- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.901
evet yaaa bak kuzenim cep tlnuna ay ay uyarı msjları gelirdiii indirimler kampanyalarda yani sonuçda bilindik bir markamilupa ya üye olayım dedim
cep no istedi eşim biraz pimpirik izin vermezki
ya uffffffffffffffff
ben tam selam hayal napıyosunnnn bacımmmm diyecektim okudum5 gündür reglim geçiyo,acaba geçen ay denemeye çalışırken bişey olmuş olabilir mi???
kendimi çok halsiz hissediyorum,karnımda ve göğ....dolgunluk hissediyorum,
yani başka hangi belirtiler olmalı
acıma falan yok bacım... ilerleee maşallh hızlısın.... kurtul çar çabukben 2 parmak 2 bogumuda yaptım arkadaslar galıba ılerleme katedıyorummmmmmmmmmmm :))
ama penısde acır mı olur mu baska yapmam gereken bısı varmı yardım lutfen bende su ıllet hastalıktan kurtulup dıger arkadaslar gıbı bebek hayallerı kurmak ıstıyorummmmmmm
evet yaaa bak kuzenim cep tlnuna ay ay uyarı msjları gelirdiii indirimler kampanyalarda yani sonuçda bilindik bir marka
amaaa bizim eşde pimrkli öle şeyler için kartlı kontrlü hattımız var yedek eski telefonda öyleeeeeee bişey olabilir desen eşini dinle yinede ama bir olumsuzluk olamdı kuzenelere
acıma falan yok bacım... ilerleee maşallh hızlısın.... kurtul çar çabuk
evet bebek gelsin ardındannn oh oh ne güzel olur inşlh
listelerin 1 numarası yeteramabukadar artık haftalardan beri süren birinciliğini siz arkadaşlarına devrederek vaji jübilesini yapmış bulunuyor......Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641867 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868 Eki Görüntüle 641868 [/QU
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
TEBRİKLER BACIM TEBRİKLER,DAHA YENİ ÖĞRENDİM YENDİĞİNİ,KENDİM YENMİŞ GİBİ ÇOK SEVİNDİM .DARISI TÜM OLMAYANLARIN BAŞINA
:):):)bakalım bi eve gelsinde...bu doğduktan sonra anıtkabir gibi defter olmasıda güzel düşünceymiş.kız sen valla her derde devasın baksan neler biliyonsenin olsa neler yaparsın.sen böle aklına geldikçe yaz bana ben düşünemiyorum böle şeyleri...dur bişi daha sorayım ya duymuşsundur belki eşimle ne kaç aylığa kadar ilişkiye girebilirim acaba duydunmu çevreden falan
ben tam selam hayal napıyosunnnn bacımmmm diyecektim okudum
Yaaa stres olabilir yada eşinle ne bilim oldumu bişeler..cecem vakası yaşamayalım onunda geçti geçti geçti ve derken sonraaa dr a gitti söktrcü verdi dr ve kullanmaya gerek kalamdan regl oldu..........
Ne aşaamdasın yeneydinde birrr sonraaa amannn bacımm... Hayırlısı deycemm
açıkcası 2 aprmak sonrası 3 parmağıda rahat yapıp ardından eşinin parmağına geçmen gerek ona güvenide iyi anlamak için ii olyor eşli deneme ...inşallah bacım ya artık egzersız yapmama gerek yok sanırım deıl mı artık penısle yapabılırım
burda kızlar var diodu spermleri öldürüyomuş.ben hep kullandım halada kullanıyorum.kullandığım halde oldu.Onlar bahane Rabbim isteyince ouyo işte.baştan beri çocuk istiyoduk ben jellerin engelleyebileceğini biliyodum ama eşime sölemedimnapim sonra öle yapalım diceklerdi ben yapamazdım öle.takma canım onu şimdi.zamanla düzelir
hımmmmmmmmmm olsun kaysın ucu sen tam nefes egzersizi ileee aç ıkın o annn girmesini dene ama burda kasmamak gerek..... hala kaç ay oldu bende bilee eşimin ani tepkisi ileee bazen güvenemeyip kasma oluyor... ne desekki ne etsekki hayal yeteramabukadar sırasını sana verdiiiiiiiii sen varsın listelerde2 parmak ve eş parmağını alıyorum,ardından penis denemesi yapmaya çalışıyoruz ama kayıyo ucu girince kasıyorum yada hiç giremiyo kayıyo,hiç bir pozisyonda başarılı olamıyorum,şaşırdım kaldım
Bu ararda benim yenmemi çok istomuşsun diye okudum,sağolasın bende senin için çok sevindim.yarın mubarek gün,bize dua edin
yarabbim şu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bütün vajinalıları ferahlığa kavuşturup hayırlı kız yada erkek evlat ver.....amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah amin diyen dillerin ne muradı varsa versin
ya sen takılma listeye falannnn yapar cadıkedi de yoğunnnn bende sabah aklımda olaydı nedense 29 sanyordummm bu ayı :)Bu vajinanın kederi insanı şair bile yapar gökçeciğim .askerde olan aşkını özlersin ya hani işte bende vajiyi yenmeyi öyle özlüyorum...dört gözle ve heycanla bekliyorum gelmeyince yani olmayınca kederleniyorum.
.şubat ayı gelin listesini kim yapıcak sen mi cadı kedi mi?
Yarın 1 mart
tatlişkolarım mum egzersizinde 12 cm aldım ya kendime inanamıyorum biraz daha çalıştıktan sonra bu iş tamam öyle hissidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?