- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.481
bu kaderime razıyım demek gibi oldu... sakın tivit sakın, pes etmek yok, tek parmak rahat alıp çıkarana dek yap, o bittikten sonra ise ya diğer parmaklara geç ya da gözün alırsa 2 parmağa geç, olmuyor diye bırakma sakın, hiç birimizde öyle 1-2 denemede olmadı... bende bi sonraki aşamada yapamadığım zaman çok üzülmüştüm ama inat ettim inat et, vajinin inadı değil senin inadın üste çıksın canım
yok öyle birşeyyyy durmak yok egzersize devam tivit...
tek parmak sa içinde tutttttt nefes alllllllll verrrrrrrrr verirken ilerletttttttttttt 2 boğum var 2.boğum adeta parmağını sarıcakk sıkıcakkk oranın gevşemesi gerek
allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
inananın AGRIYAN TEK YERİM AGLAMAKTAN ŞİŞEN GÖZLERİM HEMEN GİRDİM SİZE HABER VERDİM ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM BÜTÜN ARKADAŞLARIM
YENSİN YA NEOLUR ALLAHIM HERKEZE TATTIR BU MUTLULUGU GÖKÇEM YA ÇOK SAOL BÜTÜN ARKADAŞLARIM SAOLUN
YA
arkadaşlar NERDESİNİZ HADİ GELİN YA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM
Ya ben dayanamıyorum dişarı çıkıyorum bagıracam aglıcammmmmmmmm
kızlar şimdi aldım sonuç %90adetin daha gelmediği için kesin demeyelim dedi ama ilaç kullanma röntgen çektirme falan dedi.haftaya reglim geçmiş olacak inş randevu aldım dr dan.yani kızlaaaaaaaaaaaaaaar bebiş yolda teyze oluyosunuz
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mutlulugumu paylaştıgınız için iyiki varsınız halen şoktayım ayaklarım yere deymiyor kocam kendini dişarı
attı arkadaşlarını topladı kapının önünde cidden oynuyorlar cidden dügün yeri gibi millet soruyo biz neyi kutluyoz diyo kocacıkta öyle ya işte
içimden geldi diyo mangal bile yakan var çok güzel ya çok mutluyummmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayri
ve yendi bakın gördünüzmü bacılar..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz cvb yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı) yakında süprizi veririr inşlh[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]10cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti hala gitmemiş
GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi yakın bence[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor uff bacım eşi çok inatçı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti10cm de sanırım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı regl oldu şükür vajili hamile kalmadı diyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı yeryer karamsarlık modunda ama 1 parmak tamam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizlere 1 çocuk annesi GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.ceylinnila[/TD]
[TD]3.5yıllk evli pek konuşamadık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.delikısss[/TD]
[TD]14 yıllık evli uffeşli denemede GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve ismini sayamadığım anımsayamadıklarımmm ne diyoruzzzzzzzzzzz
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM BACILAEki Görüntüle 630440 RRRR...
rashibaaa hep rabia diyesim var yahuuuu bak bacım sen gibi umrum21 de onunda 1 evladı var ve delikısda 14 yıllık vajili bu 3nüzeee ayrı bir el atmak gerekkkk cidden 3nüzü gruplaştırıp birbirinizle paylaşımalrnızı artıp destek olup ilerletmek gerek... ama sen önce bir gideydin ya dr a bacımmmm... ha msjnı atacam yazdımmmmmmmmmmmm tekrarr bekleee
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayri
ve yendi bakın gördünüzmü bacılar..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz cvb yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı) yakında süprizi veririr inşlh[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]10cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti hala gitmemiş
GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi yakın bence[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor uff bacım eşi çok inatçı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti10cm de sanırım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı regl oldu şükür vajili hamile kalmadı diyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı yeryer karamsarlık modunda ama 1 parmak tamam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizlere 1 çocuk annesi GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.ceylinnila[/TD]
[TD]3.5yıllk evli pek konuşamadık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.delikısss[/TD]
[TD]14 yıllık evli uffeşli denemede GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve ismini sayamadığım anımsayamadıklarımmm ne diyoruzzzzzzzzzzz
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM BACILAEki Görüntüle 630440 RRRR...
