Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet çok haklısın 1 gün egzersiz yapıp 5 gün ara verirsem yenmem biraz zor. artık üstüne düşücem azimli olmam şart, teşekkür ederim.

banaaaaaaa temizlik demeee neolurrrrr....

allah akıllı koca vereydi bu işlere karışmayaydı en azından hastaolmuayydıda ben temizleyeydimmmmm ufff bunu dertletmiyim uzar giderr uffffffffff....

işler güçler nasıl bacımmm

kızlar bu egzersizleri yaparkwn aparat olarak ne kullanıyosunuz.psikoloğum mum demişti ama??????

canım gökçenin dediği gibi kulak çubuğuyla da yapabilirsin, bana mum sert gelmişti yapamamıştım, k. çubuğuna geçtim daha yumuşak ve bence penise daha yakın ama sana hangisi sıcak gelirse onla yap... mumla yapıp yenen çok arkadaşımız oldu...

yaşasın yaşasııııııııııın
ben de çıkıyım diyordum ama laflayalım biraz
valla az kaldı... geldiler gelecekler ve ilk hedefleri de sen olcan haberin olsun

bugun bir aşk var içimde şöyle dışarda eğlensem dans oyun sonraaaaaaaaa

eşim şiir okusaaaaaa(hiç yapmayacak şeyleriii diyorum şiir ben okurum hep)
çok severim şiiri

uff şöyle yürüsek yürüsek hazır çoluk çocuk yokkennnnnnnnn

kahve içsek tam uyuyacağmız andaaaaa konuşsak konuşsak kitap hakkında yaşam hakkında biz diye konuşabilsekkkkk...

sonraaa omzuna yslanıp film islemek ama bu kez onun içiningzce olmayan benim için olan türkçe altyazılı olan bir filmde olurrr...
ben demeden o dese seni seviyorum diyeeeee....

yoksaaaa

ne bilim yarısı değil çeyreği olsa mutlu olucammmmmmm...
ama olmassaaa ki olmayacak gibi o zamannnnnnnnn işteeeee bu kez sil baştan düşünüceğim....
ve yaklaşan 8 nisan davamaaaa ciddennnnnnnn sevsemdeeeeeeeee sevildiğmi pek hissedemediğim içinnnnnnn

sil baştan diyecem

Sil Baştan (Şebnem Ferah) - YouTube

bakalımmmmmmmmmm yaaa çokmu şey istiyorummmm
ben onun için bizim için elbette kendim için bukadar vajiyi yendikden sonraaaa sevgiliykenki durumalr azcık yaşansaaaaaaaaaa ne yapsam bennnn

:))) bi care1 vardı hatırlıyor musunuz yenince hiç girmez oldu onun da docasıyla sıkıntılırı vardı hatta o olsun bitsin bu iş diyordu docası da yılbaşı gecesi diye tutturmuştu hatırlıyor musunuz??? ona da dediydimidi ne olcak senin docanla bu halin diye....
sana da diyesin geldi gökçe kız, ne olcak sizin haliniz didişe didişe, bi de docanı dinlemek lazım gerçi bakalım o ne dicek

kızlar bu laftan sonra gökçe ölldürcek beni

işler güçler iyi be gökçem bu ara biraz kafam karışık ama yazarım bi ara özelden, bakalım ne olacak

hoşbuldum hopefor teşekkür ederim, inş. çok az kaldı bu kez, içim hep olacak olacak diyor. eşim anlayışlı olmasa bunca bana katlanmazdı, onun mutlu olmasını kendimden daha çok istiyorum inan bana.

o zaman artık takılıyorsun buraya ve bu gidişata bir son veriyorsun serapçım tamam mı, söz istiyoruz senden... kendine de bir tarıh belirle ve o tarihte at sırtından şu yükü
hem docan bu kadar zamandan ve anlayıştan sonra bunu hak ediyor dimi

ya GÖKÇEM BENDE ANKARADA OLSAYDIM Bİ SENİNLE KAHVE İÇMEYE GİTSEYDİK NE GÜZEL OLURDU
harika olurduuuu... ellerümle bilene yapardımmmm falımıda bakardın artıkkkk

hahaha

uzakdan biri gelyor 3 vakte dek
sarışunmu desemmmmm yeşil gözlümü desem

adeta kıvanç datlutuğmu desem yoksaaa yok
kıvancın filminemi gideceksünz desemmmm diyeee

sallardım herşeymizi bilyon zatiiii

herkesden daha dostsunuz vallaaa
sizleri çok seviyom havada bozdu ben aşk modundayımmm sizlerede öpücükelr saçıyorum şuan

hahaaa kim gelyor banaa yollama seninkileriii yeterince varrrr
işlerni halledeydin yahuuuuuuu geelcek ayada veledi taşırsın karındaaa al hiç laflayamayızz

tamam canım yarım saatte olsa hergün gelicem yazıcam. kızım evde olunca biraz zor oluyor ama şartları zorlamam gerek. söz veriyorum. ilgin için çok teşekkür ederim. evet kesinlikle hakediyor bu mutluluğu kocacım.

