- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.621
yazıyorum özel msj kutuna bak birazdannnnn bacım ama uygulayacaksan anlaşalımonun için söz alayım yazayım olur muinşallah yardımlarınızla çözecem, azmettim, karar verdim. Allah ın izniyle halletcem, bugun başlamak istiyorum 1 saattir gecmişi okuyorum basarı hikayelerini okuyorum ama tam anlayamadım parmaktanmı başlıyoruz kulak çöpündenmi ? yeni başlayanlar için:) hazır bi plan varsa yazarmısınız.nerden nasıl başlıcam, ilk ne yapiim?
sayfa 1 i oku kegelleri oku ve uygula... aynayla vajini incele deliğni keşfet
ilk nerden başlamalıyım bana ayrıntılı msj atarsanız sevinirim benım henuz msj sayım 100 olmadıgı icın özel msj atamıyorum, şimdi çıkmam gerekiyor, yarın gorusuruz insallah. iyiki varsınız...
yazıyorum özel msj kutuna bak birazdannnnn bacım ama uygulayacaksan anlaşalımonun için söz alayım yazayım olur mu
cnm msj attım ben sana ama bak erteleme sakın baslaa.
bak burdaki tğm kızlar yardımcın olur cekinme sor tamam mıı. iyi geceler kızlarrrrrrrr
aferinnnnnnnnnnnnnnn zapatila işte bu bacımmmmmmmmmmmmmm... çok tebriklerrr şimdiden sırf uygulamaya geçiş hissinden dolayı bile kocaman tebrikler... Eki Görüntüle 642872 Eki Görüntüle 642872
aferinnnnnnnnnnnnnnn zapatila işte bu bacımmmmmmmmmmmmmm... çok tebriklerrr şimdiden sırf uygulamaya geçiş hissinden dolayı bile kocaman tebrikler... Eki Görüntüle 642872 Eki Görüntüle 642872
cnm bacagını ayır 2 yana iyice ıkın büyüğün varmıs gibi ıkındıgında minik bi delik acılıyo işte orasııı vajiiiiiiiiii orayı iyice inceleeeeilk olarak işten eve geldim eşimin akşam dışarıda işi vardı o çıkınca hemen ayna aramaya başladım. yüz pudrasının aynasını buldum sadece evde onla baktım. benim için büyük ilerleme elimle iyicene açıp küçük dudakları baktım ilkönce midem bulandı iğrenç geldi. ama sonra baktım inceledim ama neresi vajina anlamadım...yarın birdaha ayna ile bakacağım. deliği anlayamadım ya çok heyecanlandım anlayamadım.bilmiyorum.
en erken sürede kurtulman ümidiyle bacım...çok istiyorum çok kararlıyım Rabbim tamamınada erdirir inşallah, hepimizi ...
harikaaaa ve gayet iyi bir ilerleme daha büyükbir ayna edin benceeeeee bacımm bakilk olarak işten eve geldim eşimin akşam dışarıda işi vardı o çıkınca hemen ayna aramaya başladım. yüz pudrasının aynasını buldum sadece evde onla baktım. benim için büyük ilerleme elimle iyicene açıp küçük dudakları baktım ilkönce midem bulandı iğrenç geldi. ama sonra baktım inceledim ama neresi vajina anlamadım...yarın birdaha ayna ile bakacağım. deliği anlayamadım ya çok heyecanlandım anlayamadım.bilmiyorum.
ilk olarak işten eve geldim eşimin akşam dışarıda işi vardı o çıkınca hemen ayna aramaya başladım. yüz pudrasının aynasını buldum sadece evde onla baktım. benim için büyük ilerleme elimle iyicene açıp küçük dudakları baktım ilkönce midem bulandı iğrenç geldi. ama sonra baktım inceledim ama neresi vajina anlamadım...yarın birdaha ayna ile bakacağım. deliği anlayamadım ya çok heyecanlandım anlayamadım.bilmiyorum.
en erken sürede kurtulman ümidiyle bacım...
harikaaaa ve gayet iyi bir ilerleme daha büyükbir ayna edin benceeeeee bacımm bak Eki Görüntüle 642890 Eki Görüntüle 642891
vajinadaki delik resimdeki kadar büyük mü çünkü ben sanki minik bir delik gördüm demin bir arkadaşda minik demiş ama ...
sen de nokta kadar ben diyim uzay kadarrrrrrrrrr yaaa sen kaslarını esnettitkçe geliştiğni görcen bacımmmmmmmmmvajinadaki delik resimdeki kadar büyük mü çünkü ben sanki minik bir delik gördüm demin bir arkadaşda minik demiş ama ...
sen de nokta kadar ben diyim uzay kadarrrrrrrrrr yaaa sen kaslarını esnettitkçe geliştiğni görcen bacımmmmmmmmm
zaten ayna karşısında nefes veririken ıkınnnnnnnn adetaaaaaa ağzı açılıcak görücen sende şaşıcan kalcan
wallaaa mıne pot kırmışım ama
hamilemisin? ne kadar oldu? ne ara? ayrıntılar lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?