Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım hoşgeldin.ben vajinismusken hamile kaldım kızım 5 yaşında

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama elinizden geldiğince vajiyi yenip öyle hamile kalmaya bakın olur mu
tabi tercih sizin bu benim fikrim kafanızı rahatlatıp öyle hamile kalmanın zevkini yaşayın önce

canım hamile kalman vajiyi yendiğin anlamına gelmiyor. kaç tane arkadaşımız yenmeden hamile kaldı..
sen belki penisi yarısına kadar alıyodun gerisi gelmiyodu.. penisin başını aldıktan sonra popona doğru ittir.. alttaysan hafif kalçanı kaldır, üstteysen popona ittir elinle kontrol et olur mu

yani eşimle çok tartışıyoruz bu konuyu, ben sadece tek pozisyonda birlikte olabiliyorum ve içime almam uzun sürüyor... eşim sürekli ben dışarı boşalıyorum diyor ama ben öteleye öteleye bu hale geldik valla ben bir kere hamile kalınca yendim sandım, eşim olmuyor diyordu ben üstelemiyordum. sanırım hepsini içime alamıyorum peki sonradan hamile kalamamamın sebebi bu olabilir mi? yani hamilelik için tamamının mı içeride olması gerekli?

Selam kızlarrr
Nasılsınız ??? Ne var ne yok ???
bahar seni tebrik ederim bu arada yeni gördüm kuzum yenmişsinnnn halaylar sana gelsin

canım istersen egzersizlerle çözebilirsin en azından yöne ve vajinanın yapısına alışmak için
yönü öğrendiğinde gerisi geliyor zaten...
hamilelikle ilgili pek bilgim yok ama hepsini içine aldığında daha garanti olur gibi:26:

aslında egzersizleri daha önce yapmıştım, yönü falanda iyi biliyorum ama tamamını yeni yeni bir kaç kez aldım, çok canım yanıyor baya zorlanıyorum. bu normal mı? yani bu kadar yanma olması?

aslında egzersizleri daha önce yapmıştım, yönü falanda iyi biliyorum ama tamamını yeni yeni bir kaç kez aldım, çok canım yanıyor baya zorlanıyorum. bu normal mı? yani bu kadar yanma olması?

eğer hepsini yeni yeni almaya başladıysan yanmalar normal canım, alışman zaman alır yanii..
ama geçici merak etme
sen tam emin ol tamamını aldığına , sonra da bebek çalışmalarına başla

Hadi devrelerim ya sıramız geçiyo

öyle valla canım mart ayında bu iş bitmeli artık yeter yani hastalıklara kalıcaz iyice yapamıcaz hazır iyi durumdayken bitirelim bizimde bebişlerimiz olsunn İNŞALLAHHHHH bende 26 yaşındayım yaş geçiyo 30 a kadar bebiş olur inş. Allah izi verirse birde 32 gibi falan olur yeter gerisi Rabbim bilir

canım o farketmez sen okadarını alabiliyorsan taktik leri iyi dinle popoya doğru ittirsin ozaman olur inş. üzme kendini ve boşalma olmadan önden gelen sıvıyla bile hamile kalanlar var o yüzden bu konuyu kafana takma canım olur inş. zamanı geldiğinde şu işi tam yaptım diyebilmek için iyi gözlemleyin ilişki sırasında kendinizi..

Selam kızlarrr
Nasılsınız ??? Ne var ne yok ???
bahar seni tebrik ederim bu arada yeni gördüm kuzum yenmişsinnnn halaylar sana gelsin

as best hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür gördüğün gibi sen nasılsın :)))

kızlar çok çok teşekkürler, içimi rahatlattınız düşün düşün kafayı yiyecektim. hepimizin Allah yardımcısı olsun..
ben şimdi reglim biter bitmez dediklerinizi uygulayacağım. umarım en kısa zamanda müjdeli haberler alırım, ve tüm arzu edenler..

allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun

inananın AGRIYAN TEK YERİM AGLAMAKTAN ŞİŞEN GÖZLERİM HEMEN GİRDİM SİZE HABER VERDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM BÜTÜN ARKADAŞLARIM

YENSİN YA NEOLUR ALLAHIM HERKEZE TATTIR BU MUTLULUGU GÖKÇEM YA ÇOK SAOL BÜTÜN ARKADAŞLARIM SAOLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…