Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim canımmm çok sevindim.ozaman halaylar sana gelsin
halayımı çektim çıkmam lazım kızlar ii geceler

harikasın BACIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HER GECE 3-5 GELİNİMİZ OLUR ALLAHIM........AMİN

kızlar şu 3 günde yenen 3 bacı

1.yeteramabukadar

2.bahar3432

3.adsel35

kızlar yeni yaşantınızda çok çok mutluluklar dilerim

AYRICA 22 şubatta buselii de yenmişti
10şubat daya25 bacımız
02şubat yaren003
31 ocak sudenazy

ve tüm yenen bacıalrımı tekrar tekrar tebrik ederim mutluluklar dilerim...

durmak yok egzersize devam bacılar....

Offf offf su listede adimiz olsaydi ne guzel olurdu :2:

hoşgeldin cecemm nasılsın sen ne yaptın bacım

canım k bakma yeni gördüm yazını bugün pek giremedim baya işlerim vardı regl bugün bitti gibi damla damla bişiyler geliyo yarına bakıcam tamamen bitmişse parmakçıklara başlıcam Allah yardımcımız olsun...

vee tebrikler ccanımmmmmmmmmmmmmmm ço sevindimmmmm ne güzel yenenleri gördükçe daha bi hevesleniyoruz darısı bizs eolsun inş. ve halaylar sana gelsinnnnnn

işte damla damla geliyo bişiyler yarın tam biter inş. ay bi tuaf hisediyorum ya korku sardı sanki beni gökçecim :18: ya olmazsa tuaf bi ruh haline girdim ben
yok yok gör bak martta bitmiş olucak ve artık sen benim yerimde olarak bunları yazıyor olucannnnnnnnn... anlaşmayı yapmıştık yok öle dönmek

şimdi gece yatmadan kegel yap 20 kezzzz sıkkkkk bırakkkkkkk varsın aksın boşver 1-2 damla bişeycik değil....

yarın iyce yıkandıkdan sonraaa yine kegel aynaaaaaaaaa ile iyce inceleeeeeeee nefes kısmı önemliiiiiiiiii evet sen parmağınla alabilyodun bilyorum amaaa parmakdan önce cidden inceleeeeee için kaldırsın kendini tamammı ve keşfet dokun ayrır tamamm bunlar yapılmış gelyon yarınnnnnnnnnnnn....

tamam yarınki derslerim bunlar yapıcam öğretmenim iyi geldi bu ders sen bana hergün böyle ödev ve canım ben çalışkan öğrenciyimdir söz dinlerim usluyumdur kegel e başladım

tamam yarınki derslerim bunlar yapıcam öğretmenim iyi geldi bu ders sen bana hergün böyle ödev ve canım ben çalışkan öğrenciyimdir söz dinlerim usluyumdur kegel e başladım

yarında sanaaa bir msj atacammmm yazmış olucammmmmmm çalışmaları :) haaa birde sen bilyosundurrr eeee kaç zamandır burdasın ama olsun kızım sana diyorum gelinim sen anla olsun tüm okuyana bilgi olması babaında jel gerek onu tedarik etttttt ve aprmak egzersizi için lateks eldiven aparat çalışmaları için ilk etapda kulak çöpü ve prezervatif şart... elin tırnaklar uzunsa kesilmesi gerekkkkkkkk....

şimdi yak bir cigaraaaa

tamam sen yaz canımm anlaşıldı valla sen bana söylüyon biliyor olsamda bilmiyormuş gibi depoluyorum yani söylediklerini bide böyle deniyelim bakalım bilmek yetmiyo işte icraat lazım du bakalım inş. sonu güzel olur canım sağolasın ben cigara içmiyorum sen de içme yasak

ozamannnnnnnnnn

yaniii

tamam meyve suyu anlaştıkkk
aferinnnnnnnnnnn bendensinnnnnnnnnnnnn bacım :):):)

bende içmem merak etmeeeeeeeeeee

bu arada kendini anlatmada da ne kadar sağlam olduğnu gördüm dermişim demekki egzersizlerdede yapım uygulama aşamasını anlaşcazzzzzz heyt beee:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: işte şimdi oldu cecem

çok memnun oldum ben angaradan gökçe

beraba gokcee :)
şu berabe yi kaç şekilde okudum bacım....

beraber gökçeeeeee diye anladım yahut

halayların ardına gelmiş ya
barabar barabar barabarrrrrrr ölek ölek ölek ölek barabar diye devam eden halayı bilene geldi aklıma CEYLAN BARABAR hd - YouTube

bu saatlerde yalnızda olunca bir başka kafam çalışyor berns

inşallah canım hayırlısı ben güveniyorum sana buraya arkadaşlara.. dualarımla Rabbim den yardım diliyorum sonra uygulamada sizlerden işte inş. sonuç alacağım biraz endişeliyim haliyle ama geçer isim vereyimm dicem ama yok vermiyim anacım bi tandıık manıdık denk gelir sonra al sana bu kız vajiliymiş diye akraba oynar ama adana dan katılıyorum yarışmaya hakkımda yazan yerde msn adresim var eklersen konuşuruz gökçecim çok takılmam msn de ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…