- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.601
e birşey paylasmak ıstııyorum daha dogrusu sormak ıstıyorum.
Şimdi ben ee vajınısmusum... ( ınsallah yakında bıtıcek bu kabus randevu aldım.. saygın mıcozkadıoglundan )
ve ben 1 yıldır evlıyım ve eşimle sürterek vs bırlıkte oluyoruz.
ben yurtdısındaydım ve pazar gunu döndüm ve cok özlemişiz bırbırmızı ve ben cok rahattım
yıne bırlıktelık olamdı ( olabılırdı aslında ama ıste o korku yokmu o korku) herneyse
ve vajınamın üstüne ve hafıf ıcıne dogru sürterek bos...ı
normalde carsafda veya ustumde veya kalktıgımda ( tuvalet) vs onu gorurdum
ama carsafda hıc bısı yoktu tamamen benım ustume bo...ldı.
ve o an fark etmedım ve baya uzun sure oyle sarılarak yattık kalktıgımda farkettm bısı yoktu.
ve baktıgımda ıse ertesı gun benım 24 subat yumurtalama zamanımmış.
yanı smdı ...
sürtmeyle ınsan hamıle kalırmı _? ( kii ınternetten evet yazızo )
bu hıc basınıya geldımı sızın veya yakınızıın ?
sacma degılmı? ( ben hala kızımmmm )
ve ıcımde tuhaf bı his var cnkı bu durumdayken kesınlıkle hamıle kalmak ıstemıyorum
tabı bu durumda olursada ..vardır bı hayır tabıkıde ama yanı olabılırmıkı ?
ben en erken nezaman ogrenırım ?
adetım 10 mart da gelmesı gerek normal tarıhı yanı
canım bende 3,5 yıllık evliyim ve birde kızım var ve bu vajinismusu eşim ve benden baska kimse bilmiyor ben kimseye söleyemedim ama bu siteyi buldum ve kendimme olan inancım arttı ve arkadaşların dediği eğzersizleri yapmaya başladım inanırmısın daha önce hiç böyle heyecanlı olduğumu hissetmemiştim,seviniyorum kendim için ben neden yapmayayım dedim inanki kendine güvenmezsen olmaz sen daha önce egzersiz felan yaptın mı
canım hiç sıkma canını inan bana hepimiz sen gibiydik zorlandıgımız anlar agladıgımız zamanlar oldu hatta içimize ata ata kendimize ettik mesela ben anti sosyal olmustum ne gezmek ne misafir agırlamak istiyor asalaga dönmüştüm rabbime sıgındım öncelikle sonra bu site sagolsun okudum her gün her yorumu kızlarda saolsun yardımcı oldular yaklasık 1-2 ay siteyi okudum cekindim korktum yapamadım iğrendim midem bulandı tırstım agladım olmaz yapamam dedim ama erteledikce hersey üstüme geliyodu artık bıktım dediğim andaa baslamaya karar verdim aglasamda zırlasamda olcak bu iş dedim burda cogu kız nasıl yendi bi okusan yorumları görüceksin bende her gün birileri yendiğini görünce şevke geldim basladım rabbime şükürki 10-15 gün sonra sorunum giderildi düşün aylardır kendime zehir etmişim boşaymıs.canım sende bu siteyi güzelce oku ayrıntılı olarak cekinmeden soruların varsada sor. bu arada önce bi jinekologa gidipte ayrıntılı kontrol edildinmi önce jinekologa gitmek gerek eger jinekologla alakalı bi sorun yoksa yani psikolojikse buradaki yazıları okuu inan bak çözüm elde edeceksin ama inan yeterkii. sana sunu söliyim ben canı cok az tırsak korkak biri olarak yaptıysam sende yaparsn korkma.
