Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak sende de varmış biraz :)))
"sana da kızmadımm birgün verecem eşime yazsın diyecemmmm" bunu anlamadım

oy oyyyyyyyy gelcek ayı beklemisn eli kulağında haber bekliyorum 2-3 güne belli olur, inşaallah hamileyimdir şimdi bebişimizde içerde büyümeye çalışıyordur inşaallah
yok gökçem gelirim o zaman...

al işte docaların renkleri tuttu... inşaallah seninkinin huyu benimkinin huyuna döner
ben de lisedeyken falan hep esmer isterdim :) ama docam çok sarışın değil kumrala kaçıyor biraz ve yeşil gözlü ama ben onu çok seviyorum şimdi çok memnunum

amin gökçem amiiin hepsi şaka Allah size de ağız tadı, sevgi, mutluluk nasip etsin inşaallah... evin içinde ağız tadı yoksa hiç birşeyin tadı olmaz... Allah ağzınızı tatlandırsın bacım

dedinya yukarlarda birde eşini dinlemek gereeek hani ben anlatyom birde o anlatsın diyeeee o bakıam verecem oda ayzsın dedim:):):):)

aminn inşlh düzelir bak hele maşallah herkesinde sarışın kumral yeşil...

demekki eşlerde sıkıntı dermişim

merhaba arkadaslar uzun zamandır sıteye gelemedım parmak ıslemı basardımmm gercekten cok sasırıyorummm kendıme sonunda oldu sıradakı egzersız ne olmalı yoksa esımlemı yapmamı tavsıye edersınız yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım

1 parmak 1 boğum
1parmak2 boğum
2parmak 1 boğum
2parmak2boğum
3 e dek olmalı bacım parmak egzersizi için yeneceksennn
öyleeeee

bravo canım... en son hangi parmakta kaldın... tek tek almalar bittiyse 2 parmak sonra 3 parmak ondan sonra eş denemesi...

ya acaba bogum bogum diye kısıtlamasak mı? gidiyosa gitsin neden boğumla kalsın ki dimi ama
yok abcım kısıtlamak değil bu sonra şöyle olyor bu durumda ben pens başını aldım itilmedi korktum falannnnnnn

şimdi biz aparatla yendikye bu parmakda da bu püf noktası ben 1 yılda bunda çalıştım hahahaaha

o bakıma önemliii

bu kez çıktım bacılarrr iyi günler

hopefor evrim mina bac bac öpyom siziiiiii

tamam canım ben de çıkıyım çok boşladım valla kolay gelsin sana gökçem öpüyorum çok

hııııııı evet o da bir bakış açısı ve yardımı olabilir :)))

aayyy sudecik napim gökçe bülent ersoy un şarkısını koymuş onu dinliyorum heeeeeyyyyttttt diyesim geldi apla güzel bagırıyo sen nasılsın bitanem

iyiym çok şükürrrrrrrrrr denk gelelim diye bakakıyorum 2 gündür anlat nasıl oldu?? üstünden büyük birşey kalktı demiiiiiiiii .......inş herkes kurtulurrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…