- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.501
Burası o kadar faydalı bi yerki arkadaşlar o kadar içten yardım etmeye hevesliler ki anlatamam ben çogu gün egzersizlerimi
gökçeye hesap vericem diye yaptım ben kendigimden vazgeçtigim günlerde gökçe benden vazgeçmedi hep destek oldu yeri
geldi gaz verdi akıl verdi bana güven verdi.ona söylemek istedigim çok şey var ama yazamıyorum allah senden razı olsun
gökçem ve allah bana bi kız nasip ederse adı gökçe olacak seni çok seviyorum canım arkadaşım
senin adına çok sevindim.sabah sbah güzel bir haberle siteye başlamak şahane oldu :) sana sormak istediğim acı ve ya ağrı hissetmedim demiştin. Bunu nasıl başardın ? Acaba ben mi çok kastım kontrollü de gittim ama anlatabilir misin?
herkese gunaydinnnnnnnnnnn. Kizlar dunkuguzel haberden sonra herkesin gaza gelip calismalari hizlandirdigini dusunuyorum.
Herkese gunaydinnnnnnnnnnn. Kizlar dunkuguzel haberden sonra herkesin gaza gelip calismalari hizlandirdigini dusunuyorum.
Selamlar olsun herkese
Anladım ki ben artık eskisi kadar sık giremeyeceğim. O yüzden sadece gelin listesi hazırlayacağım. Egzersiz listesi hazırlamamın bir manası olmadığını anladım çünkü bu aralar 10-15 günde bir girebiliyorum
Şimdi evi baştan aşağı temizleyeceğim için listeye bakamayacağım ama bir sonraki girişimde yeni listeyi hazırlayacağım
Başladığım bir şeyin devamını getiremediğim için çok üzgünüm
üzülme gerilme korkma.çünkü vajina egzersiz yapa yapa genişleyecek.bu da biranda olmaz.bazısı 1 ayda bazısı 2 ayda bazısıda 1 haftada yeniyor yani senin çabana azmine çalışmana bağlı.sen şimdi hangi aşamadasın?vajinismusu yenen arkadaşları tebrik ediyorum :) gerçekten cok güzel bir haber. benım de uzun zamandır vajinismus problemım var foruma daha önce yazmıştım da. parmak egzersizleri yaptım parmagımı içeri alabiliyorum ama hala eşimle beraber olamıyorum. yani bir penisin o kadar dar yerden nasıl gireceğinni düşünüyorum geriliyorum o9lmuyor. kendi basına yenebilen arkdaşlar lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım
üzülme gerilme korkma.çünkü vajina egzersiz yapa yapa genişleyecek.bu da biranda olmaz.bazısı 1 ayda bazısı 2 ayda bazısıda 1 haftada yeniyor yani senin çabana azmine çalışmana bağlı.sen şimdi hangi aşamadasın?
yanyana 2 parmak yaptın mı?yaptın olmadıysa mumdan aparat yapıp öyle devam et.ben su an sadece parmaklarımla denedim hepsi de oldu. ama önceden parmagımı bile sokamıyordum . şimdi ne yapmalıyım.
vaymyy be bir mevlüdüm bile olmadı yaaa hadi yende gayriiiiii bizede mutlu mutlu dua ettttt bacım... inşlh hızlıca ilerlersin şu egzersiz işini 5 gün sıksannnn biter inannn bacım10 Mart'ta gelin mevlüdüm var , o zamana kadar bitmesini çok istiyorum gelin olmak istiyorum
heyyyyyyyyyyyyyyyyy oluyordurrr eminim anüs yönüne yönlendirip ve bol jellllllllCanım teşekkür ederim saolasın. En azından p.... in girmez korkusunu yendim. Altta ve üstte almayı başardım zor da olsa. Bakalım inş.normal bir şekilde yapmayı başarırım.
olsun be bacımmm elimizden geldiğince bendeee liste yaparız olmayınca elbet birileri yaparrr yaaa bacım... ama bu ara seni feci işe dalmış gördüm hayırdırrrr.... ankaraaaaaa güzellllllllllll şu günlerdeeee çok dalma işeeeSelamlar olsun herkese
Anladım ki ben artık eskisi kadar sık giremeyeceğim. O yüzden sadece gelin listesi hazırlayacağım. Egzersiz listesi hazırlamamın bir manası olmadığını anladım çünkü bu aralar 10-15 günde bir girebiliyorum
Şimdi evi baştan aşağı temizleyeceğim için listeye bakamayacağım ama bir sonraki girişimde yeni listeyi hazırlayacağım
Başladığım bir şeyin devamını getiremediğim için çok üzgünüm
angarada harikaaaakızlar 1 sattir geçmişi okuyorummmbu arada hava çok güzel burdaa nevşehir den arkadaş varmı acabaaaaa
ceylincimmmmmm sen bi git anatomik bişey yoksaaa hallederiz deermişimmm acaip gaza geldim şu 2 haftadırrr... allah ölüm derdi vermesin yoksa herşeyin çaresi var çok çok şükürrrr ve haydi katılll oyunaaaaaGökçecim ilk üye olduğumda yazmıştım ilk sen cvp vermiştin doktora falan gidicem demiştim 1-2 konuşmamız oldu seninle sürekli yazışmaları okuyorum tecrübe olsun diye fakat ne yazıkki egzersizleri yapamıyorum olmadı bi türlü denemeye cesaretim yok sabrımda vaktimizde kalmadı malum 3,5 yıl..13 martta doktor randevum var bakalım inşallah yenicem o günü sabırsızlıkla bekliyorum..o yüzden yazışmaların arasına girmiyorum egzersiz yapmadığım için ama sizi sürekli takip ediyorum yeteramabukadar a çok sevindim içim kıpır kıpır oldu yendim diyince karamsarın anne adayı olduğuna da çok sevindim alahım diğer kızları da beni kurtarsın bu hastalıktan yenip hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda rabbim nasip etsin...
yanyana 2 parmak yaptın mı?yaptın olmadıysa mumdan aparat yapıp öyle devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?