Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyiyim canım saolasın sen nasılsın :)

çok şükür iyiyim.

selamlar minacım nabersin nasıl gidiyor.... bende ne etsemki dışarımı çıkayım adam yokken sonra yemek ne yapsam akşam burdaaaaaa ... sulu yemek özlemiştir şimdiii öyleeeeee varmı gezme tozma ve yemek önerilerin bacım[/QUOTE]
valla canım ben sinemaya gitcem kelebeğin rüyasına ama hafta sonu.yemek de karnıyarık pilav mercimek çorbası yapıcam yanına da salata turşu yoğurt

valla canım ben sinemaya gitcem kelebeğin rüyasına ama hafta sonu.yemek de karnıyarık pilav mercimek çorbası yapıcam yanına da salata turşu yoğurt [/QUOTE]
bende kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum vede gidecemmm kıvançı severim yılmaz erdoğndn nefret etsemdeeeeeee
hikaye vede aşk filmi olunca gitmemiz gerek bugun gidip alayım bileti...kredikartım eşimdee yoksa netten alırdım... yer kalmaz falan şimdi

menünde harikaaa bende bugun sulu yemek yapmam gerek y.dışndan gelince sulu yer tavuk sote yapacam gidim alayım yada ıspanakkkkkkkk ama ıspanağı yıkamaya erinyommmmm of

sana afiyet ola bacımmmmmm

Son düzenleme:
valla canım ben sinemaya gitcem kelebeğin rüyasına ama hafta sonu.yemek de karnıyarık pilav mercimek çorbası yapıcam yanına da salata turşu yoğurt
bende kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum vede gidecemmm kıvançı severim yılmaz erdoğndn nefret etsemdeeeeeee
hikaye vede aşk filmi olunca gitmemiz gerek bugun gidip alayım bileti...kredikartım eşimdee yoksa netten alırdım... yer kalmaz falan şimdi[/QUOTE

evet bende yılmaz erdoğanı kısmen de olsa sevmem.ama film süpermiş gitcem.metropole gitcem sen?

arkdşm metropelden almış eşi de hemşerim onlar ordaaa olucak ben akköprüye giderimmmm yaa bakalımmm nerde varsa bilet:):):)

merhaba arkadaşlar bende vajinismusum hemde yakında 10 yıl olacak maalesef. erteleye erteleye, kaça kaça bugünlere geldim. vajiliyken hamile kalanlardanım bende. 9 yaşında bi kızım var. buraya aralıklarla geldim yazdım, ama hep kaçtım. bir an heves geliyor tamam diyorum sonra sonu yine tembellik. egzersiz yapabiliyorum aparat yaptım kendime ama fazla ilerletemiyorum. eşimle deneme yaptık p..s başı alabiliyorum bu kadar ilerleme kaydettim, böyle işte

heee yaaaa

hopeforrrrrr yani senin şu iş bir halllolaydı bak docam gitti geliyor senle kıramadık iki lafın bacağınııııı artık nisana hallet ozamanda olmayacakkkkk ozaman gecelere akalım senle

deli kız seni o işaret öyle olmayacak yönünü ters yapmışsın :) böyle olacak kimbilir neler getirecek docan sana gavuristan dan
valla denk gelemedik bacım ya hatta sen az önce burdaymışsın sen gittin ben geldim. kırcaz Allah ın izniyle, akalııım bacıııııım eyvallah

tedavisinde devamlılık isteyen bi hastalık bu.sürekli çalışılmazsa ne yazık ki sonuca asla gidilmez.bunun yanı sıra inanç ve azim de çok önemli.inşallah yenersin yeneceksin yani.kendini şartla ve egzersize başla.egzersiz tek yol...

wav geçtimmm az daha kalayım senleee.. sonra giderim amannn...
yok ya alışmıştım yokluğnaaa şimdi ev dökülcek bissürü iş güçççççççç çıkcak
yemek derdi ufffffffff bak ya erkekelr okuyorsa hani olyor ya bizim topice erkekler meraklııııııııı böyle yaparsanız eşlerniz sizden soğurrrrr.... hazır vajili bacılara güzel tecrübeler veririken sizlerede sessiz okuyan erkeklerede akıl verelim azcık

istermisin sessizlikleri bozulsun üye olup yazarlarmışşş haklısın bacımm

eyvallah bacummm diyeee

evet çok haklısın 1 gün egzersiz yapıp 5 gün ara verirsem yenmem biraz zor. artık üstüne düşücem azimli olmam şart, teşekkür ederim.

iyiyim canım bensen nasılsın?

çok şükür :) çok iyiyim bizim mevzularda daha da rahatladı kafam artık çok daha huzurluyum

hoşgeldin canım,
bak ne kadar şanslısın, ben yendikten sonra ümit edebildim bi tek...
bak süper işte, penis başını alabiliiyorsan bitmeye ramak kaldı demektir, zaten gerisi çabuk geliyor...
ben de 6 yılımda yendim vajiyi... bizler docalarımız iyi olduğu için erteliyoruz hep, senin bi de çocuğun var hepten bırakmışsındır kendini... ama bak sana bi kardeş ya da abla tavsiyesi, bitir şu işi inan bana o kadar hafifliyorsun ki hergün gördüğün eşyalar ev hayat gözüne bambaşka görünüyor en önemlisi huzurlu oluyorsun...
ben sanırım 1-1.5 ayda yendim... docam ilk defa bugün itiraf etti " bu kadar olacağını beklemiyordum ben ucu falan olur ancak diye düşünmüştüm, çok şükür " dedi bu kadar yıl yanında olduğuna göre senin docan da benimki gibi anlayışlı ama bu anlayışın arkasına sığınıp da adamcağızı şu sözlerden ve yaşayacağı mutluluktan mahrum bırakma canım

oyy hopefor sen ben tam çıkarken gelyonnn aaaaaaaaa

evet ya yenince tek dert yemek ve ev olyor:)

minada ankarada yaa docasıyla gitmiyeydi beraber giderdik sinemayaa:)

yaaaa

çıkmamışsııııııııııııııııın ben sen Allahaısmarladık diyince ben çıktın sandım...
ooo ne güzel buluşursunuz arada
valla o dert hep var... bi yenince olsa... yemek neyse de şu ev temizleme olmasa iyi olurdu

evet çok haklısın 1 gün egzersiz yapıp 5 gün ara verirsem yenmem biraz zor. artık üstüne düşücem azimli olmam şart, teşekkür ederim.
işte bu ... bu cümle yenmeye%51 lik kısmının kaldığnın göstergesiiii...
erteleme vazgeçme iste yeterliiiiii

Eki Görüntüle 644315
ve egzersiz şarttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…