Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok işte offf diye yatmıcaz biz onu bıktırcaz yoksa bıkarız yılarız ve sonuç elde edemeyiz ya da sonucu uzatırız...

canım süper, 8 cm alıyormussun, emlalı memlalı 10 da alıyormussun zaten emlasız ya da jelsiz önermiyoruz tatlım, çok az kalmış inan bana sakın kendini bırakma, 10 u sorunsuz rahat alıp çıkardığın anda eş denemesine geç iyice emin ol ama çünkü eşin üzebilir ... ay hadi valla az kalmış inşaallah başaracaksın ve eşini utandıracaksın
daha vajınısmus olup olmadıdıgımda bellı deil yaa bir de o var:)canım bir de bebek aşamasını henüz düşünemıyorum bile o aşamayı da sen önden hallet yıne tecrübelerınden faydalanayım:)

yok tatlım ilişkiye girebiliyormussun sen vajili olsan giremezdin hiç bir şekilde ilişkiye, o yüzden kafan rahat olsun inşaallah canım inşallah Allah ım hayırlısıyla birlikte nasıp etsin inşaallah

Sevigli diyar6635,

Vajinismus, vajinanın bir panik atağıdır. Kişiden kişiye de değişkenlik gösteren bir direnç hastalığıdır. Tedavisi kolay da olabilir çok çok zor da olabilir. Bu nedenle genel bir tedavi yöntemi malesef yoktur. Vajinismus sebebi ile eşiyle 19 yıldır ilişkiye girememiş hastalarım vardı, onlara özel tedavi yöntemi uyguladım. Şuan sağlıklı bir şekilde cinsel hayatları var. Bu hastalıkta eş'in de destek vermesi bihayli önemlidir.

Kızlar dün gece itibari ile bu iş oldu. Daha önceden yarım yamalak ve daha çok sancılı olmuştu. Şoktayım. Heyecandan tansiyonum yerlerde. Ayakta duramıyorum. Herkese çok teşekkür ederim.Karar verdim,siteyle tanıştım,egzersizlere başladım ve 6.günde bitti çok şükür.Rabbim başta delikıss olmak üzere herkesin sıkıntısını giderir. Kızlar azmedin. olmaması için hiçbir mani yok kendimizden başka. 7,5 yıl dile kolay.Söylerken bile dilim kilitleniyor. Nekadar uzun bir zaman dilimi. Burayla tanışmasaydım belki de bir 7,5 yıl daha geçecekti. Sizlerin hakkı ödenmez.İyi ki varsınız.

Şimdi size birşey sormak istiyorum. Eşim boşaldıktan sonra 10-15 saniye kendini çekmedi.Fakat çektikten sonra bütün meni dışarı aktı. Bizim yaptığımız yanlış birşey mi var? Aman allah'ım ben neler soruyorum böyle yaaaaa :):):)): Kendimi aştım artık:)

Son düzenleme:
canım süper, 8 cm alıyormussun, emlalı memlalı 10 da alıyormussun zaten emlasız ya da jelsiz önermiyoruz tatlım, çok az kalmış inan bana sakın kendini bırakma, 10 u sorunsuz rahat alıp çıkardığın anda eş denemesine geç iyice emin ol ama çünkü eşin üzebilir ... ay hadi valla az kalmış inşaallah başaracaksın ve eşini utandıracaksın

Evet canım bencede süperim emla ile hiç sıkıntı çok şükür ki dün akşam ise değişik birşey denedim ben tek parmak deneyip mum ve aparatlara geçmiştim ama dün küs parmak ve 3 parmak ( zor olsada ) denedim ilk defa bişey farkettim parmaklar ilerlerken belli bir girişten sonra zorlanılan yer varya parmaklar girerken orası çok ilginç şekilde esniyo onu farkettim şaşırdım aparatla hissetmiyo insan sadece takıldığını hissediyosun ama parmaklarla birebir hissediyosun genişleyen esneyen bir boru gibi düşündüm çok ilginç çokkkk hoşumada gitti aslında en azından esnekliğinin farkettim kendi ellerimle İnanın akşam 7 buçukta evdeydim 10 a kadar falan sırf o işle uğraştım sürekli birkaç gün uzunca çalışmam uğraşmam lazım ki dediğin gibi eşimi utandırmam gerek canım dua edin ne olur bir kaç güne kadar bu işin bitmesi gerek zaten.....

