- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.561
harikasınnn tabi yaaaa vay beeeeeee durmak yok egzersize devammmmmmmm cidden tv karşısı pc karşısı cidden merak etme görmeyiz biz bacımmmmmmmm hem oku hem içinde tut ara ara yaz...hijyen şartttttt ona dikkat olucak inann yaffff ben yendiysemmmm ohooooooooooo herkes yenerrr2 parmak 2 boğumm nasııııılllllBen yaptımmm vayy beeeee bacılarıımmmm , gökçeeem sayenizdeeeee olcak bitcak galibaaa
kesinlikleeeeee çıakrtıyorum cecemcikkk sen ne aşamadasın sahiiiiiiiii okadar konuşyoz bak bir senden bihaberimmmmmmmmm nerde ne ediyon ne eyliyon parmakmı aparatmı yoksa hala kegel mi?????? sen bir de bakayım hangi ünitede kaldıngökçe regl bitsin banada bi program çıkarıver canım ya belki o sayede düzenli egzersiz yaparım 1 hafta egzersiz sonrasında coşku olsun anca disiplin olursa bu iş olur
gökçe buranın haydar dümeni oldugökçeeeeeeeeee yazdımmm kız aşk olsun görmedinnn önceki sayfada banada bi liste çıkar 1 haftalık egzersiz sonrası coşku olsun en fazla 2 hafta egzersiz yaparım sonrasında bitmeli disiplin şart yoksa yürümüyo bu işler canım regl bitsinde
boşanma falan ne öyledoğrru bu bak bu aralar çok umutsuzum sanki böle devam edecekmiş hatta boşanacakmışız filan gibi geliyo çok üzülüyorum
ben varyaaaaaaaaa senin bu dediğin süreçleriiiiii öyle bir geçtimkiiiiidoğrru bu bak bu aralar çok umutsuzum sanki böle devam edecekmiş hatta boşanacakmışız filan gibi geliyo çok üzülüyorum
herkesi sevsinnn ALLAH :):):) hahahaa ama öyle düşünsene dieğr topicde cecem hamile yazmak vardı şimdiii ama neyse regl için döktür sende hadi evriminnnn eğlencesini yapıyoz halaaaaa
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
harikasınnn tabi yaaaa vay beeeeeee durmak yok egzersize devammmmmmmm cidden tv karşısı pc karşısı cidden merak etme görmeyiz biz bacımmmmmmmm hem oku hem içinde tut ara ara yaz...hijyen şartttttt ona dikkat olucak inann yaffff ben yendiysemmmm ohooooooooooo herkes yenerrr
kesinlikleeeeee çıakrtıyorum cecemcikkk sen ne aşamadasın sahiiiiiiiii okadar konuşyoz bak bir senden bihaberimmmmmmmmm nerde ne ediyon ne eyliyon parmakmı aparatmı yoksa hala kegel mi?????? sen bir de bakayım hangi ünitede kaldın
regl de bileeeeeeeeeee sık bırakkkk fosssss diye aksada alttannnnn olsunnnnnnnnnnn bak kegeller reglin 2.gününden sonraaaaaaaaa yapabilyon sen maşallah kaç gün oldu hadi 1-
2-
3
rabbim mutluluğunuzu daim etsin.artık sıra hamiş haberindevvaaaayyy vallla güzel bende sevmezdim ama kocacık sayesinde sever oldum dün gece hep böle müzikler çaldı benim kocacıkta bi oynar bi oynar keşke görseydiniz kızlar
hoşgeldinnnnnnnn bacım.... zor vaka yok kendine öyle demeeeebenden zoruuuuuuuu tam 1 yıl topicdekilerin anasını ağlattım düşünseneeeeeeeee eskielrdenim 3yılıgeçti evliliğim 3.yılda yendimmmmmmmmmmm ha aşağıda 2 yıl yazar onu eş durumu tayini ile aynı eve tamamen geçişimi kaydetmiştim yoksa bende tam3,5 yılı aşkındır evliyim... inannnnn aynenn sen durumdaydımmmm of şükürrrrr şimdi sen bakamıyorum aşamasındasınnn diyorsun kendine o haldeeeeee önce bir anlaşma yapalım senleeeeeeee yoksa kızmayınca takip etmeyince erteliyor kızlar olmuyor yaahu...
