- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.481
Kader inan hiç zor değil egzersiz yapmak yeterki sen inan ve kendine güven . Yavaş yavaş keşif yap. Sonra eğzersize başla .Emin ol kendin bile şaşıracaksın :))
canım sen yendin mi,yoksa egzersizdemisin ?
Bu ayın 4ünde yendim ama hala biraz kasmalarım var .Aslında düşündüğümüz kadar zor değil ama gelde anlat bunu beynimize , hala eğzersiz yapıyorum çünkü kendimi öyle rahat ediyorum . Daha 2 defa deneme yapabildik.Benim bu sorundan başka eşimle daha çok problemlerim var.Doktor onun için biraz deneme falan yapmayın demişti . O aradan dolayı şimdi biraz kasma oluyor.
ayy canım çok sevindim,tebrik ederim valla,allah bizede nasip etsin,ne güzel bunu aştıysan diğer sorunlar halllolur inşlh yaaa,ne kadar sürdü başlangıç ve sonuç arası?
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
Bu arara tebrik derim arkadaşlar şimdi nasıl durumunuz bende sorunu aşalı az oldu ama hala tam rahat değilim .
Bu ayın 4ünde yendim ama hala biraz kasmalarım var .Aslında düşündüğümüz kadar zor değil ama gelde anlat bunu beynimize , hala eğzersiz yapıyorum çünkü kendimi öyle rahat ediyorum . Daha 2 defa deneme yapabildik.Benim bu sorundan başka eşimle daha çok problemlerim var.Doktor onun için biraz deneme falan yapmayın demişti . O aradan dolayı şimdi biraz kasma oluyor.
mutsuz_umutsuz sen şimdi birşey kullanıyormusun ilişkide
Anestol kullanıyorum ama kullanmasamda olurdu ama eşim olmadı deyip ilk zamanlar moralimi bozduğu için kullanmasam güvenemiyorum . Bu aralar isteksizlik var .Canım hiç istemiyor istemeyince olmuyor . 2 Defa deneme yapabildik doğru düzgün bu olumsuzluklardan dolayı ...
canım sımdı anladıgım pe... basardın yanı ıcerı alabılıyosun aam hareket ederse cok canım yanıcak dıye korkuyorsun ..bır kere canın yanmıycak cıkart aklından hareket etmesı daha kolay acılıyor vajına ..pe.. gırdııgnde bekle derın nefes al ve sakın panık yapma hem acısa ne kadar acır dusunsene olucekmıısn ..bolca kayganlastırıcı sur ve gırıs kısmında ıkınmak cok ıse yarıyor okmerhaba arkadaşlar.uzunca yazacağım ama nolur sonuna kadar okuyun. beni bu derdi çekmeyenler anlayamaz o yüzden sizlere ihtiyacım var.ilk denemem de evli değil nişanlı olduğum ve evlilik öncesi ilişki olduğu için kastım kendimi korkudan gerginlikten çok kurudum ıslanmadım ve çok canım yandı ilişki gerçekleşmedi sadece kızlık gidecek kadar alabildim hemen çektim kendimi.öyle bi acı yaşadım ki hala korkuyorum bu yüzden.bebek yağı gibi saçma ürünler kullandım ikincisinde gene olmadı.stresten yaşanan kuruluk sebebiyle jel aldım dün de onu kullandım dün 3,denememdi anladım ki sorun kuruluk değil sorun bende.titreme kasılma oluyor,içki içtim sarhoş oldum ya da açık filmler izledim bana mısın demedi. artık kadın olduğum halde yapamamam çok sinir bozucu.evlendiğimde eşim iş için yurtdışına gidecek uzun süre olmayacak.herşey mükemmel ama sırf bu sorunumum yüzünden onun da kendiminde ihtiyaçlarını karşılayamıyorum bu da bana çok koyuyor. evli arkadaşlarıma durmadan soruyorum korkulcak bişey yok ne acı ne bişey sadece zevk verecek diyorlar o gazla deniyorum ama olmuyor. alırken acımıyor da ya gidip gelirken içimde acırsa diye düşünüyorum çok saçma bi şekilde ve çık diye bağırıyorum çocuk gibi.bu sitedeki tüm yazıyı okumam imkansız 1500'e yakın yorum var ama 7 sene 8senedir düzelmedim diyenleri okumakda içimden gelmiyor açıkcası korkuyorum iyice çok saçma..bende parmağımı sokabiliyorum özellikle çömelik vaziyette ama p...s başka bir olay o an gene kasıyorsun istemdışı olarak.o kadar anlayışlı ki nişanlım öyle iyi ki 3tür olmadığı halde üzülmemem için elinden geleni yapıyor.doktora gideriz diyor ama ben de diyorum ki önceden doktoramı gidiyorlardı bu insanlar ya,millet görücü usulü evlenip sevmediği insanla bile hemen oluverirken biz neden ille doktorluk oluyoruz,ve bi sürü masraf ucuz bir olayda değilki kolay mı o kadar seansa gitmek.kendi beyninde bitirip bu korkuyu yenen arkadaş var mı aramızda lütfen yardım..çok sağolun.
