- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.841
aman huyu aynı olmasınnn.... iyce avucuna al bacımama ne bilim gökçe içine mi dogdu dedim denk geldi koca tipleri aynıymış ama seninkine çok kızıyorum ona rahat batıyo bacım senin kıymetini bilmiyo
care1 hatırlamammı hakkaten aaaa hiç girmiyorrr acaba nasıl oldu...
vallaa canımcımmm ben neysem oyum azcık asilik be baskınlık varrrrrrrrrr bunuda dyimdeeee
sana da kızmadımm birgün verecem eşime yazsın diyecemmmm
harika olurduuuu... ellerümle bilene yapardımmmm falımıda bakardın artıkkkk
hahaha
uzakdan biri gelyor 3 vakte dek
sarışunmu desemmmmm yeşil gözlümü desem
adeta kıvanç datlutuğmu desem yoksaaa yok
kıvancın filminemi gideceksünz desemmmm diyeee
sallardım herşeymizi bilyon zatiiii
herkesden daha dostsunuz vallaaa
sizleri çok seviyom havada bozdu ben aşk modundayımmm sizlerede öpücükelr saçıyorum şuan
hahaaa kim gelyor banaa yollama seninkileriii yeterince varrrr
işlerni halledeydin yahuuuuuuu geelcek ayada veledi taşırsın karındaaa al hiç laflayamayızz
iyde ben oku birdaha yazımı güya kahve içyozzzzzdaaaa elimle yapyomda sende bana fal bakyondaaa benim adamı tarif etyondaaaaaaöyleee o abbda yazdım yaniiiiii bizim kıl kocayı yazdımmmm bak ya senin adamda aynı tipden deseneeeeeee
aynısıııııı bizim evde de
hattaa ben hep esmer isterdim sarışın kumrala laf ederdimmm büyük konuşmaaa oldu...
şimdi çoluk çocuk olsa ben kahve göz severim benim gözlerimde beren saatinki gibi saçma sapan rengi kınayeşili ela kahve karman çormannn bukelemun gibi sevmemde pek bizim adamda yeşil ve benim anamın tarafı yeşil mavi hepppppp ufffffff nedense pek sevmemm renkliyiiiii kahve ve siyah hayranıyım
bazen derimmm ayyyyyyy balım acabaaa bizim bebeğmiz ne renk olurrrr direk sorum bu
o da eflatun olur der
dalga geçer yaaaa ama beni çok güldürdün evrimmmmmmmmm hahahaaa
ben benim adamı diyom o fal sanyorrrr hay seni çok yaşa emiiiiiiii
daha dün bile skype den ben söylüyorum yanımda olaydın falan sarılaydım hep bakaydın gözlermeee falannnn oo ne diyooo sen konuşşşşş ben ellermi yıkayım gelimmmmmmm.. kamera açık banyoya gider otel odasındaaaaaaaa gelde konuşşşşşşşşşş
amaaaa çoğu sıkıntısı bittti
şu başbakannnnnnnnn nisandaaa pakistana yollamasa iyi olucakkkkkk orayı sevmiyom adamalrı bombalıyolarlardaaa uffff yoksaaaa hiç bir işinden yöne dert tasada kalmadı üretemse kendisi
yani herşey konuşmaya müsaitttttt ama a
o yemeği eyr koltuğu köşesi var l koltukdaaa oturur ve gece 2 ye dek ingzce dizi izlerrrrr alt yazılı ben evdeee ev arkdşı adetaaa uff konuşmammmı yahuuuuuu
illa kavga edecezki öyle konuşaaa gönlümü alaaa falan şimdi kavgada etmiyoz anlayacağın 6 aydır ağız tadıyla konuşamıyozzzz.... ama nn
sağol bacımmm
sizinde muhabbetinizi artırsın rabbim meyvenizi almayı nasip etsin emi:)
dedinya yukarlarda birde eşini dinlemek gereeek hani ben anlatyom birde o anlatsın diyeeeebak sende de varmış biraz :)))
"sana da kızmadımm birgün verecem eşime yazsın diyecemmmm" bunu anlamadım
oy oyyyyyyyy gelcek ayı beklemisn eli kulağında haber bekliyorum 2-3 güne belli olur, inşaallah hamileyimdir şimdi bebişimizde içerde büyümeye çalışıyordur inşaallah
yok gökçem gelirim o zaman...
al işte docaların renkleri tuttu... inşaallah seninkinin huyu benimkinin huyuna döner
ben de lisedeyken falan hep esmer isterdim :) ama docam çok sarışın değil kumrala kaçıyor biraz ve yeşil gözlü ama ben onu çok seviyorumşimdi çok memnunum
amin gökçem amiiinhepsi şaka Allah size de ağız tadı, sevgi, mutluluk nasip etsin inşaallah... evin içinde ağız tadı yoksa hiç birşeyin tadı olmaz... Allah ağzınızı tatlandırsın bacım
dedinya yukarlarda birde eşini dinlemek gereeek hani ben anlatyom birde o anlatsın diyeeeeo bakıam verecem oda ayzsın dedim:):):):)
aminn inşlh düzelir bak hele maşallah herkesinde sarışın kumral yeşil...
demekki eşlerde sıkıntı dermişim
1 parmak 1 boğummerhaba arkadaslar uzun zamandır sıteye gelemedım parmak ıslemı basardımmm gercekten cok sasırıyorummm kendıme sonunda oldu sıradakı egzersız ne olmalı yoksa esımlemı yapmamı tavsıye edersınızyardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım
merhaba arkadaslar uzun zamandır sıteye gelemedım parmak ıslemı basardımmm gercekten cok sasırıyorummm kendıme sonunda oldu sıradakı egzersız ne olmalı yoksa esımlemı yapmamı tavsıye edersınızyardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım
1 parmak 1 boğum
1parmak2 boğum
2parmak 1 boğum
2parmak2boğum
3 e dek olmalı bacım parmak egzersizi için yeneceksennn
öyleeeee
yok abcım kısıtlamak değil bu sonra şöyle olyor bu durumda ben pens başını aldım itilmedi korktum falannnnnnnya acaba bogum bogum diye kısıtlamasak mı? gidiyosa gitsin neden boğumla kalsın ki dimi ama
bu kez çıktım bacılarrr iyi günler
hopefor evrim mina bac bac öpyom siziiiiii
yok abcım kısıtlamak değil bu sonra şöyle olyor bu durumda ben pens başını aldım itilmedi korktum falannnnnnn
şimdi biz aparatla yendikye bu parmakda da bu püf noktası ben 1 yılda bunda çalıştım hahahaaha
o bakıma önemliii
kızlar ben de cıkıyım öpüyorum hepinizi ... güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın
1 parmak 1 boğum
1parmak2 boğum
2parmak 1 boğum
2parmak2boğum
3 e dek olmalı bacım parmak egzersizi için yeneceksennn
öyleeeee
nasılsın neler yapıyorsunnnnnn ??
aayyy sudecik napim gökçe bülent ersoy un şarkısını koymuş onu dinliyorum heeeeeyyyyttttt diyesim geldi apla güzel bagırıyo sen nasılsın bitanem
aayyy sudecik napim gökçe bülent ersoy un şarkısını koymuş onu dinliyorum heeeeeyyyyttttt diyesim geldi apla güzel bagırıyo sen nasılsın bitanem
bogum derken anlamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?