- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.461
slm 1-2 haftadır giremiyorum çok yoğundum.okeyin su bazlı kayganlaştırıcısını alıdım ama daha açmadım nerden başlıcam zaten doktorada gitmedim
kalsik inişli çıkışlı yeryer dalgalı yağışlı geçiyor...çimdi balkanalrda dermişim perşembe gelecek bizim sıcak havaValla cooook sevindim aklim hep evrimdeydi:) hep mutlu olurlar insallah:) bende iyiyim biraz agrili biraz sancili alismaya calisiyorum cnm . Sen nasilsin yolundami hersey
kalsik inişli çıkışlı yeryer dalgalı yağışlı geçiyor...çimdi balkanalrda dermişim perşembe gelecek bizim sıcak hava
adam y.dışında rahatım özledim bileneee
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mutlulugumu paylaştıgınız için iyiki varsınız halen şoktayım ayaklarım yere deymiyor kocam kendini dişarı
attı arkadaşlarını topladı kapının önünde cidden oynuyorlar cidden dügün yeri gibi millet soruyo biz neyi kutluyoz diyo kocacıkta öyle ya işte
içimden geldi diyo mangal bile yakan var çok güzel ya çok mutluyummmm[/QUO
günlerdir ilk defa girebildim ve senin yendiğini gördüm okadar mutlu olmuşsunuzki ağlamaktan kendimi alamadım.çok ama çok sevindim muradına erdin darısı başımıza..demek insan bu kadar mutlu oluyor .çok heveslendirdin benii
iyi geceler zaten msj hakkımı hopefordan taraf kullandım bekletmeyim bacım sen yazmış olursun okuyunca yazarım...Deme oyle ozlersin tabi:) o inisler cikidlar bizdede car bizim kocada takintilidirda:) kiyaslamak dogru olmaz tabi ama:)))))) cnm sana bikac sorum olacakti ama yarin ozelden atacagimmmm. Kactim ben . Iyi geceler tatlim
ne demek bu doktora da gitmedimm bak yaaaaaaaaaaa
listelerde dr a gidecek yazdım okadarrrrrr olmuyor olmuyorrrr böyle bacım...
kızdım bak
sana msj atıcammmmmmm orda iyice kalaylarım seni ama 10dkkk sınırım var beklersen bacım
yaaaa dur bunuda diyim de öyle gül azcık dahaa öyle uyugökçe docasını özlemiş, gökçe docasını özlemiş
aay çok sevindim. docan da seni özlemiştir bence, mesafeler adamı kendine getirir
canım aslında bi dr a görünsen iyi edersin ama ...
önce ilk sayfadaki açıklamaları bi iyice oku, toplu bi bilgi kalsın aklında,
kegel egzersizlerine başla,
diğer egzersizler parmakla ya da aparatlarla yapılıyor, bilgin vardır,
hangisi sana sıcak geliyorsa onla başla...
parmak la başlayacaksan, yeteri kadar gözün karaysa orta parmakla başlayabilirsin yok been inceden başlayım dersen serçe parmakla başlayabilirsin. wc ye oturur gibi otur, hijyene dikkat ettikten sonra jeli parmağına ve vajinin ağzına sür ve derin bir nefes al verirken de parmağını içeri dogru ilerlet bak göreceksin hiç birşey hissetmeden parmağını yerini bulacak
yaaaa dur bunuda diyim de öyle gül azcık dahaa öyle uyu
adam dün 9da uçağı kaltı neyse 1 de ulaşmıştı eyrine
2 de otelinden skype ile açtııııııı veeeeeeee gökçem özledimmmmmmmm aç kameranı konuşyozzzzzzzzzz derkennnnnnnnn koymadı dışarı gidip ekmek alayım poaça vardı sen açık tut ekranı konuşmasandaaa sıkıldım dün tam gece 1 e dek bugunde şu dkkya dek kameramız açıkdı köşede duryordu adeta bbg evine döndürdü.... yaa dedim derdin ne şüpheci öküz al evdeyim diye
takıntılı işteee idare etmek zor...
:):)
ama olsunnnn yinede seviyorummmm ....
iyi geceler zaten msj hakkımı hopefordan taraf kullandım bekletmeyim bacım sen yazmış olursun okuyunca yazarım...
iyigeceler hopefor diğer msjın ben tam cvbı yazarken geldiğinden 10dkk sınırına ulaştı...
haaaaaaa rashibaaaa seni kalylamadan msjı atmadannnnnnn uyumayacammmmmmmmmm sen durrrrrrrrr
ayyy nasıl sevindin nasıl sevindim anlatamamAllah muhabbetinizi gani gani arttırsın, olsun gökçem bunlar da bir gelişme hem de ne gelişme temelinde sevgi varsa gerisi nothing else matters
bacım benim mesajını aldım ben cevap yazcaktım ama engele takıldımyazdıklarına verecek cevabım var mutlaka yazıcam
ama şimdi göslerim resmen zor açık tutuyorum. yarın işim var olmasa böyle de otururdum ama yarın uyanık olmam lazım
heepinizi çok öpüyorum iyi geceler
gökçem öpüyorum nanaktan
canım aslında bi dr a görünsen iyi edersin ama ...
önce ilk sayfadaki açıklamaları bi iyice oku, toplu bi bilgi kalsın aklında,
kegel egzersizlerine başla,
diğer egzersizler parmakla ya da aparatlarla yapılıyor, bilgin vardır,
hangisi sana sıcak geliyorsa onla başla...
parmak la başlayacaksan, yeteri kadar gözün karaysa orta parmakla başlayabilirsin yok been inceden başlayım dersen serçe parmakla başlayabilirsin. wc ye oturur gibi otur, hijyene dikkat ettikten sonra jeli parmağına ve vajinin ağzına sür ve derin bir nefes al verirken de parmağını içeri dogru ilerlet bak göreceksin hiç birşey hissetmeden parmağını yerini bulacak
rashibaaa hep rabia diyesim var yahuuuu bak bacım sen gibi umrum21 de onunda 1 evladı var ve delikısda 14 yıllık vajili bu 3nüzeee ayrı bir el atmak gerekkkk cidden 3nüzü gruplaştırıp birbirinizle paylaşımalrnızı artıp destek olup ilerletmek gerek... ama sen önce bir gideydin ya dr a bacımmmm... ha msjnı atacam yazdımmmmmmmmmmmm tekrarr bekleee
asla umutsuz vaka da ne demekkkkkkkkkk aaaaaayani umutsuz vakalarrrrr
asla umutsuz vaka da ne demekkkkkkkkkk aaaaaa
msjı oku veeee bismillah deee hergün 20 dkk ayır buraya ve egzersizinedeeee 10dkk ile başlaaaaa olur muuuuu lütfen yaaaa
belki senin duanı almaya çok ihtiyacım var beni bundan mahrum edemessin lütfen
Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?