canım benim gözün aydın o zaman halay çekelim sana çok şükür sende kurtuldun
Canım eğer eşin boşalırsa içine ayaklarını havaya dik ve öyle biraz kal ki dışarı çıkmasın öyle duymuştum yani ben yapmadım

canım az kaldı çok iyi gidiyosun Esnettin sen orayı artık haftasonuna kadar böyle gidersen kesin gelinsin dualarım seninle 14 yıl dile kolay Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

Çok süpersin cnm çok güzel Allahım başka dert sıkıntı vermesin inşallah bebek istiyorsan eğer canım dışarı çıkmaması için ayaklarını yukarıya doğru kaldırım durman gerekiyor ( yaptığımdan değil ama çevremden ve araştırmalarımdan biliyorum )
Bende egzersizlerimi sıklaştırdım inşallah bir kaç güne bende Gelin olurum yoksa koca elden gider :2:

Canım ben de dün eşimle başlamadan önce 3 parmak denedim. İlk önce alamadım ama daha sonra alabildim. 3 parmaktan sonra ilişki daha kolay geldi bana. daha önceki ilişkimiz daha zor geçmişti. Bence senin olayın bitmiş :):)

canım az kaldı çok iyi gidiyosun Esnettin sen orayı artık haftasonuna kadar böyle gidersen kesin gelinsin dualarım seninle 14 yıl dile kolay Allah yardımcın olsun

Amin Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olurda eşimde bende artık mutlu bir aile olmaya adım atarız Allahımızda izini ile Durmak yok Denemelere devam ...

Peki canım ben bişey daha sorucam üç parmak ta elimiz kısa olduğu için tam ileri itemiyorum sadece o zor olan kısımdan geçiyor öylemi olması gerekiyor dahada ittirmeye zorlamalımıyım ?

Amin Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olurda eşimde bende artık mutlu bir aile olmaya adım atarız Allahımızda izini ile Durmak yok Denemelere devam ...

olur olur canım olcak inşallah kaçarı yok seni gelin etcez mutluluğa ereceksin sende yeter ki azim ve istek olsun

Kızlar parmakları yapabiliyorum ama 2 parmağı dün akşam denedim ancak bir boğum giriyor yaa.o kısmı geçemiyorum kaslarımızın olduğu kısmı.aparat desen hiç alamıyorum neden yaa incecik kalemi bile alamadım ama parmaklarımı alabiliyorum.off moralim sıfır..iki parmağı yapan kızlar nasıl yaptınız bi akıl verinyaa

ÇOK SEVİNDİM , ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN , ÇOK MUTLU OLUN İNŞALLAH ,AZMEDİYORUUUM VE İNŞALLAH BİTİCEK BU HAFTA BENİMDE

Peki canım ben bişey daha sorucam üç parmak ta elimiz kısa olduğu için tam ileri itemiyorum sadece o zor olan kısımdan geçiyor öylemi olması gerekiyor dahada ittirmeye zorlamalımıyım ?

Canım derin nefes al ve ıkın. O gidebildiği kadar gidiyor. İlk etapta zor oluyor ama sonradan oluyor mutlaka. Parmakların girdikçe derin nefes al ve öyle itele. En son yere kadar gidince parmaklarını çekme hemen. Biraz hareket ettir orda. Bu egzersizin çok faydası var inan. 3 parmak demek işin %90 ı tamam demek bence

ÇOK SEVİNDİM , ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN , ÇOK MUTLU OLUN İNŞALLAH ,AZMEDİYORUUUM VE İNŞALLAH BİTİCEK BU HAFTA BENİMDE

Ben senden çok ümitliyim tivitciğim :) Bu işi oldu gözyle bakıyorum haberin olsun :) İlk yazını hatırlayorum da ne kadar umutsuzdun. Şimdi ise nerdeyse bitti. :)

merhaba kızlar
ayy karnım nasıl ağrıyo, regl olucam ve canım hiçbişey yapmak istemiyo uyuyamadım da
neyse siz neler yapıyosunuz nasılsınız bakalım, egzersizciler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…