- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.741
herkese merhaba gökçe cok sağol allah ne muradın varsa versin yasemin seninde ....
karamsar tebrik ediyorum anne oluyoson ve iyiki o testti burada paylaştın ve bebek beklediğinide beni acayip gaza getirdin sanada cok teşekkür ederim seninde allah ne muaradın varsa versin..
ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar sizlerede cok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde....
BU GECE BİTTİ GERÇEKTEN GELİN OLDUM...... ve herkesin bu dertten kurtulmasını diliyorum sizler için dua ediyorum :)
harikasın bacımmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaa çok çok tebriklerrrrrrrrrrrr halaylar sanaaaaa
ve gangamlar sana gele
allah başka dert vermeyeee bacım
herkese merhaba gökçe cok sağol allah ne muradın varsa versin yasemin seninde ....
karamsar tebrik ediyorum anne oluyoson ve iyiki o testti burada paylaştın ve bebek beklediğinide beni acayip gaza getirdin sanada cok teşekkür ederim seninde allah ne muaradın varsa versin..
ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar sizlerede cok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde....
BU GECE BİTTİ GERÇEKTEN GELİN OLDUM...... ve herkesin bu dertten kurtulmasını diliyorum sizler için dua ediyorum :)
ne demekkkkk ben bişey yapmadım senin başarın ve azmin bacım....aminn rabbim kimselere dert vermesin... cok sağol gökçee sayende :))
inşallah ağzından bal da akarmışşşş bunun bak hele bakharikasın BACIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HER GECE 3-5 GELİNİMİZ OLUR ALLAHIM........AMİN
kızlar şu 3 günde yenen 3 bacı
1.yeteramabukadar
2.bahar3432
3.adsel35
kızlar yeni yaşantınızda çok çok mutluluklar dilerim
AYRICA 22 şubatta buselii de yenmişti
10şubat daya25 bacımız
02şubat yaren003
31 ocak sudenazy
ve tüm yenen bacıalrımı tekrar tekrar tebrik ederim mutluluklar dilerim...Eki Görüntüle 643993 Eki Görüntüle 643993 Eki Görüntüle 643993
durmak yok egzersize devam bacılar....
senin adın daha başka listede henüzzzzz dün yayınlamıştım bundada olur inşlhhhhhhhhhhh belki yarın belki yarındanda yakın olsun gir bu listelereee... hızlan egzersizdeeee ha gayrettttOfff offf su listede adimiz olsaydi ne guzel olurdu :2:
hoşgeldin cecemm nasılsın sen ne yaptın bacım
bittimi regl bacım ... başladınmı egzersizeee
eeee napyoz dersleri
yok yok gör bak martta bitmiş olucak ve artık sen benim yerimde olarak bunları yazıyor olucannnnnnnnn... anlaşmayı yapmıştık yok öle dönmekişte damla damla geliyo bişiyler yarın tam biter inş. ay bi tuaf hisediyorum ya korku sardı sanki beni gökçecim :18: ya olmazsa tuaf bi ruh haline girdim ben
yok yok gör bak martta bitmiş olucak ve artık sen benim yerimde olarak bunları yazıyor olucannnnnnnnn... anlaşmayı yapmıştık yok öle dönmek
şimdi gece yatmadan kegel yap 20 kezzzz sıkkkkk bırakkkkkkk varsın aksın boşver1-2 damla bişeycik değil....
yarın iyce yıkandıkdan sonraaa yine kegel aynaaaaaaaaa ile iyce inceleeeeeeee nefes kısmı önemliiiiiiiiii evet sen parmağınla alabilyodun bilyorum amaaa parmakdan önce cidden inceleeeeee için kaldırsın kendinitamammı ve keşfet dokun ayrır tamamm bunlar yapılmış gelyon yarınnnnnnnnnnnn....
tamam yarınki derslerim bunlar yapıcam öğretmenimiyi geldi bu ders sen bana hergün böyle ödev ve canım ben çalışkan öğrenciyimdir söz dinlerim usluyumdur kegel e başladım
yarında sanaaa bir msj atacammmm yazmış olucammmmmmm çalışmaları :) haaa birde sen bilyosundurrr eeee kaç zamandır burdasın ama olsun kızım sana diyorum gelinim sen anla olsun tüm okuyana bilgi olması babaında jel gerek onu tedarik etttttt ve aprmak egzersizi için lateks eldiven aparat çalışmaları için ilk etapda kulak çöpü ve prezervatif şart... elin tırnaklar uzunsa kesilmesi gerekkkkkkkk....
şimdi yak bir cigaraaaa
ozamannnnnnnnnntamam sen yaz canımm anlaşıldıvalla sen bana söylüyon biliyor olsamda bilmiyormuş gibi depoluyorum yani söylediklerini bide böyle deniyelim bakalım bilmek yetmiyo işte icraat lazım du bakalım inş. sonu güzel olur canım sağolasın ben cigara içmiyorum sen de içme yasak
aferinnnnnnnnnnn bendensinnnnnnnnnnnnn bacım :):):)tamam meyve suyuanlaştıkkk
harikasın bacımmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaa çok çok tebriklerrrrrrrrrrrr halaylar sanaaaaa
ve gangamlar sana gele
allah başka dert vermeyeee bacım
şu berabe yi kaç şekilde okudum bacım....beraba gokcee :)
aferinnnnnnnnnnn bendensinnnnnnnnnnnnn bacım :):):)
bende içmem merak etmeeeeeeeeeee
bu arada kendini anlatmada da ne kadar sağlam olduğnu gördüm dermişimdemekki egzersizlerdede yapım uygulama aşamasını anlaşcazzzzzz heyt beee:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: işte şimdi oldu cecem
çok memnun oldum ben angaradan gökçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?