Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız ne ara yaptın da oldu maşşalahhhhhhhhhhhhhhtaze gelinn tebriklerr halaylar sana gelsinnnnnnn o zmanann:81::81::81::81::81::81::81::81:

Canim gozun aydin cok sevindim senin adina nasil oldu detaylarida anlatta bizlerede isik ol...

kiz evrim canim gelinim ayyyyyy cok sevindim.rabbim baska dert vermesin.:118::118::118::118::118::118:

arkadaşLAR MERAK EDİYORDUR ANLATIYIM KOCACIK GELİYORUM DEDİ YEMEGİMİZİ YEDİK ZATEN HER AKŞAM PARMAK EGZERZİZLERİ YAPIYOR

DUK 2 PARMAK P...S UCU ALIYORDUM BEN UZANIYORDUM RAHATLAMAK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATMIŞDIM BEN PARMAK ZANNEDİYORDUM AMA DE

GİLMİŞ YANİ TAMAMI GİRDİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM ÖLE KALDIM EŞİM TAMAMI GİRDİ DEDİ 4-5 DAMLA KAN GELDİ AÇIK RENK PEMBE GİBİ BU

KADARMİŞ GERÇEKTEN KIZLAR İŞ BEYİNDE BİTİYO RAHAT BIRAKTIN MI OLUYO

Ay inanilmaz sevindim oh beeee nihayet belliydi cok az kaldigi. Allah baska sikinti vernesinnnn haydi halayaaaaaa

tebrikleeeerrr.. işte bu kadar, gözün aydın canım benim.. çok, çok sevindim ^^ darısı çabalayan tüm arkadaşlarımızın başına.

canım tekrar tebrik ediyorum seni ya gerçekten bişey hissetmedin mi acı konuşun da .....zaten bu zamana kadar tek korkumuz acı çekeceğimiz hissiydi inşallah bende basarılı olabilirim senin gibi,birde ne zaman gibi bir sürede yendin canım

canım bu sadece erteleme hastalıgı 1 aydır baslamısdım ama bekledim erteledim adam gibi ugraşdigim inan 1 hafta falandır gerçekten acı hissetmedim canım

canım tebrik ederim yaaa cok mutlu oldum darısı diger kızlara inş.. artık sende bi kadınsın tüm halaylar sanaaa lül lül lüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

banada yardım edin...( 4.5 yıldır evliyim ve hala bakireyim, ve annem bugun bu durumu öğrendi( annecim çok üzüldü kendimi çok çaresiz hissediyorum

canım bende 3,5 yıllık evliyim ve birde kızım var ve bu vajinismusu eşim ve benden baska kimse bilmiyor ben kimseye söleyemedim ama bu siteyi buldum ve kendimme olan inancım arttı ve arkadaşların dediği eğzersizleri yapmaya başladım inanırmısın daha önce hiç böyle heyecanlı olduğumu hissetmemiştim,seviniyorum kendim için ben neden yapmayayım dedim inanki kendine güvenmezsen olmaz sen daha önce egzersiz felan yaptın mı

banada yardım edin...( 4.5 yıldır evliyim ve hala bakireyim, ve annem bugun bu durumu öğrendi( annecim çok üzüldü kendimi çok çaresiz hissediyorum

canım hiç sıkma canını inan bana hepimiz sen gibiydik zorlandıgımız anlar agladıgımız zamanlar oldu hatta içimize ata ata kendimize ettik mesela ben anti sosyal olmustum ne gezmek ne misafir agırlamak istiyor asalaga dönmüştüm rabbime sıgındım öncelikle sonra bu site sagolsun okudum her gün her yorumu kızlarda saolsun yardımcı oldular yaklasık 1-2 ay siteyi okudum cekindim korktum yapamadım iğrendim midem bulandı tırstım agladım olmaz yapamam dedim ama erteledikce hersey üstüme geliyodu artık bıktım dediğim andaa baslamaya karar verdim aglasamda zırlasamda olcak bu iş dedim burda cogu kız nasıl yendi bi okusan yorumları görüceksin bende her gün birileri yendiğini görünce şevke geldim basladım rabbime şükürki 10-15 gün sonra sorunum giderildi düşün aylardır kendime zehir etmişim boşaymıs.canım sende bu siteyi güzelce oku ayrıntılı olarak cekinmeden soruların varsada sor. bu arada önce bi jinekologa gidipte ayrıntılı kontrol edildinmi önce jinekologa gitmek gerek eger jinekologla alakalı bi sorun yoksa yani psikolojikse buradaki yazıları okuu inan bak çözüm elde edeceksin ama inan yeterkii. sana sunu söliyim ben canı cok az tırsak korkak biri olarak yaptıysam sende yaparsn korkma.
bak link veriyorum orda ayrıntılı yenme hikayeleri var benimkide mevcut okursan neler yasayıp nasıl çözdüğümüzü görcen korkma cnm yanındayız....

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-33.html

canım bu sadece erteleme hastalıgı 1 aydır baslamısdım ama bekledim erteledim adam gibi ugraşdigim inan 1 hafta falandır gerçekten acı hissetmedim canım

Ayyy cok guzel canim cok memnun oldum insallah bizlerde bir gun ayni duygulari yasariz senun gosterdigin cesareti bizlerde gosterir ve mutluluk gozyaslari dokeriz...

canım selam
hamilelik nasıl oldu vajinismusken hamile kalanları duymustum ama nasl hamile kaldın merak ettim bide normakl dogummu yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…