- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.461
geşmiş olsun arkadaşım en kısa zamanda kurtulman dileği ile
parmak ve nefes egzersizleriyle başlaman gerekiyor egzersiz yapmadan krem nekadar yararlı olur deneyen varmı bilmiyorum önce egzersizlere başla acele etme bence sabırlı ol yavaş yavaş kurtulmaya çalış acele edipte yapamazsan sürekli moralin bozulur ve kendini üzme sıkıntı yapma hiç egzersiz yaptınmı şimdiye kadar yada dokunabiliyormusun o bölgeye
merhaba kad_der bende 3 ay bu sorunla uğraştım ve yeneli 2ay oluyor bende bu siteyle tanıştıktan sonra vajinamusu yendim hemde3 güne sana bu konuda yardımcı olabilirim yeterki sen azimli ol bu konuda çok kolay aşabilirsin
a.s.
hoşgeldin canım,
bizlerin ilk egzersizi vajiye aynayla bakmak ve dokunabilmek sen bunları yapabiliyorsan parmak egzersiziyle başlayabilrsin...kendini hiç şartlandırma yapamayacağın bi şey değil merak etme başlarsan gerisi geliyor...[/Q
hoşbuldum canım ya,,,inşlh yenicem ,cesaretim arttı açıkçası sizlerin yazdıklarıyla ,şuan da regl yim ,bir iki güne başlicam inşlh,herhangi bi krem almalımıyım bu egzersize başlarken...şimdiden teşekkürler arkadaşım
keısnlıkle parmak egzersızız zor degıl...ıste boyle dusunursen olmaz bak burdakı herkez parmak egzersızlerıyle yendı snedne yenebılrısın yapabılrısın ..egzersıze serce parmakla baslıyosun bogum bogum ılerlıkceksın ...ve kendıne guven ıstersen cok kısa zmanda bıtırrsın ben 1 hafrada yendım
hoşbuldum canım ya,,,inşlh yenicem ,cesaretim arttı açıkçası sizlerin yazdıklarıyla ,şuan da regl yim ,bir iki güne başlicam inşlh,herhangi bi krem almalımıyım bu egzersize başlarken...şimdiden teşekkürler arkadaşım
eczaneden kayganlastırıcı alabılrıısn canım cok pahallı degıl...eldıven kullanakk ıstersen alabılrısın ben kullanamdım ve ılk kendını nefesle hazırlaman lazım yanı tamamen beynını hazırlakı cok gzl gecsın okbahar senden cvp geldiğine çok sevindim,,parmak egzersizlerinde herhangi bi krem almalımıyım,,,eldivenli mi yapıcam
eczaneden kayganlastırıcı alabılrıısn canım cok pahallı degıl...eldıven kullanakk ıstersen alabılrısın ben kullanamdım ve ılk kendını nefesle hazırlaman lazım yanı tamamen beynını hazırlakı cok gzl gecsın ok
ılk baslarken nefesle hazırlanıyruz sonra hazır hıısedınce egzersız ebaslıyoruz kasıldııgm anda ben bekledım ama parmagımı cekmedım drın nefes ve hafıf ıkındım ıkınmak cok ıse yarıyor gozunde sakın buyutme egerkı vaj... hıc dokunamıyorsan aynayla falan ıncele dokun alıs yanı oktamam canım,ultrason jeli filan duymuştum o olurmuki acaba,bir nefes,bir ileri hareketiimi yapıcam,
tamam canım,ultrason jeli filan duymuştum o olurmuki acaba,bir nefes,bir ileri hareketiimi yapıcam,
Merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?