kız gööökkççeee vallla falcımısın kocamı tarif ettin sarişın mavi gözlü kocam hemide pazar günü gittik o filme valla korktum bacım senden

care1 hatırlamammı hakkaten aaaa hiç girmiyorrr acaba nasıl oldu...
vallaa canımcımmm ben neysem oyum azcık asilik be baskınlık varrrrrrrrrr bunuda dyimdeeee

yoksa eşimin arkdşlrı ile alırım daveteee oooo derlerrr allah sabır versin en son karı koca bziden 2 yıl sonra evlenmişlerdi hemen hamie kaldı kadın eylülde doğdu gittik falan şimdide geçen davet ettik geldiler kadın hafız eşide bizimki gibi başka dalda çalışır

ona bile müdehale etti eşim yok aman onu bebeğe evrme zararlı lannn dedim sen anasından iyimi bilecen sus daha tabi gülyozzzzzz inann bebişe mama veryo anası mandalina emdirdi aman dur boğazna kaçar vermeeeeeeeee etmeeeee o balonu elletmeeeeeeee mikropppppppp

artık adamda karısıdaaaaaaa anam sizin çocuk olsaaa e..... abi bizi eve almaz mikrop veriri z diye dediler bu sadece en sonki yaşadğmızzzz allahım eşimi kurtarsınn şu dertten takıntıdannnnn bu açıdan dua istiyorum sizlerdennnnnnnnn çok takıntılı

sana da kızmadımm birgün verecem eşime yazsın diyecemmmm

oy oy oy ben kıyamam sana içim nasıl oldu anlatamam gökçem, bak duam Allah tan docanla sana (kendiminkini bildiğim için) bizim gibi hatta bizimkinden daha kuvvetli daha güzel daha daha daha iyi bir ilişki nasip etsin inşaallah...

oturup konuşmayı denedin mi gökçem hiç biliyorum farklı durumlarda var ama bazen yüzüne söylemek herşeyden daha etkili oluyor. burda yazdığın gibi anlat ama... canım benim yaaa :16 :

kızlar ben çıkıyorum.markete gitcem yemek ütü kitapda okucam daha bissürü iş var öptüm görüşürüz sonra

görüşürüz canım öpüyoruz biz de

kız gööökkççeee vallla falcımısın kocamı tarif ettin sarişın mavi gözlü kocam hemide pazar günü gittik o filme valla korktum bacım senden
iyde ben oku birdaha yazımı güya kahve içyozzzzzdaaaa elimle yapyomda sende bana fal bakyondaaa benim adamı tarif etyondaaaaaa öyleee o abbda yazdım yaniiiiii bizim kıl kocayı yazdımmmm bak ya senin adamda aynı tipden deseneeeeeee
Mavi degil yeşil gözlü yanliş yazmişim

aynısıııııı bizim evde de

hattaa ben hep esmer isterdim sarışın kumrala laf ederdimmm büyük konuşmaaa oldu...

şimdi çoluk çocuk olsa ben kahve göz severim benim gözlerimde beren saatinki gibi saçma sapan rengi kınayeşili ela kahve karman çormannn bukelemun gibi sevmemde pek bizim adamda yeşil ve benim anamın tarafı yeşil mavi hepppppp ufffffff nedense pek sevmemm renkliyiiiii kahve ve siyah hayranıyım
bazen derimmm ayyyyyyy balım acabaaa bizim bebeğmiz ne renk olurrrr direk sorum bu
o da eflatun olur der

dalga geçer yaaaa ama beni çok güldürdün evrimmmmmmmmm hahahaaa
ben benim adamı diyom o fal sanyorrrr hay seni çok yaşa emiiiiiiii

daha dün bile skype den ben söylüyorum yanımda olaydın falan sarılaydım hep bakaydın gözlermeee falannnn oo ne diyooo sen konuşşşşş ben ellermi yıkayım gelimmmmmmm.. kamera açık banyoya gider otel odasındaaaaaaaa gelde konuşşşşşşşşşş

amaaaa çoğu sıkıntısı bittti
şu başbakannnnnnnnn nisandaaa pakistana yollamasa iyi olucakkkkkk orayı sevmiyom adamalrı bombalıyolarlardaaa uffff yoksaaaa hiç bir işinden yöne dert tasada kalmadı üretemse kendisi

yani herşey konuşmaya müsaitttttt ama a
o yemeği eyr koltuğu köşesi var l koltukdaaa oturur ve gece 2 ye dek ingzce dizi izlerrrrr alt yazılı ben evdeee ev arkdşı adetaaa uff konuşmammmı yahuuuuuu

illa kavga edecezki öyle konuşaaa gönlümü alaaa falan şimdi kavgada etmiyoz anlayacağın 6 aydır ağız tadıyla konuşamıyozzzz.... ama nn

sağol bacımmm
sizinde muhabbetinizi artırsın rabbim meyvenizi almayı nasip etsin emi:)

ama ne bilim gökçe içine mi dogdu dedim denk geldi koca tipleri aynıymış ama seninkine çok kızıyorum ona rahat batıyo bacım senin kıymetini bilmiyo

ayrıvca sanaaa şunu armağan ediyorum

Bir Ben Bir Allah Biliyor (Bülent Ersoy feat. Tarkan) - YouTube

bir ben bir allah birde sizler biliyonuz

ama ne bilim gökçe içine mi dogdu dedim denk geldi koca tipleri aynıymış ama seninkine çok kızıyorum ona rahat batıyo bacım senin kıymetini bilmiyo
yok ya çok romantikdiiiiiiii keman arar bulur kahve içmeye götürdüğünde kemancı tutmuş olurdu yaniii elde edene dek çok döndü peşimdeeee falan

ne bilimmmm şu opsesifliğine ve iş durumuna veryorummmm az daha sabır yoksa ben o rahatı onaa...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…