- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.761
şu berabe yi kaç şekilde okudum bacım....
beraber gökçeeeeee diye anladım yahut
halayların ardına gelmiş ya
barabar barabar barabarrrrrrr ölek ölek ölek ölek barabar diye devam eden halayı bilene geldi aklıma CEYLAN BARABAR hd - YouTube
bu saatlerde yalnızda olunca bir başka kafam çalışyor berns
şu berabe yi kaç şekilde okudum bacım....
beraber gökçeeeeee diye anladım yahut
halayların ardına gelmiş ya
barabar barabar barabarrrrrrr ölek ölek ölek ölek barabar diye devam eden halayı bilene geldi aklıma CEYLAN BARABAR hd - YouTube
bu saatlerde yalnızda olunca bir başka kafam çalışyor berns
tamam sorun değil be bacımmm ben buraya girerken valla saf saf yazmıştım ya neyseinşallah canım hayırlısı ben güveniyorum sana buraya arkadaşlara.. dualarımla Rabbim den yardım diliyorum sonra uygulamada sizlerden işte inş. sonuç alacağım biraz endişeliyim haliyle ama geçer isim vereyimm dicem ama yok vermiyim anacım bi tandıık manıdık denk gelir sonra al sana bu kız vajiliymiş diye akraba oynarama adana dan katılıyorum yarışmaya hakkımda yazan yerde msn adresim var eklersen konuşuruz gökçecim çok takılmam msn de ama olsun
ahahaha alemsin yaaa öldümm bittimmmmm
AMAN BE BACIMMMMMMMM hiç möhim değil ama cvb vermesem alınırdın diye olmazdı bak yaaa hiç ummadığım bir kelime çıktı meğer ilahi bernsayyy kusura bakma canm bnde kafa kalma dı ya merba yazcaktım tanısıcaktım umarım rahatsız etmıyorum senı bı kac kez takıp etım cok hosuma gıtıı bnde bı slm wercektım soz de :) su an gordugm sey bnı sok etıde k.bkma ya walla
tamam sorun değil be bacımmm ben buraya girerken valla saf saf yazmıştım ya neyseamannn tanıyan tanısın diyom artık yenince bir gaz gelyor herkese duyurasın gelyor falannn yaaa adanaya selamlar vavvv 01 adana ödevler yapılacak görüşülecek... unutmak yok gerçi bizim adam yarın geliyor olsada olsun ben girer takip ederimmm zaten seninde bol bol egzersiz yapman gerektiğindennnnnnnn çok tutmamm ve ilerleyen aşamalardaaa çalışırken tutarız burdaa:)):):):) neysee:13::13::13:
not: SAKIN O PARÇAYI TIKLAMAYIN ABOVVVVVVVVVV NE BERBAT GELDİ CEYLANIN SESİİİİİİİİİİİ ANAM ANAMMMMMMMMMMM SAKIN TIKLAMAYIN ADETAAAA KARIN AĞRITICI :):):)
hahaha bende hiç sevmemmmmmmmmmmmm ama o parçayı çağrıştırdı o kelime:):):)alışamadım adana ya sıcak memleket ay benim memleketim izmir güzel izmirimmm ayy bi yeniyimde inşallahh daha ne isterimmmm bende burda halaylar oynatıcam anam ceylanıda hiç sevmemm uyuz şey gıcık olurum o kadına ama bi yeniyim onun sesinede razıyım ben
cecem senin koca ne iş yapyorrrrrrr uyumadında bu saatteee hayırdır?????????
hahaha bende hiç sevmemmmmmmmmmmmm ama o parçayı çağrıştırdı o kelime:):):)
ha sanki senin memleket çok soğuk yaaaa bayaaaa iklim değişmişşş yaaaa..... bende kışları sıcağı, yazları soğuğu seven gıcık cinslerdenim
ohhh ne alaaaa yendeee azcık sen pışpışlan bacımmmmmmmmm... hadi iyi gecelerkocayı uyuttum ben canım zavallım o benim ya hiç ses çıakrmaz git uyu tatlım derim sende gel der giderim pışpışlarım az kaçar gelirim ses çıakrmaz arada kızar gibi olur ama ben kızmayıda beceremem der kızsam ne olcak sen dinlemezsin der iyidir benim kocam ya kıyamam yazık yensemde şu illeti sevindirsem garibimi
herkese merhaba gökçe cok sağol allah ne muradın varsa versin yasemin seninde ....
karamsar tebrik ediyorum anne oluyoson ve iyiki o testti burada paylaştın ve bebek beklediğinide beni acayip gaza getirdin sanada cok teşekkür ederim seninde allah ne muaradın varsa versin..
ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar sizlerede cok teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde....
BU GECE BİTTİ GERÇEKTEN GELİN OLDUM...... ve herkesin bu dertten kurtulmasını diliyorum sizler için dua ediyorum :)
günaydın kızlar dün kaldığım yerden devam ettim 2 parmak hala alabiliyorum ama biraz acımıştı şimdi iyice alışana kadar 2 parmağa devammı etsem napsam sizce
işte damla damla geliyo bişiyler yarın tam biter inş. ay bi tuaf hisediyorum ya korku sardı sanki beni gökçecim :18: ya olmazsa tuaf bi ruh haline girdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?