- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.521
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayri
ve yendi bakın gördünüzmü bacılar..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz cvb yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı) yakında süprizi veririr inşlh[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]10cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti hala gitmemiş
GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi yakın bence[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor uff bacım eşi çok inatçı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti10cm de sanırım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı regl oldu şükür vajili hamile kalmadı diyor...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı yeryer karamsarlık modunda ama 1 parmak tamam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizlere 1 çocuk annesi GÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.ceylinnila[/TD]
[TD]3.5yıllk evli pek konuşamadık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.delikısss[/TD]
[TD]14 yıllık evli uffeşli denemedeGÖNLÜMDE YENMESİNİ EN ÇOK İSTEDİKLERİMDEN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve ismini sayamadığım anımsayamadıklarımmm ne diyoruzzzzzzzzzzz
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM BACILAEki Görüntüle 630440 RRRR...
beyaz bakkal mumunu peçeteye sarıp streçle sabitle iyice üzerine prezervatif geçir ve bolca jelle vajinanada jel sür. daha sonra mumu peçete sara sara genişleteceksin.ıkı parmak denemedim deniyim bi mumdan aparat nasıl yapıcam :S
beyaz bakkal mumunu peçeteye sarıp streçle sabitle iyice üzerine prezervatif geçir ve bolca jelle vajinanada jel sür. daha sonra mumu peçete sara sara genişleteceksin.
sana da günaydın nasılsın bakıyım ve diğer arkadaşlarım sizler de nasılsınız?günaydınn canlarrrrrrrrr
gökçecim okurken çok güldüm yaa bu nasıl yorumlardır öyle geberdim gökçeeeAllah seni sevsin inşallah süpersin valla yorumlar liste yorumların harika eline koluna sağlıkkk şekerim
sana da günaydın nasılsın bakıyım ve diğer arkadaşlarım sizler de nasılsınız?
Burası o kadar faydalı bi yerki arkadaşlar o kadar içten yardım etmeye hevesliler ki anlatamam ben çogu gün egzersizlerimi
gökçeye hesap vericem diye yaptım ben kendigimden vazgeçtigim günlerde gökçe benden vazgeçmedi hep destek oldu yeri
geldi gaz verdi akıl verdi bana güven verdi.ona söylemek istedigim çok şey var ama yazamıyorum allah senden razı olsun
gökçem ve allah bana bi kız nasip ederse adı gökçe olacak seni çok seviyorum canım arkadaşım
egzersiz yapanların bi kısmında esnediği için kan gelmiyor.belki zardan gelebilir belkide tahriş olmuştur.bunu denemedim en kı sa zamanda denicem. bir de parmak egzersizleri yaparken cok az bir damla parmagıma kan geldi bu kızlık zarım yırtıldıgı için midir. parmak egzersizlerinde yırtılabiliyor mu.
herkesi sevsinnn ALLAH :):):) hahahaa ama öyle düşünsene dieğr topicde cecem hamile yazmak vardı şimdiii ama neyse regl için döktür sende hadi evriminnnn eğlencesini yapıyoz halaaaaagünaydınn canlarrrrrrrrr
gökçecim okurken çok güldüm yaa bu nasıl yorumlardır öyle geberdim gökçeeeAllah seni sevsin inşallah süpersin valla yorumlar liste yorumların harika eline koluna sağlıkkk şekerim
gökçecim alemsin bacım tamam açtıkherkesi sevsinnn ALLAH :):):) hahahaa ama öyle düşünsene dieğr topicde cecem hamile yazmak vardı şimdiii ama neyse regl için döktür sende hadi evriminnnn eğlencesini yapıyoz halaaaaa
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
herkesi sevsinnn ALLAH :):):) hahahaa ama öyle düşünsene dieğr topicde cecem hamile yazmak vardı şimdiii ama neyse regl için döktür sende hadi evriminnnn eğlencesini yapıyoz halaaaaa
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
Kızlar şimdi ben tek tek bütn parmaklarımı alıyorum zorlanıyorum ama alıyorum.2 parmağa geçicem ama tırsıyorum yaa yapamassam çünkü gene moralim bozulcak.2 parmağı hangi şekillerde yaptınız yan yanamı daah kolay oluyo yoksa küs şeklinde yapıp mı?
küs şeklinde sokup içinde açmayı deneyebilirsin.2 parmak 1 boğum al sonra 2 boğum ve tamamı canımKızlar şimdi ben tek tek bütn parmaklarımı alıyorum zorlanıyorum ama alıyorum.2 parmağa geçicem ama tırsıyorum yaa yapamassam çünkü gene moralim bozulcak.2 parmağı hangi şekillerde yaptınız yan yanamı daah kolay oluyo yoksa küs şeklinde yapıp mı?
