- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.801
İyiyim canım saolasın sen nasılsın :)
valla canım ben sinemaya gitcem kelebeğin rüyasına ama hafta sonu.yemek de karnıyarık pilav mercimek çorbası yapıcam yanına da salata turşu yoğurtçok şükür iyiyim.
selamlar minacım nabersin nasıl gidiyor.... bende ne etsemki dışarımı çıkayım adam yokken sonra yemek ne yapsam akşam burdaaaaaa ... sulu yemek özlemiştir şimdiii öyleeeeee varmı gezme tozma ve yemek önerilerin bacım
tam olarak oturup bacaklarını açıpmı yapıyodun cnm egzersizi?
bende kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum vede gidecemmm kıvançı severim yılmaz erdoğndn nefret etsemdeeeeeeevalla canım ben sinemaya gitcem kelebeğin rüyasına ama hafta sonu.yemek de karnıyarık pilav mercimek çorbası yapıcam yanına da salata turşu yoğurt
arkdşm metropelden almış eşi de hemşerim onlar ordaaa olucak ben akköprüye giderimmmm yaa bakalımmm nerde varsa bilet:):):)bende kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum vede gidecemmm kıvançı severim yılmaz erdoğndn nefret etsemdeeeeeee
hikaye vede aşk filmi olunca gitmemiz gerek bugun gidip alayım bileti...kredikartım eşimdee yoksa netten alırdım... yer kalmaz falan şimdi[/QUOTE
evet bende yılmaz erdoğanı kısmen de olsa sevmem.ama film süpermiş gitcem.metropole gitcem sen?
iyiyim canım benkızlar selam nasılsınız :)))
ooo sinemalar yemekler havvada uçuşuyor :)))
oyy hopefor sen ben tam çıkarken gelyonnn aaaaaaaaakızlar selam nasılsınız :)))
ooo sinemalar yemekler havvada uçuşuyor :)))
heee yaaaa
hopeforrrrrr yani senin şu iş bir halllolaydı bak docam gitti geliyorsenle kıramadık iki lafın bacağınııııı artık nisana hallet ozamanda olmayacakkkkk ozaman gecelere akalım senle
merhaba arkadaşlar bende vajinismusum hemde yakında 10 yıl olacak maalesef. erteleye erteleye, kaça kaça bugünlere geldim. vajiliyken hamile kalanlardanım bende. 9 yaşında bi kızım var. buraya aralıklarla geldim yazdım, ama hep kaçtım. bir an heves geliyor tamam diyorum sonra sonu yine tembellik. egzersiz yapabiliyorum aparat yaptım kendime ama fazla ilerletemiyorum. eşimle deneme yaptık p..s başı alabiliyorum bu kadar ilerleme kaydettim, böyle işte
wav geçtimmm az daha kalayım senleee.. sonra giderim amannn...deli kız seni o işaret öyle olmayacak yönünü ters yapmışsın :) böyle olacakkimbilir neler getirecek docan sana gavuristan dan
valla denk gelemedik bacım ya hatta sen az önce burdaymışsın sen gittin ben geldim. kırcaz Allah ın izniyle, akalııım bacıııııım eyvallah
oyy hopefor sen ben tam çıkarken gelyonnn aaaaaaaaa
evet ya yenince tek dert yemek ve ev olyor:)
minada ankarada yaa docasıyla gitmiyeydi beraber giderdik sinemayaa:)
yaaaa
tedavisinde devamlılık isteyen bi hastalık bu.sürekli çalışılmazsa ne yazık ki sonuca asla gidilmez.bunun yanı sıra inanç ve azim de çok önemli.inşallah yenersin yeneceksin yani.kendini şartla ve egzersize başla.egzersiz tek yol...
kulak çöpü iel başlayıppppp mumlarla boy boy ilerlemek gerekkızlar bu egzersizleri yaparkwn aparat olarak ne kullanıyosunuz.psikoloğum mum demişti ama??????
iyiyim canım bensen nasılsın?
merhaba arkadaşlar bende vajinismusum hemde yakında 10 yıl olacak maalesef. erteleye erteleye, kaça kaça bugünlere geldim. vajiliyken hamile kalanlardanım bende. 9 yaşında bi kızım var. buraya aralıklarla geldim yazdım, ama hep kaçtım. bir an heves geliyor tamam diyorum sonra sonu yine tembellik. egzersiz yapabiliyorum aparat yaptım kendime ama fazla ilerletemiyorum. eşimle deneme yaptık p..s başı alabiliyorum bu kadar ilerleme kaydettim, böyle işte
oyy hopefor sen ben tam çıkarken gelyonnn aaaaaaaaa
evet ya yenince tek dert yemek ve ev olyor:)
minada ankarada yaa docasıyla gitmiyeydi beraber giderdik sinemayaa:)
yaaaa
işte bu ... bu cümle yenmeye%51 lik kısmının kaldığnın göstergesiiii...evet çok haklısın 1 gün egzersiz yapıp 5 gün ara verirsem yenmem biraz zor. artık üstüne düşücem azimli olmam şart, teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?