- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.681
Kızlar parmakları yapabiliyorum ama 2 parmağı dün akşam denedim ancak bir boğum giriyor yaa.o kısmı geçemiyorum kaslarımızın olduğu kısmı.aparat desen hiç alamıyorum neden yaa incecik kalemi bile alamadım ama parmaklarımı alabiliyorum.off moralim sıfır..iki parmağı yapan kızlar nasıl yaptınız bi akıl verinyaa
Peki canım ben bişey daha sorucam üç parmak ta elimiz kısa olduğu için tam ileri itemiyorum sadece o zor olan kısımdan geçiyor öylemi olması gerekiyor dahada ittirmeye zorlamalımıyım ?
canım ben 2 parmağı eşimle yapmıştım onunki tamamen girmişti istersen sen de bi eşinle dene
kendim yapamıyodum, sonra aparat hazırladım , sen yapamıyorum demişsin aparatla ama:26:
aparat yapamıyorum cnm yaa kendi parmakalrım rahat oluyor ama aparat gelince yok.apartla yapınca snki cnm çok yanıdakmış gibi geliyo ittiremiyorum.ama parmakla içini hissettiğim için yapabiliyorum..
kızlar beni aklıma geldikçe yazıyorum ben hastalıgım bittikten hemen sonra yendim o zaman gerçekten vaji daha geniş oluyo bu fırsatı kaçırmayın
Canım ben de senin taktiğinle daha rahat yaptım. Gözlerimi kapattım ve kendimi rahat bıraktım. En azından eskisine nazaran çok kasılmadım. Göz görmeyince katlanılıyor :)
canımbenim sende yeni yenmişsin vvaaayyyyy helal artık sıra çoçukda dimi arkadaşım
Kızlar parmakları yapabiliyorum ama 2 parmağı dün akşam denedim ancak bir boğum giriyor yaa.o kısmı geçemiyorum kaslarımızın olduğu kısmı.aparat desen hiç alamıyorum neden yaa incecik kalemi bile alamadım ama parmaklarımı alabiliyorum.off moralim sıfır..iki parmağı yapan kızlar nasıl yaptınız bi akıl verinyaa
Günaydınnnn bacılarımmmm ..
Canım derin nefes al ve ıkın. O gidebildiği kadar gidiyor. İlk etapta zor oluyor ama sonradan oluyor mutlaka. Parmakların girdikçe derin nefes al ve öyle itele. En son yere kadar gidince parmaklarını çekme hemen. Biraz hareket ettir orda. Bu egzersizin çok faydası var inan. 3 parmak demek işin %90 ı tamam demek bence
kızlar yenen arkadaşların ve egzersizde tecrübeli arkadaşların en umutsuz vajilileri bile gaza getirmeye çalışmasına bayılıyorum
inşallah bu topik sayesinde yenmeyen kalmaz
umutsuz arkadaşlar da yenenleri dinlesinler, çünkü gerçekten çok kolay
ben yendiğimde ilk buraya yendim yazdıktan sonra bakın ölmedim dedimne varsa o kadar korkcak
Canım yaaa sen tecrübelisin diye soruyorum. İlişkiden sonra eşim kendini çekince akıntı dışarı çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz. Çocuk istiyoruz artık :)
kızlar yenen arkadaşların ve egzersizde tecrübeli arkadaşların en umutsuz vajilileri bile gaza getirmeye çalışmasına bayılıyorum
inşallah bu topik sayesinde yenmeyen kalmaz
umutsuz arkadaşlar da yenenleri dinlesinler, çünkü gerçekten çok kolay
ben yendiğimde ilk buraya yendim yazdıktan sonra bakın ölmedim dedimne varsa o kadar korkcak
ben hiç içime boşalmasına müsade etmedim ama bildiğim kadarıyla, zaten vajina dışarı püskürtürmüş yani içine doğru akmasını beklemespermler çok hareketli merak etme bi gün bi sperm giriverir ordan doğru
canlarım ilk defa aparat denemesi yaptım ve 8cm mumla yaptım sizce nasıl ben çok sevindim ya çünkü ilk defa parmak yerine mum denedim oldu....
canlarım ilk defa aparat denemesi yaptım ve 8cm mumla yaptım sizce nasıl ben çok sevindim ya çünkü ilk defa parmak yerine mum denedim oldu....
Süpersin cnm denemelere devam bu arada uzunluğunu değil enini ölç unutma uzunluk önemli değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?