Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, bugunde egzersizlere devam dinlenerek azimle insallah bir faydasi olurda bir kac gune gelin oluruz kurtuluruz su illetten...

Parmağımı ilerletemedim kulak copuyle denedim. Nefes verdikce gitti çok ilginç, yarısında takıldım. ıkındım ve hiç acı yanma vs. Hissetmeden tamamı gitti bekledim biraz,çıkardım sonra tekrar denedim. Bu sefer yanlış yone ittim galiba acıdı tekrar alamadım bu ikinci gunüm yarım saat deniyorum baya ilerledim kendi adıma iyiki varsınız

herkese merhaba gökçe cok sağol allah ne muradın varsa versin yasemin seninde ....
karamsar tebrik ediyorum anne oluyoson ve iyiki o testti burada paylaştın ve bebek beklediğinide beni acayip gaza getirdin sanada cok teşekkür ederim seninde allah ne muaradın varsa versin..
ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar sizlerede cok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde....

BU GECE BİTTİ GERÇEKTEN GELİN OLDUM...... ve herkesin bu dertten kurtulmasını diliyorum sizler için dua ediyorum :)

gözün aydın canım duanı bizler için bol bol et bizde kurtulalım senin adına çok sevindimm çok özel olmazsa yazarmısın...nasıl olduğunu

halen ayaklarım yere deymiyor canım şu huzuru bi bilseniz inanın hemen yapardınız ama sakın pes etmeyin büğün olmassa yarın olacak sakın birakmayın inanın sabah aglayıp akşam yapanlar oldu

Ayyy insallah canim dedigin gibi olur her sey Allahim mutlulugunuzu daim etsin...

Canim super bir haber gelin oldun demekki kutlarim deyatlarida alalim bir ara mumkunse tekrar gozun aydin tebrikler Allah baska dert vermesin.

vajiyi benim gibi yenemeyenler dinleyin başaracağız yeneceğiz bu vajiyi...

Merhaba ben egzersizlerde ilerleyemiyordum. Doktora gittim bana zarımın septalı ve kalın olduğunu söyledı. Yanı arada bir köprü var. Aldırmak istiyorum. Aldırınca yenmyeceğimi bılıyorum ama sadece egzersizleri hızlandırmak istiyorum. Ve bir an önce yenmek için. Zarını aldıran oldu mu, aldıranlar daha mı rahat çalışılıyor acaba?

bende oyle yaptım kulak kürdanlarını 2 parmak kalınlığında birleştirdim eldivene geçirdim ve bunu daha rahat yaptım Allahım içimde umut belirdi

harika bacım msjı okuyup başlaman bile çok güzel
rahat hissedene dek bekle istersen ki ilk boğumu halledersin anüs yönüneee itiver unutma

evet nefesi kuvvetlice hüfffff diye ver yani ıkında ve o zaman ne koysan itiver alır:)
kesinlikle dikkatli yap bacım gün içinde kegelleri yap tamamm mı

bende oyle yaptım kulak kürdanlarını 2 parmak kalınlığında birleştirdim eldivene geçirdim ve bunu daha rahat yaptım Allahım içimde umut belirdi
umudun çok artsın kendinin özelliklerni fark eden ve gelin olasın emi harika bir ilerleyiş

halaylar sana gelsin o zaman

harikasın bacımmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaa çok çok tebriklerrrrrrrrrrrr halaylar sanaaaaa

ve gangamlar sana gele

allah başka dert vermeyeee bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…