Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahaha alemsin yaaa öldümm bittimmmmm

ayyy kusura bakma canm bnde kafa kalma dı ya merba yazcaktım tanısıcaktım umarım rahatsız etmıyorum senı bı kac kez takıp etım cok hosuma gıtıı bnde bı slm wercektım soz de :) su an gordugm sey bnı sok etıde k.bkma ya walla

tamam sorun değil be bacımmm ben buraya girerken valla saf saf yazmıştım ya neyse amannn tanıyan tanısın diyom artık yenince bir gaz gelyor herkese duyurasın gelyor falannn yaaa adanaya selamlar vavvv 01 adana ödevler yapılacak görüşülecek... unutmak yok gerçi bizim adam yarın geliyor olsada olsun ben girer takip ederimmm zaten seninde bol bol egzersiz yapman gerektiğindennnnnnnn çok tutmamm ve ilerleyen aşamalardaaa çalışırken tutarız burdaa:)):):):) neysee:13::13::13:
ahahaha alemsin yaaa öldümm bittimmmmm

not: SAKIN O PARÇAYI TIKLAMAYIN ABOVVVVVVVVVV NE BERBAT GELDİ CEYLANIN SESİİİİİİİİİİİ ANAM ANAMMMMMMMMMMM SAKIN TIKLAMAYIN ADETAAAA KARIN AĞRITICI :):):)

tamam sorun değil be bacımmm ben buraya girerken valla saf saf yazmıştım ya neyse amannn tanıyan tanısın diyom artık yenince bir gaz gelyor herkese duyurasın gelyor falannn yaaa adanaya selamlar vavvv 01 adana ödevler yapılacak görüşülecek... unutmak yok gerçi bizim adam yarın geliyor olsada olsun ben girer takip ederimmm zaten seninde bol bol egzersiz yapman gerektiğindennnnnnnn çok tutmamm ve ilerleyen aşamalardaaa çalışırken tutarız burdaa:)):):):) neysee:13::13::13:

not: SAKIN O PARÇAYI TIKLAMAYIN ABOVVVVVVVVVV NE BERBAT GELDİ CEYLANIN SESİİİİİİİİİİİ ANAM ANAMMMMMMMMMMM SAKIN TIKLAMAYIN ADETAAAA KARIN AĞRITICI :):):)

[/QUOTE]

alışamadım adana ya sıcak memleket ay benim memleketim izmir güzel izmirimmm ayy bi yeniyimde inşallahh daha ne isterimmmm bende burda halaylar oynatıcam anam ceylanıda hiç sevmemm uyuz şey gıcık olurum o kadına ama bi yeniyim onun sesinede razıyım ben

AMAN BE BACIMMMMMMMM hiç möhim değil ama cvb vermesem alınırdın diye olmazdı bak yaaa hiç ummadığım bir kelime çıktı meğer ilahi berns

nerelere götürdü o kelime bizi neyse memnun oldum bacım ben gökçe ankara baya eski oluncaaaaaaaaaa nerdeyse herkes tanırı beni falan filannnnnnnn öyleee

tanışalım bacım sen kimlerdensin? sanırım 1.grupsun vajililer yenmek isteyenelr

alışamadım adana ya sıcak memleket ay benim memleketim izmir güzel izmirimmm ayy bi yeniyimde inşallahh daha ne isterimmmm bende burda halaylar oynatıcam anam ceylanıda hiç sevmemm uyuz şey gıcık olurum o kadına ama bi yeniyim onun sesinede razıyım ben [/QUOTE] hahaha bende hiç sevmemmmmmmmmmmmm ama o parçayı çağrıştırdı o kelime:):):)

ha sanki senin memleket çok soğuk yaaaa bayaaaa iklim değişmişşş yaaaa..... bende kışları sıcağı, yazları soğuğu seven gıcık cinslerdenim

hahaha bende hiç sevmemmmmmmmmmmmm ama o parçayı çağrıştırdı o kelime:):):)

