- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.581
ben varyaaaaaaaaa senin bu dediğin süreçleriiiiii öyle bir geçtimkiiiii
2 avukat tututp boşanma davası bile açtım
maddi manevi tazminat
ve 1 şey daha açmıştım
mal paylaşımı yaa
evden terk davası
eşimin uzaklaştırması vardı eve
anasını ağlattıydımmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o sürede anladı oda hatasını bende anladım onsuz olmuyor vee aman be dedimmmmm ben sakla sakala şeyimi ne olucak başka biri ile evlensemde sorun benle gelecekkkkkkkk yani kendim için yenmemiz gerek diyip vallaaa inadına yendimmmm..... haaa
bu arada boşanmadık
bişey davam sadece 8 nisandaherşeyi geri çektimmmm yaaa olur öyleleri diyarcımmmmmmmmm geçer geçer
sevgi varsaaa yenmeyide istiyorsannn cidden hallolurrrrrrrrrrrr
boşuna demiyorum bacılarım BEN YENDİYSEMMMMMM HERKES YENER diyeee
inanınnn
yaaa harikaaaaaaaa...
bacımmm hijyene dikkat sorun çıkarmasınnnnnnnn
mumdan aparat yapımı gerek ucunu azcık bıçakla sivrit incelt ve streçleee sonra prezervtfe takıverrr.... bol jel ileeeee yap
sakın kızlar direkt kullanmayınnnn veee jelsiz tahriş etmeyin kendinizi
ve arko vazelin kremlerde kullanmayınnnnn jell şart[/QUOTE
AYNEN DEDİKLERİNİ YAPIYORUM CANIMMMM BU SINAVI BAŞARIYLA GEÇİCEMMBİRAZDAN YEMEĞE GİRİŞCEM AKŞAM GENE DENERİM PEÇETE SARIP YAPIMMI SENCE ?
tebrikler canımhadi bakalım az kadı haftasonu seni de gelin edelim artık
ben kegelelri cidden yaptımsen nasıl yendin neler yaptın
yaaa harikaaaaaaaa...
bacımmm hijyene dikkat sorun çıkarmasınnnnnnnn
mumdan aparat yapımı gerek ucunu azcık bıçakla sivrit incelt ve streçleee sonra prezervtfe takıverrr.... bol jel ileeeee yap
sakın kızlar direkt kullanmayınnnn veee jelsiz tahriş etmeyin kendinizi
ve arko vazelin kremlerde kullanmayınnnnn jell şart[/QUOTE
AYNEN DEDİKLERİNİ YAPIYORUM CANIMMMM BU SINAVI BAŞARIYLA GEÇİCEMMBİRAZDAN YEMEĞE GİRİŞCEM AKŞAM GENE DENERİM PEÇETE SARIP YAPIMMI SENCE ? maşallah bacımmmmmmmm ha gayret
bir önerim daha avr 2 tane aynı boyut mum al biri şimdiki olsun 10cm dediğin baya rahat olana dek denee için alışsın bol jel ileeeeeeeee içinde beklettttttt ve ıkınarak rahim kaslarının atmasını sağlat gör bak adeta kusuyor gibi nasıl güçlü iticek sen ıkınıncaa....
sonra içinde hafifçe anüs yönüne olucak şekilde bol jel ile git gel yapıverrrrrrrrrrrr ona azcık alışıncaaaaaaaaaaaa diğer mumu peçeteleyip streçleyip prezvtve katğını jelleeee veeeeee onu çıkarttttttttt 1 numarayı çıkart 2.nolu kalını yerleştirrrrrr alıştır içiniiiiiiiiii böyleeeeeeee ilerleee ve egzersize yeniden oturunca adeta tekrarı gibi en son bıaktığın iyi olan mumlaaa başlaaaaaa sonra kalını takıver.. bu şekilde hem umudun hem için acımadan ilerlersinnnn
süpersin canımmmmTebrikler inan bişiy kalmamış yenmene
tabiki bacıalr uzunluk değil kalınlık önemliiiiiiiiiii enini ölçün
Canım enimi boyumu yaptığın ölçü ?
canım enimi boyumu yaptığın ölçü ?
