- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.421
heytttttttttttt beeeeee ciddennnnnn harikaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm nedense şaşırmadım ama daha fazla sevindim hey heyyyyallahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
inananın AGRIYAN TEK YERİM AGLAMAKTAN ŞİŞEN GÖZLERİM HEMEN GİRDİM SİZE HABER VERDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM BÜTÜN ARKADAŞLARIM
YENSİN YA NEOLUR ALLAHIM HERKEZE TATTIR BU MUTLULUGU GÖKÇEM YA ÇOK SAOL BÜTÜN ARKADAŞLARIM SAOLUN
mutluluğun daim olsun 24 şubat gelini :):):) yoksa 25 şubatt dimi ya geceee yollamıştık seni tey teyYA
arkadaşlar NERDESİNİZ HADİ GELİN YA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM
heyt beee inann çok sevindimmmmmmmmmm... güzel harikaaaa çok tebrikler bacımmm gelsin çiçekler şimdi sen asıl gör....Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm
allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
inananın AGRIYAN TEK YERİM AGLAMAKTAN ŞİŞEN GÖZLERİM HEMEN GİRDİM SİZE HABER VERDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM BÜTÜN ARKADAŞLARIM
YENSİN YA NEOLUR ALLAHIM HERKEZE TATTIR BU MUTLULUGU GÖKÇEM YA ÇOK SAOL BÜTÜN ARKADAŞLARIM SAOLUN
YA
arkadaşlar NERDESİNİZ HADİ GELİN YA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM
banada yardım edin...( 4.5 yıldır evliyim ve hala bakireyim, ve annem bugun bu durumu öğrendi ( annecim çok üzüldü kendimi çok çaresiz hissediyorum
herkes nasil?bugun cok guzel haberler aldik.gun guzel gecti.hamisler yenenler...
canim hep dua ediyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin gonlune gore versin.HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ELBETTE YARDIMCI OLACAĞIZ SEN YETERKİ BURAYA DÜZENLİ GİR VE SAYFALARI OKUMAYA ÇALIŞ BAK GÖR NASIL İŞİNE YARICAK İNŞ. BERABER ATLATICAZ İÇİNİ RAHAT TUT...
Evet canım ya ne güzel haberler aldık öyle maşallah daim olsun inş. mart ayıda bizim için güzel olur yeteramabukadar da yendi darısı bize inş. dua et canım
canim hep dua ediyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin gonlune gore versin.
listelerin 1 numarası yeteramabukadar artık haftalardan beri süren birinciliğini siz arkadaşlarına devrederek vaji jübilesini yapmış bulunuyor......Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868
gokce alemsin ya resmen produksiyon yapmissin kizlistelerin 1 numarası yeteramabukadar artık haftalardan beri süren birinciliğini siz arkadaşlarına devrederek vaji jübilesini yapmış bulunuyor......Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868
listelerin 1 numarası yeteramabukadar artık haftalardan beri süren birinciliğini siz arkadaşlarına devrederek vaji jübilesini yapmış bulunuyor......Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yolda teyze oluyosunuz
allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mutlulugumu paylaştıgınız için iyiki varsınız halen şoktayım ayaklarım yere deymiyor kocam kendini dişarı
attı arkadaşlarını topladı kapının önünde cidden oynuyorlar cidden dügün yeri gibi millet soruyo biz neyi kutluyoz diyo kocacıkta öyle ya işte
içimden geldi diyo mangal bile yakan var çok güzel ya çok mutluyummmm
duydunmu gökçem hem bu ne bayıldım harikasın arkadaşım benim çok emegin var bende çok
harikaaaa tam bizim kafadan eşin deseneeee vallaaaaaa...... Bak senden sonraaaa birde cecemleee burayı flash tv ye benzetecem adetaaaaaaaarkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mutlulugumu paylaştıgınız için iyiki varsınız halen şoktayım ayaklarım yere deymiyor kocam kendini dişarı
attı arkadaşlarını topladı kapının önünde cidden oynuyorlar cidden dügün yeri gibi millet soruyo biz neyi kutluyoz diyo kocacıkta öyle ya işte
içimden geldi diyo mangal bile yakan var çok güzel ya çok mutluyummmm
tamammm sözzzzz sana da yapacamm sen gün ver :) yeterkiii... Bacımmmamin canım inşallah cümlemizinn ya valla yenmek istiyorum artık :))
kızz gökçeeee bundan bende istiyorum ona göreeee
hertürlü vaji kutlama anısı baskısı davetiyesi yapılırkigokce alemsin ya resmen produksiyon yapmissin kiz
kıyamam ya süperr canım yazık oda nasıl sevinmiş beraber kurtuldunuz canım darısı bize inş.. çok heveslendim vallaa
duymam mııııı taaaaa belçikadaki eşime bile duyurdum hahahaahahaaaaduydunmu gökçem hem bu ne bayıldım harikasın arkadaşım benim çok emegin var bende çok
harikaaaa tam bizim kafadan eşin deseneeee vallaaaaaa...... Bak senden sonraaaa birde cecemleee burayı flash tv ye benzetecem adetaaaaaaaözelll yapıcammmm :) hahahaaa
evrim kızzzzz bende mangal istiyorumm
tamammm sözzzzz sana da yapacamm sen gün ver :) yeterkiii... Bacımmm
hertürlü vaji kutlama anısı baskısı davetiyesi yapılır
nikah şekeri yada düğün davetiyesi de neymişşşşşşş.. Dimi yaaa
amin canım amin herkez yensin inşallah ama seni bide hayali çok istiyorum en kısa zamanda inşall
harikaaaa tam bizim kafadan eşin deseneeee vallaaaaaa...... Bak senden sonraaaa birde cecemleee burayı flash tv ye benzetecem adetaaaaaaaözelll yapıcammmm :) hahahaaa
evrim kızzzzz bende mangal istiyorumm
tamammm sözzzzz sana da yapacamm sen gün ver :) yeterkiii... Bacımmm
hertürlü vaji kutlama anısı baskısı davetiyesi yapılır
nikah şekeri yada düğün davetiyesi de neymişşşşşşş.. Dimi yaaa
duydunmu gökçem hem bu ne bayıldım harikasın arkadaşım benim çok emegin var bende çok
ya baktıkça bakasım geliyor gökçem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?