3.yü açıyorum senleee hahahaaaa meğer benim içimede bir angaralılık varmışşş...gökçecim alemsin bacım tamam açtık
3.yü açıyorum senleee hahahaaaa meğer benim içimede bir angaralılık varmışşş...
bizim adam feci oynak bir oynarki...
burdakiii sözler tam evrimlik
o yar senin derlerse de on goyun gurbanım var
ya feci bir eğlence modundayımmmmm cidden havada güzel martta geliyor ondanmı neee
yakında düğün falanda yok bir mühendis erkek kardeşim var mayısda gelecek askerden kadrolu mühnds üstelik bartın amasrada yeride iyi deniz kenarı
yeşil gözlü kumral saçında meç avr gibi arkası sarı feci bişeyyy efendi cumadan cumaya gider naamzınaaa gitar çalar bazen mıknatıslı küpe bile takar:) ona bir kız bulsakk eversekde oynasakkkkkk....
yaniii ufffff
birde bacım var prof olacak kendini bilime adadı evlenmiyor onuda fahriye evceme benzetirlerrr hahahaa ama azcık şişmanlamıştı adapazarındamatematikçi öğrtmn ve master mustur onuda eversekkk iyi olurrr yaaaaaaaa ne olurrr bir düğün bir eğlenceeeeeee bişeelr olsa....
ya yoksa minaaa senle biz bir gecemi yapsakkk
acaip oynuyasım varrr
1 parmakda zorlanyosannnn bacım bir dkk ka küs şeklindeki 2 durum zorlayabilir alimallah ümitsizliğe sokabilir....şimdi sen 1 parmak 1 boğumu geçmişsindir ama kesinlikle 2.boğumu iyice esnetmen gerekkkkkkkk beklet içinde ve sennnnn çıkarmadan ıkınnnnnnnnnn ıkınnn nefes evrrrrrrr rahminin kasları itiverecek parmağınııııııııııı bunu 15 kez yap sonra 2 parmak deneeeeKızlar şimdi ben tek tek bütn parmaklarımı alıyorum zorlanıyorum ama alıyorum.2 parmağa geçicem ama tırsıyorum yaa yapamassam çünkü gene moralim bozulcak.2 parmağı hangi şekillerde yaptınız yan yanamı daah kolay oluyo yoksa küs şeklinde yapıp mı?
tamam canım yapalım.kız bu neşe nerden geliyo?izdivaça dönderdin Allah iyiliğini versin.sskda var mı?kaç kardeşsin öyle?tamam vajililer yensin sonra kardeşlerimize gelin arayak.3.yü açıyorum senleee hahahaaaa meğer benim içimede bir angaralılık varmışşş...
ya feci bir eğlence modundayımmmmm cidden havada güzel martta geliyor ondanmı neee
yakında düğün falanda yok bir mühendis erkek kardeşim var mayısda gelecek askerden kadrolu mühnds üstelik bartın amasrada yeride iyi deniz kenarı
yeşil gözlü kumral saçında meç avr gibi arkası sarı feci bişeyyy efendi cumadan cumaya gider naamzınaaa gitar çalar bazen mıknatıslı küpe bile takar:) ona bir kız bulsakk eversekde oynasakkkkkk....
yaniii ufffff
birde bacım var prof olacak kendini bilime adadı evlenmiyor onuda fahriye evceme benzetirlerrr hahahaa ama azcık şişmanlamıştı adapazarındamatematikçi öğrtmn ve master mustur onuda eversekkk iyi olurrr yaaaaaaaa ne olurrr bir düğün bir eğlenceeeeeee bişeelr olsa....
acaip oynuyasım varrr
Kızlar şimdi ben tek tek bütn parmaklarımı alıyorum zorlanıyorum ama alıyorum.2 parmağa geçicem ama tırsıyorum yaa yapamassam çünkü gene moralim bozulcak.2 parmağı hangi şekillerde yaptınız yan yanamı daah kolay oluyo yoksa küs şeklinde yapıp mı?
3.yü açıyorum senleee hahahaaaa meğer benim içimede bir angaralılık varmışşş...
yaniii ufffff
acaip oynuyasım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?