Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biraz acıdı ama git gel yapamıyorum 2 parmakta acaba azmı jelliyorum parmaklarımı

ozaman hem jelini biraz fazlalaştır hem de bir alt aşamada iyice gitgel yapıp sonra 2 parmağa geç.eğer aparatla çalışabiliyorsan aparatı içinde beklet.canın acıyorsa daha tam alışamamışsındır acele etme canım yavaş yavaş

işte damla damla geliyo bişiyler yarın tam biter inş. ay bi tuaf hisediyorum ya korku sardı sanki beni gökçecim :18: ya olmazsa tuaf bi ruh haline girdim ben

onlar hepimizde oldu olur ben şunu anladım bu iş sadece inat hırs işi hiçbirşey yok ben aparatla o kdar zor yaptım ki inanın p...s cok cok kolay bu

2 denememi yaptım hiçbir sorun yok hadi arkadaşım bi rahat bırak kendini yapacaksın ben sana inanıyorum çok kolaymiş bumuymuş diceksin

Ohhh hersey duzeliyo bak. Cok seviniyorum senin bu haberlerine tek yasadiginiz sikinti bu olsun insallah

canım teebrikleeer ohhh çoook şükür Allah bir daha yaşatmasın inşaallah
:64
özlemişim halay cekmeyi halayn kutlu olsun :64
heee yaaaa

hopeforrrrrr yani senin şu iş bir halllolaydı bak docam gitti geliyor senle kıramadık iki lafın bacağınııııı artık nisana hallet ozamanda olmayacakkkkk ozaman gecelere akalım senle

Günaydın kızlar? Neler yaparsınız?

Egzersizcilerin sesi soluğu çıkmıyor. Hadi şenlendirin burayı artık :)
günaydınnnnn güzel ve tazecik hatunnnnnnn nabersinnn

ya SEN BANA NİYE HABER VERMİYON BERABER

TÜHHH YA
bak yaaaa biz onu gece yaptıkkkkkkkkkk öğlen öğlen olurmu evrimmmmmmm bak yaaa zaten 3 de uyumuşum 8 de adamı uyandırmak için alrm kaldırdı sonra tekrar yattım ama kafam cidden kafayı bulmuşum gibi cecemleee,,,, kazan gibi olmuşşşşşşş ne yapsam bilemedimmm

baharcım coştur diyosan topicmizin gelin olanalr için çaldığmız şu parçaya taklıyonnn derhallllllllll veeee karşılkılı döktüryozzzzzzzzzz tamammm
1
2
3
bassssssssssssssss linkeee:):):)
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

Ben gene ertelemeye başladım kızlar en son iki parmakta kalmıştım birboğum aldım ilk.dün akşam gene deneyemedim.çalışıyorum işteyken öğlen hırslanıyorum eve gideiym egzersiz falan yapçam diyorum akşam eve gidiyorum yorgunluktan bütn isteğim gidiyo off off.ertlemesem olcak biliyorum.geçen hafta öle bi gaza gelmiştimki bütün parmaklarımı almıştım teker teker.gene istek kalmadı

bak hele bakkkkkkkk şimdi oldumu bu bacımmmmmmmmm ertele ertele nereye kadar bir ara gelecek ertelemeyide erteleyecennnnnnnnn sonra zararları kapını çalacakkkk...
dilerim bunları yaşamadannnnnnnnnn halledeceksin...
yoksaaaaaaaaaaaaa

bozuşucazzzzzzzzzzzz yahuuuuuuuuuu benden çok erteleyennnnnnnnnnnnnnnn
1 yıl yazdım durdum burda erteledim ama bakdım oda buda bana zarar erkekler sürtünmeyle bile etkilenip cinsel yaşamını adeta yaşabilmekte sen ne edersen kendine ediyon inannn ... hem öylesinde ben kendimi kullanılmış hissediyordum canım istemeden olyordu çoğu kez ama bak bir yennnnnnn ne olur yen de rahatlığı anlaaa

anlatılmaz yaşanırrrrrrrrrr...

Canım iyiyim çok şükür. Üzerimdeki tonlarca ağırlık gidince hafifleyiverdim.Kocamın dediği gibi de güzelleşiverdim :):)

Gerçi benim ki hızlandırılmış çekim oldu yorgun düşüvermişim biraz :)
Geçen gün senden gaza geldim açıverdim angaranın bağlarını işyerinde coşuverdimm :):):)

Son düzenleme:
oh ohhhhh ne alaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi bakalım baharını yaşa bacım

Allah başka dert vermesin.

