Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen nasıl yendin neler yaptın

sen nasıl yendin neler yaptın
ben kegelelri cidden yaptım
aynayla 1 hafta nerdeyse inceledim
2 yıl sonra vaji olduğuma inandım ve
ben tam 1 yıl süründüm yenmek için
emla dr hepsini denedim nerdeyse
onlar boş
kafada bitiyor
burası sayesinde yenenlerdenim
ve egzerszilere ara evrmeden yaptım o şekildeee
ayna incelemeleri sonrası kulak çöpü ile başladım
sonra kulak çöpünü peçeteledim streçledim prezvtf
sonra az daha kalını
sonra kalemi sardım
sonra allık fırçası
sonra mum
sonra mumu sardım
öyleeee
şimdi bakyomda maşallah yeni hatunlar hemen muma geçebiliyor
ben tammmmmmm neyse hafta sonu yaaprım
yok 15 tatilde yenerim
yok yok yaz tatili olsun öyleee yaparım yenerim
yok aman ramazan girer
ramazan bayramı olsun öyle yenerim
dedim dedim
erteledim ama dikkaatini çekerim hep yenerim diyordum ama yinede feci bir erteleme vardı
zaten normaldede böyelyimdir
evi süpüreceksem
aman yarın süpürüm
yok haftasonu
aman neyse hafta içi
derim yani ruhum tembel azcık

ben buyummmmmmmmmm böyleee yendim diyarcımmm senden naberrr ne aşamaalrdasın
ya senle bayadır karşılaşyoz biliyom ben senide özel bir diyalogumuz olammmıştı hani

süpersin canımmmm Tebrikler inan bişiy kalmamış yenmene

iyii kii varsınızzz ya ,, 10 senelik en yakın arkadaşıma bu durumu açtığımda beklemediğim bir tepki vermişti salak mısın sen ne olcak ondan adam başkalarına mı baksın başkalarına mı gitsin seni beklemez diye cıkışmıştı , moralimi cok bozmuştu ondan sonra sizler ilaç gibi geldiniz bana moral verdinizz okuyup burayı bilinçlendim hep ve sona az kaldı hissediyorumm

canım ben aynı sen durmadan erteliyorum ben en son 2 parmak tam almıştım küs şeklinde ona alışmaya çalışıyodum kaldı öle bugün tekrar başlayım diyorum bekleyerek geçmiyo bu sorun ne yazıkki hatta bi keresinde eş parmağıda denemiştim tek parmak zor almıştım çok mutsuzum ya eşime karşı isteksizleşiyorum da

ceylincimmmmmm sen bi git anatomik bişey yoksaaa hallederiz deermişimmm acaip gaza geldim şu 2 haftadırrr... allah ölüm derdi vermesin yoksa herşeyin çaresi var çok çok şükürrrr ve haydi katılll oyunaaaaa en yakın zamanda görüşürüzzz
[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm doğru söylüyosun görüşürüz...

tabiki bacıalr uzunluk değil kalınlık önemliiiiiiiiiii enini ölçün

boyu canım , kalınlığı 7 cm di.

Gökçem neden sorduğumu anladınmı canım bende siteye ilk başladığım zamanlar eni değil boyu sanıyordum denemeleri yapınca boyunun hiç önemi olmadığını kaydıktan sonra zaten kaybolduğunu anlıyosun o yüzden sordum yanlış ölçmesin die.

Olsun Tivitcim 7 cm büyük başarı bende çok zorlanırdım ama artık mum cuppp die kayıyor çok basit oluyor zamanla ne kadar sık egzersiz yaparsan o kadar kolay alışıyosun emin ol ...

çıkıyorum ben canlarım yemek yapıcam , sağlıcakla kalın görüşmek üzeree moraaal çook iyiii amaaaann
güle güle görüşürz bacım

Teşekkür ederim cnm doğru söylüyosun görüşürüz...[/QUOTE] ben teşekkür ederim bacım

anlamam mı herkes ilk etapda yanılıyorrrr yoksa boyuna ohooooo 20cm bile alınırrrr adeta uzay orasııııı en önemliiiiiiiii bende hemen cvb veriyim dedimmmmmmm iyi günlerrrrrrrr
görüşürz

güle güle görüşürz bacım

Teşekkür ederim cnm doğru söylüyosun görüşürüz...
ben teşekkür ederim bacım

anlamam mı herkes ilk etapda yanılıyorrrr yoksa boyuna ohooooo 20cm bile alınırrrr adeta uzay orasııııı en önemliiiiiiiii bende hemen cvb veriyim dedimmmmmmm iyi günlerrrrrrrr
görüşürz
[/QUOTE]

Evet canım aynen öyle keşke boy sorun olsa bi şekilde iteler gideriz belki bu hastalığı sanada iyi günler görüşmek üzere canım...

e birşey paylasmak ıstııyorum daha dogrusu sormak ıstıyorum.
Şimdi ben ee vajınısmusum... ( ınsallah yakında bıtıcek bu kabus randevu aldım.. saygın mıcozkadıoglundan )
ve ben 1 yıldır evlıyım ve eşimle sürterek vs bırlıkte oluyoruz.

ben yurtdısındaydım ve pazar gunu döndüm ve cok özlemişiz bırbırmızı ve ben cok rahattım
yıne bırlıktelık olamdı ( olabılırdı aslında ama ıste o korku yokmu o korku) herneyse
ve vajınamın üstüne ve hafıf ıcıne dogru sürterek bos...ı
normalde carsafda veya ustumde veya kalktıgımda ( tuvalet) vs onu gorurdum
ama carsafda hıc bısı yoktu tamamen benım ustume bo...ldı.
ve o an fark etmedım ve baya uzun sure oyle sarılarak yattık kalktıgımda farkettm bısı yoktu.
ve baktıgımda ıse ertesı gun benım 24 subat yumurtalama zamanımmış.
yanı smdı ...
sürtmeyle ınsan hamıle kalırmı _? ( kii ınternetten evet yazızo )
bu hıc basınıya geldımı sızın veya yakınızıın ?
sacma degılmı? ( ben hala kızımmmm )
ve ıcımde tuhaf bı his var cnkı bu durumdayken kesınlıkle hamıle kalmak ıstemıyorum
tabı bu durumda olursada ..vardır bı hayır tabıkıde ama yanı olabılırmıkı ?

ben en erken nezaman ogrenırım ?
adetım 10 mart da gelmesı gerek normal tarıhı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…