Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay çok güldüm ya burda evlilik topiği yokmu kardeşin özelliklerini oraya yaz bulursun bir kız belki gökçeçim
yok ya burası başkaaa bura bacıalrla dolu başka yerlerde aramam hususiii... hazırrrrr içimdede güzel eğlence varkennnnnn yazayım dedimmmmmmmmm yoksaaa evlenseeee ohooooooooo
oğlan yok geleyim askerden honda cıvıc alayım sonra bakarız evliliğe der kız kardeşim iseee yok yurtdışına gidecek yok doktorası bitecekkkkk ama onu çok övemeyecem feci titiz ve vejeteryan bu nasıl benim kardeşimseee o bakımaaaa ona sebep olmayım ama emre başka çok özledim gardaşımı anammmm....

neyse kızlarrrrrrrrr döktürme günüüüüüüü bugunnnnnn feci enerjikimmmmmmm

sıradaki parçaaaa tüm vaji egzersizcileri için geliyorr hemen egzersize kızlarrr ve şarkınızı açıyorummmmmmmm

Türkan (Demet Akalın) - YouTube

gökçe regl bitsin banada bi program çıkarıver canım ya belki o sayede düzenli egzersiz yaparım 1 hafta egzersiz sonrasında coşku olsun anca disiplin olursa bu iş olur

merhabalar bende 5 aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyorum çok yordu beni ne yapacağım bilmiyorum
merhaba canım bugün eğlence var evrim arkadaşımız yendide uzunca bir süreden sonra onu kutluyoruz. inş senide böyle kutlarz.bu topicin ilk sayfasını iyice oku ve uygulamaya çalış.sonra parmak yada aparatla egzersiz yaparsın

slm kızlar yine ben geldim tembel insan baya ilerlemişken durdum bahanelerle şimdi bi gaz daha lazım tekrar başlamam için hadi bana yardım edin 2 parmak tam alıyodum en son

Allahhhhhhhh Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh döktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar yine ben geldim tembel insan baya ilerlemişken durdum bahanelerle şimdi bi gaz daha lazım tekrar başlamam için hadi bana yardım edin 2 parmak tam alıyodum en son
tamam ne güzel şimdi 3 parmak çalışmaya başla.senin çoğu gitmiş azı kalmış canım hadi son aşamadasın ve mutlu son.neyi bekliyorsun sihirli deyneği mi

tamam canım yapalım.kız bu neşe nerden geliyo?izdivaça dönderdin Allah iyiliğini versin.sskda var mı?kaç kardeşsin öyle?tamam vajililer yensin sonra kardeşlerimize gelin arayak.
yahuuuuu farkında olmadan tv de fox su gibi açık kalmış acaba ondanmı dersin...

yok beeee bacımmm ondan değil hava çok güzellllllllll keşke hep beraber eğlensek veya pikniğe gitsek falan acaip yaaa bilemm hisedilirmi amaaaa karnımda ağrımıyor bugun reglin 2.günü vallaa oynayasım varrr

ahhh bak yaaa bizim adam olaydı cidden canımsıkılsın açarım pc den oynarızzz hele oynamasınnn kafasını şişiririmmmmm

kız gökçeee hepimizin başı bağlı valla yoksa bakardık yani çaresine
bilyom kız başınız başımız bağlı tövbe yarabbi hani bacınız neyniz varsaaaa
dermişimmmmmmmmm

diyarrrrrrrrr kız seni mezun edemedik gitttttttttiiiii cidden haaa kız sen nirelerdesinnnnnnnn

Merhaba,

Akif Poroy bu konunun gerçekten profesorudur. Kesinlikle tedavi olmanız gerek yoksa hem kendiniz hem evliliğiniz için çok büyük bir tehlike.
bu ne kızzz ben haydar dümen sanıyorum o kimmişşşşşşşş bizler varkennnn allahasennnnnnnnnnn

kaç paraymış ben bi gidimmmm kaça baakar banaa acep ?????

tamam ne güzel şimdi 3 parmak çalışmaya başla.senin çoğu gitmiş azı kalmış canım hadi son aşamadasın ve mutlu son.neyi bekliyorsun sihirli deyneği mi

canım sorma ya sevmiyorum bu işi ya beynim durmadan bahaneler uyduruyo ama işten çıkıp eve gidince hiç bişey yapmadan egzersize başlamam lazım bide kocam bu günlerde o kadar istekliki bende tam tersi kocama karşi çok isteksizim dokunsa öpse hiç etkilenmiyorum offf ne olacak böle

2 parmak 2 boğumm nasııııılllll Ben yaptımmm vayy beeeee bacılarıımmmm , gökçeeem sayenizdeeeee olcak bitcak galibaaa

gökçe buranın haydar dümeni oldu gökçeeeeeeeeee yazdımmm kız aşk olsun görmedinnn önceki sayfada banada bi liste çıkar 1 haftalık egzersiz sonrası coşku olsun en fazla 2 hafta egzersiz yaparım sonrasında bitmeli disiplin şart yoksa yürümüyo bu işler canım regl bitsinde

zaman zaman herkeste oluyor.moralimiz bozukken ümitsizliğe kapıldığımızda heleki bu egzersiz döneminde daha fazla oluyor.eşinin isteksizliği daha çok üzer seni o yüzden adama ters yapma onlar içinde kolay değil bizi bekliyorlar sabırla bi soğukluk gelirse inşallah olmazda.sen bekleme hadi çalışmaya emeklemeden yürüyemezsin.

Son düzenleme:

parmak egzersizleri çok ürkütücü geliyor

inşalllahhhh canımm coşalımmm artık yaaa

bende yeni üyeyim uzun zamandır sadece buradakileri okuyorum....bende zor vakalardanım bakamıyorum bile.... 2,5 yıldır evliyim ve hiçbirşey yapamadım...buraya bişeyler yazmak bile benim için bir ilerleme..

hoşgeldinnnnnnnn bacım.... zor vaka yok kendine öyle demeeee benden zoruuuuuuuu tam 1 yıl topicdekilerin anasını ağlattım düşünseneeeeeeeee eskielrdenim 3yılıgeçti evliliğim 3.yılda yendimmmmmmmmmmm ha aşağıda 2 yıl yazar onu eş durumu tayini ile aynı eve tamamen geçişimi kaydetmiştim yoksa bende tam3,5 yılı aşkındır evliyim... inannnnn aynenn sen durumdaydımmmm of şükürrrrr şimdi sen bakamıyorum aşamasındasınnn diyorsun kendine o haldeeeeee önce bir anlaşma yapalım senleeeeeeee yoksa kızmayınca takip etmeyince erteliyor kızlar olmuyor yaahu...

öncelikle kabul mü?
ve eğer kabulseeeeeeee sayfa 1 i oku kegelleriii öğren sorun olursa sorrrrr çekinmeeeeeee açık açık ne gelyorsa aklına yazz bize....

illaaa cvbını alırsınnnnn inann

sonraaa aynayı al veee deliğini kendini iyice incele öğrennnnnn tmmm bugun bu... tabi anlaşcaksakkk yoksaaaa ne desem bilememmm hani bacım...

doğrru bu bak bu aralar çok umutsuzum sanki böle devam edecekmiş hatta boşanacakmışız filan gibi geliyo çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…