Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

heytttttttttttt beeeeee ciddennnnnn harikaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm nedense şaşırmadım ama daha fazla sevindim hey heyyyy

heyyyyyyyyyy gelsin halaylarrrrrrrr

YA

arkadaşlar NERDESİNİZ HADİ GELİN YA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM

mutluluğun daim olsun 24 şubat gelini :):):) yoksa 25 şubatt dimi ya geceee yollamıştık seni tey tey

sırada gamlar sana gelliyor bacım

Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm
heyt beee inann çok sevindimmmmmmmmmm... güzel harikaaaa çok tebrikler bacımmm gelsin çiçekler şimdi sen asıl gör....

yani ayrıca verdin ya o botların çantanın değerini D: ki daha sen cidden şimdi gör..... yeni gelin damat
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

YA

arkadaşlar NERDESİNİZ HADİ GELİN YA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM

LİLİLİLİLİLİLİLİLLİİLLİLİLİLİLİLİLİİ ahahahahahaa SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR abooooooooooo bayıldım bu habereeeeeeeeeeeeeee Allah Allahhhhhhhhhhhhhhh:122::118::118::118::122::122::122::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR İŞTE BU İŞTE BUUUUUUUUUU SÜPERSİNNNNN ÇOK MUTLU OLDUM ÇOKK VALLA BAYILDIM BU HABERE YAAAA CANIM BENİMMM TÜHH ERKEN GÖRSEYMİŞİM KEŞKEEE

banada yardım edin...( 4.5 yıldır evliyim ve hala bakireyim, ve annem bugun bu durumu öğrendi( annecim çok üzüldü kendimi çok çaresiz hissediyorum

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ELBETTE YARDIMCI OLACAĞIZ SEN YETERKİ BURAYA DÜZENLİ GİR VE SAYFALARI OKUMAYA ÇALIŞ BAK GÖR NASIL İŞİNE YARICAK İNŞ. BERABER ATLATICAZ İÇİNİ RAHAT TUT...

herkes nasil?bugun cok guzel haberler aldik.gun guzel gecti.hamisler yenenler...

Evet canım ya ne güzel haberler aldık öyle maşallah daim olsun inş. mart ayıda bizim için güzel olur yeteramabukadar da yendi darısı bize inş. dua et canım

canim hep dua ediyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin gonlune gore versin.

listelerin 1 numarası yeteramabukadar artık haftalardan beri süren birinciliğini siz arkadaşlarına devrederek vaji jübilesini yapmış bulunuyor......

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mutlulugumu paylaştıgınız için iyiki varsınız halen şoktayım ayaklarım yere deymiyor kocam kendini dişarı

attı arkadaşlarını topladı kapının önünde cidden oynuyorlar cidden dügün yeri gibi millet soruyo biz neyi kutluyoz diyo kocacıkta öyle ya işte

içimden geldi diyo mangal bile yakan var çok güzel ya çok mutluyummmm

canim hep dua ediyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin gonlune gore versin.

amin canım inşallah cümlemizinn ya valla yenmek istiyorum artık :))

kızz gökçeeee bundan bende istiyorum ona göreeee

Son düzenleme:

karamsarım çok tebrik ederim canım, ay nasıl sevindim ya öyledir o zaman , biz ne şanslıyız yaaa, bir sürü yeğenimiz olcak Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin tatlım, Allah sevincimizi mutluğumuuzu yarım bırakmasın

ohh oh ohhhhhhhhhh ohhhhhhhhh çok şükür yetercim artık bitti çok şükür Allah mutluluğunu daim etsin en güzel göözyası mutluluktan akanmış Allah sana da nasip etmiş bundan sonra baya bi ayakların yere basmadan gezersin canım benim cekelim mi halayını

kıyamam ya süperr canım yazık oda nasıl sevinmiş beraber kurtuldunuz canım darısı bize inş.. çok heveslendim vallaa

harikaaaa tam bizim kafadan eşin deseneeee vallaaaaaa...... Bak senden sonraaaa birde cecemleee burayı flash tv ye benzetecem adetaaaaaaa özelll yapıcammmm :) hahahaaa

evrim kızzzzz bende mangal istiyorumm

amin canım inşallah cümlemizinn ya valla yenmek istiyorum artık :))

kızz gökçeeee bundan bende istiyorum ona göreeee
tamammm sözzzzz sana da yapacamm sen gün ver :) yeterkiii... Bacımmm

kigokce alemsin ya resmen produksiyon yapmissin kiz
hertürlü vaji kutlama anısı baskısı davetiyesi yapılır
nikah şekeri yada düğün davetiyesi de neymişşşşşşş.. Dimi yaaa

ahahaha süpersin tamam mart ayı inş. Allah ım sağlık sıhhat nasip etsin yenicem inş. regl bitmesinede az kaldı

amin canım amin herkez yensin inşallah ama seni bide hayali çok istiyorum en kısa zamanda inşall

inş. canım ya kalbinden hep geçirmeyi unutma başkasının ettiği dua kabul olurmuş Allah ın izniyle ben de diğer arkadaşlarda yeneriz inş.

canım benim ya sana mangallar feda olsun kocacıgın adagı vardı yarın kurban kesecekmiş inanamıyorum bana bu kadar belli etmemişti ama çok kafaya takıyormuş çoçuk gibi o kdar mutluki keşke ona bu mutlulugu daha önce yaşatsaydım

duydunmu gökçem hem bu ne bayıldım harikasın arkadaşım benim çok emegin var bende çok

ya baktıkça bakasım geliyor gökçem ya

NEYSE 11 AY SONRA SERVETE ERDİN HAHAHAHAAHAAA SERVETİN HAYIRLI OLSUN...

DAHA neler yazdımdaaa o duyuru ilanındaaa:) verirsin adresini gönderirim orijinalini şimdi dalgınlıkla mutluluklar ev adresini veririmiş ne gülerim haniiii

(mail msn falan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…