Offf canlarım hiç keyfim yok moral sıfır eşim dün evede gelmedi sabah az konuştuk zorla olsa surat beş karış daha deneyecek ne var dedi bende bana birkaç gün daha müsade et kendim evde egzersizlere devam edeyim senden deneme istemiyorum hazır oluncada gelirsin yaparız dedim tamam dedi zorla ama bilmiyorum kafam çok bozuk gidicem buralardan diyo :2::2:benim çok acil bu işi halletmem gerek ayrıca dün egzersiz yaptım 8 cm ok ama 10 cm olanı emlasız yapamıyorum onu farkettim ne olur bana yardım edin bizde şeytanın bacağını kıralım artık eşim çok üzgün çok mutsuz onu kaybediyorum iyice....
Canım bence neyle yapabiliyorsan onunla devam et. Zaten daha sonra heşey düzene girer. Kendiliğinden olabilmesi ileriki aşamalar. Allah yardımcınız olsun. İnş.eşinde sen de bu zor günleri atlatırsınız. Kararlılığından vazgeçme.
Offf canlarım hiç keyfim yok moral sıfır eşim dün evede gelmedi sabah az konuştuk zorla olsa surat beş karış daha deneyecek ne var dedi bende bana birkaç gün daha müsade et kendim evde egzersizlere devam edeyim senden deneme istemiyorum hazır oluncada gelirsin yaparız dedim tamam dedi zorla ama bilmiyorum kafam çok bozuk gidicem buralardan diyo :2::2:benim çok acil bu işi halletmem gerek ayrıca dün egzersiz yaptım 8 cm ok ama 10 cm olanı emlasız yapamıyorum onu farkettim ne olur bana yardım edin bizde şeytanın bacağını kıralım artık eşim çok üzgün çok mutsuz onu kaybediyorum iyice....
İnşallah canım ya gerçekten çok zor durum Allah kimsenin başına vermesin çaresizlik severek kaybetmek elinden kaydığını görmek çaba göstersende elinden bir şey gelmemesi
offffff offfffff Allahım herkeze şifalar versin inşl....
canım ya eşin bu kadar beklemiş neden tam sen artık başaracağın zamanda böyle yapıyor ki keşke sana destek olsa neyse sen üzülme biz beraber aşacağız bu durumu bak sona yaklaştın sen vazgeçme bu iş kafada bitiyor bak ben egzersiz yapmadan yendim sadece yendiğim gece eşime güvenim gelsin diye onun parmağını denedik ve bir defa da ben içini keşfetmek için kendi parmağımı denemiştim yani sizler ve diğer arkadaşlar gibi yapmadım haa benim zamanım yoktu erteliyodum ondan yapamadım kafada bitirdim ve burda söylenen nefes egzersizlerini ve ıkınmayı yaptım ve oldu siz egzersiz yapın tabi bana bakmayınsen sıkma canını sor burda sana yarımcı olcağız pozisyon olsun herşeyi sor ben sana özel msj atcam şimdi onu da oku inş en kısa sürede yeenceksin
Selam kızlarrr
Nasılsınız ??? Ne var ne yok ???
bahar seni tebrik ederim bu arada yeni gördüm kuzum yenmişsinnnn halaylar sana gelsin
Canım gerçekten acil olarak gayret gösterip yenmem gerek dile kolay 14 sene eşimede hak veriyorum ne diyimki ama keşke bu sefer gerçekten inansa bana mesajını bekliyorum cnm ne olur daha çok şevke ihtiyacım var yoksa bende pes edicem ne olursa olsun diyip bunu olmasını istemiyorum .....
yeni gelin nasılsın nasıl geçti gecenHuzurla uyumuşsundur valla sana çok sevindim ya herkese seviniyorum da bir sana birde cecem yense ona da bu kadar sevinirim siz biraz sıkıntılıydınız çünkü
canım benim çok teşekkür ederim inan o kadar huzurlu uyudum ki daha yeni uyandım agzım hep kulaklarımda herşeye
sırıtıyorum allahım herkeze yasatsın bende cecemle hayali ayrı istiyorum
bak kızdım bu lafınapes etmek yok burda herkes yeniyo sende yeneceksin yolladım msjı canım
İnşallah yenenlerden olurum hatta her kez kurtulsun şu illetten evliliğimizi mutluluğumuzu engelliyoruz aslında çok basit olan bir iş için ama beyin işte istediğini yaptırıyor istediğimizi değil önce beynimizi Bİlinç altımızı yönetmemiz gerekli sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?