- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.641
hoşgeldin nasılsın nerelerdesinnnnnnnn
pek bir durgunsun şu günlerde hayrola karamsardan sonra sende mi hamilesin kısssss
sen de nokta kadar ben diyim uzay kadarrrrrrrrrr yaaa sen kaslarını esnettitkçe geliştiğni görcen bacımmmmmmmmm
zaten ayna karşısında nefes veririken ıkınnnnnnnn adetaaaaaa ağzı açılıcak görücen sende şaşıcan kalcan
vay be dayacım bunalrı senden duymak daha başka güzel oluyr kesinlikle doğru diyosun be bacımhele bide istekli oldugunda eşinle seviştiğinde ıkınıpta bakarsan ben öyle denemiştim cidden o delik baya bi gözüküyomus sanırım birazda biz anotomimizi bilmediğimizden de cekindik bazı seylerden iyice tanımadan korkutulduk kafamızda büyüttük bişeylerii.
bak sen bebiş yorunluğu birde zayıfım demiştin yaaa eee ne etttin kocana söyledinmi bacımiiyim çok şükür ama biraz durgunum nedense öle okuyorum yazasım gelmio pek
ohhhhh harikaaaa bizim memleektler uzak annemlerle ufff ne güzelmişşşyok gökçişşşimşimdilik yok ama özenmiyo da değilimm
benimki dün evdeydi, bugün de annemlere gittim bütün gün annemle vakit geçirdim iyi geldidaha yeni geldik eve, bi bakayım dedim ben de napıyonuz ne ediyonuz diye
öyle mi diyorsunuz. kusura bakmayın çok soru sorup bunaltabilirim ilk defa birileriyle paylaşıyorum. daha önce bir arkadaşıma anlattım o kadar bunalttı ki yap yap diye onunla da artık görüşmek istemiyordum. tamam yarın bir daha deneyeceğim ve iyice ıkınıp bir daha bakacam ve deliği bulmaya çalışacağım..
bak sen bebiş yorunluğu birde zayıfım demiştin yaaa eee ne etttin kocana söyledinmi bacım
ohhhhh harikaaaa bizim memleektler uzak annemlerle ufff ne güzelmişşş
estağfurullah bacımmmmmm her dkka sorabilirsin gerek bana gerek bu sayfayaaaaaa herkes cvblarrr
vay be dayacım bunalrı senden duymak daha başka güzel oluyr kesinlikle doğru diyosun be bacım
öyle mi diyorsunuz. kusura bakmayın çok soru sorup bunaltabilirim ilk defa birileriyle paylaşıyorum. daha önce bir arkadaşıma anlattım o kadar bunalttı ki yap yap diye onunla da artık görüşmek istemiyordum. tamam yarın bir daha deneyeceğim ve iyice ıkınıp bir daha bakacam ve deliği bulmaya çalışacağım..
evet yaaa süt ceviz fındık uffff yemek yemekkkkkkkkkk ...ya gerçekten zayıfım ama iki gündr çok yemeye i düşünyoçalışıyorum ve süt sevmediğim halde içmeye çalışıyorum.sölemedim ama konuşuyoz bekliyo zaten.pazartesi dr dan sonra tam sölerim artık.
evet deimi sitenin en korkagı ve canı azı olaraktan bunları ben diyosam korkmayın kızlar yaaa ertelemeyin inanın cidden olucakk
hiç çekinme cnm hepimiz neler sorduk neler burda cekinceğin kimse yok. kimse kimseyi anlamıyo ayrıca bu derde düşmeden. sıkma canını herkes yanındaaaaa
evet yaaa süt ceviz fındık uffff yemek yemekkkkkkkkkk ...
