- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.541
yok ya burası başkaaa bura bacıalrla dolu başka yerlerde aramam hususiii... hazırrrrr içimdede güzel eğlence varkennnnnn yazayım dedimmmmmmmmmay çok güldüm yaburda evlilik topiği yokmu kardeşin özelliklerini oraya yaz bulursun bir kız belki gökçeçim
1 parmakda zorlanyosannnn bacım bir dkk ka küs şeklindeki 2 durum zorlayabilir alimallah ümitsizliğe sokabilir....şimdi sen 1 parmak 1 boğumu geçmişsindir ama kesinlikle 2.boğumu iyice esnetmen gerekkkkkkkk beklet içinde ve sennnnn çıkarmadan ıkınnnnnnnnnn ıkınnn nefes evrrrrrrr rahminin kasları itiverecek parmağınııııııııııı bunu 15 kez yap sonra 2 parmak deneeee
merhaba canım bugün eğlence var evrim arkadaşımız yendide uzunca bir süreden sonra onu kutluyoruz. inş senide böyle kutlarz.bu topicin ilk sayfasını iyice oku ve uygulamaya çalış.sonra parmak yada aparatla egzersiz yaparsınmerhabalar bende 5 aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyorum çok yordu beni ne yapacağım bilmiyorum
yok ya burası başkaaa bura bacıalrla dolu başka yerlerde aramam hususiii... hazırrrrr içimdede güzel eğlence varkennnnnn yazayım dedimmmmmmmmmyoksaaa evlenseeee ohooooooooo
oğlan yok geleyim askerden honda cıvıc alayım sonra bakarız evliliğe der kız kardeşim iseee yok yurtdışına gidecek yok doktorası bitecekkkkk ama onu çok övemeyecem feci titiz ve vejeteryan bu nasıl benim kardeşimseee o bakımaaaa ona sebep olmayım ama emre başka çok özledim gardaşımı anammmm....
neyse kızlarrrrrrrrr döktürme günüüüüüüü bugunnnnnn feci enerjikimmmmmmm
sıradaki parçaaaa tüm vaji egzersizcileri için geliyorr hemen egzersize kızlarrr ve şarkınızı açıyorummmmmmmm
Türkan (Demet Akalın) - YouTube
tamam ne güzel şimdi 3 parmak çalışmaya başla.senin çoğu gitmiş azı kalmış canım hadi son aşamadasın ve mutlu son.neyi bekliyorsun sihirli deyneği mislm kızlar yine ben geldim tembel insan baya ilerlemişken durdum bahanelerle şimdi bi gaz daha lazım tekrar başlamam için hadi bana yardım edin 2 parmak tam alıyodum en son
yahuuuuu farkında olmadan tv de fox su gibi açık kalmış acaba ondanmı dersin...tamam canım yapalım.kız bu neşe nerden geliyo?izdivaça dönderdin Allah iyiliğini versin.sskda var mı?kaç kardeşsin öyle?tamam vajililer yensin sonra kardeşlerimize gelin arayak.
bilyom kız başınız başımız bağlı tövbe yarabbi hani bacınız neyniz varsaaaakız gökçeee hepimizin başı bağlı valla yoksa bakardık yani çaresine
diyarrrrrrrrr kız seni mezun edemedik gitttttttttiiiii cidden haaa kız sen nirelerdesinnnnnnnnslm kızlar yine ben geldim tembel insan baya ilerlemişken durdum bahanelerle şimdi bi gaz daha lazım tekrar başlamam için hadi bana yardım edin 2 parmak tam alıyodum en son
bu ne kızzz ben haydar dümen sanıyorum o kimmişşşşşşşş bizler varkennnn allahasennnnnnnnnnnMerhaba,
Akif Poroy bu konunun gerçekten profesorudur. Kesinlikle tedavi olmanız gerek yoksa hem kendiniz hem evliliğiniz için çok büyük bir tehlike.
tamam ne güzel şimdi 3 parmak çalışmaya başla.senin çoğu gitmiş azı kalmış canım hadi son aşamadasın ve mutlu son.neyi bekliyorsun sihirli deyneği mi
2 parmak 2 boğumm nasııııılllllBen yaptımmm vayy beeeee bacılarıımmmm , gökçeeem sayenizdeeeee olcak bitcak galibaaa
zaman zaman herkeste oluyor.moralimiz bozukken ümitsizliğe kapıldığımızda heleki bu egzersiz döneminde daha fazla oluyor.eşinin isteksizliği daha çok üzer seni o yüzden adama ters yapma onlar içinde kolay değil bizi bekliyorlar sabırla bi soğukluk gelirse inşallah olmazda.sen bekleme hadi çalışmaya emeklemeden yürüyemezsin.canım sorma ya sevmiyorum bu işi ya beynim durmadan bahaneler uyduruyo ama işten çıkıp eve gidince hiç bişey yapmadan egzersize başlamam lazım bide kocam bu günlerde o kadar istekliki bende tam tersi kocama karşi çok isteksizim dokunsa öpse hiç etkilenmiyorum offf ne olacak böle
merhaba canım bugün eğlence var evrim arkadaşımız yendide uzunca bir süreden sonra onu kutluyoruz. inş senide böyle kutlarz.bu topicin ilk sayfasını iyice oku ve uygulamaya çalış.sonra parmak yada aparatla egzersiz yaparsın
gökçe buranın haydar dümeni olduGökçeeeeeeeeee yazdımmm kız aşk olsun görmedinnn önceki sayfada banada bi liste çıkar 1 haftalık egzersiz sonrası coşku olsun en fazla 2 hafta egzersiz yaparım sonrasında bitmeli disiplin şart yoksa yürümüyo bu işler canım regl bitsinde
bende yeni üyeyim uzun zamandır sadece buradakileri okuyorum....bende zor vakalardanım bakamıyorum bile.... 2,5 yıldır evliyim ve hiçbirşey yapamadım...buraya bişeyler yazmak bile benim için bir ilerleme..
o zaman aparat hazırlarsın.kulak cubuğuna peçete sar streçle üzerine prezervatif geçir bolca jelle ki tahriş olma.vajinana da sür.bu şekilde başla sonra kalınlaştırarak devam edersinparmak egzersizleri çok ürkütücü geliyor
zaman zaman herkeste oluyor.moralimiz bozukken ümitsizliğe kapıldığımızda heleki bu egzersiz döneminde daha fazla oluyor.eşinin isteksizliği daha çok üzer seni o yüzden adama ters yapma onlar içinde kolay değil bizi bekliyorlar sabırla bi soğukluk gelirse inşallah olmazda.sen bekleme hadi çalışmaya emeklemeden yürüyemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?