Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınn canlarrrrrrrrr

gökçecim okurken çok güldüm yaa bu nasıl yorumlardır öyle geberdim gökçeee Allah seni sevsin inşallah süpersin valla yorumlar liste yorumların harika eline koluna sağlıkkk şekerim

beyaz bakkal mumunu peçeteye sarıp streçle sabitle iyice üzerine prezervatif geçir ve bolca jelle vajinanada jel sür. daha sonra mumu peçete sara sara genişleteceksin.

bunu denemedim en kı sa zamanda denicem. bir de parmak egzersizleri yaparken cok az bir damla parmagıma kan geldi bu kızlık zarım yırtıldıgı için midir. parmak egzersizlerinde yırtılabiliyor mu.

sana da günaydın nasılsın bakıyım ve diğer arkadaşlarım sizler de nasılsınız?

şu sözü çok severim bacım

Arzu varsa çözümde vardır.

yani o senin azmin ve başarındı ki özel durumuda hiç hafife almamak gerek hani ve şimdiii bak sen çocuğada hazırlanırmışşşşşşş

kızzzz sen ne diyon dün eşimle önceki gün gibi kamera mikrfn açık skype den konuşurr ben senin durumu yazıyorum kk da adam amma tuş sesi çıkardın be gökçem sen benle ilgilenmiyon diyorrrr ki o da tüm gün
konuştuk diyee dizi izliyordu bir taraftan ama çakmış yinede ve dedim hani bizim evrim vardı yaa o da yendiiiiiii vajiyi dedimmm ohhhh ohhh ne alaaa dedi yanii cidden taaaaaaaaa y.dışları duydu yendiğini

neyseeee amannnnnnn

haydiii katılllllllll aç sesiii bu arada ben hiç sevmezdim bu tarz oyunları bizim adamlaaa böyle bişey oldum

bu parçaya araba alsın full bunu cd yapıp serserielr gibi açacam son sesi dermişim ama şimdi sanaaaa geliyorrr angaradan...

angaranın bağları evrim ee geliyorrrrrrrrrrrr

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk

bunu denemedim en kı sa zamanda denicem. bir de parmak egzersizleri yaparken cok az bir damla parmagıma kan geldi bu kızlık zarım yırtıldıgı için midir. parmak egzersizlerinde yırtılabiliyor mu.
egzersiz yapanların bi kısmında esnediği için kan gelmiyor.belki zardan gelebilir belkide tahriş olmuştur.

herkesi sevsinnn ALLAH :):):) hahahaa ama öyle düşünsene dieğr topicde cecem hamile yazmak vardı şimdiii ama neyse regl için döktür sende hadi evriminnnn eğlencesini yapıyoz halaaaaa

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

Kızlar şimdi ben tek tek bütn parmaklarımı alıyorum zorlanıyorum ama alıyorum.2 parmağa geçicem ama tırsıyorum yaa yapamassam çünkü gene moralim bozulcak.2 parmağı hangi şekillerde yaptınız yan yanamı daah kolay oluyo yoksa küs şeklinde yapıp mı?

küs şekli yap öyle başlangıç olsun canım sonra zamanla 3 e geçersin 3 yaparsan zaten rahatlıkla inş. öyle alışırsan penis de kolay olur hadi kolay gwlsin olur inş. canım

küs şeklinde sokup içinde açmayı deneyebilirsin.2 parmak 1 boğum al sonra 2 boğum ve tamamı canım

gökçecim alemsin bacım tamam açtık
3.yü açıyorum senleee hahahaaaa meğer benim içimede bir angaralılık varmışşş...

bizim adam feci oynak bir oynarki...

burdakiii sözler tam evrimlik
o yar senin derlerse de on goyun gurbanım var

ya feci bir eğlence modundayımmmmm cidden havada güzel martta geliyor ondanmı neee

yakında düğün falanda yok bir mühendis erkek kardeşim var mayısda gelecek askerden kadrolu mühnds üstelik bartın amasrada yeride iyi deniz kenarı
yeşil gözlü kumral saçında meç avr gibi arkası sarı feci bişeyyy efendi cumadan cumaya gider naamzınaaa gitar çalar bazen mıknatıslı küpe bile takar:) ona bir kız bulsakk eversekde oynasakkkkkk....
yaniii ufffff

birde bacım var prof olacak kendini bilime adadı evlenmiyor onuda fahriye evceme benzetirlerrr hahahaa ama azcık şişmanlamıştı adapazarındamatematikçi öğrtmn ve master mustur onuda eversekkk iyi olurrr yaaaaaaaa ne olurrr bir düğün bir eğlenceeeeeee bişeelr olsa....

ya yoksa minaaa senle biz bir gecemi yapsakkk

acaip oynuyasım varrr

ayy ben eğlenceye katılamıyorum iş yerindeyim toplantı var olmasaydı açardım da ama bu şarkıyı çok seviyomm şimdi dinlemek isterdim siz oynayın yandan yandan

ay çok güldüm ya burda evlilik topiği yokmu kardeşin özelliklerini oraya yaz bulursun bir kız belki gökçeçim

1 parmakda zorlanyosannnn bacım bir dkk ka küs şeklindeki 2 durum zorlayabilir alimallah ümitsizliğe sokabilir....şimdi sen 1 parmak 1 boğumu geçmişsindir ama kesinlikle 2.boğumu iyice esnetmen gerekkkkkkkk beklet içinde ve sennnnn çıkarmadan ıkınnnnnnnnnn ıkınnn nefes evrrrrrrr rahminin kasları itiverecek parmağınııııııııııı bunu 15 kez yap sonra 2 parmak deneeee

tamam canım yapalım.kız bu neşe nerden geliyo?izdivaça dönderdin Allah iyiliğini versin.sskda var mı?kaç kardeşsin öyle?tamam vajililer yensin sonra kardeşlerimize gelin arayak.

kız gökçeee hepimizin başı bağlı valla yoksa bakardık yani çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…