Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

güne güzel başladık :):) Çok sevindim canım :) En kötü gününüz hep böyle olsun inş :)

Canım altta olduğun zaman kendini rahat bırak ve görevi eşin üstlensin. Altta gitgeller eşine ait :)
Zevk meselesine gelince öncelik alışmak. Alıştıktan tedirgin olmadan yapmaya başladıktan soran zevkte gelir. Sen oralarda çok fazla takılma. Eşinin hemen boşalması da normal. Heyecandan olabilir, ilk defa böyle yakınlaşmaktan olabilir. O da zamanla geçer. Cinsellik anlamında birbirinize alıştıkça o sorunda kalkar ortadan.

kızzzzz yendin mi sen sabah ne alemdesin diye sordum bişey demedin ay çok sevindim ya 64: tebrikler yaşasın bir dah kurtuldu heyoooo:118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

alttayken kendi pe...s i alan arkadaşlar nasıl yapıcam onu tutup popomu yukarı kaldırsm yapabilirmiyimki sizden tavsiye istiyorum kızlar

canım üstte bir kaç kez yap alış sonra altta ilk girişi sen yerleştir gerisini eşine bırak ve poponun altına yastık koy yada yatağın tam ucuna gel eşin yerde ayakta olcak o şekildede sen altta oluyon kolay oluyo oyyyy valla hala halay çekesim var

ben de sabah baktım kimseden ses yoktu :)))

canıııım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... yeni hayatına attığın bu ilk adım sana sonsuz mutluluk ve huzur getirsin
çekmez miyiz halay, elab diğer topic de "kızlar gelin var "diyince attım kendimi buraya, hadi tutun elimden :)))))))))

kendimde bile bu kadar halay çekmedim ha

gelin halay çekelim hep el ele verelim lililililililiiiii

canım tebriklerrrrrrrrr süpersinnnn nasıl olduu anlat adım adım hangi pozisyon neler hİsettin kaç saat sürdü bak egzersiz yapıcam nasıl cesaret verdin anlatamamm hadi halaylar sana gelsinnnnnnnnn

Yenen arkadaşları görmek ne güzel ya gözünüz aydın kızlar, darışı başımıza artık.

Ben tam deniyorum kalınlaştırıcam aparatı adet oluyorum sonra hadi sil baştan.

Bide kuruluk olduğundan çatlağım vardı canım çok acıyodu o zaman ara verdim ne olacak böyle bilmiyorum.

Kızlar bana kayganlaştırıcı önerir misiniz?

Su bazlı diyo kimileri ama hangi marka daha iyi ve internetten hangi siteden alabilirim.

Eczaneye gidip alamam ya, o yüzden netten almak istiyorum

istersen kız bana ama artık yetti haaaa adetin de bitti vajin daha rahat bu günlerde artık senin halayını çekmek istiyorum ben yaaaaaaaa

canım üzülme, olacak Allah ın izniyle...
ben ok in su bazlı kullanmıştım çok da işime yaradı, tavsiye ederim, eşin alsın tatlım, ordan gelene kadar sen egzersize başlamış olursun

canım üzülme, olacak Allah ın izniyle...
ben ok in su bazlı kullanmıştım çok da işime yaradı, tavsiye ederim, eşin alsın tatlım, ordan gelene kadar sen egzersize başlamış olursun

İnşallah canım dua edin nolur 8 ay oldu

Eşim geç geliyo eczaneler her yer kapanıyo, olmazsa nöbetçi eczaneden aldırayım bari

ben ultrason jeli kullanıyorum canım netten sipariş vermiştim lt. 1 tl

istersen kız bana ama artık yetti haaaa adetin de bitti vajin daha rahat bu günlerde artık senin halayını çekmek istiyorum ben yaaaaaaaa

banada yetti hopeforcum ya şimdi egzersiz yapıcam aparat denemek istiyorum korkuyorum yine tahriş olcak diye parmak yapmak istemiyorum artık parmakla yenemiyorum aparat şart yabancı cisim şart eş parmağınıda yapamıyorum ilkin aparat yapmam lazım nasıl odeliğe yerleştircem şu aparatı ben ya

Ultrason jelinin zararı yokmu ki canım.

Faydası oluyosa bende onu alayım.

yok canım hiç bir zararı yok hamiş lerde bile onu kullanıyorlar için rahat olsun alttan üstten her türlü ultrasonda rahatça kullanıyorlar alabilirsin tabi ben bir kaç lt sipariş vermiştim yedekte dursun diye herzaman sipariş vermek olmaz çünkü bolca kullanıyoruz al bi kaç lt bolca kullan yensek bile lazım oluyor çünkü başlarda

Çok teşekkür ederim canım.
Peki hangi marka aldın sen. Daha ucuz sanırım onun fiyatı, olmazsa bende ondan alırım.

yeni gelinimizzzzzzzzzzzzz halaylar sana gelsin cnm tebriklerrr: tebrikler cnmm

cecemim yine parmakla başla sen egzersizine, parmakta son noktaya gel (artık biliyorsun sen aşamaları) sonra bi eş denemesi yap belki aparata gerek kalmadan alacaksın... baktın olmadı parmak yapmadan direk aparata geçersin bu arada tahriş de olmamaış olur...

ben de 2 parmaktan sonra aparata geçmiştim aslında aparat parmaktan daha rahat. dedigin gibi yabancı bi cisim olması açısından da önemli ama... eş parmağı da mutlaka yap canım docana güveninin geliyo biz biraz da onlar yanlış bişey yapıcak diye izin vermemezlik yaptık ama eş parmağını sen artık parmakta son noktalara geldiğinde yap ki daha rahat olasın tatlım...

canım parmağını hangi pozisyonda alıyorsan o şekilde ya da bak sana cadıkedinin bana anlattağı pozisyonu anlatıyım, ben 10 cmlik aparatı ilk o şekilde rahat aldım o kadar uğraştıktan sonra... sırtını bi yere dayıyosun sonra azcık kaydırıyosun poponu az ama, sonra aparatı vajigirisine getirip dışarda kalan kısmını hafifçe göbegini yaklaşacak şekilde kaldırıyorsun yani eğimli bir hal alıyo aparat... tabi jeli nefesi söylemiyorum biliyosun artık sonra yavaş yavaş aparatın şeklinin aynı kalmasını saglayarak ilerletiyorsun. unutma aparatın bi ucu aşağıda bir ucu yukarda göbegine doğru olacak... Allah ım kaç saat kaç gün uğraştığım aparat o gün cuup diye oldu Allah razı olsun cadıkedimden (özledim valla)
bunu parmak yaparken de uygulayabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…