Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 parmak 2 boğumm nasııııılllll Ben yaptımmm vayy beeeee bacılarıımmmm , gökçeeem sayenizdeeeee olcak bitcak galibaaa
harikasınnn tabi yaaaa vay beeeeeee durmak yok egzersize devammmmmmmm cidden tv karşısı pc karşısı cidden merak etme görmeyiz biz bacımmmmmmmm hem oku hem içinde tut ara ara yaz...hijyen şartttttt ona dikkat olucak inann yaffff ben yendiysemmmm ohooooooooooo herkes yenerrr

gökçe regl bitsin banada bi program çıkarıver canım ya belki o sayede düzenli egzersiz yaparım 1 hafta egzersiz sonrasında coşku olsun anca disiplin olursa bu iş olur
kesinlikleeeeee çıakrtıyorum cecemcikkk sen ne aşamadasın sahiiiiiiiii okadar konuşyoz bak bir senden bihaberimmmmmmmmm nerde ne ediyon ne eyliyon parmakmı aparatmı yoksa hala kegel mi?????? sen bir de bakayım hangi ünitede kaldın

regl de bileeeeeeeeeee sık bırakkkk fosssss diye aksada alttannnnn olsunnnnnnnnnnn bak kegeller reglin 2.gününden sonraaaaaaaaa yapabilyon sen maşallah kaç gün oldu hadi 1-
2-
3

doğrru bu bak bu aralar çok umutsuzum sanki böle devam edecekmiş hatta boşanacakmışız filan gibi geliyo çok üzülüyorum
boşanma falan ne öyleüzülmek kendimize acımak sadece zaman kaybettirir bize.sakin ol.bi rahatla herşey yoluna girecek.umudunu yitirirsen bir çok olumsuzluğa zemin hazırlarsın.hadi canım bi silkele kendini toparlan.inan yendikten sonra hayatın süper olacak bunu düşün

doğrru bu bak bu aralar çok umutsuzum sanki böle devam edecekmiş hatta boşanacakmışız filan gibi geliyo çok üzülüyorum
ben varyaaaaaaaaa senin bu dediğin süreçleriiiiii öyle bir geçtimkiiiii
2 avukat tututp boşanma davası bile açtım

maddi manevi tazminat
ve 1 şey daha açmıştım
mal paylaşımı yaa
evden terk davası
eşimin uzaklaştırması vardı eve
anasını ağlattıydımmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o sürede anladı oda hatasını bende anladım onsuz olmuyor vee aman be dedimmmmm ben sakla sakala şeyimi ne olucak başka biri ile evlensemde sorun benle gelecekkkkkkkk yani kendim için yenmemiz gerek diyip vallaaa inadına yendimmmm..... haaa
bu arada boşanmadık
bişey davam sadece 8 nisanda herşeyi geri çektimmmm yaaa olur öyleleri diyarcımmmmmmmmm geçer geçer

sevgi varsaaa yenmeyide istiyorsannn cidden hallolurrrrrrrrrrrr

boşuna demiyorum bacılarım BEN YENDİYSEMMMMMM HERKES YENER diyeee

inanınnn

vvaaaayyy vallla güzel bende sevmezdim ama kocacık sayesinde sever oldum dün gece hep böle müzikler çaldı benim kocacıkta bi oynar bi oynar keşke görseydiniz kızlar

bugün 4 gün olsu canım kaldı 2 gün 6 .cu gün temizleniyorum inş. hep ben 2 parmağı alabiliyordum ama baya oldu almıyalı 1 parmaktan başlarım o rahat oluyo zaten 2 ye geçerim hemen yine kegel i hep yapıyorum zaten aparat deniyim dedim tahriş ettim aparat bana göre değil sanırım yada bilmiyorum beceremedim canım eş denemelerinde pns ucunu rahatça değdirebiliyorum korkusuz 1 2 santim girip çıkıveriyo oakdarına cesaretim vardı en son pns vajinaya rahat değiyo yani o zorluğuda geçtim bukadar hocam

kızlar çıkmam lazım.diyara moral depolayalm biraz.combo yeni katıldı ben biraz yardımcı oldum ama çok yeni daha.görüşürüz sonra.

bu dert insanı amannn boşanalım raddesine çokca getirmektedir.... hele birde şeytan uğraşırsa....

şeytanı en mutlu eden kendine biçtiği en güzel başarım diye allah katında söylediği en önemli sevinci;
evli eşlerin ayrılmasını sağlamakmışşşş

bu yüzden gerek cismaniiiiii gerek insaniiiiiii şeytanlaraaa yallah diyelimmmmmm cidden kendi önümüze ilişkimize bakalımmmmmmmmmm....

ben evliliğmin her ayında helede regl döneminde illa bir boşanmaya çıkardım vallaaa yaaaa şaka değillll yoksaaa şimdiye bir q7 im olurdu avukatlarda şeytanın avukatı misaliiii iyi para alyolardı aman benim duruma düşmeyin....
hadi kızlarrrrrrr
hadi amaaaaaaaaa

inanınnnnn tecrübelerimmmmle yaşadıklarımla samimice diyorummmmmmmmmm... eeee şimdi

yendimmmmmmmmm yeneli 1 kez bileeee olumsuz birşey yaşanmadı
regllerim öncesinde bile gerilim olmadıııııııııı adetaaaaaa bişey oldu banamı adamamı bilememm....

eskiden bir kimya öğretmenm vardı lisede kadın hiç evlenmemiş anammmmmmmm ozaman kızlarla dalga geeçrdik çok severdi erkek öğrncielri bizede kıldı azcık
hep derdik ya evleneydi rahatlardık diyeee

ama inanın o zaman bu dediğimin altında yatan anlamı bilemeden derdimm şimdiiiii cidden anlamını idrak ettim kendimden:):):):)

