Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sana bakindim kac gundur yoktun noldu ne asamadasin bakalim

bende sana baktım canım ayını satletde gırmıyoruz heralde ama ben hala aynı yerdeyım bılıyosun mısafır war esım habıre musaıt olsak ta ertelıyo bu ısı we ben cok uzuluyorum we cok aglıyorum we sımdı hasta oldum 4 gundur egzersız de yapıyorum hastalıgm bıtsın calısırım bu sure ıcnde zorlanmam dımı

Evet musafirleri var egzersiz yapamamistir dedim zaten. Hastalik bitsin egzersize devam hatta deneme bile yapabilirsin hastaliktan sonra daha rahat oluyormus herkes ole dio tatlim. Bitsin hastaligin esinde uygun olursa deneme yaparsiniz

canım ağlayıp kendini yıpratma eşinle ilgili bazı arkadaşlarda da oldu böyle sen sıkma canını regl olduysan kegel yap sık bırak merak etme zorlanmazsın çünkü reglden sonra vajina daha esnek oluyo üzülmek ağlamak yok başarmak var

Evet musafirleri var egzersiz yapamamistir dedim zaten. Hastalik bitsin egzersize devam hatta deneme bile yapabilirsin hastaliktan sonra daha rahat oluyormus herkes ole dio tatlim. Bitsin hastaligin esinde uygun olursa deneme yaparsiniz

ya benı ertelemsı bıse degıl elmas yenı ıse gırdı gırelı benımle ılgılen mıyo ben deneylim dıyorum o yk dıyınce kusup knusmuyorum ne sarılıp uyuyorum nede opuyorum kacgundr bnı ıhmal edıyosun dıyorum hep cwpları gecıstırıyo sordugm bu tarz sorulara cwp wermıyo acıkcası benı en cok uzen bu nden bole yapıyo anlamadım

yazdıgm 2 msjı goruyosan elmasa benı uzen en cok o sımdı sızden yardım ıstıyorum ne yapmam lazım

Tatlim bak kendin diosun yeni ise girdi die biraz zaman ver ona cok yoruluyodur konsantre olamiyodur o yuzden sana mahcup olacagi dusuncesiyle yok diyodur ama sen yanlis yapiosun aksine daha cok ilgilen onla. Nedenek yatakta kus yatmak askolsun kizdim bak simdi

ya ne bılıym kı bıde tlefonda bn faceme gırcektım esımın tlınden bıde baktım bı kız hotmail adresı yazıyo bı gordum sıldım tekrar aynı seyı 2 kez gordum yanı gırs kısmında bırı gırmıs ama ad kısmı kalmıstı esıım yapmaz bılıyorum ole sey yenı bı tel aldı es 3 dıyolar acaba kadınlar mı ıstıyo kulan mak ıcın ama bnı kızdırn kım bu dusuncesız bı erkek olamaz herlde

yazdıgm 2 msjı goruyosan elmasa benı uzen en cok o sımdı sızden yardım ıstıyorum ne yapmam lazım

elmasında dediği gibi yeni işinde belki sıkıntıları vardır sen onları sor konuş bir derdin mi var diye hem erkeklerin duyguları bayanlardan farklı biliyosundur yatakta da öyle küs yatma o yaklaşmıyosa sen yaklaş bişey yapmana gerek yok sarıl uyu ama sakın sende uzaklaşma

Kafana takilacagina sorsaydin esine tatlim. Sen boyle seylerle kafani bulandirma bulaniyosada sor. Siz egzersizlerinuze ve denemelerinize konsantre olun

ne bılıym ya dıger msjımı oku ıstersen elmasa yazmıstım aklım karısık

Kafana takilacagina sorsaydin esine tatlim. Sen boyle seylerle kafani bulandirma bulaniyosada sor. Siz egzersizlerinuze ve denemelerinize konsantre olun

sorucam zaten bı kac gunu beklıyorum o kadın kımse baska bı hesaptan ekledım kım dır ne dır dıye esıme sorunca dogru solemez arkadsca bıle tlını werse bı erkektı der gecıstırı acıkcası cok korkar bnden o konuda arkadsca bıle olsa kızıcamı

yani şöyle eşimde erken boş....ma var..ben üstte içime aldım hepsini ama ne yapacağımı bilemedim pe..s içimdeyken bacaklarımı doğrultim derken ne yapacağımı bilemedim git geli üstteyken nasıl yapacağıma çalışmamışım :))) zaten hemen eşim boşalıcam dedi çıkarttım..ama aldım kızlar hemde hepsini sonuna kadar..
ve herşey bu site sayesinde.. 6 aylık evliyim ve size gerçekten çok teşekkür ederim şimdi halay zamanı

Artık kadın oldum ben..imkansız dedim orası duvar gibi gelmişti o gecelere dönmek bile istemiyodum hep erteliyodum ama hepsi geride kaldı şimdi tek yapmamız gereken şey eşimle bu değişikliğe alışmak istemeden eşiminde psikolojisini bozmuşum dün gece dediki "bana ulaşılmaz imkansız ibi geliyordu" dedi..acaba erken boşalmalarının sebebi bu mu adam hissetmiyorum boşaldığımı zevk alarak olmuyo diyo ama gördü benim bu durumu yendiğimi çok mutlu oldu :118: :118: :118: İnşallah bir an önce alışırız yeni hayatımıza..kızlar inşallah yenersiniz gerçekten garip ama hiç acı hissetmedim hiç bişe hissetmedim..ben ne kadar hissetmedim diye anlatsamda eminim size garip gelecek o yüzden adım adım ilerleyin kızlar kesinlikle pes etmeyin ben hiç pes etmedim her aparat kalınlaştırdığımda çok zorlanıyodum çünkü ben bi apart 1 kere girip çktımı kalınlaştırıyodum hem ilk yaptığımda zorlanırdım terler akardı üstümden ama 2. günü yaptığımda rahat alırdım içime..şimdi hedefim altta yapmak olucak tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
üstte kontrol benimdi istediğim gibi alıyodum içime ama altta nasıl alıcam ilk seferlerde kendim almazsam tekrar korkarım diye çekiniyorum birde üstte git gel i ben yapamayacam altta eşim yapar diye düşünüyorum allah herkesi kurtarsın bu dertten

:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

kızlaaarrrrrrrrrrrr kimsede yok yaaa
pistler boş kaldı haydi halaya

Çooookkkkkk tebriklerrrrrrrrrrrrr ne mutlu ya darısı başımıza :)) ben de sürekli ara veriyordum 11 cm denedim şimdi zorlandım acılı oldu. Sen aparatları acımız alabiliyo muydun?
Takip ediyordum ve her an bi haber bekliyodum senden çokkkkkkkkkkkk mutlu oldm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…