merhaba arkadaşlar.uzunca yazacağım ama nolur sonuna kadar okuyun. beni bu derdi çekmeyenler anlayamaz o yüzden sizlere ihtiyacım var.ilk denemem de evli değil nişanlı olduğum ve evlilik öncesi ilişki olduğu için kastım kendimi korkudan gerginlikten çok kurudum ıslanmadım ve çok canım yandı ilişki gerçekleşmedi sadece kızlık gidecek kadar alabildim hemen çektim kendimi.öyle bi acı yaşadım ki hala korkuyorum bu yüzden.bebek yağı gibi saçma ürünler kullandım ikincisinde gene olmadı.stresten yaşanan kuruluk sebebiyle jel aldım dün de onu kullandım dün 3,denememdi anladım ki sorun kuruluk değil sorun bende.titreme kasılma oluyor,içki içtim sarhoş oldum ya da açık filmler izledim bana mısın demedi. artık kadın olduğum halde yapamamam çok sinir bozucu.evlendiğimde eşim iş için yurtdışına gidecek uzun süre olmayacak.herşey mükemmel ama sırf bu sorunumum yüzünden onun da kendiminde ihtiyaçlarını karşılayamıyorum bu da bana çok koyuyor. evli arkadaşlarıma durmadan soruyorum korkulcak bişey yok ne acı ne bişey sadece zevk verecek diyorlar o gazla deniyorum ama olmuyor. alırken acımıyor da ya gidip gelirken içimde acırsa diye düşünüyorum çok saçma bi şekilde ve çık diye bağırıyorum çocuk gibi.bu sitedeki tüm yazıyı okumam imkansız 1500'e yakın yorum var ama 7 sene 8senedir düzelmedim diyenleri okumakda içimden gelmiyor açıkcası korkuyorum iyice çok saçma..bende parmağımı sokabiliyorum özellikle çömelik vaziyette ama p...s başka bir olay o an gene kasıyorsun istemdışı olarak.o kadar anlayışlı ki nişanlım öyle iyi ki 3tür olmadığı halde üzülmemem için elinden geleni yapıyor.doktora gideriz diyor ama ben de diyorum ki önceden doktoramı gidiyorlardı bu insanlar ya,millet görücü usulü evlenip sevmediği insanla bile hemen oluverirken biz neden ille doktorluk oluyoruz,ve bi sürü masraf ucuz bir olayda değilki kolay mı o kadar seansa gitmek.kendi beyninde bitirip bu korkuyu yenen arkadaş var mı aramızda lütfen yardım..çok sağolun.
ben altısında yendim 15 16 gün oldu ilk emla ikinci denemede kayganlaştırıcı kullandım şuan hiç birşey kullanmıyorum
burdamı okudum hatırlamıyorum ama zeytinyağıda iyi geliyormuş
yaaa kızlarrr bır sye sorucam sızce kayganlastırıcı kullanmak sperm oldururmu ...bılgısı olan varmı
inanın bu kadar hızlı cevap beklemiyordum. burdaki insanları tanımasam da bana yardımcı olacaklarına inanıyorum çünkü bu konuda hiç sorun çekmemiş insanlar en yakınlarınız olsa bile size yardımcı olamıyor bu çok kötü. ben evet ilkinde aldım yarısını ayıptır söylemesi ve kızlık öyle gitti.ama sonra korkudan sadece ilk kısmını alabiliyorum kesin acıycak diye korkuyorum ya da o küçük yere bu nasıl girecek diye düşünüp kasılıyorum izin vermiyorum girmesine. ay içime yabancı birşey giriyor diyorum çok saçma biliyorum cahil bi insanda değilim zaten bu okumuş insanlarda görülen bi durummuş.yoksa bende biliyorum doğumda bile kocaman bebek çıkabiliyor,10 kat büyeyebilen bi organ orası ama insan o an bunları düşünemiyor tutturmuşum bi ya acırsa ya da gidip gelirken kasılırsam diye,orası açılırken bile tuhaf hissediyorum.cinselliğe soğuk bi insanda değilim çok zevk alıyorum önsevişme kısmında ve sevdiğim erkeği çok istiyorum onu öyle seviyorumki bu saçma sorun dışında herşey yolunda aramızda.inanın 3,denemede ağladım ona bunu yaşatmaya hakkım yok diye yurtdışında kaldığı 1sene boyunca bile kimseye elini sürmedi.bu ihtiyaç değil sevdiğim kadına dokunanamak koyuyor insana ben başka bi ten başka bi koku istemiyorum seni istiyorum diyor ve inanın o böyle dedikçe ben daha beter utanıyorum normalde ayıp ama söyleyeyim o kadar istekliyimki hemde çok.sadece o an sıkıyorum kendimi deli gibi hemde sanırsınız tecavüz ediyorlar.geçer değil mi arkadaşlar,inanın bunları okuyacağınızı bilmek bile rahatlatıyor beni yoksa duvarlara konuşup duruyorum kimselere söyleyemiyorumda.mum egzersizi falanda yapmak istemiyorum mum p...'ten sert bi alet onu sokup neden acı çekeyimki,cinsellikten soğurum o zaman ben..parmak mesela kemikli bi organ halbuki p...öyle değil sadece damar var daha az acıtır o hatta acıtmaz.ah kızlar ah kadın oldum ama nasıl kadınlık bu anlamadım sevdiğinle yaşayabileceğin en güzel olayı kendi elinle berbat etmek çok kötü..jel falan buna çare değil jel sadece kuruluğa çare.doktorsa paralı olanlara ya da büyük şehirlerde yaşayıp gidebilenlere çare.ben memurum ve daha evli değilken doktora falanda gidemem.benim beynimde bitirmem lazım,bana anlayışlı,psikolog gibi sevdiğim olduğuna şükredip rahat bırakmam lazım kendimi.sizlerden allah razı olsun ya böyle desteklerinizle kendimi daha iyi hissedicem inşallah..