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAMMMMMMMMMM BACILAR

çok pis gaza geldimm ya mumu deniyim dedim olmadı tam mumda zorlanıyorum yazıcaktım bi kere daha dedim ve mum şimdi içimde Bekletcem biraz parmağımı bekletemiyordum ama bu daha rahat duruyooo şaka gibi ya 3 aydır yapamadığım şeyi 1 saatte yapıyorum allahıma şükürr ya bu kadarıını yapabiliorsam gelin olmama az var dimi :18::18::18::26:

anlaşalım da sanki hiç umudum yok gerçi burayı okuyunca az da olsa umutlandım..

vvaaaayyy vallla güzel bende sevmezdim ama kocacık sayesinde sever oldum dün gece hep böle müzikler çaldı benim kocacıkta bi oynar bi oynar keşke görseydiniz kızlar
HARİKAAA VALLAAAA BİZDE OYNARIZZZ AMA ADAMA YETİŞEMEMM BEN DAHA ÇOK HALAY HER TÜR .. NEYSEEEEEEE OYUN OLAYDIDAAAA UFF YAAAA GELSİN BİZİM ADAM HEMEN BİR YERE GİDELİM DİYECEM VEEEE KELEBEĞİN RÜYASINAA GÖTÜRECEM.. O SEVMEZ TÜRK FİLMLERİNİ AMA ALACAM ELİ MAHKUM GELECEKKKKKKK AŞK FİLMİ GÜZEL OLURRR
heyyyyyyyyyyy maşallah bence gayet umut veriyorsun be cecemmm

bu parmak işinde çok iyi değilim ben 1 parmaktan ötesini içim gıcıklanyordu diyeee beceremediydim ve aparatlaaa yapınca ilerledim... sanada bu ikisinden birini iyice yoğunlaştıralımmmm cidden hangisi daha iyi gidecekseeee....

ama parmak bile olsa p...s de yabancı bir cisim yaaa yönlendirmede sıkıntı olamması adınaaa ya aparat denemeli yahut eşin öyle durucak eşli denemeyi senin vereceğin yönlendirme ile penise dokunarak sen apacağından illaaa bişekilde denenmeliii...

yenecennnnn alimallahhhhhhhhhhhhh heyy heyyyy

ben eş denemesini yaptığımda artık olsun istediğim için 1 2 haftalık egzersiz sonrası denicem haklısın yabancı cisim olması daha iyi olur ozaman ben aparata başlıcam yapıcak bişiy yok kulak çubuğundan başlarım hadi hayırlısı ona yoğunlaşırım oldukçada kalınlaştırırm... inş. olurr

anlaşalım da sanki hiç umudum yok gerçi burayı okuyunca az da olsa umutlandım..

bacım umutsuzluk yok

mevlana ne demiş

DİKENDEN GÜL BİTİREN.KIŞI DA BAHAR HALİNE DÖNDÜRÜR. SELVİYİ HÜR BİR HALDE YÜCELTEN,KEDERİ DE SEVİNÇ HALİNE SOKABİLİR.

bacım umutsuzluk yok

mevlana ne demiş

DİKENDEN GÜL BİTİREN.KIŞI DA BAHAR HALİNE DÖNDÜRÜR. SELVİYİ HÜR BİR HALDE YÜCELTEN,KEDERİ DE SEVİNÇ HALİNE SOKABİLİR.

şimdi ne yapacam kegel gezersizi yani idrar yaparken kaslarımı sıkıp gevşetme denilen şeymi sadece yoksa benmi yanlış anladım... birde aynayla bakmaya çalışacağım..

yaaa harikaaaaaaaa...

bacımmm hijyene dikkat sorun çıkarmasınnnnnnnn

mumdan aparat yapımı gerek ucunu azcık bıçakla sivrit incelt ve streçleee sonra prezervtfe takıverrr.... bol jel ileeeee yap

sakın kızlar direkt kullanmayınnnn veee jelsiz tahriş etmeyin kendinizi

ve arko vazelin kremlerde kullanmayınnnnn jell şart

şimdi ne yapacam kegel gezersizi yani idrar yaparken kaslarımı sıkıp gevşetme denilen şeymi sadece yoksa benmi yanlış anladım... birde aynayla bakmaya çalışacağım..
aman durrrrrrrrrrr mesaneni çiş tutamaz hale getirirsin öyle değillllllllllll...

kegeli birkaç seferliğe mahsus hangi kasların olduğunu anlamak için ilk denemede çiş anında sık bırak kiiiiiiiii akan çişle beraber hangi kaslarının harekete geçtiğini anlayasın bunu 2 oturumdan sonraaaaaaaaa :)
kavramış olucannnnn ve artık kocana laf yetiştitirken veya mutfakda salata yaaprken yürürken işde bilee sıkıp bırakıcannnnn kaslarını tamamm bacım budur durum..... aynayla aç bacağını veeeeeeee bakk o deliği görrrrrrrrrrr
sonra kulak çöpü al ve dudakalrı ayırrrr bugunlük bunlar ağırlık verrrrrrr veeeeeee nefes allll ıkınnnnn deliğin açıldğnı gör adeta doğum ıkınması gibi ve görrrrrrr keşfet derinliklerini

parmak egzersizleri çok ürkütücü geliyor
banadaaaaaaaa feci iç gıcıklayıcı geliyordu nitekim hala öyle 1 parmak ötesine gidememiştim ama bazı kzılar bunu rahat yapmakta bazılarıda ben gibi aparatı....

yani ne demek combocummmmmm sende aparata geçiş yapcan demek oky mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…