Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 2 parmağı eşimle yapmıştım onunki tamamen girmişti istersen sen de bi eşinle dene
kendim yapamıyodum, sonra aparat hazırladım , sen yapamıyorum demişsin aparatla ama:26:

Peki canım ben bişey daha sorucam üç parmak ta elimiz kısa olduğu için tam ileri itemiyorum sadece o zor olan kısımdan geçiyor öylemi olması gerekiyor dahada ittirmeye zorlamalımıyım ?

o dediğin zor olan yer , yani kas boğumu en zor kısmıdır orayı geçtiğinde ne kadar itersen o kadar gider boşluk zaten ondan sonrası.. parmakların kısaysa aparat hazırlayıp deneyebilirsin ne kadar gittiğine

canım ben 2 parmağı eşimle yapmıştım onunki tamamen girmişti istersen sen de bi eşinle dene
kendim yapamıyodum, sonra aparat hazırladım , sen yapamıyorum demişsin aparatla ama:26:

aparat yapamıyorum cnm yaa kendi parmakalrım rahat oluyor ama aparat gelince yok.apartla yapınca snki cnm çok yanıdakmış gibi geliyo ittiremiyorum.ama parmakla içini hissettiğim için yapabiliyorum..

aparat yapamıyorum cnm yaa kendi parmakalrım rahat oluyor ama aparat gelince yok.apartla yapınca snki cnm çok yanıdakmış gibi geliyo ittiremiyorum.ama parmakla içini hissettiğim için yapabiliyorum..

Canım aparatla ilk denememde ben de öyle hissetmiştim. Olmayacak,canım çok yanacak v.s. Ama 1-2 deneme de alışıyorsun. Zaten canın da yanmıyor güven bana. Derin nefes al ve başla. Takıldığın yerde ıkın.

kızlar beni aklıma geldikçe yazıyorum ben hastalıgım bittikten hemen sonra yendim o zaman gerçekten vaji daha geniş oluyo bu fırsatı kaçırmayın

Canım ben de senin taktiğinle daha rahat yaptım. Gözlerimi kapattım ve kendimi rahat bıraktım. En azından eskisine nazaran çok kasılmadım. Göz görmeyince katlanılıyor :)

Canım yapabilirsin sana güveniyoruz parmak için bile yapamam diyodun bak şimdi nerdesin maaşallah azimle nereye geldin bunuda halledersin yönünü iyi ayarlaman gerek jel sür ıkın aynayla bakarık ittir yavaş yavaş derin nefes alarak yaparsın ....

Günaydınnnn bacılarımmmm ..

Günaydın canım....

ok öyle yaparım bu akşamda inşallah sona geliyorum artık öyle hissediyorum inşallah ...

kızlar yenen arkadaşların ve egzersizde tecrübeli arkadaşların en umutsuz vajilileri bile gaza getirmeye çalışmasına bayılıyorum

inşallah bu topik sayesinde yenmeyen kalmaz

umutsuz arkadaşlar da yenenleri dinlesinler, çünkü gerçekten çok kolay

ben yendiğimde ilk buraya yendim yazdıktan sonra bakın ölmedim dedim ne varsa o kadar korkcak

Canım yaaa sen tecrübelisin diye soruyorum. İlişkiden sonra eşim kendini çekince akıntı dışarı çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz. Çocuk istiyoruz artık :)

Canım yaaa sen tecrübelisin diye soruyorum. İlişkiden sonra eşim kendini çekince akıntı dışarı çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz. Çocuk istiyoruz artık :)

ben hiç içime boşalmasına müsade etmedim ama bildiğim kadarıyla, zaten vajina dışarı püskürtürmüş yani içine doğru akmasını beklemespermler çok hareketli merak etme bi gün bi sperm giriverir ordan doğru

Canım evet haklısın gaz verin bize çok ihtiyacımız var biz umutsuz vakalara Bende öyle yazardım sanırım çünkü Annem bana kızım çok kolay kim ölmüş ki neden korkuyosun diyo bende ona ya ben ilk olursam diyorum

canlarım ilk defa aparat denemesi yaptım ve 8cm mumla yaptım sizce nasıl ben çok sevindim ya çünkü ilk defa parmak yerine mum denedim oldu....

ohooo sen yolu yarılamışsın hatta bitmek üzere ben 8 cm de yenmiştim
sen o aparatı aşama aşama kalınşaltr hazır hissettiğin an geç penis denemesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…