Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin nasılsın nerelerdesinnnnnnnn
pek bir durgunsun şu günlerde hayrola karamsardan sonra sende mi hamilesin kısssss

yok gökçişşşim şimdilik yok ama özenmiyo da değilimm
benimki dün evdeydi, bugün de annemlere gittim bütün gün annemle vakit geçirdim iyi geldi daha yeni geldik eve, bi bakayım dedim ben de napıyonuz ne ediyonuz diye

Son düzenleme:

öyle mi diyorsunuz. kusura bakmayın çok soru sorup bunaltabilirim ilk defa birileriyle paylaşıyorum. daha önce bir arkadaşıma anlattım o kadar bunalttı ki yap yap diye onunla da artık görüşmek istemiyordum. tamam yarın bir daha deneyeceğim ve iyice ıkınıp bir daha bakacam ve deliği bulmaya çalışacağım..

vay be dayacım bunalrı senden duymak daha başka güzel oluyr kesinlikle doğru diyosun be bacım

iiyim çok şükür ama biraz durgunum nedense öle okuyorum yazasım gelmio pek
bak sen bebiş yorunluğu birde zayıfım demiştin yaaa eee ne etttin kocana söyledinmi bacım

ohhhhh harikaaaa bizim memleektler uzak annemlerle ufff ne güzelmişşş

estağfurullah bacımmmmmm her dkka sorabilirsin gerek bana gerek bu sayfayaaaaaa herkes cvblarrr

ya gerçekten zayıfım ama iki gündr çok yemeye çalışıyorum ve süt sevmediğim halde içmeye çalışıyorum.sölemedim ama konuşuyoz bekliyo zaten.pazartesi dr dan sonra tam sölerim artık.

hiç çekinme cnm hepimiz neler sorduk neler burda cekinceğin kimse yok. kimse kimseyi anlamıyo ayrıca bu derde düşmeden. sıkma canını herkes yanındaaaaa

evet yaaa süt ceviz fındık uffff yemek yemekkkkkkkkkk ...

benimde hiç yiyesim yok hayret
neyse ben bu ayda tek kişiyim regl oluncaaaa yok yaaaaaaa masumsuyuda okuyunca iyice kızdım çocuk istiyorum ona harcaycam parayı ne hereşyi düşünüyorum ben bu yaşta istiyorum çocuk uffffff 40ında olucak yoksaaa çocukkk ufff

evet deimi sitenin en korkagı ve canı azı olaraktan bunları ben diyosam korkmayın kızlar yaaa ertelemeyin inanın cidden olucakk

evet evet evet daya cım hahahaahaaaaaa dayaaaaaaaaaa

pardon dayancım

yaz canım sorularını bildiğim şeyylerse yardımcı olmaya çalışırım

cok tesekkur ederim hopefor;ılk sorum şu:görev durumum dolayısıyla eşimle resmi nıkahımızı erken yapmak durumunda kaldık ancak düğünümüz henüz olmadı dolaısıyla sürekli bir arada değiliz ve henüz 4_5 kez birlıkte olduk ve ben her seferinde agrı hissettim,yani bu durumun vajınısmus olmadıgı düşüncesindeyim çünkü ilişki öncesi öyle abartılacak korkularım olmuyor ama deiğim gibi sadece agrı cok oluyor,bu durum normal mi yani bir alışma süreci mi zamanla normalleşiyor mu yani herkesin baslarda yaşadıgı bir sorun mu?

ne demek tatlım rica ederim :)) dilim döndüğünce anlatayım...
bahsettiğin acı ya da biz daha çok ona baskı diyoruz kendi aramızda :))) vajinusmus için konuşursak başlarda normal ama senin durumun için ise zannetmiyorum tabi kendini kasmıyorsan, yeterince hazır olmadığından ve henüz yeni olmasından da olabilir. diğer taraftan ağrılı cinsel ilişki rahatsızlığı da olabilir (disparoni tıptakı adı) ve önemsenen bi rahatsızlık, biraz daha devam ederse bi jinekoloğa görün tatlım

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn yeni gördüm çok sevindimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cok teşekkur ederim canım,hazır olmam için yeterınce sarf edıyoruz aslında ama yenı oldugundan olma ıhtımalı bana daha kuvvetlı gibi geldi,bir süre daha beklemem gerek galıba:)diğer bir sorum da şu olacak;cinsel birleşmenın gercekleştiği nokta şu ana kadarki denemelerimizde benım için hiç orgazm ile sonuclanmadı yani nasıl anlatayım agrısız ve rahat bir şekılde işilkıye girsem dahi o bölge sankı orgazma götürmüyor da asıl orgazma götüren nokta klıtorısmiş gibi geliyor.tam anlatamadım galiba :)

şimdi bu konuda ben de pek tecrübeli sayılmam tatlım yeni yeni birşeyler hissetmeye başlıyorum ama yine bildiğim kadarıyla kimisi vajinal orgazm değil de klitorisle yaşıyormuş orgazmı. ama klitoral orgazmı vajinal orgazma ulaşmayı da saglayabiliyormuş... en önemli nokta ise orgazm da beyin de bitiyormuş, o anda herşeyden soyutlayıp sen zorlamadan kendiliğinden o anın hazzını hissedersen gerçekleşiyormuş :26:
Allah ım ben neler yazdım öyleeeeeeeeeeee

vay be olay megerse ne kadar karmasıkmış,biz de sanıyoruzki evlenıyorsun ılk gece aynı yataga giriyorsun hoop oluyor bitiyor her şey:)canım inşallah ben de o günleri görürüm:)

vay be olay megerse ne kadar karmasıkmış,biz de sanıyoruzki evlenıyorsun ılk gece aynı yataga giriyorsun hoop oluyor bitiyor her şey:)canım inşallah ben de o günleri görürüm:)

yaaa, neler neler :))) sen şükret canım bi de vajinusmusla uğraşmadın. daha dur bebek zamanı gelsin o zaman daha karışık mevzular var
ben o aşamadayım ve diyorum ki Allah ım ne kadar bilmediğğim şey varmış...

daha vajınısmus olup olmadıdıgımda bellı deil yaa bir de o var:)canım bir de bebek aşamasını henüz düşünemıyorum bile o aşamayı da sen önden hallet yıne tecrübelerınden faydalanayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…