bak link veriyorum orda ayrıntılı yenme hikayeleri var benimkide mevcut okursan neler yasayıp nasıl çözdüğümüzü görcen korkma cnm yanındayız....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-33.html
oldu çok şükür yani biraz değişik oldu tabi benim hangi işim normal oldukişimdi ben yine üstte aldım sonra eşim oturur şekilde beni kaldırdı ve yatağın ucuna getirdi öle oldu.ama üsttekinden daha rahat tabiki
çok korkak biriyim(yardımlarınzı bekliyorum, jinekolaga gittim bi sorun yok dedi piskolojık dedi, o kadarda kotu durumda değilsin muayenen çok zor gecmedi dedi, beni bir psikologa yonlendırdı, gittim ama psikolog bana guven vermedi devam etmedim, sonra eşim yaklaşmadı, çok ısırarcı davranmadı, bu geçip giden 4,5 yılda çokta denemedik belki saysam 15i bile bulmaz kocam benden uzaklaştı cinsel anlamda.
canım benim çoooooooooooook sevindim inan. gözün aydın. bak nasıl da yendin işte. isteyince azmedince oluyor. aferin sana kız :)
ooooh...
gerçi ben çok sık giremiyorum iş yüzüden ama gecikmiş halayını çekeyim istedim.:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
şimdi ne durumdasın? denemelere devam di mi? ne kadar ok yaparsan o kadar alışıyorsunbunu nasıl canı ister insanın derken şimdi reglim bitse diye gün sayıyorum nerdeyse..
bebek istiyoruz.
bacım merhabaa dediğin durumla çocuğu olan gayette sağlıklı bir şekilde bissürü kişi var o bakıma 5 gün geçsin kan testine gidiverrr zaten mart7si 8indede idrar testi yaparsın ne diyim...e birşey paylasmak ıstııyorum daha dogrusu sormak ıstıyorum.
Şimdi ben ee vajınısmusum... ( ınsallah yakında bıtıcek bu kabus randevu aldım.. saygın mıcozkadıoglundan )
ve ben 1 yıldır evlıyım ve eşimle sürterek vs bırlıkte oluyoruz.
ben yurtdısındaydım ve pazar gunu döndüm ve cok özlemişiz bırbırmızı ve ben cok rahattım
yıne bırlıktelık olamdı ( olabılırdı aslında ama ıste o korku yokmu o korku) herneyse
ve vajınamın üstüne ve hafıf ıcıne dogru sürterek bos...ı
normalde carsafda veya ustumde veya kalktıgımda ( tuvalet) vs onu gorurdum
ama carsafda hıc bısı yoktu tamamen benım ustume bo...ldı.
ve o an fark etmedım ve baya uzun sure oyle sarılarak yattık kalktıgımda farkettm bısı yoktu.
ve baktıgımda ıse ertesı gun benım 24 subat yumurtalama zamanımmış.
yanı smdı ...
sürtmeyle ınsan hamıle kalırmı _? ( kii ınternetten evet yazızo )
bu hıc basınıya geldımı sızın veya yakınızıın ?
sacma degılmı? ( ben hala kızımmmm )
ve ıcımde tuhaf bı his var cnkı bu durumdayken kesınlıkle hamıle kalmak ıstemıyorum
tabı bu durumda olursada ..vardır bı hayır tabıkıde ama yanı olabılırmıkı ?
ben en erken nezaman ogrenırım ?
adetım 10 mart da gelmesı gerek normal tarıhı yanı
slm bacım iydir sende durumlar nasıl güzel haberlerle gel bacımmmmslm kızlar nbr
bende hala bişe yok 13 cm deyken hasta oldum yok eşimle küstüm yok uyku derken hala bekliyorum..içimde tuhaf bişe var sanki engelliyo bişe birlikte olmamızı ama anlamadım. kendime güveniyorum yapabşilirim ama her defasında bişe çıktı..
bugün adetimin son günü ama banyo yapıcam ve deneyecem tabi öncelikle 10 gündür kullanmadığım aparatımı deneyerek sonra eşimle bakalım bu gece ne çıkacak
niye böyle oluyo anlamadım ama hep engel oluyo bişeler
hoş geldin bacım...tekrar merhaba, burdaki dayanışma müthiş ve bu sorunu aşmış olan birilerinin var olduğunu bilmek güç veriyor. daha önce egzersiz yapmadım hiç
görüyorumki önemli aşamaları geçmişin dr işini halletiysen cidden buraya takıl halledersin 5 -6 güneee... inşlh destek olucağızdırçok korkak biriyim(yardımlarınzı bekliyorum, jinekolaga gittim bi sorun yok dedi piskolojık dedi, o kadarda kotu durumda değilsin muayenen çok zor gecmedi dedi, beni bir psikologa yonlendırdı, gittim ama psikolog bana guven vermedi devam etmedim, sonra eşim yaklaşmadı, çok ısırarcı davranmadı, bu geçip giden 4,5 yılda çokta denemedik belki saysam 15i bile bulmaz kocam benden uzaklaştı cinsel anlamda.
