yeni yendiysem öncesinde nasıl hamile kaldım? böyle bişey mümkün mü? sanırım tamamen içime alamıyordum, bu hamileliği engeller mi? lütfen yardım edin, çok zor durumdayım. düşükten sonra 1 yıldır uğraşıyoruz, doktorlar ne bende nede eşimde hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar ama vajinismus dönüp dolaşıp başıma dert oluyor
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.kaç yaşındasın ki,vajiyi yenmişmiydin
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.kaç yaşındasın ki,vajiyi yenmişmiydin
yasemincim haklısın ama ben yaşımın geçmesinden korkuyordum.
canım hamile kalman vajiyi yendiğin anlamına gelmiyor. kaç tane arkadaşımız yenmeden hamile kaldı..
sen belki penisi yarısına kadar alıyodun gerisi gelmiyodu.. penisin başını aldıktan sonra popona doğru ittir.. alttaysan hafif kalçanı kaldır, üstteysen popona ittir elinle kontrol et olur mu
yani eşimle çok tartışıyoruz bu konuyu, ben sadece tek pozisyonda birlikte olabiliyorum ve içime almam uzun sürüyor... eşim sürekli ben dışarı boşalıyorum diyor ama ben öteleye öteleye bu hale geldikvalla ben bir kere hamile kalınca yendim sandım, eşim olmuyor diyordu ben üstelemiyordum. sanırım hepsini içime alamıyorum peki sonradan hamile kalamamamın sebebi bu olabilir mi? yani hamilelik için tamamının mı içeride olması gerekli?
canım istersen egzersizlerle çözebilirsin en azından yöne ve vajinanın yapısına alışmak için
yönü öğrendiğinde gerisi geliyor zaten...
hamilelikle ilgili pek bilgim yok ama hepsini içine aldığında daha garanti olur gibi:26:
aslında egzersizleri daha önce yapmıştım, yönü falanda iyi biliyorum ama tamamını yeni yeni bir kaç kez aldım, çok canım yanıyor baya zorlanıyorum. bu normal mı? yani bu kadar yanma olması?
arkadaşım hoşgeldin.ben vajinismusken hamile kaldım kızım 5 yaşında
Hadi devrelerim ya sıramız geçiyo
Selam kızlarrr
Nasılsınız ??? Ne var ne yok ???
bahar seni tebrik ederim bu arada yeni gördüm kuzum yenmişsinnnn halaylar sana gelsin
as best hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür gördüğün gibi sen nasılsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?