öncelikle kabul mü?
ve eğer kabulseeeeeeee sayfa 1 i oku kegelleriii öğren sorun olursa sorrrrr çekinmeeeeeee açık açık ne gelyorsa aklına yazz bize....
illaaa cvbını alırsınnnnn inann
sonraaa aynayı al veee deliğini kendini iyice incele öğrennnnnn tmmm bugun bu... tabi anlaşcaksakkk yoksaaaa ne desem bilememmm hani bacım...
vvaaaayyy vallla güzel bende sevmezdim ama kocacık sayesinde sever oldum dün gece hep böle müzikler çaldı benim kocacıkta bi oynar bi oynar keşke görseydiniz kızlar
heyyyyyyyyyyy maşallah bence gayet umut veriyorsun be cecemmmbugün 4 gün olsu canım kaldı 2 gün 6 .cu gün temizleniyorum inş. hep ben 2 parmağı alabiliyordum ama baya oldu almıyalı 1 parmaktan başlarım o rahat oluyo zaten 2 ye geçerim hemen yine kegel i hep yapıyorum zaten aparat deniyim dedim tahriş ettim aparat bana göre değil sanırım yada bilmiyorum beceremedim canım eş denemelerinde pns ucunu rahatça değdirebiliyorum korkusuz 1 2 santim girip çıkıveriyo oakdarına cesaretim vardı en son pns vajinaya rahat değiyo yani o zorluğuda geçtim bukadar hocam
harikasınnn tabi yaaaa vay beeeeeee durmak yok egzersize devammmmmmmm cidden tv karşısı pc karşısı cidden merak etme görmeyiz biz bacımmmmmmmm hem oku hem içinde tut ara ara yaz...hijyen şartttttt ona dikkat olucak inann yaffff ben yendiysemmmm ohooooooooooo herkes yenerrr
kesinlikleeeeee çıakrtıyorum cecemcikkk sen ne aşamadasın sahiiiiiiiii okadar konuşyoz bak bir senden bihaberimmmmmmmmm nerde ne ediyon ne eyliyon parmakmı aparatmı yoksa hala kegel mi?????? sen bir de bakayım hangi ünitede kaldın
regl de bileeeeeeeeeee sık bırakkkk fosssss diye aksada alttannnnn olsunnnnnnnnnnn bak kegeller reglin 2.gününden sonraaaaaaaaa yapabilyon sen maşallah kaç gün oldu hadi 1-
2-
3
HARİKAAA VALLAAAA BİZDE OYNARIZZZ AMA ADAMA YETİŞEMEMM BEN DAHA ÇOK HALAY HER TÜR .. NEYSEEEEEEE OYUN OLAYDIDAAAA UFF YAAAA GELSİN BİZİM ADAM HEMEN BİR YERE GİDELİM DİYECEM VEEEE KELEBEĞİN RÜYASINAA GÖTÜRECEM.. O SEVMEZ TÜRK FİLMLERİNİ AMA ALACAM ELİ MAHKUM GELECEKKKKKKK AŞK FİLMİ GÜZEL OLURRR
heyyyyyyyyyyy maşallah bence gayet umut veriyorsun be cecemmm
bu parmak işinde çok iyi değilim ben 1 parmaktan ötesini içim gıcıklanyordu diyeee beceremediydim ve aparatlaaa yapınca ilerledim... sanada bu ikisinden birini iyice yoğunlaştıralımmmm cidden hangisi daha iyi gidecekseeee....
ama parmak bile olsa p...s de yabancı bir cisim yaaa yönlendirmede sıkıntı olamması adınaaa ya aparat denemeli yahut eşin öyle durucak eşli denemeyi senin vereceğin yönlendirme ile penise dokunarak sen apacağından illaaa bişekilde denenmeliii...
yenecennnnn alimallahhhhhhhhhhhhh heyy heyyyy
anlaşalım da sanki hiç umudum yok gerçi burayı okuyunca az da olsa umutlandım..
bacım umutsuzluk yok
mevlana ne demiş
DİKENDEN GÜL BİTİREN.KIŞI DA BAHAR HALİNE DÖNDÜRÜR. SELVİYİ HÜR BİR HALDE YÜCELTEN,KEDERİ DE SEVİNÇ HALİNE SOKABİLİR.
10 cm miş mum ya:124:
yaaa harikaaaaaaaa...çok pis gaza geldimm ya mumu deniyim dedim olmadı tam mumda zorlanıyorum yazıcaktım bi kere daha dedim ve mum şimdi içimdeBekletcem biraz parmağımı bekletemiyordum ama bu daha rahat duruyooo şaka gibi ya 3 aydır yapamadığım şeyi 1 saatte yapıyorum allahıma şükürr ya bu kadarıını yapabiliorsam gelin olmama az var dimi :18::18::18::26:
10 cm miş mum ya:124:
aman durrrrrrrrrrr mesaneni çiş tutamaz hale getirirsin öyle değillllllllllll...şimdi ne yapacam kegel gezersizi yani idrar yaparken kaslarımı sıkıp gevşetme denilen şeymi sadece yoksa benmi yanlış anladım... birde aynayla bakmaya çalışacağım..
banadaaaaaaaa feci iç gıcıklayıcı geliyordu nitekim hala öyle 1 parmak ötesine gidememiştim ama bazı kzılar bunu rahat yapmakta bazılarıda ben gibi aparatı....parmak egzersizleri çok ürkütücü geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?