- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.881
Gerçi aramizda tecrübeliler var karamsaraa sormak lazım hamileligi kolaylaştırmak için
Gerçi aramizda tecrübeliler var karamsaraa sormak lazım hamileligi kolaylaştırmak için
ya nerden anlamiş sen oldugunu pes vaala
kesinlikleeee...kendime güvenim geldiiii resmen.... buraya ilk üye olurkennn adımı bile yazamamıştımmm.. ondan bile utanmıştımmmm...ama şimdiiiiiiiiiiiii ben yaseminnnnn işte vajiyi yendimm artıkkkkkk.......
vavvvvvvvvvv baksennnnn bendeeee sonra üste geçtim :):):) hadi bakalımmmmevet yasemincim ben çalışmalara başladım bakalım zaten zaman kaybetmemek için altta yendim duyduklarımı uyguluyorum ayaklarımı dikiyorum
bide yaptıkdan sonra eşin ayakları sallama olayı var onuda yaptım çoçukta olacak bekliyorum
harikaaaadır duygusu alttarfaı vajiyi yendik delirdik mutlu olduk bebeği düşünemiyorm bileeeeee ayy harikadır.... hemen alın hemennn belli olsunnn ya nedense oğluşun olcak diyesim varrrrrrr rabbim hayırlı evlat ettsin...valla zaten ona bakacam die çok yiyorumya bide 2 saatte bir acıkıyorum neredeyse
ya sizde yapın hep beraber çocuklarımızıda büyütelim.ya bu duygu çok başka istemeyen nasıl istemiyoki acaba:44::44:
böyle karnıma dokunuyorum sanki onu hissediyorum
eşimle konuştuk cinsiyeti belli olsun hemen yatağını alcaz inş.birde şöyle bişey düşündük;onun odası belli zaten.hergün Kuran-ı Kerim açalım o odada okunsun ve çocuğumuz doğunca öle bi odada uyusun.zaten şimdiden onada dinletiyorum
ayyy demek adaşızzne güzel yenince kendine güvenin gelmişş ohhh sefan olsun
vavvvvvvvvvv baksennnnn bendeeee sonra üste geçtim :):):) hadi bakalımmmm
harikaaaadır duygusu alttarfaı vajiyi yendik delirdik mutlu olduk bebeği düşünemiyorm bileeeeee ayy harikadır.... hemen alın hemennn belli olsunnn ya nedense oğluşun olcak diyesim varrrrrrr rabbim hayırlı evlat ettsin...
evet krnındayken bile kuranı kerimideeeeeee dinlet klasik music ney musiğide dinletttt... çok taktikler var heledeee bebiş olunca doğdukdan sonra beşiğne hemen bir kitap atçok taktik varrrr... aman bir hamile olsammmmmmmm...
arkdşlr diyo zaten sizin ikinizde başka farklı insanalrsınız acaba nasıl bir veeldinz olacak diye bende merak ediyorummmm dua edinnnn banada hesapladım reglim şuan bu ay olsa 3 aralıkda doğacak :):):) bebişim bissürü meraktayımmmm ya olsa bi olsaa
hepinizle aynı anda kalıp topic açsakkk ne güzel olur burdaki paylaşımalrmız devam eder
pes vallahhya durumumu biliodu.burda arasıra yazıştığımıda biliodu.yazdıklarımdan yani yazış tarzımdan falan anlamış işte
güle güle bacımKızlar ben çıkıyorum kocacık geliyo yemek yapmam lazım çok öpüyorum sizi
jesminleri ikiledikkk bacılarayyy demek adaşızzne güzel yenince kendine güvenin gelmişş ohhh sefan olsun
hmmm bak kuran kesinlikle ana rahmine düştükden sonra günlük 30dkk dinlenmeliya evet eşim ney üflüyo zaten.klasik müzikte güzel olurkız beşiğe kitap atmak ne oluyo.e ver bakalım sende çok şeyler var gibi öğrenmek için senin hamiş olmanımı beklicez yani
pes vallahh
güle güle bacım
jesminleri ikiledikkk bacılar
hmmm bak kuran kesinlikle ana rahmine düştükden sonra günlük 30dkk dinlenmeli
klasik müsick ruhun ufkunu açtığı için kitapnı okurken bile ney veya klasik musik şart....