ha sanki senin memleket çok soğuk yaaaa bayaaaa iklim değişmişşş yaaaa..... bende kışları sıcağı, yazları soğuğu seven gıcık cinslerdenim
[/QUOTE]

olsun adana dan iyidir yani yağmurdan kaçarken dolu ya tutuldum ben o misal o dediğin maalesef öyle canım yazın soğuk ararız kışın sıcak e insanız şaşırmamak lazım aboo saat 2 olmuş ben kaçıyım hayırlı geceler dostlar k.i.b tatlı ruyalar görün görüşrüz inş.. bol bol egzersiz ve sonuuuuu büyük başarı gelsin halaylarrr belki ruyamda görürüm yendiğimi

cecem senin koca ne iş yapyorrrrrrr uyumadında bu saatteee hayırdır?????????

kocayı uyuttum ben canım zavallım o benim ya hiç ses çıakrmaz git uyu tatlım derim sende gel der giderim pışpışlarım az kaçar gelirim ses çıakrmaz arada kızar gibi olur ama ben kızmayıda beceremem der kızsam ne olcak sen dinlemezsin der iyidir benim kocam ya kıyamam yazık yensemde şu illeti sevindirsem garibimi

olsun adana dan iyidir yani yağmurdan kaçarken dolu ya tutuldum ben o misal o dediğin maalesef öyle canım yazın soğuk ararız kışın sıcak e insanız şaşırmamak lazım aboo saat 2 olmuş ben kaçıyım hayırlı geceler dostlar k.i.b tatlı ruyalar görün görüşrüz inş.. bol bol egzersiz ve sonuuuuu büyük başarı gelsin halaylarrr belki ruyamda görürüm yendiğimi [/QUOTE] artık rüya değillllllllllll bunu yazsan iyi edersin kaçarı yok cecem saçından sürütürüz vallaaa

ohhh ne alaaaa yendeee azcık sen pışpışlan bacımmmmmmmmm... hadi iyi geceler

canım teebrikleeer ohhh çoook şükür Allah bir daha yaşatmasın inşaallah
:64
özlemişim halay cekmeyi halayn kutlu olsun :64

Son düzenleme:
kızlar merhaba, bu aralar giremiyorum çünkü yapmam gereken işler var , giremediğim iiçin de rahatsız hissediyorum kendimi, arada girmeye çalışıyorum girdiğim zaman yardımcı olmaya çalışıyorum :)
Allah henüz yenme aşamasında olanları tez zamanda kurtarsın inşaallah, sadece ve sadece kendiniz için egzersizleri aksatmayın inatlaşın vajiyle öyle bir iki demeyle anlamaz o kafasına vura vura onu yeneceğinizi kabul ettirin

şu anda bi ben varım bi de siteyi dışarddan takip eden biri :)) çok merak ediyorum o kim :))) eğer bu yazıyı da okursa ona diyorum ki mutlaka üye ol ve buraya gel, burda bu iş bitecek arkadaşşşşşşşşşş

günaydın kızlar dün kaldığım yerden devam ettim 2 parmak hala alabiliyorum ama biraz acımıştı şimdi iyice alışana kadar 2 parmağa devammı etsem napsam sizce

canım çoook tebrik ederim gözün aydın Allah başka dert vermesin

günaydın kızlar dün kaldığım yerden devam ettim 2 parmak hala alabiliyorum ama biraz acımıştı şimdi iyice alışana kadar 2 parmağa devammı etsem napsam sizce

günaydın...evet canım iyice alışmadan üst aşamaya geçme biraz daha 2 parmak çalış git gellerde rahat olduktan sonra geç

işte damla damla geliyo bişiyler yarın tam biter inş. ay bi tuaf hisediyorum ya korku sardı sanki beni gökçecim :18: ya olmazsa tuaf bi ruh haline girdim ben

haydi cecemm haydi tam zamanı şimdii artık yen sen ya seni iki gözle değil dört gözle de değil altı gözle bekliyorum yenmeni kızz eskiler yendi yeniler geldi seni geçti hadi artık ama senin de halayını çekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…