Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yazıyorum özel msj kutuna bak birazdannnnn bacım ama uygulayacaksan anlaşalımonun için söz alayım yazayım olur mu

cnm msj attım ben sana ama bak erteleme sakın baslaa.
bak burdaki tğm kızlar yardımcın olur cekinme sor tamam mıı. iyi geceler kızlarrrrrrrr

aferinnnnnnnnnnnnnnn zapatila işte bu bacımmmmmmmmmmmmmm... çok tebriklerrr şimdiden sırf uygulamaya geçiş hissinden dolayı bile kocaman tebrikler... Eki Görüntüle 642872 Eki Görüntüle 642872

ilk olarak işten eve geldim eşimin akşam dışarıda işi vardı o çıkınca hemen ayna aramaya başladım. yüz pudrasının aynasını buldum sadece evde onla baktım. benim için büyük ilerleme elimle iyicene açıp küçük dudakları baktım ilkönce midem bulandı iğrenç geldi. ama sonra baktım inceledim ama neresi vajina anlamadım...yarın birdaha ayna ile bakacağım. deliği anlayamadım ya çok heyecanlandım anlayamadım.bilmiyorum.

cnm bacagını ayır 2 yana iyice ıkın büyüğün varmıs gibi ıkındıgında minik bi delik acılıyo işte orasııı vajiiiiiiiiii orayı iyice inceleeee

çok istiyorum çok kararlıyım Rabbim tamamınada erdirir inşallah, hepimizi ...
en erken sürede kurtulman ümidiyle bacım...

harikaaaa ve gayet iyi bir ilerleme daha büyükbir ayna edin benceeeeee bacımm bak Eki Görüntüle 642891

canımm çok tebrik ederim halayına biraz geç katıldım ama mazur gör çokkk sevindimmm inan bana Allahım başka dert vermesin kötü günler yaşatmasınnn

ayrıca önce bende bakarken midem kaldırmıyordu içim bi hoş oluyodu ellerim titriyoduu ama zamanla geçiyoo

hoşgeldin nasılsın nerelerdesinnnnnnnn
pek bir durgunsun şu günlerde hayrola karamsardan sonra sende mi hamilesin kısssss

vajinadaki delik resimdeki kadar büyük mü çünkü ben sanki minik bir delik gördüm demin bir arkadaşda minik demiş ama ...

canım o delik ıkındıkca gözükür mesela sunu söyliyim ben su an ilişkiye girebildiğim için o delik ıkınınca daha rahat gözüküyo ama vajiyi yenmeden önce minnacık gözüküyodu egzersiz yaptıgımda azcık azcık alıstıı sonra tamamen yendim sende yenecen inş..

vajinadaki delik resimdeki kadar büyük mü çünkü ben sanki minik bir delik gördüm demin bir arkadaşda minik demiş ama ...
sen de nokta kadar ben diyim uzay kadarrrrrrrrrr yaaa sen kaslarını esnettitkçe geliştiğni görcen bacımmmmmmmmm
zaten ayna karşısında nefes veririken ıkınnnnnnnn adetaaaaaa ağzı açılıcak görücen sende şaşıcan kalcan

hele bide istekli oldugunda eşinle seviştiğinde ıkınıpta bakarsan ben öyle denemiştim cidden o delik baya bi gözüküyomus sanırım birazda biz anotomimizi bilmediğimizden de cekindik bazı seylerden iyice tanımadan korkutulduk kafamızda büyüttük bişeylerii.

merhaba kızlar,henüz yeni üye oldum foruma,cinsel ilşki konusunda tecrübelı kişilerin öneri ve bilgilerıne ıhtıyacım var,biliyorum sayfalarca bu konuyu konuşmuşsunuz ancak sürekli geri sayfalara giderek bir sonuca ulaşamadım bazı sorularımla alakalı bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…