Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

milupa ya üye olayım dedim
cep no istedi eşim biraz pimpirik izin vermezki
ya uffffffffffffffff
evet yaaa bak kuzenim cep tlnuna ay ay uyarı msjları gelirdiii indirimler kampanyalarda yani sonuçda bilindik bir marka

amaaa bizim eşde pimrkli öle şeyler için kartlı kontrlü hattımız var yedek eski telefonda öyleeeeeee bişey olabilir desen eşini dinle yinede ama bir olumsuzluk olamdı kuzenelere

ben 2 parmak 2 bogumuda yaptım arkadaslar galıba ılerleme katedıyorummmmmmmmmmmm :))
ama penısde acır mı olur mu baska yapmam gereken bısı varmı yardım lutfen bende su ıllet hastalıktan kurtulup dıger arkadaslar gıbı bebek hayallerı kurmak ıstıyorummmmmmm

5 gündür reglim geçiyo,acaba geçen ay denemeye çalışırken bişey olmuş olabilir mi???
kendimi çok halsiz hissediyorum,karnımda ve göğ....dolgunluk hissediyorum,
yani başka hangi belirtiler olmalı
ben tam selam hayal napıyosunnnn bacımmmm diyecektim okudum

yaaa stres olabilir yada eşinle ne bilim oldumu bişeler..cecem vakası yaşamayalım onunda geçti geçti geçti ve derken sonraaa dr a gitti söktrcü verdi dr ve kullanmaya gerek kalamdan regl oldu..........

ne aşaamdasın yeneydinde birrr sonraaa amannn bacımm... hayırlısı deycemm

acıma falan yok bacım... ilerleee maşallh hızlısın.... kurtul çar çabuk

evet bebek gelsin ardındannn oh oh ne güzel olur inşlh

bakalım bi eve gelsinde...bu doğduktan sonra anıtkabir gibi defter olmasıda güzel düşünceymiş.kız sen valla her derde devasın baksan neler biliyonsenin olsa neler yaparsın.sen böle aklına geldikçe yaz bana ben düşünemiyorum böle şeyleri...dur bişi daha sorayım ya duymuşsundur belki eşimle ne kaç aylığa kadar ilişkiye girebilirim acaba duydunmu çevreden falan

kızlar eşim gelio hazırlanmam lazım arkadaşa yemeğe gitcez
sohbet güzel gidiodu aslında ayberk ece de gelmiş şimdi gördüm
artık akşam erken gelirsek bakarım
birde vaji sayfasında sanırım kendimi ön plana çıkardım yani meşgul ettim kızlar hakkınızı helal edin

gelince görüşürüz

:):):)
zaten bebeğin rahme tutunuyorsa sıkıntı olmaz doktorun der bunalrı muayene edincee:) amaaa anlatayım bazıalrı düşük tehlikesyle sırt üstü yatması gerekir ya allah korusun amaca kızı öyle 5 ay yattı kötü bişey öyle sıkıntı yoksaaaaaa bişey olmuyor kii hatta son aylarda zaten belin ağrıır bissürü değişim olcak hormonlardaaa bebeğe bişi olamsın diye yatışın yeyişin bile değişcek annelik hormonun artcak yaaaa yinede aktif cinselliği öneririlerrr :)
al sanaaaa ilerleyen zamanalrın pozisyonu :):):)

hep vaji pozisyonu kordum şimdi hamile ilişki posisyonu

Eklentiler

• $images.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 30

2 parmak ve eş parmağını alıyorum,ardından penis denemesi yapmaya çalışıyoruz ama kayıyo ucu girince kasıyorum yada hiç giremiyo kayıyo,hiç bir pozisyonda başarılı olamıyorum,şaşırdım kaldım

inşallah bacım ya artık egzersız yapmama gerek yok sanırım deıl mı artık penısle yapabılırım
açıkcası 2 aprmak sonrası 3 parmağıda rahat yapıp ardından eşinin parmağına geçmen gerek ona güvenide iyi anlamak için ii olyor eşli deneme ...

ha eşli p...s. deneme sen hazırsan hüsran olsadaaa çok uzatmayacaksan bunu elbette deneybilirsin geçmen gerek se hemennn o senin zatennnn dene erteleme erinme üzülme

asıp kesmeden deneeee

bende bebe yağı kullandigim halde oldu eğer zamanı gelmişse hiç birşey engel olmuyor :)
canım bu arada bitki çaylarını kullanma maydanoz falan az tuket düşük sebebi olabiliyo çok dikkat et kendine ilk 3ay çok önemli eğer folik asit kullanmıyorsan hemen başlamanı tavsiye ederim :)

hımmmmmmmmmm olsun kaysın ucu sen tam nefes egzersizi ileee aç ıkın o annn girmesini dene ama burda kasmamak gerek..... hala kaç ay oldu bende bilee eşimin ani tepkisi ileee bazen güvenemeyip kasma oluyor... ne desekki ne etsekki hayal yeteramabukadar sırasını sana verdiiiiiiiii sen varsın listelerde

ha birde hobby85 vardı ne olduysaaaamerak ediyom onudaaa

sendee daha relaks olmayı dene kasma kasma şarkısını söyle falan.... amannnnn ne etsekkiiii

Bu ararda benim yenmemi çok istomuşsun diye okudum,sağolasın bende senin için çok sevindim.yarın mubarek gün,bize dua edin

yarabbim şu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bütün vajinalıları ferahlığa kavuşturup hayırlı kız yada erkek evlat ver.....amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah amin diyen dillerin ne muradı varsa versin

bütün vajinalıları ferahlığa kavuştur

çok hoş yaaaa

ceceme msj attım ona selamımı söyleyin o anlar.......

ben çıkyom artıkkk hopeforun tabiriyle docacım gelecekkkkkkk

:):):)

sağlıcakla kalın

Bu vajinanın kederi insanı şair bile yapar gökçeciğim .askerde olan aşkını özlersin ya hani işte bende vajiyi yenmeyi öyle özlüyorum...dört gözle ve heycanla bekliyorum gelmeyince yani olmayınca kederleniyorum.

.şubat ayı gelin listesini kim yapıcak sen mi cadı kedi mi?

Yarın 1 mart

ya sen takılma listeye falannnn yapar cadıkedi de yoğunnnn bende sabah aklımda olaydı nedense 29 sanyordummm bu ayı :)

vaktim olunca yaaprım inşlh

yaaa bacım şair bacımmm benim... dilerim hikayeni yazmaya da yakında geçersin....:) yenince başarı hikayelerni yazıyor ya hatunlarrrr

hadi hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…