- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #144.981
canım sana özel msj yolladım oraya bak...
cecemim yine parmakla başla sen egzersizine, parmakta son noktaya gel (artık biliyorsun sen aşamaları) sonra bi eş denemesi yap belki aparata gerek kalmadan alacaksın... baktın olmadı parmak yapmadan direk aparata geçersin bu arada tahriş de olmamaış olur...
ben de 2 parmaktan sonra aparata geçmiştim aslında aparat parmaktan daha rahat. dedigin gibi yabancı bi cisim olması açısından da önemli ama... eş parmağı da mutlaka yap canım docana güveninin geliyo biz biraz da onlar yanlış bişey yapıcak diye izin vermemezlik yaptıkama eş parmağını sen artık parmakta son noktalara geldiğinde yap ki daha rahat olasın tatlım...
canım parmağını hangi pozisyonda alıyorsan o şekilde ya da bak sana cadıkedinin bana anlattağı pozisyonu anlatıyım, ben 10 cmlik aparatı ilk o şekilde rahat aldım o kadar uğraştıktan sonra... sırtını bi yere dayıyosun sonra azcık kaydırıyosun poponu az ama, sonra aparatı vajigirisine getirip dışarda kalan kısmını hafifçe göbegini yaklaşacak şekilde kaldırıyorsun yani eğimli bir hal alıyo aparat... tabi jeli nefesi söylemiyorum biliyosun artıksonra yavaş yavaş aparatın şeklinin aynı kalmasını saglayarak ilerletiyorsun. unutma aparatın bi ucu aşağıda bir ucu yukarda göbegine doğru olacak... Allah ım kaç saat kaç gün uğraştığım aparat o gün cuup diye oldu Allah razı olsun cadıkedimden (özledim valla)
bunu parmak yaparken de uygulayabilirsin...
biz geldik sen yoksun sabah sordum sana bişey var mı diye nasıl gidiyo diye cvp bekliyodum bir girdim baktım gelin haberini yazmışın Allah başka dert vermesin
ben de sabah baktım kimseden ses yoktu :)))
canıııım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... yeni hayatına attığın bu ilk adım sana sonsuz mutluluk ve huzur getirsin
çekmez miyiz halay, elab diğer topic de "kızlar gelin var "diyince attım kendimi buraya, hadi tutun elimden :)))))))))
kendimde bile bu kadar halay çekmedim ha
canım tebriklerrrrrrrrr süpersinnnn nasıl olduu anlat adım adım hangi pozisyon neler hİsettin kaç saat sürdü bak egzersiz yapıcam nasıl cesaret verdin anlatamamm hadi halaylar sana gelsinnnnnnnnn
canım dün akşam baktım eşimde bişeyler var istediğini anladım geceliğimi giydim eşim salondaydı gittim yanına tahrik ettim yatak odasına geçtik sevişme safhasındn sonra ultrason jeli sürüp ben üstte çıktım ucunu aldım eşim boşaldı sonra 1 sigara içtik tekrar yatak odasında kısa bir sevişme safhasından sonra yine üste çıktım derin nefes alıp ıkınarak sonuna kadar aldım sonra güldüm eşime şimdi ne yapıcam dedim yani git gelleri nasıl yapacam onu bilemedim eşimde boşver dursun öyle demeye kalmadı yine boşaldı..eşim psikolojik olarak etkilendi sanırım çünkü bana dün gece dediki ulaşılmaz geliyodu falan dedi sanırım benim aşamayacağımı falan düşündü bende anlam veremedim boşaldığını bile hissetmiyomuş ıslaklıktan anlıyo nasıl oluyor anlamıyorum..saat gece 2 olunca sabah ta iş olunca tekrar denemedik ama sanırım 3 kere boşaldı eşim..allah herkesi kurtarsın bu dertten canım desteğinizle geldim bu duruma doktor doktor gezmedim haftalarca beklemedim 30 ocakta başlamıştım aslında ben 1 haftada yeniyordum ama regl girdi birde eimle çok problem yaşadım uykusuzluk iş stresi falan çok zaman kaybettim dediğim gibi egzersizlerden 1 hafta sonrada ucunu almıştım zaten ama eşim yine erken boşalmıştı sonrada birsürü problem çıktı[/QUOTE .!.:anladım canımm süperr kafanda bitirmişsin sen olayı peki 30 ocaktan bu yana kaç cm lik aparata gelmiştin canım darısı bize olsun ya dua ettt
merhaba bayadır girmiyordum burdaki bana yardımcı olan arkadaslara bir haber vereceğim sevgililer gününden önce dedim bu böyle olmayacak sonra sevgililer günü eşim elinde güller kalpli balonlar eve yemek gtrdi o aksam dedim bunu yenmeliym o aksam kendi kendimi sakinlesdrrek bir ilerleme oldu artık içine gireblyr eşim ama tam olrk değil kızlık yerine gelince biraz korkyrm cunku kızlıgımı hissedyrm ama ALLAHIN İZNİYLE AZ KALDI ONUDA ATLATACAGIM BURADA Kİ MSJLARIMA CEVAP YAZAN ARKADASLARIMA COK TSKLER.
