- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.401
allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
inananın AGRIYAN TEK YERİM AGLAMAKTAN ŞİŞEN GÖZLERİM HEMEN GİRDİM SİZE HABER VERDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM BÜTÜN ARKADAŞLARIM
YENSİN YA NEOLUR ALLAHIM HERKEZE TATTIR BU MUTLULUGU GÖKÇEM YA ÇOK SAOL BÜTÜN ARKADAŞLARIM SAOLUN
allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
inananın AGRIYAN TEK YERİM AGLAMAKTAN ŞİŞEN GÖZLERİM HEMEN GİRDİM SİZE HABER VERDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM BÜTÜN ARKADAŞLARIM
YENSİN YA NEOLUR ALLAHIM HERKEZE TATTIR BU MUTLULUGU GÖKÇEM YA ÇOK SAOL BÜTÜN ARKADAŞLARIM SAOLUN
kız ne ara yaptın da oldu maşşalahhhhhhhhhhhhhhtaze gelinn tebriklerr halaylar sana gelsinnnnnnn o zmanann :81::81::81::81::81::81::81::81:
kiz evrim canim gelinim ayyyyyy cok sevindim.rabbim baska dert vermesin.allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm
arkadaşLAR MERAK EDİYORDUR ANLATIYIM KOCACIK GELİYORUM DEDİ YEMEGİMİZİ YEDİK ZATEN HER AKŞAM PARMAK EGZERZİZLERİ YAPIYOR
DUK 2 PARMAK P...S UCU ALIYORDUM BEN UZANIYORDUM RAHATLAMAK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATMIŞDIM BEN PARMAK ZANNEDİYORDUM AMA DE
GİLMİŞ YANİ TAMAMI GİRDİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM ÖLE KALDIM EŞİM TAMAMI GİRDİ DEDİ 4-5 DAMLA KAN GELDİ AÇIK RENK PEMBE GİBİ BU
KADARMİŞ GERÇEKTEN KIZLAR İŞ BEYİNDE BİTİYO RAHAT BIRAKTIN MI OLUYO
Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm
arkadaşLAR MERAK EDİYORDUR ANLATIYIM KOCACIK GELİYORUM DEDİ YEMEGİMİZİ YEDİK ZATEN HER AKŞAM PARMAK EGZERZİZLERİ YAPIYOR
DUK 2 PARMAK P...S UCU ALIYORDUM BEN UZANIYORDUM RAHATLAMAK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATMIŞDIM BEN PARMAK ZANNEDİYORDUM AMA DE
GİLMİŞ YANİ TAMAMI GİRDİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM ÖLE KALDIM EŞİM TAMAMI GİRDİ DEDİ 4-5 DAMLA KAN GELDİ AÇIK RENK PEMBE GİBİ BU
KADARMİŞ GERÇEKTEN KIZLAR İŞ BEYİNDE BİTİYO RAHAT BIRAKTIN MI OLUYO
canım tekrar tebrik ediyorum seni ya gerçekten bişey hissetmedin mi acı konuşun da .....zaten bu zamana kadar tek korkumuz acı çekeceğimiz hissiydi inşallah bende basarılı olabilirim senin gibi,birde ne zaman gibi bir sürede yendin canım
banada yardım edin...( 4.5 yıldır evliyim ve hala bakireyim, ve annem bugun bu durumu öğrendi ( annecim çok üzüldü kendimi çok çaresiz hissediyorum
banada yardım edin...( 4.5 yıldır evliyim ve hala bakireyim, ve annem bugun bu durumu öğrendi ( annecim çok üzüldü kendimi çok çaresiz hissediyorum
canım bu sadece erteleme hastalıgı 1 aydır baslamısdım ama bekledim erteledim adam gibi ugraşdigim inan 1 hafta falandır gerçekten acı hissetmedim canım
canım bende 3,5 yıllık evliyim ve birde kızım var ve bu vajinismusu eşim ve benden baska kimse bilmiyor ben kimseye söleyemedim ama bu siteyi buldum ve kendimme olan inancım arttı ve arkadaşların dediği eğzersizleri yapmaya başladım inanırmısın daha önce hiç böyle heyecanlı olduğumu hissetmemiştim,seviniyorum kendim için ben neden yapmayayım dedim inanki kendine güvenmezsen olmaz sen daha önce egzersiz felan yaptın mı
canım selam
hamilelik nasıl oldu vajinismusken hamile kalanları duymustum ama nasl hamile kaldın merak ettim bide normakl dogummu yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?