Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak yanlış anlamışım parmak tahriş ettiği için aparat yapmak istiyormussun... o zaman anlattğım pozisyona hemen aparatla başlayabilirsin... ama ilk alacağın aparat ince olsun inceden kalına git... bir de kulak çubuğundan yapılmış olanı tavsiye ederim, ben mum denedim sert geldi bana.. bu hem daha yumuşak hem de penise daha yakın canım

canım parmak yapmak istemiyorum artık aynı yerde sayıyorum ama aparat için önden denerim tabi anlattığın şekilde denicem canım inş. olur bu sefer geçen tahriş etmemin sebebi aparatın ucunu değdirdim ve bi sağa bi sola baskı yaparak iteklemeye çalıştım içim gide gide demekki orda hata yapmışım sabit şekilde iteklemem gerekiyor nefes egzersizleriyle tamam denicem birazdan inş. olur yaa dua et canımmm

biz geldik sen yoksun sabah sordum sana bişey var mı diye nasıl gidiyo diye cvp bekliyodum bir girdim baktım gelin haberini yazmışın Allah başka dert vermesin

elabcım sabah hiç görmedim msjını yoksa sana yazmazmıyım canım benim desteğin emeğin büyük sana çok teşekkür ederim

sağol canım benim çok teşekkür ederim

canım tebriklerrrrrrrrr süpersinnnn nasıl olduu anlat adım adım hangi pozisyon neler hİsettin kaç saat sürdü bak egzersiz yapıcam nasıl cesaret verdin anlatamamm hadi halaylar sana gelsinnnnnnnnn

canım dün akşam baktım eşimde bişeyler var istediğini anladım geceliğimi giydim eşim salondaydı gittim yanına tahrik ettim yatak odasına geçtik sevişme safhasındn sonra ultrason jeli sürüp ben üstte çıktım ucunu aldım eşim boşaldı sonra 1 sigara içtik tekrar yatak odasında kısa bir sevişme safhasından sonra yine üste çıktım derin nefes alıp ıkınarak sonuna kadar aldım sonra güldüm eşime şimdi ne yapıcam dedim yani git gelleri nasıl yapacam onu bilemedim eşimde boşver dursun öyle demeye kalmadı yine boşaldı..eşim psikolojik olarak etkilendi sanırım çünkü bana dün gece dediki ulaşılmaz geliyodu falan dedi sanırım benim aşamayacağımı falan düşündü bende anlam veremedim boşaldığını bile hissetmiyomuş ıslaklıktan anlıyo nasıl oluyor anlamıyorum..saat gece 2 olunca sabah ta iş olunca tekrar denemedik ama sanırım 3 kere boşaldı eşim..allah herkesi kurtarsın bu dertten canım desteğinizle geldim bu duruma doktor doktor gezmedim haftalarca beklemedim 30 ocakta başlamıştım aslında ben 1 haftada yeniyordum ama regl girdi birde eimle çok problem yaşadım uykusuzluk iş stresi falan çok zaman kaybettim dediğim gibi egzersizlerden 1 hafta sonrada ucunu almıştım zaten ama eşim yine erken boşalmıştı sonrada birsürü problem çıktı

merhaba bayadır girmiyordum burdaki bana yardımcı olan arkadaslara bir haber vereceğim sevgililer gününden önce dedim bu böyle olmayacak sonra sevgililer günü eşim elinde güller kalpli balonlar eve yemek gtrdi o aksam dedim bunu yenmeliym o aksam kendi kendimi sakinlesdrrek bir ilerleme oldu artık içine gireblyr eşim ama tam olrk değil kızlık yerine gelince biraz korkyrm cunku kızlıgımı hissedyrm ama ALLAHIN İZNİYLE AZ KALDI ONUDA ATLATACAGIM BURADA Kİ MSJLARIMA CEVAP YAZAN ARKADASLARIMA COK TSKLER.

canım siz yenin yeter ki bizim için en güzel şey o halayını çektim ama doymadım yine çekcem tey tey egzersiz yapmayanlar erteleyenler bakın size örnek olsun arkadaşımız ne de çabuk halletti haydi sizde kurtulun size de halay çekelim lililili

ya kızlar ayıptır söylemesi bende yaptıkdan sonra bi gaz sorunu çıktı anlatamam bu normalmı anlamadım kızlar

kanallar açılmıştır belki canım şaka da sorun olmaz ya niye olsunki ah bende yapıyım yeterki sonucunda gaz lı olmayada razıyım

ayyy ceceemm Allah iyiliğini versin güldürdün beni yani diyosun yeterki yeneyimde gazmanda olabilirim

evrimcim bende olmadı hiç o yüzden bişey diyemiyeceğim acaba ondanmıdır ki

Son düzenleme:
tek sorunum o ilk girişteki deliği aşmak canım ne güzel anlatıyorsun ama ben aparatı deliğe değdirince baygınlık geçiriyorum o hissi birtek benmi yaşıyorum ya

Bende senin gibiyim aynı bütn parmaklarımı alıyorum aparata gelince o girşteki deliği geçmek ölüm gibi geliyo.parmakla çok kolay oluyo ama aparatla olmuyo neden bilmiyorum.bende parmakla dvam ediyorum ...

cecemmm;

canım ben bilmeden ölçmeden elimde metrem yoktu 13 cm aparata çıkmışım.. en son merak ettimde ölçtüm kendime kağıttan metre yaptım cetvelle işaretledim eve gittmi ölçtüm 13 cm çıkmıştı..

elabcım;

walla dayanamıyorum bende bidaha halay çekecem

cnmmm tebrik ederim flower yenmişsin
Allah başka dert vermesin canımmm halaylar sana gelsin

ayyy ceceemm Allah iyiliğini versin güldürdün beni yani diyosun yeterki yeneyimde gazmanda olabilirim

aynen öyle canım hiç önemli değil yeterki yeniyim yaa

Bende senin gibiyim aynı bütn parmaklarımı alıyorum aparata gelince o girşteki deliği geçmek ölüm gibi geliyo.parmakla çok kolay oluyo ama aparatla olmuyo neden bilmiyorum.bende parmakla dvam ediyorum ...

öyle maalesef canım aynen parmak kolay oluyo ama aparat olmuyo ucu kalıyo öyle deliğin önünde gitmiyo gidemiyo iğrenç hisettiriyo sanki dikenler batıcakmış gibi oluyo yani neden yapamıyoruz ya yapalım bizdeee:26:

kız nasıl soktun onu o deliğe ya nasıl cesaret ettin delümüsün sen ay ufaxcık şeyi bile geçiremiyorum ben maşallah o ilk girişi nasıl aştın canım ne hissettin yani birtek benmi sorun yaşıyorum yaaa:26:

nasılsınız kızlar?yeni gelinimiz olmuş ne güzel.darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.bugünde birbirimize dua edelim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…