Canım benim gibi 7,5 yıl çekmek mi istiyorsun sen de Hergece kocadan kaçma yolları aramakla geçirmek istiyorsun galiba :):) Adam el sürünce bile delleniyordum gerginlikten :) Adam sarılacak olsa bile refleksle eline vuruyordum :)Azcık sık dişini kararlı ol en önemlisi :) Akşamları egzersiz yaparken hazırlıklarımı görseydin resmen mesai harcıyordum :):) Sonra da uygulamaya geçiyordum yavaş yavaş :) Vazgeçmeyin kızlarrrr. 7,5 yılı düşünün hadiiiiiiiii

Sen baya çabuk yendin herhalde cnm geçen hafta egsersiz yapıyorum falan diyodun yanlış hatırlamıyrsam hatta sana sormuştum.bende geçen hafta perşembe başlamıştım egzersize.önceden hayatta parmak alamam falan diyodum birden cesaret geldi olunca çok şaşırmıştım..bana şimdi teker teker aşamalrını yazabilirmisin cnm zahmet olmassa eğer.

aynenn bennnnnnnnn ki bende kareteciydim eskiden hoş bizim adamda boksla ilgiliydiii ya neyseeee az tekme atmamışımdır:):):) elimde ağırrrrrrrrrr tipime bakan asla inanmaz yaaa öyleydim yendimmmmmmm ya iplik gibi yumak gibi bişey oldum yumuşadım:):):)

kimse yok heralde gökçecim sen varsın nasılsın?
selamlar minacım nabersin nasıl gidiyor.... bende ne etsemki dışarımı çıkayım adam yokken sonra yemek ne yapsam akşam burdaaaaaa ... sulu yemek özlemiştir şimdiii öyleeeeee varmı gezme tozma ve yemek önerilerin bacım

merhaba arkadaşlar,
siteyi çok uzun zamandır takip ediyodum ama artık üyeyim ve bende bu sorunla uğraşıyorum.1 haftadır psikologa gidiyorum egsersizlere başlamak bile çok zor olmuştu.dün eşimin yardımıyla denerken ağlama krizine girdiim.ama şimdi sizleri okuyunca daha umutlu ve kararlıyım...
inşallah hepsi geride kalacak:)

Evet canım doğru hatırlıyorsun. Ben de perşembe günü başlamıştım. Ben gerçekten inanmıştım yapacağıma sen de öncelikle buna inan ve kendine güven. Ben orta parmaktan başladım ve zorlanmadan almıştım. Sonra orta parmak ve işaret parmağını birlikte denemiştim. ilk önce yapamamıştım ama oturur pozisyonda deneyince kolay olmuştu. Nefes egzersizlerini öğrenince ona çok dikkat ettim. Zorlandığım yerde çekmemeye dikkat ettim. Bekledim derin nefes aldım ve devam ettim. Bazen de ıkınmayla ilerledi parmaklarım. Daha sonra 7 cm lik mumla denedim. Tabii 2-3 sefer başaramadım. Korktum ama aklıma burdaki yazılanlar geldi demekki olabiliyor dedim devam ettim. Ben mumdan sonra eşimle denedim canım. Kafamda zaten diyordum ki p...in yarısını alabilirsem ilk başarılıyım. Aynen de öyle oldu. Belki ben erken hareket ettim ama en azından p....in imkansız girmez psikolojisi geçti bende. Pazar günü de mumu 8-9 cm denedikten sonra eşimle denedim ve ıkınarak,nefes egzersizleri ile 2-3 cm eksiği ile tamamladım. ama bizim için bu büyük başarıydı ve bitti olarak düşünmüştük. Salı günü de tekrar mumu az daha kalınlaştırdım ve 3 parmağı ilk defa denedim. Onu da başarınca eşimle denedik ve oldu. Yeteramabukadarın takdiğini uyguladım. Gözlerimi kapattım ve kendimi daha rahat bıraktım. Gözleri kapalı olunca eşinin mimiklerini falan görmeyip daha rahat hareket ediyosun. İlk deneme için sizin üstte olmanız daha iyi. Daha kolay bir pozisyon çünkü

Not: Eşle denemelerde eşinizle iyice anlaşma yapın. Kontrol tamamen sizde olsun bence :)

tam olarak oturup bacaklarını açıpmı yapıyodun cnm egzersizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…