canım emla diye bi krem var uyuşturuyor hiçbir şey hissetmiyorsun madem parmağını sokabiliyorsun o kremi sür öyle dene birçok kişi o kremle başardı sen de başarabilirsin bu kadar karamsar olma lütfen ben de emla ile deneyeceğim daha başarmış değilim ama inanıyorum sen de inan lütfen.inanın bu kadar hızlı cevap beklemiyordum. burdaki insanları tanımasam da bana yardımcı olacaklarına inanıyorum çünkü bu konuda hiç sorun çekmemiş insanlar en yakınlarınız olsa bile size yardımcı olamıyor bu çok kötü. ben evet ilkinde aldım yarısını ayıptır söylemesi ve kızlık öyle gitti.ama sonra korkudan sadece ilk kısmını alabiliyorum kesin acıycak diye korkuyorum ya da o küçük yere bu nasıl girecek diye düşünüp kasılıyorum izin vermiyorum girmesine. ay içime yabancı birşey giriyor diyorum çok saçma biliyorum cahil bi insanda değilim zaten bu okumuş insanlarda görülen bi durummuş.yoksa bende biliyorum doğumda bile kocaman bebek çıkabiliyor,10 kat büyeyebilen bi organ orası ama insan o an bunları düşünemiyor tutturmuşum bi ya acırsa ya da gidip gelirken kasılırsam diye,orası açılırken bile tuhaf hissediyorum.cinselliğe soğuk bi insanda değilim çok zevk alıyorum önsevişme kısmında ve sevdiğim erkeği çok istiyorum onu öyle seviyorumki bu saçma sorun dışında herşey yolunda aramızda.inanın 3,denemede ağladım ona bunu yaşatmaya hakkım yok diye yurtdışında kaldığı 1sene boyunca bile kimseye elini sürmedi.bu ihtiyaç değil sevdiğim kadına dokunanamak koyuyor insana ben başka bi ten başka bi koku istemiyorum seni istiyorum diyor ve inanın o böyle dedikçe ben daha beter utanıyorum normalde ayıp ama söyleyeyim o kadar istekliyimki hemde çok.sadece o an sıkıyorum kendimi deli gibi hemde sanırsınız tecavüz ediyorlar.geçer değil mi arkadaşlar,inanın bunları okuyacağınızı bilmek bile rahatlatıyor beni yoksa duvarlara konuşup duruyorum kimselere söyleyemiyorumda.mum egzersizi falanda yapmak istemiyorum mum p...'ten sert bi alet onu sokup neden acı çekeyimki,cinsellikten soğurum o zaman ben..parmak mesela kemikli bi organ halbuki p...öyle değil sadece damar var daha az acıtır o hatta acıtmaz.ah kızlar ah kadın oldum ama nasıl kadınlık bu anlamadım sevdiğinle yaşayabileceğin en güzel olayı kendi elinle berbat etmek çok kötü..jel falan buna çare değil jel sadece kuruluğa çare.doktorsa paralı olanlara ya da büyük şehirlerde yaşayıp gidebilenlere çare.ben memurum ve daha evli değilken doktora falanda gidemem.benim beynimde bitirmem lazım,bana anlayışlı,psikolog gibi sevdiğim olduğuna şükredip rahat bırakmam lazım kendimi.sizlerden allah razı olsun ya böyle desteklerinizle kendimi daha iyi hissedicem inşallah..
canım emla diye bi krem var uyuşturuyor hiçbir şey hissetmiyorsun madem parmağını sokabiliyorsun o kremi sür öyle dene birçok kişi o kremle başardı sen de başarabilirsin bu kadar karamsar olma lütfen ben de emla ile deneyeceğim daha başarmış değilim ama inanıyorum sen de inan lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?