Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

boşverr dün dünde kaldı cancağızımmmm..aslında böyle oluncaa daha bir kıymetli oluyozzzzzz...

dedim ya ben yendim
ev aldı adammmmmmmmm...

:)
şimdi bana araba bilene alıyor istediği pozisynlara alıştım diyeeee(yani +18 oldu bu yazı hatta +vaji oldu)

dilerim herkes yener....

ve en önemlisi anasını sallamaz oldu adammmmmm
çok önemli bu bir erkek açısından kızlarrrr cidden

yazık kocacıklara ya Allah kabul etsin şimdiden adağınızı canım öyle gerçekten belli etmezler ama içlerinde ne yangınlar çıkar benim kocişim geldi gözümün önüne gözlerim doldu ya yaşatmalıyım bu duyguyu ona tez zamanda inşallah...

iyimiş valla benimki çok şükür pek beni üzmez ama bakalım nelerde değişiklik göstericek

YA

arkadaşlar NERDESİNİZ HADİ GELİN YA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM

Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm

canımmmmmmmmmmmm çok sevindim rabbim başka dert vermesin inşhadi artık halay zamanı:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

iyimiş valla benimki çok şükür pek beni üzmez ama bakalım nelerde değişiklik göstericek
bak yaaaa uyanık seniii

şimdi diyon gökçenin eş cidden problemli kötü şeyler yaşatmış o bilene yenince bunları yaptıysaa bizim adam ne yapar diyeeeee demi cecemcikkkk....

o haldeeee ne yapıyonnnnnnnn

regl sonrası kırıyon vajinin bacağınııııııııı oky mi D:

kızlar yazılanlara cevap vermek istedim ama okadar yorgunumki hemen uyucam.bi halay çekeyim demiştim
ii geceler cecemcim
uyu bakalım bacımmm yorma kendini ve çok pc de oturmaaa... benim bu gidişle kambur olacammm adam dkksında boşar beni haaaa sen uyu

annecikk cik cik cik annecik

Tek parmakta kaldım yaa ((
yok öyle birşeyyyy durmak yok egzersize devam tivit...

tek parmak sa içinde tutttttt nefes alllllllll verrrrrrrrr verirken ilerletttttttttttt 2 boğum var 2.boğum adeta parmağını sarıcakk sıkıcakkk oranın gevşemesi gerek

Tek parmakta kaldım yaa ((

bu kaderime razıyım demek gibi oldu... sakın tivit sakın, pes etmek yok, tek parmak rahat alıp çıkarana dek yap, o bittikten sonra ise ya diğer parmaklara geç ya da gözün alırsa 2 parmağa geç, olmuyor diye bırakma sakın, hiç birimizde öyle 1-2 denemede olmadı... bende bi sonraki aşamada yapamadığım zaman çok üzülmüştüm ama inat ettim inat et, vajinin inadı değil senin inadın üste çıksın canım

yok bee sende Allah sizinde aranızı hayırlı kılsın inş. canım ama merak ediyorum yani

Ohhhhh ne guzelllllllllllll sende oynasaydin:) allah en kotu gununuzu boyle yapsin cnm bnm

slm 1-2 haftadır giremiyorum çok yoğundum.okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını alıdım ama daha açmadım nerden başlıcam zaten doktorada gitmedim

geçen biri yazmış özelden msjla çok güldüm

kgokce sendeee haydar dümeniye GİBİ bişey oldun banada bir el atta yeneyim diyeee:):):)

vallaaa güzellikle dümende sizlerde bacılar ne haydarın dümeniiiiiiii nede benim dümeniyelerim(demelerim)

sadece destek bendeki bizdekiler burdaki bacıların...
yeterki açıkca yazın isteyin ertelemeyin ve

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM diyin sloganımız bu:)

sonra dümen sizde olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…