- 22 Ağustos 2007
- 266
- 109
- 648
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.721
canım senin heyecandan tansiyonun düşmüştür bende öyleydim ama tek parmak denediğimde ilk 1 boğumunu daha sonra yavas yavas hepsini aldım bekleme konusunda sen kendine bağlısın yavaş yavaş nefes alıp vererek yap ve yaparken ıkınmayıo dene eminim basaracaksın
Kızlar nasılsınız
Iyiyiz sen nasilsin yeni gelinlik nasil gidiyor bizlerede dua et bol bol moral guc ver olurmu...
Iyiyiz sen nasilsin yeni gelinlik nasil gidiyor bizlerede dua et bol bol moral guc ver olurmu...
herkese merhaba gökçe cok sağol allah ne muradın varsa versin yasemin seninde ....
karamsar tebrik ediyorum anne oluyoson ve iyiki o testti burada paylaştın ve bebek beklediğinide beni acayip gaza getirdin sanada cok teşekkür ederim seninde allah ne muaradın varsa versin..
ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar sizlerede cok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde....
BU GECE BİTTİ GERÇEKTEN GELİN OLDUM...... ve herkesin bu dertten kurtulmasını diliyorum sizler için dua ediyorum :)
halen ayaklarım yere deymiyor canım şu huzuru bi bilseniz inanın hemen yapardınız ama sakın pes etmeyin büğün olmassa yarın olacak sakın birakmayın inanın sabah aglayıp akşam yapanlar oldu
herkese merhaba gökçe cok sağol allah ne muradın varsa versin yasemin seninde ....
karamsar tebrik ediyorum anne oluyoson ve iyiki o testti burada paylaştın ve bebek beklediğinide beni acayip gaza getirdin sanada cok teşekkür ederim seninde allah ne muaradın varsa versin..
ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar sizlerede cok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde....
BU GECE BİTTİ GERÇEKTEN GELİN OLDUM...... ve herkesin bu dertten kurtulmasını diliyorum sizler için dua ediyorum :)
gözün aydın canım duanı bizler için bol bol et bizde kurtulalım senin adına çok sevindimm çok özel olmazsa yazarmısın...nasıl olduğunu
Ayyy insallah canim dedigin gibi olur her sey Allahim mutlulugunuzu daim etsin...
Canim super bir haber gelin oldun demekki kutlarim deyatlarida alalim bir ara mumkunse tekrar gozun aydin tebrikler Allah baska dert vermesin.
vajiyi benim gibi yenemeyenler dinleyin başaracağız yeneceğiz bu vajiyi...
banadaaaaaaaa feci iç gıcıklayıcı geliyordu nitekim hala öyle 1 parmak ötesine gidememiştim ama bazı kzılar bunu rahat yapmakta bazılarıda ben gibi aparatı....
yani ne demek combocummmmmm sende aparata geçiş yapcan demek oky mi
amiiinnnn yüce rabbim sizlerede bu gece yada yarın gece kurtulmayı nasip etsin :)[/QUOT
Amin canim insallah kurtuluruz burda toplu dugun yapariz yeni gelinler olarak ....
harika bacım msjı okuyup başlaman bile çok güzelSlm herkese daya ve kGökçe teşekkür ederim msj için dün aksam kegelleri yaptım sonra serce parmağın 1 bogumunu aldım kolay oldu sonra azıcık daha ittim tansiyonum düştü daha fazla ilerleyemedim belli bir süre beklememmi gerek sonraki boğuma geçmeden
evet nefesi kuvvetlice hüfffff diye ver yani ıkında ve o zaman ne koysan itiver alır:)Parmağımı ilerletemedim kulak copuyle denedim. Nefes verdikce gitti çok ilginç, yarısında takıldım. ıkındım ve hiç acı yanma vs. Hissetmeden tamamı gitti bekledim biraz,çıkardım sonra tekrar denedim. Bu sefer yanlış yone ittim galiba acıdı tekrar alamadım bu ikinci gunüm yarım saat deniyorum baya ilerledim kendi adıma iyiki varsınız
umudun çok artsın kendinin özelliklerni fark eden ve gelin olasın emibende oyle yaptım kulak kürdanlarını 2 parmak kalınlığında birleştirdim eldivene geçirdim ve bunu daha rahat yaptım Allahım içimde umut belirdi
halaylar sana gelsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?