kız ben yeneli iki ay oldu ama hep üstteydi ilk defa alta geçtim onun için çok mutlu olmuştumhatta bebeiş bekliyorum inş
kız ben yeneli iki ay oldu ama hep üstteydi ilk defa alta geçtim onun için çok mutlu olmuştumhatta bebeiş bekliyorum inş
canım erkekler cinseliiğğe cok düşkünler biz bayanlara göre. gecen süre eşinide yıpratmıstır sen üzülme bak sen bu egzersizleri yapıp tam olarak hazır oldugunda eşine gösterdiğinde spnuc aldıgınızda senden önce davrancak inan bak benim kocamla aram cok acılmıstı düşün daha yeni evliydik cicim ayı yaşıcam yere her gün aglıyodum ama kimselere söyleuemiyordum bak erteleme artık yeterince zaman kaybın olmus otur güzelce al malzemelerini basşla biran önce takıldıgın konu varsa sor cekinme herkes yardımcı olur.
Bak kişiden kişiye değişiyor bu sorunu 3-4 gündede çözen var 1 aydada ama cidden cözüyosun yeterki azim et ve inan ben asırı korkak biriydim diyorum ya sanaa nasıl anlatıyım afedersin cinsel organıma bakınca bile bi tuhaf oluyodum basım dönüyodu ama su an iyiyim rabbim yardımcın olur korkmaa ve erteleme baslaa tamam mıı cnm yanındayızzzzzzz
inşallah yardımlarınızla çözecem, azmettim, karar verdim. Allah ın izniyle halletcem, bugun başlamak istiyorum 1 saattir gecmişi okuyorum basarı hikayelerini okuyorum ama tam anlayamadım parmaktanmı başlıyoruz kulak çöpündenmi ? yeni başlayanlar için:) hazır bi plan varsa yazarmısınız.nerden nasıl başlıcam, ilk ne yapiim?
bacım merhabaa dediğin durumla çocuğu olan gayette sağlıklı bir şekilde bissürü kişi var o bakıma 5 gün geçsin kan testine gidiverrr zaten mart7si 8indede idrar testi yaparsın ne diyim...
slm bacım iydir sende durumlar nasıl güzel haberlerle gel bacımmmm
hoş geldin bacım...
görüyorumki önemli aşamaları geçmişin dr işini halletiysen cidden buraya takıl halledersin 5 -6 güneee... inşlh destek olucağızdır
sen de durumlar nasıl bacımmmm...
canım bazılarımı parmak egzersiziyle yendi bazısı aparatlarla mesela örnek verecek olursak ben önce serce parmak -işaret parmak-orta parmak- yüzük parmak -2 parmak küs olcak sekilde - 3 parmak işaretle yüzük parmagı bitişik orta parmak üstte. ama apartla yapanla kulak çöpüyle baslayıp pecete sara sara kalınlastırıp ilerliyorsun ayrın tılı istersen msj atayım özelden sormak istediklerini cekinmeden sor
sayfa 1 i oku kegelleri oku ve uygula... aynayla vajini incele deliğni keşfethoşbuldum çook mutlu oldum.. halledecem inşallah destek olun bana
canım bazılarımı parmak egzersiziyle yendi bazısı aparatlarla mesela örnek verecek olursak ben önce serce parmak -işaret parmak-orta parmak- yüzük parmak -2 parmak küs olcak sekilde - 3 parmak işaretle yüzük parmagı bitişik orta parmak üstte. ama apartla yapanla kulak çöpüyle baslayıp pecete sara sara kalınlastırıp ilerliyorsun ayrın tılı istersen msj atayım özelden sormak istediklerini cekinmeden sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?