Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bitanem herkezi istiyorum ama seni ve cecemi ayrı istiyorum yapacaksınız biliyorum bu arada ben alta yendim yere uzandım zaten eşimin 2 parmagınıda öle alıyordum çok kolay oldu hiç hissetmedim bile hatta ben parmak sanıyordum ama p...s miş

5 gündür reglim geçiyo,acaba geçen ay denemeye çalışırken bişey olmuş olabilir mi???
kendimi çok halsiz hissediyorum,karnımda ve göğ....dolgunluk hissediyorum,
yani başka hangi belirtiler olmalı

canım dikkat et kendine aman benimde aynısı oldu gökçe demiş zaten 23 gün gecikti stresten takma kafana kafamı rahatlattığım an geldi regl hayırlısı olsun inşallah..

tatlişkolarım mum egzersizinde 12 cm aldım ya kendime inanamıyorum biraz daha çalıştıktan sonra bu iş tamam öyle hissidiyorum

ayy süpersin maşallah ben bugün parmak kalınlığında aparatı bile sokamadım süpersin valla keşke bende yapabilsem hemen eş denmesine geçerdim senin iş bitmiş yaa maşlahhhh

canım benim dün gökçecim ödev verdi bugün uyguladım hatta eşimlede pns ucu çalışmaları yaptık fena değildi ama gergindim kegel + inceleme ve parmak kalınlığında bir aparat hazırladım aparatın ucunu sıkıştırdım vajiye sadece ucunu ama öyle bekledim az ileri itemedim ya ordaki o his yokmu mahvediyo beni şu aparat işini halletmeliyim eşimde tutturdu sen üstümde olma yere uzan ben halledeyim diye ee öyle yapamıyorum kitleniyorum üstteykende o sert kalamıyo uzun süre bakalım en azından bugünki ödevimi yaptım bakalım gökçecik yarına ne vermiş özelde okuycam şimdi :))

cecemciğimm bende basta tedirgin oldum ama yavas yavas ittirdim nefes alarak ve oldu ama biraz daha mumda çalışacağım ondan sonra denemeye geçmek istiyorum.inşallah sende hemen geçersin canım gerçekten inanıyorumki bizde basaracağız..

inş. canım da sen bu aparat işini nasıl halettin ya ilerisini düşünmüyorum ama o ilk vaji dudaklarına değdirdiğimde deliğe geldiğinde acaip bir his hisediyorum limon yemiş gibi yüzüm buruşuyo nasıl aşıcam şu bölgeyi benim için imkansız sanırım 10 cm lik aparatlar

canım bak ben buraya geldiğimde hiç birşey bilmiyordum arkadaşların yazdıklarını okudukça umutlandım bende yapacam dedim .kulak çopü,seçe parmak felan yapmadım aynayı karsıma aldım baktım daha sonra orta parmagımı jelleyip yavas yavas koydum korktum basta korkmadım değil ama yittikçe gitti ortayı çıkardım işaret parmagımı soktum baktım oda gidiyo iki üç gün böylr denedim...daha sonra iki parmaga geçtimm onuda yaptım daha sonra ince bakkal mumunu strecleyip jelledim parmagı çıkarır çıkarmaz onu koydum inanki parmaktan daha kolay geldi aparat kullamak ve bu gün kalım 12cm mummla denedim oda bayağı girdi içeri inanki bunları yapacagım hiç aklıma gelmezdi ama yapınca oluyormus kafana birsey takma inan kendine yapacaksın basaracaksın eminim..

tek sorunum o ilk girişteki deliği aşmak canım ne güzel anlatıyorsun ama ben aparatı deliğe değdirince baygınlık geçiriyorum o hissi birtek benmi yaşıyorum ya

tek sorunum o ilk girişteki deliği aşmak canım ne güzel anlatıyorsun ama ben aparatı deliğe değdirince baygınlık geçiriyorum o hissi birtek benmi yaşıyorum ya

Merhabalar, tek sen degil bende yasiyorum ilk giris zor.ben henüz yeniyim ilk gun serce parmaktan basladim tansiyonum dustu devam edemedim ama buradaki destek sayesinde baya ilerledim kendimce. İsin icinden çıkamadıkta ıkın ikinirkende aparati düşünme başka bisey duşun hiç farkında olmadan o kayıp gidiyor. Bugün 3. Gunüm ilk gün pek bi ilerleme olmadı parmakla yapamadım 2.gun kulak çöpü denedim, bugün 3.gun kuşun kalem denedim kulak çöpünü kalinlasatirmayi beceremedim biraz yeteneksizim:) ilk basta zor oluyor ama azıcık sokmayı basar gerisi geliyor ki kalem sert ve soğuktu ilk giriş zor oldu ama nefes al ver bide orada bir yol var bence:) o yolu bul hiç bi acı hissetmiyosun . Sonra kalem gitti bayaa derin kasma kendini rahat birakmaya calis kasınca acı duyuyorsun bide gireceğine İnan,inanmazsan girmiyor zaten