benimde hiç yiyesim yok hayret
neyse ben bu ayda tek kişiyimregl oluncaaaa yok yaaaaaaa masumsuyuda okuyunca iyice kızdım çocuk istiyorum ona harcaycam parayı ne hereşyi düşünüyorum ben bu yaşta istiyorum çocuk uffffff 40ında olucak yoksaaa çocukkk ufff
ya evet çocuk yapmalısın farklı bi duygu gerçekten.hem dediğin gibi paranı çocuğun yesin
yok yok hesapladım bu ayyyyyyy yapsammmm kasımda doğacakkkkkkkkkkkk veled... ufffff uffff hemen folic asidi alayım lazermiş falan erteledim adamın ekmeğne yağ sürdüm acaippppppppp gıcığım parasal noktalardannnnnnnn bak yaaa kötü oldum en iyisi ben çıkayım millete de kötü enerji vermeyeyim.. iyi geceeler şimdilik ufffffffffffffff cidden masumsu közlerimi üfleeyerek ateşlendirdiiiiiiii anam anamevet yaaa süt ceviz fındık uffff yemek yemekkkkkkkkkk ...
benimde hiç yiyesim yok hayret
neyse ben bu ayda tek kişiyimregl oluncaaaa yok yaaaaaaa masumsuyuda okuyunca iyice kızdım çocuk istiyorum ona harcaycam parayı ne hereşyi düşünüyorum ben bu yaşta istiyorum çocuk uffffff 40ında olucak yoksaaa çocukkk ufff
ya evet çocuk yapmalısın farklı bi duygu gerçekten.hem dediğin gibi paranı çocuğun yesin
merhaba kızlar,henüz yeni üye oldum foruma,cinsel ilşki konusunda tecrübelı kişilerin öneri ve bilgilerıne ıhtıyacım var,biliyorum sayfalarca bu konuyu konuşmuşsunuz ancak sürekli geri sayfalara giderek bir sonuca ulaşamadım bazı sorularımla alakalı bana yardımcı olabilir misiniz?
cok tesekkur ederim hopefor;ılk sorum şu:görev durumum dolayısıyla eşimle resmi nıkahımızı erken yapmak durumunda kaldık ancak düğünümüz henüz olmadı dolaısıyla sürekli bir arada değiliz ve henüz 4_5 kez birlıkte olduk ve ben her seferinde agrı hissettim,yani bu durumun vajınısmus olmadıgı düşüncesindeyim çünkü ilişki öncesi öyle abartılacak korkularım olmuyor ama deiğim gibi sadece agrı cok oluyor,bu durum normal mi yani bir alışma süreci mi zamanla normalleşiyor mu yani herkesin baslarda yaşadıgı bir sorun mu?
allahımmmm heyyyyt oldu kızlar oldu ya bitti tamamı girdi halen inanamıyorum arkadaşlarrrrrrr allllllaaaahhhıııımmmmmmm sana şükürler olsun
inananın agrıyan tek yerim aglamaktan şişen gözlerim hemen girdim size haber verdim çok mutluyum allahım bütün arkadaşlarım
yensin ya neolur allahım herkeze tattır bu mutlulugu gökçem ya çok saol bütün arkadaşlarım saolun
cok teşekkur ederim canım,hazır olmam için yeterınce sarf edıyoruz aslında ama yenı oldugundan olma ıhtımalı bana daha kuvvetlı gibi geldi,bir süre daha beklemem gerek galıba:)diğer bir sorum da şu olacak;cinsel birleşmenın gercekleştiği nokta şu ana kadarki denemelerimizde benım için hiç orgazm ile sonuclanmadı yani nasıl anlatayım agrısız ve rahat bir şekılde işilkıye girsem dahi o bölge sankı orgazma götürmüyor da asıl orgazma götüren nokta klıtorısmiş gibi geliyor.tam anlatamadım galiba :)
vay be olay megerse ne kadar karmasıkmış,biz de sanıyoruzki evlenıyorsun ılk gece aynı yataga giriyorsun hoop oluyor bitiyor her şey:)canım inşallah ben de o günleri görürüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?