Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiym çok şükürrrrrrrrrr denk gelelim diye bakakıyorum 2 gündür anlat nasıl oldu?? üstünden büyük birşey kalktı demiiiiiiiii .......inş herkes kurtulurrrrrr...

aynen sudem halen inanamıyorum içtigim suyun bile tatı yoktu ama şimdi o kadar huzurluyum ki anlatılmaz ya allahı herkeze yaşatsın kendimi kadın hissediyorum

nasıl gidiyor hamilelikkkkkkk ... çok güzel yaaaaaaaaaaa...

ii çok şükür ama çok acıkıyorum ve çok yiyorum
aslında birazda yemek istiyorum çok zayıfım kötü bişey olmasın die sütü sevmem onu bile içiyorum
sudecim gerçekten çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın

bogum derken anlamadım :S
parmakdaki çizgiler vede vajinanda birinci kısmı geçyonda içde kocaman bir boşluk olur yaaa ona dikkat ederek ilerle bacım

yeteramabukadar bacım seni görünce nedense hep bunu açasım gelyorr Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

hahahahaaa
eşim angaralı sayılır ama senle bütünleştirdim parçayı

sene sonu çocukalrın mezuniyetine angaralı coşkunu tutarmışımmmmmm ayyy ayyy

aynen sudem halen inanamıyorum içtigim suyun bile tatı yoktu ama şimdi o kadar huzurluyum ki anlatılmaz ya allahı herkeze yaşatsın kendimi kadın hissediyorum

ya başı dik oluyo insanın sanki bağıra bağıra bende artık sizin gibiyim demek istiyo.ve kendimi eksik hissetmiyorum başkalarının yanında

aynen bacım benim arabada hep bunlar çalar bizde antalyalıyız bizde severiz böyle şarkıları

ya başı dik oluyo insanın sanki bağıra bağıra bende artık sizin gibiyim demek istiyo.ve kendimi eksik hissetmiyorum başkalarının yanında

kesinlikleeee...kendime güvenim geldiiii resmen.... buraya ilk üye olurkennn adımı bile yazamamıştımmm.. ondan bile utanmıştımmmm...ama şimdiiiiiiiiiiiii ben yaseminnnnn işte vajiyi yendimm artıkkkkkk.......

kesinlikleeee...kendime güvenim geldiiii resmen.... buraya ilk üye olurkennn adımı bile yazamamıştımmm.. ondan bile utanmıştımmmm...ama şimdiiiiiiiiiiiii ben yaseminnnnn işte vajiyi yendimm artıkkkkkk.......

ben yine söleyemiyom ya ismim yazmadan bi arkadaş bulmuş beni yazsa kim bilir kimler bulurşimdi okuyosa gülüodur

artık çocuk çalışamlarııııı var... bakalım ne zaman bizede nasip olacakkkkkkkk1:1::1

evet yasemincim ben çalışmalara başladım bakalım zaten zaman kaybetmemek için altta yendim duyduklarımı uyguluyorum ayaklarımı dikiyorum

bide yaptıkdan sonra eşin ayakları sallama olayı var onuda yaptım çoçukta olacak bekliyorum

slm arkadaşlar bende bir parmak 2 boğumu atlattım çok şükür şimdi 2 parmak bir boğum ve 2 parmak 2 boğum ödevi verdi doktor nasıl yapıcamı bilemiyorum ya korkuyom valla

sen zaten daha ne eksiğinden bahsetyon maşallah hemen çiftledin kendiniii bebiş nasıl bacım iyi bak onaaaa

valla zaten ona bakacam die çok yiyorumya bide 2 saatte bir acıkıyorum neredeyse
ya sizde yapın hep beraber çocuklarımızıda büyütelim.ya bu duygu çok başka istemeyen nasıl istemiyoki acaba:44::44:

böyle karnıma dokunuyorum sanki onu hissediyorum

eşimle konuştuk cinsiyeti belli olsun hemen yatağını alcaz inş.birde şöyle bişey düşündük;onun odası belli zaten.hergün Kuran-ı Kerim açalım o odada okunsun ve çocuğumuz doğunca öle bi odada uyusun.zaten şimdiden onada dinletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…