- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.661
egzersizi 3 kere yaptım şimdiye kadar önce serçe parmak sonra orta parmak ilk yaptığımda dahada kolaydı onuda kas gevşetici içmeme bağlıyorumdiğer denemelerde biraz zorlandım biraz beklettim az bi sancı olunca çektimm ooff yaa dedim vurdum kafayı yattım
Offf canlarım hiç keyfim yok moral sıfır eşim dün evede gelmedi sabah az konuştuk zorla olsa surat beş karış daha deneyecek ne var dedi bende bana birkaç gün daha müsade et kendim evde egzersizlere devam edeyim senden deneme istemiyorum hazır oluncada gelirsin yaparız dedim tamam dedi zorla ama bilmiyorum kafam çok bozuk gidicem buralardan diyo :2::2:benim çok acil bu işi halletmem gerek ayrıca dün egzersiz yaptım 8 cm ok ama 10 cm olanı emlasız yapamıyorum onu farkettim ne olur bana yardım edin bizde şeytanın bacağını kıralım artık eşim çok üzgün çok mutsuz onu kaybediyorum iyice....
daha vajınısmus olup olmadıdıgımda bellı deil yaa bir de o var:)canım bir de bebek aşamasını henüz düşünemıyorum bile o aşamayı da sen önden hallet yıne tecrübelerınden faydalanayım:)
kızlar dün gece itibari ile bu iş oldu. Daha önceden yarım yamalak ve daha çok sancılı olmuştu. şoktayım. Heyecandan tansiyonum yerlerde. Ayakta duramıyorum. Herkese çok teşekkür ederim.karar verdim,siteyle tanıştım,egzersizlere başladım ve 6.günde bitti çok şükür.rabbim başta delikıss olmak üzere herkesin sıkıntısını giderir. Kızlar azmedin. Olmaması için hiçbir mani yok kendimizden başka. 7,5 yıl dile kolay.söylerken bile dilim kilitleniyor. Nekadar uzun bir zaman dilimi. Burayla tanışmasaydım belki de bir 7,5 yıl daha geçecekti. Sizlerin hakkı ödenmez.iyi ki varsınız.
şimdi size birşey sormak istiyorum. Eşim boşaldıktan sonra 10-15 saniye kendini çekmedi.fakat çektikten sonra bütün meni dışarı aktı. Bizim yaptığımız yanlış birşey mi var? Aman allah'ım ben neler soruyorum böyle yaaaaa :):):)): Kendimi aştım artık:)
canım süper, 8 cm alıyormussun, emlalı memlalı 10 da alıyormussunZaten emlasız ya da jelsiz önermiyoruz tatlım, çok az kalmış inan bana sakın kendini bırakma, 10 u sorunsuz rahat alıp çıkardığın anda eş denemesine geç iyice emin ol ama çünkü eşin üzebilir ... Ay hadi valla az kalmış inşaallah başaracaksın ve eşini utandıracaksın
Evet canım bencede süperim emla ile hiç sıkıntı çok şükür ki dün akşam ise değişik birşey denedim ben tek parmak deneyip mum ve aparatlara geçmiştim ama dün küs parmak ve 3 parmak ( zor olsada) denedim ilk defa bişey farkettim parmaklar ilerlerken belli bir girişten sonra zorlanılan yer varya parmaklar girerken orası çok ilginç şekilde esniyo onu farkettim şaşırdım aparatla hissetmiyo insan sadece takıldığını hissediyosun ama parmaklarla birebir hissediyosun genişleyen esneyen bir boru gibi düşündüm çok ilginç çokkkk hoşumada gitti aslında en azından esnekliğinin farkettim kendi ellerimle Inanın akşam 7 buçukta evdeydim 10 a kadar falan sırf o işle uğraştım sürekli birkaç gün uzunca çalışmam uğraşmam lazım ki dediğin gibi eşimi utandırmam gerek canım dua edin ne olur bir kaç güne kadar bu işin bitmesi gerek zaten.....
Kızlar dün gece itibari ile bu iş oldu. Daha önceden yarım yamalak ve daha çok sancılı olmuştu. Şoktayım. Heyecandan tansiyonum yerlerde. Ayakta duramıyorum. Herkese çok teşekkür ederim.Karar verdim,siteyle tanıştım,egzersizlere başladım ve 6.günde bitti çok şükür.Rabbim başta delikıss olmak üzere herkesin sıkıntısını giderir. Kızlar azmedin. olmaması için hiçbir mani yok kendimizden başka. 7,5 yıl dile kolay.Söylerken bile dilim kilitleniyor. Nekadar uzun bir zaman dilimi. Burayla tanışmasaydım belki de bir 7,5 yıl daha geçecekti. Sizlerin hakkı ödenmez.İyi ki varsınız.
Şimdi size birşey sormak istiyorum. Eşim boşaldıktan sonra 10-15 saniye kendini çekmedi.Fakat çektikten sonra bütün meni dışarı aktı. Bizim yaptığımız yanlış birşey mi var? Aman allah'ım ben neler soruyorum böyle yaaaaa :):):)): Kendimi aştım artık:)
Çok süpersin cnm çok güzel Allahım başka dert sıkıntı vermesin inşallah bebek istiyorsan eğer canım dışarı çıkmaması için ayaklarını yukarıya doğru kaldırım durman gerekiyor ( yaptığımdan değil ama çevremden ve araştırmalarımdan biliyorum )
Bende egzersizlerimi sıklaştırdım inşallah bir kaç güne bende Gelin olurum yoksa koca elden gider :2:
canım az kaldı çok iyi gidiyosunEsnettin sen orayı artık haftasonuna kadar böyle gidersen kesin gelinsin dualarım seninle 14 yıl dile kolay Allah yardımcın olsun
Amin Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olurda eşimde bende artık mutlu bir aile olmaya adım atarız Allahımızda izini ile Durmak yok Denemelere devam ...
Kızlar dün gece itibari ile bu iş oldu. Daha önceden yarım yamalak ve daha çok sancılı olmuştu. Şoktayım. Heyecandan tansiyonum yerlerde. Ayakta duramıyorum. Herkese çok teşekkür ederim.Karar verdim,siteyle tanıştım,egzersizlere başladım ve 6.günde bitti çok şükür.Rabbim başta delikıss olmak üzere herkesin sıkıntısını giderir. Kızlar azmedin. olmaması için hiçbir mani yok kendimizden başka. 7,5 yıl dile kolay.Söylerken bile dilim kilitleniyor. Nekadar uzun bir zaman dilimi. Burayla tanışmasaydım belki de bir 7,5 yıl daha geçecekti. Sizlerin hakkı ödenmez.İyi ki varsınız.
Şimdi size birşey sormak istiyorum. Eşim boşaldıktan sonra 10-15 saniye kendini çekmedi.Fakat çektikten sonra bütün meni dışarı aktı. Bizim yaptığımız yanlış birşey mi var? Aman allah'ım ben neler soruyorum böyle yaaaaa :):):)): Kendimi aştım artık:)
Peki canım ben bişey daha sorucam üç parmak ta elimiz kısa olduğu için tam ileri itemiyorum sadece o zor olan kısımdan geçiyor öylemi olması gerekiyor dahada ittirmeye zorlamalımıyım ?
ÇOK SEVİNDİM , ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN , ÇOK MUTLU OLUN İNŞALLAH ,AZMEDİYORUUUM VE İNŞALLAH BİTİCEK BU HAFTA BENİMDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?