- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.441
Canım sen hep böyle umutlu ol ki bizde senden güç alalım:) Evet canım eş parmağında iki parmakdayız makas hareketi yapıyoruz vede 2 defa p..s denememiz oldu fena değildi.Doktorum parmakda ilerler gibi p..sdede önce bir boğum kadar sonra iki boğum yapacaksınız ve ödev olarak göreceksiniz ileri gitmeyin dedi.Güzel günlere az kalmıştı inşallah.:Saruboceq:
reçeteyi denedik demekle ne demek istemişsin canım anlamadım.[/QUO3
canım işte internette dolaşan doktorun reçetesi daha önce burdan yazmıştım ben yararını gördüm ama hale kremsiz ilişki yaşıyamıyorum ama ınanıyorum oda zamanla olacak
arkadaşlar siz jinekoloğamı gidiyorsunuz yoksa psikiyatristemi. ben hamile kalmadan önce jinekolağa gittim bana gayet normalsin dedi sadece korkma dedi ama egzersizden falan bahsetmedi. bu egzersizleride hamile kaldıktan sonra burda duydum ve dolayısıyla yapamıyorum. hangi doktor size bu egzersizleri veriyor bende doğum yapınca gidecemde onun için soruyorum. lütfen cevap.
ben psikolağa gidiyorum canım... fiziksel bi sorunumuz olmadığı için biliyosunki bizim yersiz korkularımız vajiyi doğuran psikologtan yardım alıyoruz..ben dr. başladıktan sonra bu siteyi buldum daha önce bulsaydım belkide dr gitmezdim çünkü buradaki arkadaşların hepsi uzman dr olmuş burda kaydirigubbakcemile3hatta dr bilimsel olarak anlatıyor ama buradaki arkadaşlar bizzat kendileri tecrübe ettiğinden çok fazla yararı oluyor hihoyyytmesela dr desemki parmak içerdeyken ne hissetmem lazım bunu bilemez ama buradaki bütün vajililer hepsi bi açıklama getirebilir opuyorumnanaktan
ben de biran önce çözmek istiyorum bu sorunu,kremlerle mi başlasam yoksa parmak egzersizleri ile mi bilmiyorum!!!gerçi parmak egzersizleri zor gibi,,,yardımcı olun
ben de biran önce çözmek istiyorum bu sorunu,kremlerle mi başlasam yoksa parmak egzersizleri ile mi bilmiyorum!!!gerçi parmak egzersizleri zor gibi,,,yardımcı olun
arkadaşlar merhaba,1,5 yıllık evliyim ,vajinismus denilen problem ben dede var,nasıl yendiniz?bana da yardımcı olunn ,lütfenn...özellikle bahar senin adını çok okudum nasıl yendin
rabbim vajinumuslu olan herkese yardımcı olsun dualarım sizlerle inş bu sorundan kurtulursunuz ben bunu yendim ama yaşadıklarımdan dolayı sizleri çok iyi anlıyorum inşlah sizde kurtulacaksınız sadece buna inanın allah yar ve yardımcınız olsun
günaydın canımcım...
ben eş parmağını dün akşam çok çok çok daha kolay aldım hiç sorunsuz cuk giriyo ben girdiğini bile anlamıyorum eşim hayretler içinde şaşırıyor dün gece en ufak bir kasılma titreme olmadı aldım parmağı jelledim yağladım açtım bacaklarımı en ufak bi kasma yok ne dışarda ne içerde hihoyyyto yüzden çok mutluyummmmm inşallah p...s denemeside bu kadar rahat olur kaydirigubbakcemile3ama vajinin içi bi tuhaf gıdıklanıyo gibi bişey :teytey: bu arada dün akşam parmağı ileri geri sağa sola baya bi dolaştırdım orda bi nokta oraya gelince sanki zevk alıyorum nasıl acayip bi duygu anlatamam...sanırım bu duyguyada alışmak lazım:tomato:
keısnlıkle parmak egzersızız zor degıl...ıste boyle dusunursen olmaz bak burdakı herkez parmak egzersızlerıyle yendı snedne yenebılrısın yapabılrısın ..egzersıze serce parmakla baslıyosun bogum bogum ılerlıkceksın ...ve kendıne guven ıstersen cok kısa zmanda bıtırrsın ben 1 hafrada yendımben de biran önce çözmek istiyorum bu sorunu,kremlerle mi başlasam yoksa parmak egzersizleri ile mi bilmiyorum!!!gerçi parmak egzersizleri zor gibi,,,yardımcı olun
Günaydın kızlar neredesiniz??? Guinness ne yaptın dün denemen nasıl geçti? Egzersizler nasıl gidiyor anlatın bakalım.
rabbim vajinumuslu olan herkese yardımcı olsun dualarım sizlerle inş bu sorundan kurtulursunuz ben bunu yendim ama yaşadıklarımdan dolayı sizleri çok iyi anlıyorum inşlah sizde kurtulacaksınız sadece buna inanın allah yar ve yardımcınız olsun
merhaba kad_der bende 3 ay bu sorunla uğraştım ve yeneli 2ay oluyor bende bu siteyle tanıştıktan sonra vajinamusu yendim hemde3 güne sana bu konuda yardımcı olabilirim yeterki sen azimli ol bu konuda çok kolay aşabilirsin
a.s.
ayumut nasıl üç günde yenebildin banada anlatırmısın çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?