Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar siz jinekoloğamı gidiyorsunuz yoksa psikiyatristemi. ben hamile kalmadan önce jinekolağa gittim bana gayet normalsin dedi sadece korkma dedi ama egzersizden falan bahsetmedi. bu egzersizleride hamile kaldıktan sonra burda duydum ve dolayısıyla yapamıyorum. hangi doktor size bu egzersizleri veriyor bende doğum yapınca gidecemde onun için soruyorum. lütfen cevap.

ben psikolağa gidiyorum canım... fiziksel bi sorunumuz olmadığı için biliyosunki bizim yersiz korkularımız vajiyi doğuran psikologtan yardım alıyoruz..ben dr. başladıktan sonra bu siteyi buldum daha önce bulsaydım belkide dr gitmezdim çünkü buradaki arkadaşların hepsi uzman dr olmuş burda kaydirigubbakcemile3hatta dr bilimsel olarak anlatıyor ama buradaki arkadaşlar bizzat kendileri tecrübe ettiğinden çok fazla yararı oluyor hihoyyytmesela dr desemki parmak içerdeyken ne hissetmem lazım bunu bilemez ama buradaki bütün vajililer hepsi bi açıklama getirebilir opuyorumnanaktan

aynen cnm dogru söyledin kızopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba,1,5 yıllık evliyim ,vajinismus denilen problem ben dede var,nasıl yendiniz?bana da yardımcı olunn ,lütfenn...özellikle bahar senin adını çok okudum nasıl yendin

ben de biran önce çözmek istiyorum bu sorunu,kremlerle mi başlasam yoksa parmak egzersizleri ile mi bilmiyorum!!!gerçi parmak egzersizleri zor gibi,,,yardımcı olun

ben de biran önce çözmek istiyorum bu sorunu,kremlerle mi başlasam yoksa parmak egzersizleri ile mi bilmiyorum!!!gerçi parmak egzersizleri zor gibi,,,yardımcı olun

geşmiş olsun arkadaşım en kısa zamanda kurtulman dileği ile

parmak ve nefes egzersizleriyle başlaman gerekiyor egzersiz yapmadan krem nekadar yararlı olur deneyen varmı bilmiyorum önce egzersizlere başla acele etme bence sabırlı ol yavaş yavaş kurtulmaya çalış acele edipte yapamazsan sürekli moralin bozulur ve kendini üzme sıkıntı yapma hiç egzersiz yaptınmı şimdiye kadar yada dokunabiliyormusun o bölgeye

hoşgeldin canım,

bizlerin ilk egzersizi vajiye aynayla bakmak ve dokunabilmek sen bunları yapabiliyorsan parmak egzersiziyle başlayabilrsin...kendini hiç şartlandırma yapamayacağın bi şey değil merak etme başlarsan gerisi geliyor...

arkadaşlar merhaba,1,5 yıllık evliyim ,vajinismus denilen problem ben dede var,nasıl yendiniz?bana da yardımcı olunn ,lütfenn...özellikle bahar senin adını çok okudum nasıl yendin

merhaba kad_der bende 3 ay bu sorunla uğraştım ve yeneli 2ay oluyor bende bu siteyle tanıştıktan sonra vajinamusu yendim hemde3 güne sana bu konuda yardımcı olabilirim yeterki sen azimli ol bu konuda çok kolay aşabilirsin
a.s.

rabbim vajinumuslu olan herkese yardımcı olsun dualarım sizlerle inş bu sorundan kurtulursunuz ben bunu yendim ama yaşadıklarımdan dolayı sizleri çok iyi anlıyorum inşlah sizde kurtulacaksınız sadece buna inanın allah yar ve yardımcınız olsun

Merhaba Arkadaşlar son zamanlarda fazla uğrayamaz oldum siteye uğrasam bile okumaya kadar vaktim oluyor.Ben yine kendimi iyice saldım.Ne yapacağım bilmiyorum.Neyse çok şükür reglem bitti.Artık bu akşam egzersizlere devam.

Kız Maşallah sende bayağı ilerleme var....:lepi:

keısnlıkle parmak egzersızız zor degıl...ıste boyle dusunursen olmaz bak burdakı herkez parmak egzersızlerıyle yendı snedne yenebılrısın yapabılrısın ..egzersıze serce parmakla baslıyosun bogum bogum ılerlıkceksın ...ve kendıne guven ıstersen cok kısa zmanda bıtırrsın ben 1 hafrada yendım

Günaydın kızlar neredesiniz??? Guinness ne yaptın dün denemen nasıl geçti? Egzersizler nasıl gidiyor anlatın bakalım.

yok canımcım ya, açıkcası deneme olmadı zamanlama sorunu sanırım önsev...fazla uzun tuttuk buda bizim lehimize işledi:tomato:

bana ne....eşime dedim işten gelir gelmez dooooğru yatak odasına, reglim gelmeden denemk istiyorum hazır hissediyorum çünkü. Eşim gelesiye kadar en son dilatörle çalışıcam sonra orası zaten iyice açılıyo sonra cuppppp

biraz teknik olacak ama olsun, bunu bir defa yaşamak bana cesaret verecek, sevişme kısmını daha sonra da hallederiz, yani bugün ilişki demeyelim de p...s egzersizi diyelim, egzersiz gibi olacak çünkü.:smiley-cool:

çok teşekkür ederiz cnm benim Allah razı olsun iyi dileklerin için. nasıl yendiğini sakıncası yoksa bize ışık tutmak için anlatırmısın

kızlar hepinize tek tek slm, umarım hepiniz iyisinizdir. ben sürekli açıp okuyorum yorumları ama takip etme konusunda bu sayfa beni baya bir yoruyor bilgisayara çok bakıncada miğdem bulanıyor düzenli takip edemiyoum ama dediğim gibi sürekli okuyorum hepiniz içinde dua ediyorum inanın. Ankarada oturuyorum ve burdaki bi klinikten eminim anlamışsınızdır bu hafta randevumu aldım. ancak o kadar para vermek zoruma gitmiyor değil, hani kesin işe yarayacağını bilsem inanın düşünmem bile. gidipte gitmeden bana tavsiyede bulunmak isteyen varmı acaba?

ayumut nasıl üç günde yenebildin banada anlatırmısın çok ihtiyacım var...

ama öncelikle gülün içinizi karatmayın lütfen ben okudukca böyle üzülüyorum senağlama evet hiç kolay bişey değil yaşadığımız yaşımızın en güzel günlerinde ama morali yüksek tutmamız lazım daha pozitif bakın üstesinden gelicem yenicem biticek kabus diyip hafife alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…