Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar ne güzel tam destek herkez egzersizleri ni yapıyor.ben zaten hiç bişey yapamıyordum.şimdide regl oldum doktora gitme işimde ertelendi

slm kızlar ne güzel tam destek herkez egzersizleri ni yapıyor.ben zaten hiç bişey yapamıyordum.şimdide regl oldum doktora gitme işimde ertelendi

canım reglin bitti anda basla bence,bende öleydim yapamam diyordum ama burda yazılanları okuyunca içime umut doğdu ve basladım asla pes etme parmak egzersizi yapıyordum ama mum hiç denememiştim ve bu gün 8cm mumla denedim ve oldu inan isteyince hersey oluyo lütfen pest etme...

süper ilerlemeler kaydetmişsin tebrikler ben de kayganlaştırıcı aldım.regl den sonra bolca sürüp denemelere başlıcam

kaçkere denedim cnm yaa ilk parmak yapmadan aparta denedim olmadı yapamadım bitürlü.bende o yüzden parmakla başladım .

canlarım ilk defa aparat denemesi yaptım ve 8cm mumla yaptım sizce nasıl ben çok sevindim ya çünkü ilk defa parmak yerine mum denedim oldu....

ömrün 8 de yenmezsen 10 da bitti bu iş sadece 2 cm kaldı huzura kavuşmaya
inan biz de öyleydik yeni cm i aldığımız da sevinçten deliye dönüyorduk

kaçkere denedim cnm yaa ilk parmak yapmadan aparta denedim olmadı yapamadım bitürlü.bende o yüzden parmakla başladım .

tatlım ikisi de olmak zorunda değil zaten parmakla rahatsan parmakla devam ett ne durumdasın şimdi hangi parmaktasın

İlk önce parmaklara iyice alış. tek parmak,iki parmak ve 3 parmak. Zaten 3 parmaktan sonrasını olmuş kabul et. Yapamıyorum diye birşey yok. Sadece yön de hata vardır. Kasma kendini. Sen kendine istediğin an müdahalede bulunabileceğini düşün. Zarar gelecek ve acıyacak bir durum yok. Belki de vajinin yönünü tam bulamamışsındır. 3 parmaktan sonra eşinle denemelere geçebilirsin de duruma göre :) Psikolojiye göre :) Hepsini sırayla yap. Takıldığın yerde yaz. Benim yapabildiğim şekilde anlatırım. Hadi başla egzersizlere. Olmasaydı 7,5 yıldan sonra benim olmazdı. Bunu düşün hadi. :):):)

Son düzenleme:

inş.hopefor'cum yenmek istiyorum artık

herkese merhaba arkadaşlar.eylül annelerini takip ederken gözüm birden size takıldı.eski bir vajinismuslu olarak(ileri derecede korkak ve cesaretsiz) paylaşımlarınızı okuyup yenenlere sevinip , yenemeyenlere dua ederek kapatıyordum bilgisayarı.bazı konularda size yardımcı olabileceğimi belki cesaret verebileceğimi düşünerek bugün üye oldum bu siteye.öncelikle arkadaşlar parmaklara karşı önyargılı olanlar apart kullansınlar ama birden büyük apart değil.küçük, orta ve büyük boy olarak kullanın.kesinlikle rahat olun ve başaracağınıza inanın.küçük ve orta aparatı başarıyla gecenler, büyük aparatı deneyip girişi yaptıktan sonra 20 dakika vajinada bekletin.bunun amacı ordaki sinirler çok duyarlı oldugu için oranın o baskıya alışmasını sağlamak.zaten vajinan sadece giriş kısmı duyarlı sonrası duyarsız ilişkiye girince bunu daha iyi anlayacaksınız.eğer büyük apartta giriş yaparken acı hisseden varsa sakın durmayın, vazgecmeyin.çoğumuzda malesef idrar tutma sorunu var ve idrar kesemiz aşırı büyüyüp vajene doğru baskı yapıyo.yani kendine yer acıyor.ben tedavide acıyor, olmuyor, ilerlemiyor diye üzülüp, korkup bırakmıştım.doktorumun teşvikiyle öyle olmadıgını ilerlememesinin ve acımasının nedenin idrar kesem oldugunu anladım çünkü sabahtan akşama kadar idrar tuttuğumu hatırlıyorum.veeeee penis inanın kızlar penis herşeyden daha kolayyyyy. vete yanlış duymadınız daha kolay.daha esnek daha rahat vajene göre şekil alıyor.ben başarınca bu kadar kolaymı demiştim,şok olmuştum.penis deneyimi oldu diye egzersizleri sakın bırakmayın hergün tekrarlayın ve 20 dakika vajinada bekletmeyi unutmayın.inancınızı kaybetmeyin ve başardığınızda kazanacaklarınızı düşün mutlu bir evlilik ve çocuk allahın izniiyle.yazacak çok şeyim var ama zamanla inş. yazdım şeyleri unutmayıp iyi uygulayın.
büyük apart,20 dkk beklet sinirler baskıya alışsın,pensi daha kolay veeeeeeee rahat olun kasmayın :)
sorularınız olursa cevaplamaya her zaman hazırım arkadaşlar.

ömrün mrb. uzun zamandır giremedim regl dönemimdeydim simdi bitti bende egzersizlere başlıycam bu akşam aparat olarakk mum mu kullanıyorsun inş en kısa zamanda yeneriz ömrümden ömür yedi yani

canım ben yeni baslayanlardanım ilk önce parmak egzersizi yaptım halada yapıyorum bugün ilk defa mum deneyim dedim ve 8 cm lik mumu aldım inşallah kurtuluruz en kısa zaman da

kızlar merhaba,
uzun zamandır uğrayamadım siteye
yardımcı olmamı isteyen arkadaşlar her türlü soruyu sorabilirler..
ve bu durumu atlatan tüm arkadaşlarım için de tebriklerrr
asla morel bozukluğu yapmayın üstesinden geleceksiniz o gözümütte büyüttüğümüz şey meğer kolay birşeymiş.. bu illetle uğraşan tüm arkadaşlarıma acil şifalar

yeni gelin varrrrrrrr bahar3432 dün gece itibariyle kesin kez gelin olmuşturrrr ha belki hamiş bile olurrr:):):)

çok çok tebrik ederiz yeni gelinimizi halayaaaa haydiiiiiiii kızlarrrr

ve tüm gangamlarımızz bahara geliyorrrrr

tey teyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyy

çok çok tebrikler bacım

Slm herkese daya ve kGökçe teşekkür ederim msj için dün aksam kegelleri yaptım sonra serce parmağın 1 bogumunu aldım kolay oldu sonra azıcık daha ittim tansiyonum düştü daha fazla ilerleyemedim belli bir süre beklememmi gerek sonraki boğuma geçmeden

canım senin heyecandan tansiyonun düşmüştür bende öyleydim ama tek parmak denediğimde ilk 1 boğumunu daha sonra yavas yavas hepsini aldım bekleme konusunda sen kendine bağlısın yavaş yavaş nefes alıp vererek yap ve yaparken ıkınmayıo dene eminim basaracaksın

Demiyorum mola verdim simdi.düne göre sanki daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…