Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm 1-2 haftadır giremiyorum çok yoğundum.okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını alıdım ama daha açmadım nerden başlıcam zaten doktorada gitmedim

ne demek bu doktora da gitmedimm bak yaaaaaaaaaaa

listelerde dr a gidecek yazdım okadarrrrrr olmuyor olmuyorrrr böyle bacım...

kızdım bak

sana msj atıcammmmmmm orda iyice kalaylarım seni ama 10dkkk sınırım var beklersen bacım

Valla cooook sevindim aklim hep evrimdeydi:) hep mutlu olurlar insallah:) bende iyiyim biraz agrili biraz sancili alismaya calisiyorum cnm . Sen nasilsin yolundami hersey
kalsik inişli çıkışlı yeryer dalgalı yağışlı geçiyor...çimdi balkanalrda dermişim perşembe gelecek bizim sıcak hava

adam y.dışında rahatım özledim bileneee

kalsik inişli çıkışlı yeryer dalgalı yağışlı geçiyor...çimdi balkanalrda dermişim perşembe gelecek bizim sıcak hava

adam y.dışında rahatım özledim bileneee

Deme oyle ozlersin tabi:) o inisler cikidlar bizdede car bizim kocada takintilidirda:) kiyaslamak dogru olmaz tabi ama:)))))) cnm sana bikac sorum olacakti ama yarin ozelden atacagimmmm. Kactim ben . Iyi geceler tatlim

gökçe docasını özlemiş, gökçe docasını özlemiş

aay çok sevindim. docan da seni özlemiştir bence, mesafeler adamı kendine getirir

Deme oyle ozlersin tabi:) o inisler cikidlar bizdede car bizim kocada takintilidirda:) kiyaslamak dogru olmaz tabi ama:)))))) cnm sana bikac sorum olacakti ama yarin ozelden atacagimmmm. Kactim ben . Iyi geceler tatlim
iyi geceler zaten msj hakkımı hopefordan taraf kullandım bekletmeyim bacım sen yazmış olursun okuyunca yazarım...

iyigeceler hopefor diğer msjın ben tam cvbı yazarken geldiğinden 10dkk sınırına ulaştı...

haaaaaaa rashibaaaa seni kalylamadan msjı atmadannnnnnn uyumayacammmmmmmmmm sen durrrrrrrrr

ne kadar kızsan çok haklısın ben niye bi türlü adım atamıyorum

gökçe docasını özlemiş, gökçe docasını özlemiş

aay çok sevindim. docan da seni özlemiştir bence, mesafeler adamı kendine getirir
yaaaa dur bunuda diyim de öyle gül azcık dahaa öyle uyu

adam dün 9da uçağı kaltı neyse 1 de ulaşmıştı eyrine
2 de otelinden skype ile açtııııııı veeeeeeee gökçem özledimmmmmmmm aç kameranı konuşyozzzzzzzzzz derkennnnnnnnn koymadı dışarı gidip ekmek alayım poaça vardı sen açık tut ekranı konuşmasandaaa sıkıldım dün tam gece 1 e dek bugunde şu dkkya dek kameramız açıkdı köşede duryordu adeta bbg evine döndürdü.... yaa dedim derdin ne şüpheci öküz al evdeyim diye

takıntılı işteee idare etmek zor...
:):)
ama olsunnnn yinede seviyorummmm ....

canım aslında bi dr a görünsen iyi edersin ama ...
önce ilk sayfadaki açıklamaları bi iyice oku, toplu bi bilgi kalsın aklında,
kegel egzersizlerine başla,
diğer egzersizler parmakla ya da aparatlarla yapılıyor, bilgin vardır,
hangisi sana sıcak geliyorsa onla başla...
parmak la başlayacaksan, yeteri kadar gözün karaysa orta parmakla başlayabilirsin yok been inceden başlayım dersen serçe parmakla başlayabilirsin. wc ye oturur gibi otur, hijyene dikkat ettikten sonra jeli parmağına ve vajinin ağzına sür ve derin bir nefes al verirken de parmağını içeri dogru ilerlet bak göreceksin hiç birşey hissetmeden parmağını yerini bulacak

rashibaaa hep rabia diyesim var yahuuuu bak bacım sen gibi umrum21 de onunda 1 evladı var ve delikısda 14 yıllık vajili bu 3nüzeee ayrı bir el atmak gerekkkk cidden 3nüzü gruplaştırıp birbirinizle paylaşımalrnızı artıp destek olup ilerletmek gerek... ama sen önce bir gideydin ya dr a bacımmmm... ha msjnı atacam yazdımmmmmmmmmmmm tekrarr bekleee

ayyy nasıl sevindin nasıl sevindim anlatamam Allah muhabbetinizi gani gani arttırsın, olsun gökçem bunlar da bir gelişme hem de ne gelişme temelinde sevgi varsa gerisi nothing else matters

bacım benim mesajını aldım ben cevap yazcaktım ama engele takıldım yazdıklarına verecek cevabım var mutlaka yazıcam

ama şimdi göslerim resmen zor açık tutuyorum. yarın işim var olmasa böyle de otururdum ama yarın uyanık olmam lazım
heepinizi çok öpüyorum iyi geceler

gökçem öpüyorum nanaktan

iyi geceler benimde çıkmam gerek... gece vaji dersleri gündüz matematik dersleriD

gözüm kara olsa neler yapıcamda canım yok keşke evlilik sadece ev işinden ibaret olsaymış

yani umutsuz vakalarrrrr

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayri
ve yendi bakın gördünüzmü bacılar..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz cvb yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı) yakında süprizi veririr inşlh[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]10cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti hala gitmemiş
GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi yakın bence[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor uff bacım eşi çok inatçı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti10cm de sanırım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı regl oldu şükür vajili hamile kalmadı diyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı yeryer karamsarlık modunda ama 1 parmak tamam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizlere 1 çocuk annesi GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.ceylinnila[/TD]
[TD]3.5yıllk evli pek konuşamadık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.delikısss[/TD]
[TD]14 yıllık evli uffeşli denemede GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ve ismini sayamadığım anımsayamadıklarımmm ne diyoruzzzzzzzzzzz

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM
BACILA
Eki Görüntüle 630440 RRRR...

Son düzenleme:
yani umutsuz vakalarrrrr
asla umutsuz vaka da ne demekkkkkkkkkk aaaaaa

msjı oku veeee bismillah deee hergün 20 dkk ayır buraya ve egzersizinedeeee 10dkk ile başlaaaaa olur muuuuu lütfen yaaaa

belki senin duanı almaya çok ihtiyacım var beni bundan mahrum edemessin lütfen

inşallah canım beni bukadar iyi anladığınız için çok saolun

listemide yaptım hatunlar.... iyi gecelerrrrrrr.. güzel haberlerle gelin...

ben yendiysem herkes yener diyorummmmm veeee

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM DİYORUM....

psikoterapi ile dr kontrolünde bile inannın böyle yeniyorlar egzersiz ve ödevlerleeee bu yüzden drla halledirim diye bile beyniniz erteler buna izin vermeyinnnn ahhh o beyni yenicem dedirttin ve gelsin gelinlerrrrrr görüceksinz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…