maşallah bacımmmmmmmm ha gayret
bir önerim daha avr 2 tane aynı boyut mum al biri şimdiki olsun 10cm dediğin baya rahat olana dek denee için alışsın bol jel ileeeeeeeee içinde beklettttttt ve ıkınarak rahim kaslarının atmasını sağlat gör bak adeta kusuyor gibi nasıl güçlü iticek sen ıkınıncaa....
sonra içinde hafifçe anüs yönüne olucak şekilde bol jel ile git gel yapıverrrrrrrrrrrr ona azcık alışıncaaaaaaaaaaaa diğer mumu peçeteleyip streçleyip prezvtve katğını jelleeee veeeeee onu çıkarttttttttt 1 numarayı çıkart 2.nolu kalını yerleştirrrrrr alıştır içiniiiiiiiiii böyleeeeeeee ilerleee ve egzersize yeniden oturunca adeta tekrarı gibi en son bıaktığın iyi olan mumlaaa başlaaaaaa sonra kalını takıver.. bu şekilde hem umudun hem için acımadan ilerlersinnnn
MELEKSİN SEN YA TAM BUNU SORCAKTIM ŞİMDİ NAPMALIYIM DİYE BEN SORMADAN CEVABIM GELMİŞŞŞ :13:
ben kegelelri cidden yaptım
aynayla 1 hafta nerdeyse inceledim
2 yıl sonra vaji olduğuma inandım ve
ben tam 1 yıl süründüm yenmek için
emla dr hepsini denedim nerdeyse
onlar boş
kafada bitiyor
burası sayesinde yenenlerdenim
ve egzerszilere ara evrmeden yaptım o şekildeee
ayna incelemeleri sonrası kulak çöpü ile başladım
sonra kulak çöpünü peçeteledim streçledim prezvtf
sonra az daha kalını
sonra kalemi sardım
sonra allık fırçası
sonra mum
sonra mumu sardım
öyleeee
şimdi bakyomda maşallah yeni hatunlar hemen muma geçebiliyor
ben tammmmmmm neyse hafta sonu yaaprım
yok 15 tatilde yenerim
yok yok yaz tatili olsun öyleee yaparım yenerim
yok aman ramazan girer
ramazan bayramı olsun öyle yenerim
dedim dedim
erteledim ama dikkaatini çekerim hep yenerim diyordum ama yinede feci bir erteleme vardı
zaten normaldede böyelyimdir
evi süpüreceksem
aman yarın süpürüm
yok haftasonu
aman neyse hafta içi
derim yani ruhum tembel azcık
ben buyummmmmmmmmm böyleee yendim diyarcımmm senden naberrr ne aşamaalrdasın
ya senle bayadır karşılaşyoz biliyom ben senide özel bir diyalogumuz olammmıştı hani
tabiki bacıalr uzunluk değil kalınlık önemliiiiiiiiiii enini ölçün
boyu canım , kalınlığı 7 cm di.
güle güle görüşürz bacımçıkıyorum ben canlarım yemek yapıcam , sağlıcakla kalın görüşmek üzeree moraaal çook iyiii amaaaann
ceylincimmmmmm sen bi git anatomik bişey yoksaaa hallederiz deermişimmm acaip gaza geldim şu 2 haftadırrr... allah ölüm derdi vermesin yoksa herşeyin çaresi var çok çok şükürrrr ve haydi katılll oyunaaaaaen yakın zamanda görüşürüzzz
anlamam mı herkes ilk etapda yanılıyorrrr yoksa boyuna ohooooo 20cm bile alınırrrr adeta uzay orasııııı en önemliiiiiiiii bende hemen cvb veriyim dedimmmmmmm iyi günlerrrrrrrrGökçem neden sorduğumu anladınmı canım bende siteye ilk başladığım zamanlar eni değil boyu sanıyordum denemeleri yapınca boyunun hiç önemi olmadığını kaydıktan sonra zaten kaybolduğunu anlıyosun o yüzden sordum yanlış ölçmesin die.
Olsun Tivitcim 7 cm büyük başarı bende çok zorlanırdım ama artık mum cuppp die kayıyor çok basit oluyor zamanla ne kadar sık egzersiz yaparsan o kadar kolay alışıyosun emin ol ...
ben teşekkür ederim bacımgüle güle görüşürz bacım
Teşekkür ederim cnm doğru söylüyosun görüşürüz...
iyi akşamlar kızlar bol egzersizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?