maşallah canım ço ksevindim buda ciddi bir ilerleme tabiki insan bu gibi durumları yaşayınca kendine bir güveni geliyo tamam diyo olcak bu iş arkasını bırakma sakın hazır böyle inanmışken bazı şeylere sonuna kadar git inş. olacaktır canımm
elabcım sabah hiç görmedim msjını yoksa sana yazmazmıyım canım benim desteğin emeğin büyük sana çok teşekkür ederim
sağol canım benim çok teşekkür ederim
canım dün akşam baktım eşimde bişeyler var istediğini anladım geceliğimi giydim eşim salondaydı gittim yanına tahrik ettim yatak odasına geçtik sevişme safhasındn sonra ultrason jeli sürüp ben üstte çıktım ucunu aldım eşim boşaldı sonra 1 sigara içtik tekrar yatak odasında kısa bir sevişme safhasından sonra yine üste çıktım derin nefes alıp ıkınarak sonuna kadar aldım sonra güldüm eşime şimdi ne yapıcam dedim yani git gelleri nasıl yapacam onu bilemedim eşimde boşver dursun öyle demeye kalmadı yine boşaldı..eşim psikolojik olarak etkilendi sanırım çünkü bana dün gece dediki ulaşılmaz geliyodu falan dedi sanırım benim aşamayacağımı falan düşündü bende anlam veremedim boşaldığını bile hissetmiyomuş ıslaklıktan anlıyo nasıl oluyor anlamıyorum..saat gece 2 olunca sabah ta iş olunca tekrar denemedik ama sanırım 3 kere boşaldı eşim..allah herkesi kurtarsın bu dertten canım desteğinizle geldim bu duruma doktor doktor gezmedim haftalarca beklemedim 30 ocakta başlamıştım aslında ben 1 haftada yeniyordum ama regl girdi birde eimle çok problem yaşadım uykusuzluk iş stresi falan çok zaman kaybettim dediğim gibi egzersizlerden 1 hafta sonrada ucunu almıştım zaten ama eşim yine erken boşalmıştı sonrada birsürü problem çıktı
ya kızlar ayıptır söylemesi bende yaptıkdan sonra bi gaz sorunu çıktı anlatamam bu normalmı anlamadım kızlar
ya kızlar ayıptır söylemesi bende yaptıkdan sonra bi gaz sorunu çıktı anlatamam bu normalmı anlamadım kızlar
kanallar açılmıştır belki canımşaka da sorun olmaz ya niye olsunki ah bende yapıyım yeterki sonucunda gaz lı olmayada razıyım
tek sorunum o ilk girişteki deliği aşmak canım ne güzel anlatıyorsun ama ben aparatı deliğe değdirince baygınlık geçiriyorum o hissi birtek benmi yaşıyorum ya
cecemmm;
canım ben bilmeden ölçmeden elimde metrem yoktu 13 cm aparata çıkmışım.. en son merak ettimde ölçtüm kendime kağıttan metre yaptım cetvelle işaretledim eve gittmi ölçtüm 13 cm çıkmıştı..
elabcım;
walla dayanamıyorum bende bidaha halay çekecem
ayyy ceceemm Allah iyiliğini versin güldürdün beniyani diyosun yeterki yeneyimde gazmanda olabilirim
Bende senin gibiyim aynı bütn parmaklarımı alıyorum aparata gelince o girşteki deliği geçmek ölüm gibi geliyo.parmakla çok kolay oluyo ama aparatla olmuyo neden bilmiyorum.bende parmakla dvam ediyorum ...
cecemmm;
canım ben bilmeden ölçmeden elimde metrem yoktu 13 cm aparata çıkmışım.. en son merak ettimde ölçtüm kendime kağıttan metre yaptım cetvelle işaretledim eve gittmi ölçtüm 13 cm çıkmıştı..
elabcım;
walla dayanamıyorum bende bidaha halay çekecem
çok iyi valla seninki korkuymuş canım vaji değil.evleneli 3 hafta oldu burayı hep sessizce okudum tüm yazılanları 2 günde yendim bu korkumu aslında coookkk kolaymmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?