- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.941
Gunaydinlarrrrrrrrr bol egzersizlerrrrrrr. Umarim hersey yolundadir
hayır yolunda degıll canımm bnım yanı
Sana bakindim kac gundur yoktun noldu ne asamadasin bakalim
bende sana baktım canım ayını satletde gırmıyoruz heralde ama ben hala aynı yerdeyım bılıyosun mısafır war esım habıre musaıt olsak ta ertelıyo bu ısı we ben cok uzuluyorum we cok aglıyorum we sımdı hasta oldum 4 gundur egzersız de yapıyorum hastalıgm bıtsın calısırım bu sure ıcnde zorlanmam dımı
bende sana baktım canım ayını satletde gırmıyoruz heralde ama ben hala aynı yerdeyım bılıyosun mısafır war esım habıre musaıt olsak ta ertelıyo bu ısı we ben cok uzuluyorum we cok aglıyorum we sımdı hasta oldum 4 gundur egzersız de yapıyorum hastalıgm bıtsın calısırım bu sure ıcnde zorlanmam dımı
Evet musafirleri var egzersiz yapamamistir dedim zaten. Hastalik bitsin egzersize devam hatta deneme bile yapabilirsin hastaliktan sonra daha rahat oluyormus herkes ole dio tatlim. Bitsin hastaligin esinde uygun olursa deneme yaparsiniz
canım ağlayıp kendini yıpratma eşinle ilgili bazı arkadaşlarda da oldu böyle sen sıkma canını regl olduysan kegel yap sık bırak merak etme zorlanmazsın çünkü reglden sonra vajina daha esnek oluyo üzülmek ağlamak yok başarmak var
ya benı ertelemsı bıse degıl elmas yenı ıse gırdı gırelı benımle ılgılen mıyo ben deneylim dıyorum o yk dıyınce kusup knusmuyorum ne sarılıp uyuyorum nede opuyorum kacgundr bnı ıhmal edıyosun dıyorum hep cwpları gecıstırıyo sordugm bu tarz sorulara cwp wermıyo acıkcası benı en cok uzen bunden bole yapıyo anlamadım
Tatlim bak kendin diosun yeni ise girdi die biraz zaman ver ona cok yoruluyodur konsantre olamiyodur o yuzden sana mahcup olacagi dusuncesiyle yok diyodur ama sen yanlis yapiosun aksine daha cok ilgilen onla. Nedenek yatakta kus yatmak askolsun kizdim bak simdi
yazdıgm 2 msjı goruyosan elmasa benı uzen en cok o sımdı sızden yardım ıstıyorum ne yapmam lazım
yazdıgm 2 msjı goruyosan elmasa benı uzen en cok o sımdı sızden yardım ıstıyorum ne yapmam lazım
ya ne bılıym kı bıde tlefonda bn faceme gırcektım esımın tlınden bıde baktım bı kız hotmail adresı yazıyo bı gordum sıldım tekrar aynı seyı 2 kez gordum yanı gırs kısmında bırı gırmıs ama ad kısmı kalmıstı esıım yapmaz bılıyorum ole sey yenı bı tel aldı es 3 dıyolar acaba kadınlar mı ıstıyo kulan mak ıcın ama bnı kızdırn kım bu dusuncesız bı erkek olamaz herlde
elmasında dediği gibi yeni işinde belki sıkıntıları vardır sen onları sor konuş bir derdin mi var diye hem erkeklerin duyguları bayanlardan farklı biliyosundur yatakta da öyle küs yatma o yaklaşmıyosa sen yaklaş bişey yapmana gerek yok sarıl uyu ama sakın sende uzaklaşma
Kafana takilacagina sorsaydin esine tatlim. Sen boyle seylerle kafani bulandirma bulaniyosada sor. Siz egzersizlerinuze ve denemelerinize konsantre olun
kızlaaarrrrrrrrrrrr kimsede yok yaaa
pistler boş kaldı haydi halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?