- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.701
slm kızlar ne güzel tam destek herkez egzersizleri ni yapıyor.ben zaten hiç bişey yapamıyordum.şimdide regl oldum doktora gitme işimde ertelendi
canım reglin bitti anda basla bence,bende öleydim yapamam diyordum ama burda yazılanları okuyunca içime umut doğdu ve basladım asla pes etme parmak egzersizi yapıyordum ama mum hiç denememiştim ve bu gün 8cm mumla denedim ve oldu inan isteyince hersey oluyo lütfen pest etme...
canım aparatla ilk denememde ben de öyle hissetmiştim. Olmayacak,canım çok yanacak v.s. Ama 1-2 deneme de alışıyorsun. Zaten canın da yanmıyor güven bana. Derin nefes al ve başla. Takıldığın yerde ıkın.
canlarım ilk defa aparat denemesi yaptım ve 8cm mumla yaptım sizce nasıl ben çok sevindim ya çünkü ilk defa parmak yerine mum denedim oldu....
kaçkere denedim cnm yaa ilk parmak yapmadan aparta denedim olmadı yapamadım bitürlü.bende o yüzden parmakla başladım .
kaçkere denedim cnm yaa ilk parmak yapmadan aparta denedim olmadı yapamadım bitürlü.bende o yüzden parmakla başladım .
ömrün 8 de yenmezsen 10 da bitti bu iş sadece 2 cm kaldı huzura kavuşmaya
inan biz de öyleydik yeni cm i aldığımız da sevinçten deliye dönüyorduk
tatlım ikisi de olmak zorunda değil zaten parmakla rahatsan parmakla devam ettne durumdasın şimdi hangi parmaktasın
inş.hopefor'cum yenmek istiyorum artık
ömrün mrb. uzun zamandır giremedim regl dönemimdeydim simdi bitti bende egzersizlere başlıycam bu akşam aparat olarakk mum mu kullanıyorsun inş en kısa zamanda yenerizömrümden ömür yedi yani
Kızlar dün gece itibari ile bu iş oldu. Daha önceden yarım yamalak ve daha çok sancılı olmuştu. Şoktayım. Heyecandan tansiyonum yerlerde. Ayakta duramıyorum. Herkese çok teşekkür ederim.Karar verdim,siteyle tanıştım,egzersizlere başladım ve 6.günde bitti çok şükür.Rabbim başta delikıss olmak üzere herkesin sıkıntısını giderir. Kızlar azmedin. olmaması için hiçbir mani yok kendimizden başka. 7,5 yıl dile kolay.Söylerken bile dilim kilitleniyor. Nekadar uzun bir zaman dilimi. Burayla tanışmasaydım belki de bir 7,5 yıl daha geçecekti. Sizlerin hakkı ödenmez.İyi ki varsınız.
Şimdi size birşey sormak istiyorum. Eşim boşaldıktan sonra 10-15 saniye kendini çekmedi.Fakat çektikten sonra bütün meni dışarı aktı. Bizim yaptığımız yanlış birşey mi var? Aman allah'ım ben neler soruyorum böyle yaaaaa :):):)): Kendimi aştım artık:)
Herkes egz de herhalde ömrüm ... Bende girip çıkıyorum pek kimse yokkkk... Sen nasılsınnn ??? Ne durumdasın ???
Slm herkese daya ve kGökçe teşekkür ederim msj için dün aksam kegelleri yaptım sonra serce parmağın 1 bogumunu aldım kolay oldu sonra azıcık daha ittim tansiyonum düştü daha fazla ilerleyemedim belli bir süre beklememmi gerek sonraki boğuma geçmeden
canım senin heyecandan tansiyonun düşmüştür bende öyleydim ama tek parmak denediğimde ilk 1 boğumunu daha sonra yavas yavas hepsini aldım bekleme konusunda sen kendine bağlısın yavaş yavaş nefes alıp vererek yap ve yaparken ıkınmayıo dene eminim basaracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?