Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok saolun yaa,,inşlh bende yenerim,sizlerin başarılarını okudukça bende ümtleniyorum,,egzersiz hiç yapmadım,,şuanda regl yim bir iki güne bitecek ,hemen başlamak istiyorum sizlerin yardımıyla....şimdiden herkese teşekkürler

ya arkadaşlar bu dilatörlerden almak şartmı çünkü ben bulamıyorum ayrıca doğrusu gidip sormaya bile çekiniyorum şartmıdır bu aletler (

ayyyy canm ,çok sevindim,,nasıl başardın ,,,,artık kurtulmak istiyorum kolay deil,1,5 yılım geçti böyle çaresizzz

bahar senden cvp geldiğine çok sevindim,,parmak egzersizlerinde herhangi bi krem almalımıyım,,,eldivenli mi yapıcam

ben parmak egzersizlerinde bebeyağı mum egzersizindede kayganlaştırıcı jel kullandım kremi ilk denemede kullandım ilk denememiz rahat oldu artık kremde kullanmıyorum kaydirigubbakcemile2

bahar senden cvp geldiğine çok sevindim,,parmak egzersizlerinde herhangi bi krem almalımıyım,,,eldivenli mi yapıcam
eczaneden kayganlastırıcı alabılrıısn canım cok pahallı degıl...eldıven kullanakk ıstersen alabılrısın ben kullanamdım ve ılk kendını nefesle hazırlaman lazım yanı tamamen beynını hazırlakı cok gzl gecsın ok

tamam canım,ultrason jeli filan duymuştum o olurmuki acaba,bir nefes,bir ileri hareketiimi yapıcam,

tamam canım,ultrason jeli filan duymuştum o olurmuki acaba,bir nefes,bir ileri hareketiimi yapıcam,
ılk baslarken nefesle hazırlanıyruz sonra hazır hıısedınce egzersız ebaslıyoruz kasıldııgm anda ben bekledım ama parmagımı cekmedım drın nefes ve hafıf ıkındım ıkınmak cok ıse yarıyor gozunde sakın buyutme egerkı vaj... hıc dokunamıyorsan aynayla falan ıncele dokun alıs yanı ok

ben kayganlaştırıcı jel olarak gleit glen kullanıyorum yanında takviye olarakta bebe yağı...burnundan nefes alıp ağzından vereceksin ben nefes alırken bi yandan itiriyorum nefes verirkende otomatik olarak biraz daha ilerlemiş oluyorum...:icecream:

Kader inan hiç zor değil egzersiz yapmak yeterki sen inan ve kendine güven . Yavaş yavaş keşif yap. Sonra eğzersize başla .Emin ol kendin bile şaşıracaksın :))

arkadaşlar, şuanda çok mutluyum,içim kıpır kıpır,,içimi açtınız ,herkese çok teşekkürler,,iyiki varsınız,bu konuda kendime güvenim iyice artıyo...

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüsten
5- Cara
6- Fimu
7- Crescent84
8- Ela _emre
9- Kad_er
10- Bembeyazev
11- Yaseminimm
12- Hayatnur86
13- Krizantem78
14- Zerr
15- Mmerviss
16- Hayrunemin
17- Tobeornottobe
18- Hayat_acil
19- Mızmız
20- Hephuzunlu
21- Aysecikkk

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Mutsuz Umutsuz ve Venüsten teşekkürler kızlar ben de iyiyim...
Salı günü dedemler geldi ondan girmedim hiç...
Az önce gittiler, keşke daha kalabilselerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…