sonra zaten beslenmelere dikkat etmen gerek salata bile yemeycen çiğ sebzeeee yok çiğ köfte yok karanfilli ürünler ve rezene gibi o tarz bitki çayı asla içmeee bunalr doğuma dek özellkle 3-4 ay önemli ilk ayalr...şimdiiii ne diyim çocuk doğduktan sonraki kitap işiiii
şuan sana yaracak bilgileri verelim....
sonraaa balık haftalık yeee
karedeniz kızıııı ye bunları
(karednzliydin dimiya =)
sonraaaaa sabah ve öğün aralarında daha çok acıkacağn için avuçla fındık ceviz bulundur ye bunalrı
ve üzüm varyaaa kuru üzüm ve mürdüm eriği kurusu ye kan için harika bişeyyyy...
hattaaa bu mürdüm eriğini herkes yesinnn
adeti düzenlerrr
hele hamileyken hormonları ve değişen sistemle tansiyon sıkıntısı olabilir vee onu dengeleye bilirr......
Mürdüm eriğinin faydaları:
-C vitaminin bakımından zengindir.
-Kan yapıcı özelliği olması münasebetiyle anemi problemine iyi gelir.
-Bağırsakları çalıştırır.
-İnsan için önemli olan potasyum içerir.
-Kalp ve tansiyon problemine yaşayanların bol bol mürdüm eriği tüketmesi önerilir.
-İyi bir adet düzenleyicidir.
-Terletir.
yazmak istedim herkes içinnnnn
ayrıca karamsar bacımmm falan onalrın sayesinde bendeeee
kuzenim milupa ya üye olmuştu sende oluevr mailine hafta hafta beslenme seçenekleri gelyordu harikaaaa bir sisitemdi dikkatlice ilerliyordu zaten doktorunla da kilona kilo alışına göre ilerlersinnnnn bacımmmmm o da ayaralr doktorlaaa
zaten o diyecektir...
evet benimde şansım kuzenlerim acaip ilgiliii dr veya eşleri dr savcı acaipppp ilk çocukalrıda olunca bir çoğununnnn görmemiş gibi herkese herşeyi anlatırr paylaşır öğretir not tutarrrr bendee hamile kalsam ne ederim acabaaaaaaaaaaaa anammmm anammmmmmmmmmmyaaaaaa eşim gelmiş ülkemizeeee
1 saate de istanbuldan ankaraya gelcek
eve gelir 8 de artıkımmmmmmmözledim amaaa uff bissürü iş çıkartcakkkkkkkk bir yanım gelsin diyor diğer yanım böyle iydik
bir çocuk olsaaa pabucunu öyle bir atacamkiiii o görürrrrrrrr
vajiyi yenip hamile kalanlar şu sorumu cevaplayabilir mi?? kullandığımız jellerin hamileliğe bir engeli var mı? cevaplarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum..
henüz hamile olmasamdaaaaaa girişimlerim ile anlatayım..... evet durex kullanyorduk zaten eşim spermografi gibi bir testte yaptırmıştı yazın kendine çeşitli ıkıntılar vardı hızlı değilmişdi falan... şimdi bu jelelrdede spermleri yavaşlatan bir etki oluyormuş üzerinde yazıyor amaaa kesinlikle hamilelikden korur diye anlaşılmasınnnnn.... ha çok istiyosanız hamilelik kullılmasa daha sağlıklı sonuç alınır denebilir==:):):) yazmak istedim karamsarda ayzar zaten sana bacımvajiyi yenip hamile kalanlar şu sorumu cevaplayabilir mi?? kullandığımız jellerin hamileliğe bir engeli var mı? cevaplarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum..
