- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.861
bogum derken anlamadım :S
iyiym çok şükürrrrrrrrrr denk gelelim diye bakakıyorum 2 gündür anlat nasıl oldu?? üstünden büyük birşey kalktı demiiiiiiiii .......inş herkes kurtulurrrrrr...
evrim evrim deme tabi adım evrim
nasıl gidiyor hamilelikkkkkkk ... çok güzel yaaaaaaaaaaa...
memnun oldummmmm evrimmmm...benimkide yasemin .1: 1: :1
parmakdaki çizgiler vede vajinanda birinci kısmı geçyonda içde kocaman bir boşluk olur yaaa ona dikkat ederek ilerle bacımbogum derken anlamadım :S
aynen sudem halen inanamıyorum içtigim suyun bile tatı yoktu ama şimdi o kadar huzurluyum ki anlatılmaz ya allahı herkeze yaşatsın kendimi kadın hissediyorum
parmakdaki çizgiler vede vajinanda birinci kısmı geçyonda içde kocaman bir boşluk olur yaaa ona dikkat ederek ilerle bacım
yeteramabukadar bacım seni görünce nedense hep bunu açasım gelyorr Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
hahahahaaa
eşim angaralı sayılır ama senle bütünleştirdim parçayı
sene sonu çocukalrın mezuniyetine angaralı coşkunu tutarmışımmmmmm ayyy ayyy
ya başı dik oluyo insanın sanki bağıra bağıra bende artık sizin gibiyim demek istiyo.ve kendimi eksik hissetmiyorum başkalarının yanında
sen zaten daha ne eksiğinden bahsetyon maşallah hemen çiftledin kendiniii bebiş nasıl bacım iyi bak onaaaaya başı dik oluyo insanın sanki bağıra bağıra bende artık sizin gibiyim demek istiyo.ve kendimi eksik hissetmiyorum başkalarının yanında
kesinlikleeee...kendime güvenim geldiiii resmen.... buraya ilk üye olurkennn adımı bile yazamamıştımmm.. ondan bile utanmıştımmmm...ama şimdiiiiiiiiiiiii ben yaseminnnnn işte vajiyi yendimm artıkkkkkk.......
hahahaaaaynen bacım benim arabada hep bunlar çalar bizde antalyalıyız bizde severiz böyle şarkıları
inşlh bacımmmm inşlhlistemizde şubat gelinlerimiz var ne güzellll martta herkes biterrrr inşşş....
artık çocuk çalışamlarııııı var... bakalım ne zaman bizede nasip olacakkkkkkkk1: 1: :1
ben yine söleyemiyom ya ismim yazmadan bi arkadaş bulmuş beni yazsa kim bilir kimler bulurşimdi okuyosa gülüodur
sen zaten daha ne eksiğinden bahsetyon maşallah hemen çiftledin kendiniii bebiş nasıl bacım iyi bak onaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?