,

3 günde böyle ilerleme süper canım ben 3 aydır burdayım tembelliğimden ve başıma gelen aksiliklerden bir türlü düzenli bir egzersize geçemedim şimdi başladım bakalım ne ler olcak bakalım yarın denicem birşeyler yine zaten o girişi aştıkmı ilerisi kolay olur diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inş. kısa sürede yeneriz canım hepimiz...

cecemm sana çoook teşekkür ediyorum bacım beni çok güzel gaza getirdin....eşimle deneme yaptık pe..sin yarısını aldım ya çok mutluyum canım inşşallah sende en kısa zamanda yaparsın gerçekten korkulacak birşey yokmuş mutlu olmama senin sayende bir adım kaldı allah ne muradın varsa en kısa zaman da sana versin sende bende basaracagız çok umutluyum artık öptüm seni bacım

ayy çok sevindimmmm süper bi haber bu ay ben bişiy demedimki ama ben olsam cidden bitirmiştim bu işi sen çok iyi gidiyorsun maşallah artık bişey kalmamış canım penisi aparat gibi düşünseydin hepsi bile girerdi ama neyse olsun zorlama bidahakine hepsi olcak inş. bayldım bu habere sen orda deneme yaparken bende az vajimi inceledim Allah ım tez kurtarsın hepimizi inş.

cecemciğim neyse ben kaçar uyku bastırdı iyice bacım senin içinde kendim içinde dua ediyorum merak etme inşallah hepimiz yeneceğiz bu vajiyi kurtulacaz bu illetten

iyi geceler....

slm arkadaşlar ben iki gün önce ilk defa aynayla baktım sadece.... sonra dün çalışamadım işim vardı.... bugün bu siteyi okudum birden bir gaz geldi dedimki gidip deneyeyim .......ilk başta yine yapamadım ama eşimle baştan anlaştım itersem bırakma tekrar denemeye teşvik etsin beni rahatlatmaya çalışsın ve nefesimi düzenletsin diye......yaklaşık 2-3 saat uğraştık her seferinde rahatlattı sonra bişey oldu anlamadım zannettimki akıntım geldi ama halbuki eşim içerdeymiş....çok rahatladım resmen ağladım ilk defa bu kadar ilerledik......sonra birkaç kere denedik ama sadece penis ucu giriyor devamı ilerlemiyor baya sert bir yere geliyor....o nedir anlamadık....arkadaşlar sizce o nedir?????

cecemciğim neyse ben kaçar uyku bastırdı iyice bacım senin içinde kendim içinde dua ediyorum merak etme inşallah hepimiz yeneceğiz bu vajiyi kurtulacaz bu illetten

iyi geceler....

inşallah canım inşallah Allah rahatlı kversin duaların içinde Allah razı olsun...

a.selam canım hoşgeldin eşim içerdeymiiş demişsin o zamna nekadar girmişti yani yarısımı tamamımı yoksa ucumu canım böyle bir ilerleme kaydettiğine sevindim ama biyere takılıyordediğin yer yön sorunudur popo ya doğru iteklerse eşin gidecektir ama düz yada yukarı doğru yaparsa takılır canım..

aslında ben baya ilerliyormuş gibi geldiama eşim sadece penis başı girdi diyor.... acaba yön sorunu olabilirmi çünkü öyle esnek ilerlenecek gibi değildi sanki

evet canım yön sorunu oluyordur zaten bu yönü bilemediğimiz için bu boyutlara geliyoruz korkuyla bak resim koyucam onları incele eşinede göster canım...

Eki Görüntüle 644774 bak canım altta yatıyorken bacaklar açık parmağın olduğu yer vajina az gidiyor ve sonrası popoya doğru yani hep popoya doğru itmek lazım asıl yön orası oluyor canım...

bende evlendigim ilk zamanlar korkuyodum cekiniyodumm problem ediyordum .. 10 gun cekindim istemedim sonra hersey yoluna girdi.. ama oyle problem edilcek bisi degilmis kafadan bitiyo ..rahat olun kizlarrr derin nefes alin kendinize guvenin korkmayin.. zaten bi kere oldumu o is devami gelir ozmnda siz istersinizz :))

çok teşekkür ederim her şey için sağolun buarada yarın regl olacağım yani ara vermem gerekecek sonrasında eski halime dönmem değilmi.......hepinize teşekkürler tek yaptığım sadece buradakileri sürekli okumaktı parmak egzersizi bile olamdı sadece ayneyla baktım ama bu kadar ilerlediğime inanamıyorum....

yok canım regl etkilemez bende regl olmuştu mdün bitti işte hatta regl sonrası vajina daha rahat oluyor egzersizlerini daha rahat yaparsın kegel egzersizlerini sık sık yap aklına geldikçe hadi Allah yardımcın olsun inş. hepimiz yenicez..

Canım çok sevindim başarmana. Ben de yeni yendim bu illeti ama senin bahsettiğin sert yer büyük ihtimalle p...i tam yerleştiremiyorsunuzdur. İlk girişte basınç hissediyorsan pozisyon hatalı oluyor. Belki de kendini kasmaya başlıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…