ne güzel yazmışsın şimdi ben yeşil çay içiyorum onudamı içmesem,bu bilgileri hemen yedekleyeyim
teşekkür ederim canım her derde deva gökçe abla ya birde şu kitap işini merak ettim
henüz hamile olmasamdaaaaaa girişimlerim ile anlatayım..... evet durex kullanyorduk zaten eşim spermografi gibi bir testte yaptırmıştı yazın kendine çeşitli ıkıntılar vardı hızlı değilmişdi falan... şimdi bu jelelrdede spermleri yavaşlatan bir etki oluyormuş üzerinde yazıyor amaaa kesinlikle hamilelikden korur diye anlaşılmasınnnnn.... ha çok istiyosanız hamilelik kullılmasa daha sağlıklı sonuç alınır denebilir==:):):) yazmak istedim karamsarda ayzar zaten sana bacım
yani yeşil çayı tam bilemeycemmmm doktorna soruverrrr dieğr dediklerim çok riskli bitkiler eskiden düşüklerde kullanılırmş karanfil çayı falan düşün allah korusun......
kitap işide bebeğe kitap okumaya başlaycan ya doğunca onun ilgi ve dikkati dağılmadan ielrlemek istiyorsan denenmiş örnekelrle beşiğine bir kitap atarak başlamak gerek.... bir çok kuzenim beşiğnin ayak kısmınaaaa koymuştu ne bu beee demiştim ve maşallah farklı bir nesil oldu her açıdannn
arkdşmın kızı var oda öyle yaptııı
şimdi çocuk anne kipat oku diyee eve girer girmez etekelrne dolanyor çok şeker....
getiriri toplantıyaaa hani çoğu çocuk gitmez ya yabancıyaaa
oda gitmez
ama git gökçe teyzen kitap okusun deyince hemen kucağımdaaa ve 2 yaşında kelime haznesi ifadeleri cümleleri harikaaa
yani o bebiş doğunca olucak taktiklerrr...
ay birde çok sevdiğim bir gülsevdam bacım var burdaaa oda onla tanışmanı çok ama çok isterim dinenn ilmen harikaa bir kızcağız mayısda doğucaköyleeeee bende ondan az taktik almamışımdırrrr yaaaa bu paylaşım işi çok önemli
ve karamsar bak geçen haftada ayberk eceyede dedim
sanada diyorum
şimdi baya süslü bir ajanda alıpp ilk duyduğun andan itibarenn duygunu güngün aşamalrnı ne yediğni ne ettiğni bebişin tepkisi yazmanı öneririm.... rabbim dert vermesin önemliii
ha cinsiyet belli olunca bir arkşm
kız olucak diyeee pembe ajanda erkek olsa mavi seçti veee harikaaa bir günlük tuttuuuuu ya
belki bir çoğu çok kızacak aman be gökçe diyecek amaa evet arkdşlr çok değerli benim içinnn hamilelik.... ne olur çok görmesin okuyanlarrr.... rabbim güç versinde yapsın herkes erinmedennnn... sende yap olur mu
reglim dahaaaa:):):)tamam inş orayada üye olayım benyok ben önceliği eşime veriyorum eşim olmasa çocukta olmaz gelsinde çocuk yapın
yahu bacımmm güldürdünnnn nnnnşimdi yatağı alıncamı içine kitap koyuyoz yoksa doğunca eve gelincemi ya n çok sordum.bu arada ajanda çok mantıklı,bende doğumdan sonrası için kardeşim almış.doğduğumda boyum kilom falan.ilk evim ben doğunca babam ilk şuna benzetti annem şuna benzetti.ilk oyuncağım ilk kitabım...vs oda çok güzel bulursanız alın öle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?